-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Καλώς ή κακώς,καταλήξαμε σε Fiesta και σε Mito.Θα πάμε για test drive και θα γίνει η επιλογή.οχι ρε φιλε ,δες και το πουντο t-jet μην κανεις λαθη.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Φίλος μόλις απέκτησε Mini Cooper S από τη Γερμανία (αγορασμένο από τη BMW), το προηγούμενο μεν, αλλά από τα τελευταία που βγήκαν δε (2005 μοντέλο, 60.000km) και το αμάξι είναι πανέμορφο, ποιοτικότατο, με δέρμα, ηλιοροφή κλπ, και απίστευτο στον δρόμο.Μαζί με το τελωνείο, 17.000 ακριβώς.
Αν όχι, 500 abarth
οι λεξεις Γερμανια, 2005 και 60000χλμ ειναι απιθανο να μπαινουν στην ιδια προταση. Ειναι απολυτα σιγουρος οτι οντως εχει 60000χλμ?
ξερεις ποσα εδωσε για τελωνείο?
-
Το πήρε ο ίδιος προσωπικά από την αντιπροσωπεία της BMW στη Στουτγκάρδη (αντιφατικό, το ξέρω ), οπότε νομίζω πως υπάρχει μια ασφάλεια πάνω στο θέμα. Δεν πιστεύω πάντως πως τα 60.000 km (=20.000 km το χρόνο) είναι ύποπτα.
Το αμάξι κόστισε 14.000 και το τελωνείο 3.000.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το πήρε ο ίδιος προσωπικά από την αντιπροσωπεία της BMW στη Στουτγκάρδη (αντιφατικό, το ξέρω ), οπότε νομίζω πως υπάρχει μια ασφάλεια πάνω στο θέμα. Το αμάξι κόστισε 14.000 και το τελωνείο 3.000.Ισχύουν τα όσα λέει ο φίλος.
Πήρε ο αδερφός μου πέρισυ το ίδιο μοντέλο Mini S με 35000 χλμ από την ίδια αντιπροσωπεία με 16500 τιμή και 3500 τελωνείο.Είναι πολύ καλή επιλογή για φοιτητή.....πχ service λάδια φίλτρα κλπ 100 ευρώ (παίρνει 5 λίτρα τα είδα με τα μάτια μου να τα βάζουν) σε αντιπροσωπεία BMW.
Tα υπόλοιπα προσόντα του Mini S πιστεύω τα γνωρίζετε.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το πήρε ο ίδιος προσωπικά από την αντιπροσωπεία της BMW στη Στουτγκάρδη (αντιφατικό, το ξέρω ), οπότε νομίζω πως υπάρχει μια ασφάλεια πάνω στο θέμα. Δεν πιστεύω πάντως πως τα 60.000 km (=20.000 km το χρόνο) είναι ύποπτα.Το αμάξι κόστισε 14.000 και το τελωνείο 3.000.
δεν αμφιβαλλω, απλα τα 20000 το χρονο ειναι σχετικα λιγα για Γερμανια. Τωρα, αφου το πηρε απο γνωστο 'μαγαζι', μαλλον ετσι θα ειναι.
-
Μονο 3κ ευρω ειναι το τελωνειο?
το συγκεκριμενο αυτοκινητο επειδη το ξερω πολυ καλα ειναι τρομερο ειδικα για ενα μικρο αρκει να ειναι εξυπνος και να μην κανει μαλακιες και στουκαρει σε μια βδομαδα!
Οδηγικα θα βγαλει τα γουστα τις ζωης του και εφοσον επιθυμει και μοστραΝ ειναι ιδανικο!
Αν δεν εχει προβλημα με μτχ και εχει δικο του ατομο επανω να του το ψαξει ειναι μονοδρομος! -
παιδια που ακριβως εψαξαν και βρηκαν τα συγκεκριμενα mini cooper s?
γιατι ακουγεται πολυ ενδιαφερον. -
παντως οσοι εχετε σκοπο να αγορασετε αμαξι απο γερμανια να ξερετε οτι ειναι ταλαιπωρημενα απο τα χλμ και απο τα αλατια που ριχνουν στους δρομους,
μακρια απο εισαγωγης. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντως οσοι εχετε σκοπο να αγορασετε αμαξι απο γερμανια να ξερετε οτι ειναι ταλαιπωρημενα απο τα χλμ και απο τα **το bravo μου καίει λάδιαα **που ριχνουν στους δρομους,
μακρια απο εισαγωγης.Δεν αντεχω αλλο!
Γραφεις 'ΑΛΑΤΙ' και διαβαζεις 'το bravo μου καίει λάδιαα'... -
λαθος εκανα σωστος με το αλατι
-
αλατι
-
το bravo μου καίει λάδιαγιατι ειπαμε εμεις πως λες ψεμματα?
-
την εχω παθει και γω αυτη τη bugια σε παλιο μου ποστ οταν εγραφα για τα αλατια της γερμανιας
-
παλι μου το εβγαλε λαθος
γιατι συμβαινει αυτο????ας κανει καποιος κατι!!!
-
αλλο γραφω και αλλο βγαζει τιεχει παθει.
-
γραφε Α Λ Α Τ Ι !!! ετσι στο βγαζει σωστο
-
αλλο γραφω και αλλο βγαζει τιεχει παθει.ασε τα ψοφια...
οι αληθειες να λεγονται -
αλλο γραφω και αλλο βγαζει τιεχει παθει.ρωτα τον pasxo και τον kouk...
-
συνομωτες **εχθροι των ιταλικων αυτοκινητων **κρυβονται πισω απο αυτη τη προβοκατσια!!!
και οποιος γραφει ΑΛΑΤΙ με μικρα του βγαζει 'αλατι'
δοκιμαστε το και σεις!!!και αν γραψεις ΑΛΑΤΙΑ με μικρα μπανει και ενα 'α' στο τελος και γινεται 'αλατια'
υπαρχει πολλους μηνες αυτο το bug!!
(ή απλα προκειται για το φαντασμα του φορουμ.. ) -
θα γραφω αλας απο δω και περα
Προτάσεις στα 17000