-
Καλησπερα!!Το Σαββατο στην Εθνικη Κορινθου Τριπολεως μια απιστευτη πετρα στην μεση του πουθενα...αλλαξε τα φωτα στην ζαντουλα μου..Antera 18'...εσπασε και δεν ξερω αν με συμφερει να την επισκευασω η καλυτερα να βαλω μια καινουργια να τελειωνω?Επισης δεν βρισκω ετοιμοπαραδοτη και ολη μου λενε για ενα μηνα αναμονη απο τη στιγμη παραγγελιας.Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω..Κλαουντια.
-
Καλησπερα!!Το Σαββατο στην Εθνικη Κορινθου Τριπολεως μια απιστευτη πετρα στην μεση του πουθενα...αλλαξε τα φωτα στην ζαντουλα μου..Antera 18'...εσπασε και δεν ξερω αν με συμφερει να την επισκευασω η καλυτερα να βαλω μια καινουργια να τελειωνω?Επισης δεν βρισκω ετοιμοπαραδοτη και ολη μου λενε για ενα μηνα αναμονη απο τη στιγμη παραγγελιας.Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω..Κλαουντια.
-
-
Μια απαντηση βρε παιδια!!Μια κατατοπιση!!Δεν ξερω τι να κανω..
-
Μπορείς να την επισκευάσεις και να τη βάλεις στον πίσω άξονα για περισσότερη ασφάλεια αν οδηγάς προσθιοκίνητο. Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πάρε μία καινούρια που να είσαι 100% σίγουρη.
-
Σπασμενη ζαντα;Δηλαδη λειπει κομματι;Εγω θα την αλλαζα τοτε.
-
Δε λειπει κομματι.Απλα ανοιξε σε 2 σημεια.Και σκεφτηκα οτι ακομα και αν την επισκευασω,ισως ξανανοιξει στο μελλον.Ασε που δε βρισκω και εισαγωγεις.Κανα 2 βρηκα μονο.Ο ενας μου ειπε οτι απο τη στιγμη παραγγελιας,θα την εχω μεσα Φλεβαρη και το κοστος ειναι 600 ευρω.Γενικα οι γνωμη σας για Antera ποια ειναι?
Ζαντα Antera