-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δε θα είχα κάποιο πρόβλημα.
Εσύ νιώθεις άσχημα που κυκλοφορούν τόσα πολλά S3( σε σχέση με άλλα της κατηγορίας);
Αν σκεφτόμουν έτσι δε θα αγόραζα ποτέ τίποτα. Ειδικά υπολογιστή...Επειδή βέβαια θα ήθελα και εγώ να το πάρω φθηνό δε θα αγόραζα κάτι με το που έβγαινε. Ειδικά τέτοια ειδικά μοντέλο που πολλές φορές πέφτουν οι τιμές μετά.
αλλο οι υπολογιστες ρε συ, μην το κανεις σαν τον αλλο που συγκρινε xbox με αυτοκινητα
το οτι κυκλοφορει πολυ δε με κανει να νιωθω κι ασχημα, το θεωρω φυσιολογικο οτι αξιζει να πουλαει τα κερατα του
και χαιρομαι που τοσοι πολλοι το αγοραζουν παρα τη τσιμπημενη του τιμη και παρα το οτι δεν εχουμε φαινομενα 'επιδρομης' μεταχειρισμενων απο γερμανια οπως με το προηγουμενο (γιατι δε πολυσυμφερει πλεον, αν ειναι μτχ αγοραζει ελληνικο )
θα ενιωθα ομως ασχημα αν αυριο το εδιναν 35Κ
και στο κατω κατω καποια στιγμη θα το δωσω, δε θελω να το δωσω για ενα κομματι ψωμιοπως ειπες ομως το αυτοκινητο το αγοραζεις γιατι το γουσταρεις εσυ, αρα το οτι το εχει πολυς κοσμος δε με χαλαει καθολου (ασε που θεωρω το exclusivity μια βλακεια και μιση, ποτε δε μου αρεσε να ξεχωριζω)
και η τιμη του να επεφτε δε θα με πολυχαλουσε, αλλα το οτι κραταει αξια οπως και να το κανουμε οποιονδηποτε κατοχο τον κανει να νιωθει δικαιωμενος για την επιλογη του
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βασικά Qsis το πρόβλημα μας είναι οτι ζούμε Ελλάδα και όχι πόσο ακριβά είναι τα Mitsu... αν ζούσαμε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού που το EvoX κοστιζει 25.000 ευρώ (το λέω και συγχύζομαι) δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...μα ναι το χω ξαναπει, αν ζουσα αμερικη θα τσιμπουσα ενα 350z και τελος, ομως εδω δε δινω τοσα λεφτα να παρω νισσαν
σε αυτα τα λεφτα 50-60-70 Κ αγοραζεις premium γερμανικο (αναλογα τα γουστα) , δεν υπαρχει κατι αλλο
απο ενα σημειο χρηματων και μετα συμφερει να παρεις γερμανικο (ενω μια 316 πχ δε συμφερει καθολου )
πιο κατω ή πιο πανω υπαρχει σκληρος ανταγωνισμος, σε αυτα τα λεφτα ομως (παντα μιλωντας για καινουρια) , ο,τι αλλο και να αγορασεις θα εχεις δωσει πολλα για αυτο που πηρες νομιζω
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βασικά Qsis το πρόβλημα μας είναι οτι ζούμε Ελλάδα και όχι πόσο ακριβά είναι τα Mitsu... αν ζούσαμε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού που το EvoX κοστιζει 25.000 ευρώ (το λέω και συγχύζομαι) δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...Και θα οδηγουσαμε την εβουμπα σε τεραστιες ευθειες με οριο 80χιλιομετρα και θα ξενερωναμε τη ζωη μας και θα λεγαμε αν ειμασταν ευρωπη με τα στροφιλικα...ετσι πανε αυτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε μοιραζονται μηχανικα μερη, αλλα αν δεις ποσο κανουν/εκαναν εξω και ποσο εδω θα δεις ποσο επιαναν κωλους οι εδω αντιπροσωποι
και το μηχανικα μερη ειναι σχετικο..
περα απο το οτι υπαρχουν αρκετες διαφορες, δεν χαλαστηκαν και οι αλλοι που πηραν ετοιμες λυσεις απο την audi και μπορει να παρει καποιος τωρα το μοτερ με τα 265 αρκετα πιο φθηνα σε λεον
αυτο βεβαια χαλαει τους αγοραστες audi και ειναι μια μορφη απαξιωσης των μοντελων μας, αλλα ετσι ειναι τα group
τα κοινα παντως ανταλλακτικα σου ξαναλεω εμας με τα audi μας βολευουν στη συντηρηση και ισως αδικουν τους κατοχους vw , απο την αλλη ομως ο δικος μου δισκος, τα δικα μου φρενα, τουρμπο , αλουμινενια ψαλιδια και διαφορα αλλα μηχανικα μερη που απαντωνται μονο στο δικο μου μοντελο, δεν κοστιζουν και λιγο
τωρα που εχει το ιδιο μοτερ και η seat μπορει να αρχισω να σκεφτομαι φθηνα service εκει
Και ξαναρωτάω:
Είπα πουθενά ότι δεν ήταν ακριβά τα υπόλοιπα;
Είπα πουθενά ότι είναι κακό που έχουν κοινά μέρη;
Το μόνο που είπα είναι ότι λόγω αυτών των κοινών εξαρτημάτων το S3 είναι αυτό με το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.Πόσες διαφορές υπάρχουν από το Leon στο S3 πέρα από την τετρακίνηση σε μηχανικά μέρη;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Βασικά Qsis το πρόβλημα μας είναι οτι ζούμε Ελλάδα και όχι πόσο ακριβά είναι τα Mitsu... αν ζούσαμε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού που το EvoX κοστιζει 25.000 ευρώ (το λέω και συγχύζομαι) δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...
Και θα οδηγουσαμε την εβουμπα σε τεραστιες ευθειες με οριο 80χιλιομετρα και θα ξενερωναμε τη ζωη μας και θα λεγαμε αν ειμασταν ευρωπη με τα στροφιλικα...ετσι πανε αυτα
εχουν ρε συ κι αυτοι μερη να τρεξουν
εδω τρεχουμε εμεις που εχουμε δρομους αφρικης -
Καλα η τετρακινηση δεν ειναι και λιγο πραγμα σε κοστος
-
απο ενα σημειο χρηματων και μετα συμφερει να παρεις γερμανικο (ενω μια 316 πχ δε συμφερει καθολου )
πιο κατω ή πιο πανω υπαρχει σκληρος ανταγωνισμος, σε αυτα τα λεφτα ομως (παντα μιλωντας για καινουρια) , ο,τι αλλο και να αγορασεις θα εχεις δωσει πολλα για αυτο που πηρες νομιζω
Αν μέσα στα ενδιαφέροντα είναι και η μούρη, ναι συμφέρει.
Ενώ για το S3 δεν έχεις δώσει πολλά λεφτά γι'αυτό που πήρες;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Καλα η τετρακινηση δεν ειναι και λιγο πραγμα σε κοστοςH Audi τη χρεώνει περίπου 2.000Ε πάντως(διαφορά από δικίνητα σε τετρακίνητα Α3).
-
Παρολο που δεν εχω ουτε θα επαιρνα ποτε S3 γιατι οπως ειχα ξαναπει θα επαιρνα καποιο αλλο αυτου του στυλ ,δεν πιστευω οτι ειναι πολυ ακριβο γιαυτα που προσφερει
-
αλλο οι υπολογιστες ρε συ, μην το κανεις σαν τον αλλο που συγκρινε xbox με αυτοκινητα
Τον τρόπο σκέψης έθιξα.
Δεν έκανα σύγκριση. -
Πόσες διαφορές υπάρχουν από το Leon στο S3 πέρα από την τετρακίνηση σε μηχανικά μέρη;
απο το cupra (γιατι cupra r δεν βλεπω στους τιμοκαταλογους) οι διαφορες ειναι μικρες στο μοτερ, και το βασικο ειναι το μικροτερο intercooler
λογικα θα εχει μικροτερο δισκο και φυσικα μικροτερα φρεναεπισης η αναρτηση του ειναι σαφως πιο κατσικισια γιατι εμενα μου εβαλαν ζπορ αμορτισερ που ειναι και ανετα
επισης στο αυτοκινητο μου παιζει και αλουμινιο στα ψαλιδια που τα αλλα γκολφοειδη μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχαν (εκτος απο το ΤΤ)
μετα περναμε στις διαφορες που εχει ενα leon με ενα α3
ποιοτητα εσωτερικου, συναρμογη , ηχομονωση (το s3 εχει παρει βαρος μεταξυ αλλων και λογω της ηχομονωσης)πιο τεχνικες λεπτομερειες δεν ξερω, αλλα δεν πηραν ενα λεον και του αλλαξαν το σημα, οπως αδικα λενε οι περισσοτεροι
δεν λεω βεβαια οτι το αυτοκινητο ειναι παρθενογενεση ή τελειως ξεχωριστο, αλλα περα απο το σημα εχουν φροντισει να κανουν δουλεια σε πολλους τομεις για να δικαιολογησουν τα επιπλεον λεφτα τους
ακομα και το golf 6 που εχει υποτιθεται φτασει στην κορυφη των hatch , βλεπω τελικα οτι σε ποιοτητα (ασχετα αν ψαρωσα στην αρχη) εχει δρομο μεχρι να φτασει το Α3 που ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας παροτι ειναι αυτοκινητο του 2003
-
Αν μέσα στα ενδιαφέροντα είναι και η μούρη, ναι συμφέρει.
Ενώ για το S3 δεν έχεις δώσει πολλά λεφτά γι'αυτό που πήρες;
περα απο τη μουρη αυτοκινητο με 265 αλογα, 4κινηση και την ποιοτητα ή χλιδα αν θες της audi , οχι δεν υπηρχε τη στιγμη που πηγα να παρω αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα
και κατι σημαντικο: με μολις 2 λιτρα γιατι αυτα τα γκαζια αν εξαιρεσεις το evo οι αλλοι στα δινουν με 3λιτρα+
ή εστω 2.5οποιο αλλο αυτοκινητο και να μου πεις σε καποιο τομεα θα χανει σημαντικα απο το s3 (κυριως ποιοτητα), ενω δε θα το κερδιζει σημαντικα -αν το κερδιζει- σε καποιον αλλο τομεα (δηλαδη επιδοσεις)
αρα με τη λογικη του all-around (και οχι του βολταδικου) που ηθελα εγω, ειναι με διαφορα η καλυτερη επιλογη
και επειδη δε γινεται να ειναι τοσο ζωα οι τοσοι που το αγορασαν, μαλλον δεν υπηρχε κατι καλυτερο για τα ελληνικα δεδομενα
-
και υπαρχουν και αλλα πραγματα οπως ανεση , ησυχια, καταναλωση..
ο καθενας ζυγιζει τις αναγκες του και δεν κοιταζει μονο χρονους επιδοσεις και specsτο αυτοκινητο δεν ειναι μονο η μισαωρη γρηγορη βολτα σου , πρεπει να ειναι καλο και τις υπολοιπες ωρες
βεβαια τα γουστα και τα κριτηρια του καθενος διαφερουν, σεβαστο
-
To καταλαβαμε ρε συμπεθερε οτι θες ανεση και ηρεμια
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To καταλαβαμε ρε συμπεθερε οτι θες ανεση και ηρεμιαρε μολις παρεις s2000, θελω να ερθεις ταξιδι στη αθηνα και να μου πεις πώς σου φανηκε
και αν μπορεις θελω να δοκιμασεις να πηγαινεις συνεχεια με 170+ να μου πεις τι ωραια ειναι με τη κουκουλα και την αναρτηση πετρα
ο θορυβος οσο πορωτικος και να ναι , καποια στιγμη δε γινεται , θα σου σπασει τα @@
προτιμω την εκκλησια
-
ε τωρα με την μερκα με 200+ συνεχομενα βαριεσαι που δεν ακους τπτ
-
περα απο τη μουρη αυτοκινητο με 265 αλογα, 4κινηση και την ποιοτητα ή χλιδα αν θες της audi , οχι δεν υπηρχε τη στιγμη που πηγα να παρω αυτοκινητο
και κατι σημαντικο: με μολις 2 λιτρα γιατι αυτα τα γκαζια αν εξαιρεσεις το evo οι αλλοι στα δινουν με 3λιτρα+
οποιο αλλο αυτοκινητο και να μου πεις σε καποιο τομεα θα χανει σημαντικα απο το s3 (κυριως ποιοτητα), ενω δε θα το κερδιζει σημαντικα -αν το κερδιζει- σε καποιον αλλο τομεα (δηλαδη επιδοσεις)
αρα με τη λογικη του all-around (και οχι του βολταδικου) που ηθελα εγω, ειναι με διαφορα η καλυτερη επιλογη
και επειδη δε γινεται να ειναι τοσο ζωα οι τοσοι που το αγορασαν, μαλλον δεν υπηρχε κατι καλυτερο για τα ελληνικα δεδομενα
Και καταλήγουμε εκεί που έπρεπε.
Το γεγονός ότι καλύπτει τις δικές σου ανάγκες καλύτερα(και πιθανώς και πολλών άλλων) δεν το κάνει λιγότερο υπερτιμημένο από τα υπόλοιπα.Όπως σε κάποιους τομείς είναι καλύτερο έτσι σε άλλους, συνήθως αίσθηση και ρυθμισημότητα, είναι χειρότερο από άλλα.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάμε να το βγάλουμε το υπέρτατο αυτοκίνητο ακόμα και σε τομείς που κατά γενική ομολογία είναι πίσω ή γιατί προσπαθούμε να μειώσουμε τη σημαντικότητα αυτών των τομέων(για παράδειγμα η αίσθηση).
Τέλος πάντων. Εδώ λέω να τελειώσω την ευχάριστη παρέμβασή μου στο topic αυτό.
Καλή συνέχεια.
ΥΓ: Έχω την αίσθηση ότι το Cupra έχει αλουμινένια ψαλίδια και τα ίδια φρένα με το S3 μπροστά.
-
φρενα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν εχει, ψαλιδια θα το κοιταξω
το cupra r παιζει να εχει τα ιδια πραγματα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ε τωρα με την μερκα με 200+ συνεχομενα βαριεσαι που δεν ακους τπτθα σου λειπει μετα η μερκα
-
μπααααα
να σε ρωτησω ρε συ...ακουω s3 με s3 εχει διαφορετικο ηχο...εχει προεπιλογη για τα κλαπετα η ειναι αλλαγη εξατμισης?
AUDI S3