-
Ρε παιδες, πηγα σημερα σε μια μαντρα και ειδα ενα Opel Corsa του 2005 με 7.300 ευρω. Βεβαια με σημα,μεταβιβαση,τραπεζα και ασφαλεια θα μου παει γυρω στα 8.000... Συν του οτι θα πρεπει αργοτερα να περασω απο ΚΤΕΟ. Το κοιταξε και μηχανικος και μου δωσε το ok. Αξιζει να το παρω ομως; Πιστευω τα λεφτα ειναι πολυ καλα για ενα τετοιο αμαξι, απλα με βγαζει λιγο εκτος προυπολογισμου καθως υπολογιζα μεχρι 6.000...
Ειχε και ενα Fiesta του 2002 και μου το δινει 6500.Τι με συμβουλευετε να κανω??
-
Ρε παιδες, πηγα σημερα σε μια μαντρα και ειδα ενα Opel Corsa του 2005 με 7.300 ευρω. Βεβαια με σημα,μεταβιβαση,τραπεζα και ασφαλεια θα μου παει γυρω στα 8.000... Συν του οτι θα πρεπει αργοτερα να περασω απο ΚΤΕΟ. Το κοιταξε και μηχανικος και μου δωσε το ok. Αξιζει να το παρω ομως; Πιστευω τα λεφτα ειναι πολυ καλα για ενα τετοιο αμαξι, απλα με βγαζει λιγο εκτος προυπολογισμου καθως υπολογιζα μεχρι 6.000...
-
-
;exeis p.m
-
Ποιο Corsa ήταν; 3πορτο; 5θυρο;
Από χιλιόμετρα; Εξτρά; Έχει μεταλλικό χρώμα;
Σε τι κατάσταση είναι το χρώμα κλπ...;Πολλά παίζουν ρόλο στην τιμή...
-
είναι λίγο τσιμπημένο...
-
Ναι παρτο ειναι πιο αξιοπιστο απο πολο ...τι να πω??Μακρια απο GM...χιλιες φορες το φιεστα...αναλογα τη κατασταση βεβαια..ποσα topic θα ανοιξεις ρε συ???
-
Storm: ηταν το corsa το twinsport,1.2,5θυρο,44.000 χλμ(απο αξιοπιστο μαντρα,πηγα με ανθρωπο που γνωριζονται 20 χρονια),ασημι χρωμα,full εχτρα...οπως ανεφερα,το ειδε κ ο μηχανικος κ ειπε οτι εξωτερικα ειναι σε αριστη κατασταση
travelman: γιατι το βρισκεις τσιμπημενο??ισα-ισα που μου ριχνει την τιμη κατα 900 ευρω...
jntaras: καλυτερο το φιεστα ως προς τι?εμενα μονο η τιμη με κανει να το ξανασκεφτω...ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΛΑ TOPICS ΑΚΟΜΑ!!χαχα!
-
Ο χρήστης psyneck έγραψε:
Storm: ηταν το corsa το twinsport,1.2,5θυρο,44.000 χλμ(απο αξιοπιστο μαντρα,πηγα με ανθρωπο που γνωριζονται 20 χρονια),ασημι χρωμα,full εχτρα...οπως ανεφερα,το ειδε κ ο μηχανικος κ ειπε οτι εξωτερικα ειναι σε αριστη καταστασηtravelman: γιατι το βρισκεις τσιμπημενο??ισα-ισα που μου ριχνει την τιμη κατα 900 ευρω...
jntaras: καλυτερο το φιεστα ως προς τι?εμενα μονο η τιμη με κανει να το ξανασκεφτω...ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΛΑ TOPICS ΑΚΟΜΑ!!χαχα!
Καλυτερο το φιεστα ως προς το κορσα για μενα στο οτι ειναι οπελ=GM=g@m@ ta ...τουλαχιστον αν ηταν το τελευταιο κορσα ψιλοπαλευοταν...οδηγησε τα και τα δυο αμαξια ή εστω ολα τα υποψηφια και θα καταληξεις...μονο απο φορουμ δυσκολα θα βγαλεις ακρη γιατι ο καθενας(και εγω μαζι)θα σου πει το μακρυ και το κοντο του.Να κοιταξεις να εχεις φτηνα σερβις και να ειναι ασφαλες...και μην ψαχνεις απο μαντρά,το λιγοτερο που μπορει να εχουν ειναι να εχουν γυρισμενο κοντερ,μακρια απο πειραγμενα.
Φιλικα -
το τελευταιο αποκλειεται να το επαιρνα με τα λεφτα που διαθετω!
πειραγμενο αποκλειεται να ειναι κ σου πα κ το λογο, δεν θα μπορουσε να κοροιδεψει τον φιλο του, ποσο μαλλον αν αυτος ειναι συνεργειάς!!
απο αυτα που μου προτεινε παντως ο μηχανικος πηγε κατευθειαν να δει το corsa και ουτε που ασχοληθηκε με το fiesta, αν και ο πωλητης πιο πολυ μιλουσε για αυτο. θα ξαναπερασω αν ειναι τη Δευτερα να τα δω. -
το τελευταιο αποκλειεται να το επαιρνα με τα λεφτα που διαθετω!
πειραγμενο αποκλειεται να ειναι κ σου πα κ το λογο, δεν θα μπορουσε να κοροιδεψει τον φιλο του, ποσο μαλλον αν αυτος ειναι συνεργειάς!!
απο αυτα που μου προτεινε παντως ο μηχανικος πηγε κατευθειαν να δει το corsa και ουτε που ασχοληθηκε με το fiesta, αν και ο πωλητης πιο πολυ μιλουσε για αυτο. θα ξαναπερασω αν ειναι τη Δευτερα να τα δω.Γενικες ηταν οι συμβουλες μου,δεν ειπα οτι ειναι πειραγμενο το κορσα...
-
ναι φιλε μου,το ξερω και σ'ευχαριστω.
anyway, αλλο ειναι το θεμα του topic. αξιζει να δωσω τοσα λεφτα ενω δεν τα χω (και του χρονου μαλλον μπαινω φανταρος) ή να παρω το fiesta με πιο λιγα χρηματα? -
ναι φιλε μου,το ξερω και σ'ευχαριστω.
anyway, αλλο ειναι το θεμα του topic. αξιζει να δωσω τοσα λεφτα ενω δεν τα χω (και του χρονου μαλλον μπαινω φανταρος) ή να παρω το fiesta με πιο λιγα χρηματα?Τσεκαρε το φιεστα αν ειναι οκ...αν σε καλυπτει πηγαινε γι'αυτο.
-
Ακριβό! Μη βιάζεσαι, ψάξτο καλύτερα από ιδιώτη, η αγορά έχει πέσει πολύ και θα βρεις φθηνότερο στην ίδια κατάσταση!
-
Φθηνοτερο στην ιδια κατασταση?? Λιγο δυσκολο μου φαινεται αυτο...
-
Ευκαιρια δεν ειναι, οτε και ακριβο θα το ελεγα αν ειναι το φουλ εξτρα.
Εχει η κοπελα μου κορσα 1200 Απριλη-Μαη του 2004, το αμαξι εχει βγαλει διαφορα προβληματακια. Τρομπα φρενων, ενα σινεμπλοκ στον πισω αξονα (δεν το εχουμε φτιαξει ακομα) και το παλατζο στο σασμαν. Θα μου πεις σιγα ρε φιλε τα προβληματα, αν βαλεις και αυτα που εχει βγαλει το αστρα (2000 μοντελο) του πατερα μου...βλεπω οπελ και παιρνω δρόμο.
Το αμαξι παντως ν ξερεις ειναι τργικα αργο. Εθνικη κανεις ταξιδη με κεκτημενη ταχυτητα, προσπεραση με εξισωση....ερχομαι με τοσα....ο απεναντι ειναι σε Χ αποσταση....αρα μουμπλε μουμπλε νταξ περναω....γκαζι μηδεν. Απο οδικη συμπεριφορα.....πολυ μαλακο, βγαζει πολυ ευκολα μουτρα. Αν δεν το κυνηγας το αμαξι, και θες απλα ενα μεσο μετακινησης, και εισαι σιγουρος για το αμαξι...τι να πω κάντα στρογγυλα 7κ και παρτο
-
Αν το εβλεπα απλα σαν μεσο μετακινησης, δεν θα σκαγα τοσα λεφτα...
-
Χίλιες φορές ένα Getz 1.4 100hp παρά αυτό. Θα συχτηρίζεις όλη την ώρα με τον αδύναμο κινητήρα του. Εχει 13,6 κιλά ανά ίππο όταν το τωρινό 5θυρο Yaris 1.0 έχει 14,3 (!)
Α και δεν το λες ευκαιρία, μάλλον ακριβό. Κοίτα και από ιδιώτες εάν έχεις μετρητό. Μειώνεις την πιθανότητα να έχει γυρισμένα χλμ, το παίρνεις σε σαφώς καλύτερη τιμή μιας και ο μαντράς ζητάει τιμή ιδιώτη+το κέρδος του και βέβαια έχεις μεγαλύτερη ποικιλία να το ψάξεις.ΥΓ α και αυτά τα 'αξιόπιστος μαντράς' και 'τον γνωρίζει ο μηχανικός μου 20 χρόνια' τα ακούω βερεσέ. Εχω διαβάσει άπειρου κάλλους ιστορίες. Οπως μία που θυμάμαι ...συμμαθητές κολλητοί από το σχολείο ο ένας μαντράς και ο άλλος αγοραστής ...ο μεν πούλησε στο δε αμάξι με 100k χλμ γυρισμένο, με πρόβλημα στο μοτέρ (για αυτό το είχε πουλήσει ο άλλος)...και όλα αυτά στο όνομα της 'φιλίας' και της 'εμπιστοσύνης'
-
Storm: ηταν το corsa το twinsport,1.2,5θυρο,44.000 χλμ(απο αξιοπιστο μαντρα,πηγα με ανθρωπο που γνωριζονται 20 χρονια),ασημι χρωμα,full εχτρα...οπως ανεφερα,το ειδε κ ο μηχανικος κ ειπε οτι εξωτερικα ειναι σε αριστη καταστασηAν σε καλύπτει, σου αρέσει και κυρίως είναι ελεγμένο μέσα, έξω και μηχανικά τότε καλορίζικο.
Θα πρότεινα να το κάνεις και μία βόλτα μαζί με τον μηχανικό σου.Μπορείς να κάνεις και το παιχνίδι σου και να τον πείσεις τον μαντρά για καλά δωράκια ώστε να βγεις κερδισμένος. Πεστου π.χ. για συναγερμό, ζαντολάστιχα αλουμινίου, βιολογικό καθαρισμό, Mp3CD κλπ...κλπ...
Παίξε διπλωματικά, όχι μόνο με το Corsa αλλά και με όλα όσα βλέπεις αυτοκίνητα. Μην ξεχνάς ότι εσύ έχεις τα φράγκα...
-
Εσυ το βρισκεις καλο δηλαδη,ε?
Πιο κατω δεν μπορω να το ριξω, ηδη μου το χει ριξει γυρω στα 900 ευρω λογω του οτι πηγα με γνωστο του.
Και αν σκεφτεις οτι θα μου παει γυρω στα 8 χιλιαρικα, καλυτερα να παρω ενα getz με 8.900 καινουριο..
OPEL CORSA, 10/2005, 7.300 ευρώ