-
Καλησπέρα,
πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κι επειδή είναι το πρώτο μου έχω κάποιες απορίες....
Το αμάξι θα το πάρω με δόσεις από τράπεζα. Τα επιτόκια είναι σταθερά ή κυμαινόμενα και πώς μπορώ να το πιστοποιήσω; Επίσης υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το αυτοκίνητο είναι από κατάσχεση; Πρόκειται να αντιμετωπίσω πρόβλημα στο μέλλον σε κάποιον τομέα; (να με κυνηγάνε γιαπαράδειγμα.....;;;;)Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα,
πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κι επειδή είναι το πρώτο μου έχω κάποιες απορίες....
Το αμάξι θα το πάρω με δόσεις από τράπεζα. Τα επιτόκια είναι σταθερά ή κυμαινόμενα και πώς μπορώ να το πιστοποιήσω; Επίσης υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το αυτοκίνητο είναι από κατάσχεση; Πρόκειται να αντιμετωπίσω πρόβλημα στο μέλλον σε κάποιον τομέα; (να με κυνηγάνε γιαπαράδειγμα.....;;;;)Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα,
-
θα σε κυνηγαει αυτος που το χασε!!!! (πλακα κανω)
δες σε τραπεζες τι επιτοκια δινουν και μετα πηγαινε να τα συγκρινεις και σε κανενα γνωστο σου μαντρα , συνηθως αυτοι εχουν καλυτερα επιτοκια, απλα προσεξε μην ειναι καποιο προγραμμα που χρειαζεται να σου κανει διπλη μεταβιβαση (σε αυτον και μετα σε σενα).
Αν ειναι σταθερο η' κυμαινομενο αναγραφεται στο συμφωνητικο που θα υπογραψεις.
Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο-επιτόκια