-
Λίγες οι συμμετοχές στον 1ο αγώνα, σε μία μεταβατική χρονιά για το ΠΠΡ. Με αρκετές τοπικές συμμετοχές όμως με WRC!!!
http://www.rallyireland.org/pdfs/2009/P ... -list-(GMA).pdf
Καλή Χρονιά
-
Λίγες οι συμμετοχές στον 1ο αγώνα, σε μία μεταβατική χρονιά για το ΠΠΡ. Με αρκετές τοπικές συμμετοχές όμως με WRC!!!
Καλή Χρονιά
-
Καλή Χρονιά
-
Τώρα πήρα χαμπάρι οτι δεν είναι το Μόντε ο πρώτος της χρονιας.
Εκτός πραγματικότητας τελείως και μετα βαθιας μου λύπης συνειδητοποιώ οτι έχω χάσει κατά πολύυυ το ενδιαφέρον μου για το θεσμό...
-
Και εγώ...
Εδώ σκέφτομαι να μην συμμετέχω στις προβλέψεις..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και εγώ...
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Εμένα τα μάτια μου θα είναι καρφωμένα πάνω στον Αava...θα κόψει πολλά κεφάλια φέτος ο Εσθονός..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εμένα τα μάτια μου θα είναι καρφωμένα πάνω στον Αava...θα κόψει πολλά κεφάλια φέτος ο Εσθονός..Ενδιαφέρον για την νίκη πιθανότατα δεν θα έχουμε αφού πρέπει να συμβεί κάποιο θαύμα για να απειληθεί ο Γάλλος, όμως ενδιαφέρον θα υπάρχει για τις πιο πίσω θέσεις...
Θεωρώ πως σε χρόνους ο Sordo θα είναι εύκολα 2ος, ενώ απο κει και πέρα ερωτηματικό παραμένει αν ο Latvala μπορεί να φτάσει τον Hirvonen, ή αν ο Atkinson απειλήσει τους 2. Καλός και βελτιωμένος ο Aava, θα μπορέσει όμως να κοιτάξει στα μάτια τους εργοστασιακούς; Δύσκολα...
Σε όλους τους παραπάνω που είναι αξιόλογοι οδηγοί θα προσθέσω και τον Ogier που 'λογικά' θα είναι ένα σκαλί κάτω από αυτούς, και πολλά σκαλιά πάνω από όλους τους υπόλοιπους. -
Πολύ υπομονή θα χρειαστεί φέτος. Είναι που είναι μεταβατική η χρονιά έπεσαν και οι αποχωρήσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Ας μην προεξοφλούμε όμως τίποτα. Μέχρι τον τερματισμό όλα μπορούν να συμβούν.
Καλή μας χρονιά!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τώρα πήρα χαμπάρι οτι δεν είναι το Μόντε ο πρώτος της χρονιας.Εκτός πραγματικότητας τελείως και μετα βαθιας μου λύπης συνειδητοποιώ οτι έχω χάσει κατά πολύυυ το ενδιαφέρον μου για το θεσμό...
Με την άδεια σου και με βαθύτερη λύπη και εγώ συνειδητοποιώ όλα τα παραπάνω!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Εμένα τα μάτια μου θα είναι καρφωμένα πάνω στον Αava...θα κόψει πολλά κεφάλια φέτος ο Εσθονός..
Ενδιαφέρον για την νίκη πιθανότατα δεν θα έχουμε αφού πρέπει να συμβεί κάποιο θαύμα για να απειληθεί ο Γάλλος, όμως ενδιαφέρον θα υπάρχει για τις πιο πίσω θέσεις...
Θεωρώ πως σε χρόνους ο Sordo θα είναι εύκολα 2ος, ενώ απο κει και πέρα ερωτηματικό παραμένει αν ο Latvala μπορεί να φτάσει τον Hirvonen, ή αν ο Atkinson απειλήσει τους 2. Καλός και βελτιωμένος ο Aava, θα μπορέσει όμως να κοιτάξει στα μάτια τους εργοστασιακούς; Δύσκολα...
Σε όλους τους παραπάνω που είναι αξιόλογοι οδηγοί θα προσθέσω και τον Ogier που 'λογικά' θα είναι ένα σκαλί κάτω από αυτούς, και πολλά σκαλιά πάνω από όλους τους υπόλοιπους.Μετά και τα τεκταινόμενα του Monte, αναθεωρώ τις άπόψεις μου για τον Ogier, και πλέον πιστεύω ότι θα είναι στους χρόνους των Aava, Atkinson και όχι μακρυά από τα εργοστασιακά Focus...
-
Μετά το χθεσινό, τελικά το 2009 είναι η πρώτη φορά που δε θα παρακολουθήσω το WRC...
Δε θα συμμετέχω στις προβλέψεις και με λύπη δηλώνω ότι πιθανότατα δε θα παρακολουθήσω ούτε το Acropolis (γιατί για εμένα δεν έχει σημασία το που θα πάω αλλά το τι θα δω)..._
-
Ολοι ετσι λεμε για το ακροπολις αλλα καθε χρονο τελικα παμε!
Ειδικα φετος με καρουτες δε το χανω με τιποτα! -
Mην είμαστε υπερβολικοί!
Όσο καλό και να γίνει το UEFA Cup, σαν το Champions League δεν θα γίνει! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και εγώ...
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ WRC OXI STO SITE?ΓΙΑΤΙ?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Mην είμαστε υπερβολικοί!
Όσο καλό και να γίνει το UEFA Cup, σαν το Champions League δεν θα γίνει!Αν αναφέρεσαι στους θεσμούς ως τίτλους τότε ναι, το UEFA δεν γίνεται Champions League.
Όταν όμως το Champions League είναι επιπέδου UEFA και βγάλε, και το UEFA επιπέδου Champions League και βάλε τότε δεν τίθεται θέμα τι αξίζει και τι όχι...Και όση σημασία αν έχει, ενδιαφέρομαι τόσο ώστε να έχω στείλει κατα καιρούς emails με τις διαμαρτυρίες ή τις ευχαριστίες μου στην εκάστοτε εταιρεία που διαχειριζόταν τα τηλεοπτικά και λοιπά του WRC... (όχι ότι κατάφερα ποτέ τίποτα, τουλάχιστον έστειλα την άποψή μου)...
_
-
Q. Is the IRC in competition with the WRC?
GF: We are very comfortable with the contract we have to broadcast both championships. As far as I'm concerned there is room for two championships. There are some political discussions taking place, but as the managing director of Eurosport Events, I don't want to take part in these, my role is to develop the IRC series. I don't see the WRC as a rival, the championships offer different things. Ours is a less costly championship and, in the current situation, our position of being cost-effective seems to be working with the teams.
Απο το 2010 θα εχουμε αλλαγες πιστευω.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τώρα πήρα χαμπάρι οτι δεν είναι το Μόντε ο πρώτος της χρονιας.
Εκτός πραγματικότητας τελείως και μετα βαθιας μου λύπης συνειδητοποιώ οτι έχω χάσει κατά πολύυυ το ενδιαφέρον μου για το θεσμό...
Με την άδεια σου και με βαθύτερη λύπη και εγώ συνειδητοποιώ όλα τα παραπάνω!
Ρε ΤΙ να σας πω; Μοιαζετε με αυτους που οσο η αγαπημενη τους ηταν νεα και κολπατζου αυτοι δεν ειχαν ματια για αλλην.Μολις αρχισε να μπαγιατευει (36 χρονων εγινε το WRC) και εμεινε και λιγο κουτση....αμεσως τα ματια τους στη νεαρουλα...(λεγε με IRC).
Αντε μπρε....
-
Δεν είναι έτσι πατέρα. Απλά ο νταβατζής της γριάς ζητά πολλά και δίνει λίγα.
-
Μήπως γνωρίζει κανείς αν η ΕΤ1 ή το Sport+ θα συνεχίσουν την ''κάλυψη'' του WRC καί φέτος ;
WRC 2009 - 1oς Γύρος Ράλλυ Ιρλανδίας