-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι τα σήμερα παραγόμενα αυτοκίνητα έχουν σημαντικά χαμηλότερη ποιότητα από τα λίγο προγενέστερα..τρελλο urban legend
Να πεταξουμε τα αυτοκινητα μας να παρουμε οτι βγηκε πριν το 2000 να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο δηλαδη.
Ψηφιζω καινουριο , η τεχνολογια προχωρα , και επιπλεον αγοραζεις κατι του κουτιου , καινουριο , οχι κατι το οποιο το εχουν μεταχειριστει αλλοι (ποσοι και ποικιλοτροπως) -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι τα σήμερα παραγόμενα αυτοκίνητα έχουν σημαντικά χαμηλότερη ποιότητα από τα λίγο προγενέστερα..
τρελλο urban legend
Να πεταξουμε τα αυτοκινητα μας να παρουμε οτι βγηκε πριν το 2000 να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο δηλαδη.
Ψηφιζω καινουριο , η τεχνολογια προχωρα , και επιπλεον αγοραζεις κατι του κουτιου , καινουριο , οχι κατι το οποιο το εχουν μεταχειριστει αλλοι (ποσοι και ποικιλοτροπως)Η διατύπωσή σου (να πετάξουμε τα αυτοκινητα μας να παρουμε οτι βγηκε πριν το 2000 να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο) δεν προκύπτει από τα λεγόμενά μου...
Όσο για το ότι η ποιότητα συναρμολόγησης, προ-πωλητικών ελέγχων κλπ κλπ έχει υποχωρήσει σημαντικά, επίτρεψέ μου να το πιστεύω...
Καινούριο οικογενειακό στα 25.000 euro ή μεταχειρισμένο ?