-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απαίτηση για αξιοπιστία? Ωρες ώρες νομίζω πως ξεχνάμε ότι μιλάμε για μηχανήματα. Χαλάνε και επισκευάζονται και γι' αυτό υπάρχουν και τα ανταλλακτικά και οι εγγυήσεις.
Είναι σαν να λέμε σε έναν ζωντανό οργανισμό ότι δεν θα αρρωστήσει ή δεν θα πεθάνει ...ανεπιτυχεστατο παραδειγμα.......αφ'ενος θελεις χρηματα για τις επισκευες και αφ'ετερου εδωσες ενα σκασμο λεφτα για να δουλευει και οχι για να εχεις κατι που παλι θα πληρωνεις για να το φτιαχνεις
αλλωστε το γκρουπ ΔΕΝ φημιζεται για την εγγυηση του!
cosneo αν αρρωστησεις ''βαρια'' στα @@ σου......θα σε κανουν καλα στο νοσοκομειο!!!!ξεκαθαριζω πως -εννοειται- δεν εχω 'γυαλια' για να βλεπω βασει μαρκας.
η περιοδος της εγγυησης ειναι ενα χ-ψ χρονικο διαστημα περαν του οποιου εισαι ερμαιο της αξιοπιστιας που -κακα τα ψεματα- ακολουθει την προικα του καθε μοντελου.
βασει αυτου ολοι μας γνωριζουμε σε ποια κλιμακα αξιοπιστιας κατατασονται τα πχ. γερμανικα, γαλλικα, ιαπωνικα, κορεατικα, ιταλικα κλπ κλπ.
ετσι λοιπον σε μια περιοδο χρησης πχ 10 ετων , τα 2 χρονια ειναι ενα μικρο ποσοστο. οταν βλεπεις οτι το σασμαν σου (τυχαιο παραδειγμα ετσι?) βγαζει επαναλαμβανομενες ζημιες μεσα στην εγγυηση, τι σε κανει να εισαι ψυχραιμος οταν μετα τα 2 χρονια αυτα θα σκας χοντρο πακετο προς επισκευη του.
παντως δεν εχω καταλαβει καθολου πως και δεν εχει μπει χερι σε διαφορες μαρκες που πουλανε ακριβα ή ας πουμε δεν πουλανε φτηνα το τομαρι τους, δινοντας την βασικη εγγυηση των 2 ετων. θεωρουν καθαρα προβατα τους αγοραστες τους οποιους προσεγγιζουν με πλαγιους αλλα ικανους τροπους (τεχνολογια και προτοπορια ας πουμε) -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@GGAB
Εξαιρετικό σενάριο, μόνο που ο άνθρωπος δεν πλήρωσε.τυχερος στην ατυχια του,αλλα η εγγυηση τελειωνει.......η αναξιοπιστια;;;
-
Αυτό προκύπτει με βάση την συλλογιστική 'χάλασε, άρα θα ξαναχαλάσει';
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αυτό προκύπτει με βάση την συλλογιστική 'χάλασε, άρα θα ξαναχαλάσει';γιατι οχι;;;μακαρι οχι,αλλα αν.......και αν ειναι αλλη βλαβη πιο ακριβη;;;
-
ξεθάβω για να κανω 2 ερωτήσεις.
σε Passat 1.4 Tsi 122 ιππων μοντελο '11...- μπαινει after market το cruise control και αν ναι με τι κοστος?
- μπαινει after market επισης το πολυλειτουργικο τιμονι και αν ναι με τι κοστος?
thanks.
VW Passat 2010