-
Δεν πας για προσφορά και καλά με μετρητό στο χέρι;
-
octavia 5 μου αρεσει σαν αμαξι ειδικα σε μαυρο χρωμα.νομιζω για εναν οικογενειαρχη ειναι ιδανικο.το peugeot 207δεν μου λεει τιποτα,ενα χοντροκομενο πραγμα ειναι αδιαφορο εντελως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πας για προσφορά και καλά με μετρητό στο χέρι;Παιδιά δεν υπάρχει πλέον το ΄΄ μετρητά στο χέρι΄΄ . Οι αντιπροσωπείες προτιμούν την δανειοδότηση του πελάτη καθώς παίρνουν μπόνους και από την τράπεζα και εκταμιέυουν και τα λεφτά πολύ γρήγορα.Δεν ισχύει όπως παλία που και καλά πήγαινες με μετρητά στο χέρι και τους έκανες παζάρια.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ξεστοκαρουν γιατι ερχεται η νεα octavia
Κάτι και η κρίση...
Λες να το επισπεύσουμε;;; Προβληματίζομαι...
εγω προσωπικα θα περιμενα το καινουργιο. Δε νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο ακριβη, ενω κλασσικα η Σκοντα 2-3 μηνες μετα τη παρουσιαση θα αρχισει τα ατοκα και τις εκπτωσεις...
-
Να γινω ξενερωτος?
Κανενα,δεν ειναι καιροι για να κανεις οικονομια και μαλιστα αιματηρη για να παρεις αυτοκινητο,αν οντως εχουν αλλαξει οι αναγκες και πρεπει να παρεις αμαν και πως,τοτε με λιγοτερα παιρνεις σαφως καλυτερο μεταχειρισμενο,δεν ειναι καιροι για καινουργιο,με το που το πηρες αρχιζεις να χανεις ευρω και αν δεν το δωσεις μεσα σε 3-4 χρονια απλα πρεπει να το παντρευτεις και μετα οταν ειναι να το δωσεις θα το σκοτωσεις οπως και θα κανεις τωρα με το 206 σου,αμα θελεις αμαν και πως καινουριο εγω θα επαιρνα το νεο γκολφ με τα 140,ειναι οριακο στην τιμη αλλα το αξιζει σκεψου το.Αν παλι επρεπε να επιλεξω αναμεσα στα δυο που βαζεις θα επαιρνα το skoda μονο και μονο επειδη τα peugeot εχουν ΧΑΛΙΑ κιβωτια,καταλλα ειναι κουκλι και με καλο κινητηρα
-
οσονουπω μπαινει το 6αρι σχεδον παντου ακομα και στα 150αρια
αν και δε ξερω ποσο καλυτερο ειναι.......
-
Το 6αρι είναι πάρα πολύ καλό. Αίσθηση παρόμοια με τα ντιζάτα ΒΕ αλλά με ακόμα ποιο σαφείς διαδρομές, ειδικά στον 'πλευρικό' τζόγο. Μπήκε ήδη σε όλα τα Τ 308, για 207 δεν ξέρω.
-
Να παρεις το 207 αφου αυτο σου αρεσει και εισαι και του στριβειν Μια χαρα χωρους εχει το 5d,απλα η μαμα πεζω μας τα χαλαει στην εγγυηση και το σερβις.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Να παρεις το 207 αφου αυτο σου αρεσει και εισαι και του στριβειν Μια χαρα χωρους εχει το 5d,απλα η μαμα πεζω μας τα χαλαει στην εγγυηση και το σερβις.καλα εσεις με τα πεζο και σιτροεν μονο στα φορουμ στριβετε, στο δρομο πατε πιο αργα και απο νταλικες.
-
Aφού ο δρόμος γλιστράει ρε φίλε, ενώ το πληκτρολόγιο έχει αντιγλιστρ (esp) και σαγρέ πλήκτρα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Να παρεις το 207 αφου αυτο σου αρεσει και εισαι και του στριβειν Μια χαρα χωρους εχει το 5d,απλα η μαμα πεζω μας τα χαλαει στην εγγυηση και το σερβις.
καλα εσεις με τα πεζο και σιτροεν μονο στα φορουμ στριβετε, στο δρομο πατε πιο αργα και απο νταλικες.
Κυκλοφορουνε και γριουλες στο δρομο τι να κανουμε θελει προσοχη
-
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Να παρεις το 207 αφου αυτο σου αρεσει και εισαι και του στριβειν Μια χαρα χωρους εχει το 5d,απλα η μαμα πεζω μας τα χαλαει στην εγγυηση και το σερβις.Μια χαρά στρίβει και το Octavia.... Προσωπικά το βρήκα καλύτερο (βασικά πιο προβλέψιμο) από το 206 και με σαφώς καλύτερη άνεση.
Φτάνει το πίσω μέρος σε γωνίες απαγορευτικές για το 206 και διορθώνεις πολύ εύκολα... Πολύ ρυθμίσιμο... Αρκεί να ΜΗΝ έχει ESP! Εάν έχει και συμπεριφέρεται όπως το Α3, τότε πας για το χαντάκι...
ΥΓ: Μάλλον το face lift θα έχει πάνω κάτω τα ίδια λεφτά, ιδίως αν η κρίση συνεχιστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (οπότε θα πλακώσουν όλοι στις προσφορές ) + το ότι δύσκολοι οι καιροί γι έξοδα... άρα θα περιμένω...
octavia 5 vs peugeot 207