-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Εθνική Βιβλιοθήκη στις φλόγες
Προς τι εκπληξη??
Κατασκευασμα της αστικης ταξης ηταν...
Στη πυρα λοιπον.
Ζητω η Πολιτιστικη Επανασταση.Ο Μαο ζει. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
:rant:Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καιγετε η Εθνικη Βιβλιοθηκη.... so much for the Civilisation...Τον ποιόν????
Πραγματικά αυτό που θα δεχθώ σαν πολίτης αυτής της χώρας είναι τον 'πρωθυπουργό' να παραιτείται ή τέλοσπαντων (γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι αυτό) ΚΑΠΟΙΟΣ να χάσει τη θέση του! ΚΑΠΟΙΟΣ!!!
Και τα ΜΑΤ απλά αράζουν...φραπεδάκι και τσιγαράκι.
-
Καλά είναι απίστευτο....πια έχουν ξεφύγει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τι λες ρε?
Δε παίζει!!! Ψέμματα!!! Στείλε λινκ!!!
Δεν υπάρχει link.
Παρακολουθώ ALTER και βγήκε σε απευθείας σύνδεση δημοσιογράφος και αυτό ανέφερε.
Αν λεει ψέμματα τότε ζητώ εκ μέρους του συγγνώμη... -
ρε βοδι καραμανλη, ξυπνα ΓΑΜΩ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:rant:
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
Κι εσυ τι κανεις καλε μου 'επαναστατη' για να περιφρουρησεις την 'επανασταση' σου??
-
Μια ερωτηση εχω: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ; Δεν βλεπω κανεναν να κανει κατι
αλλα οταν ειναι να ζητησετε φορους και να χαρισετε λεφτακια στους κωλοτραπεζιτες, ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
-
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
απο οτι λενε στα καναλια η φωτιες ειναι περιμετρικα της βιβλιοθηκης.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μια ερωτηση εχω: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ; Δεν βλεπω κανεναν να κανει κατιαλλα οταν ειναι να ζητησετε φορους και να χαρισετε λεφτακια στους κωλοτραπεζιτες, ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
θα συνεδριασουν αυριο!
-
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
Έχετε το κληρονομικό χάρισμα, συγχαρητήρια. Οι αλητάμπουρες όσο σεβάστηκαν τα πανεπιστήμια, τα εργαστήρια, τα σχολεία, άλλο τόσο θα σεβαστούν τη οποιαδήποτε 'Βιβλιοθήκη', δημόσια ή ιδιωτική.
Πηγαίνετε τώρα να παίξετε τζόκερ.Το πρόβλημα του Καραμανλέως είναι ότι δεν μπορεί να δώσει εντολή να καθαρίσει η Αθήνα γιατί αυτό προϋποθέτει θύματα. Βασικά, όπως είναι η κατάσταση, μόνο με πλαστικές σφαίρες θα αδειάσουν οι δρόμοι. Εκτός αν νομίζετε ότι θα βάλει ο αστυνομικός του μισθού πείνας το κεφάλι του στον ντορβά με ένα λαστιχένιο γκλομπ και μια ασπίδα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
απο οτι λενε στα καναλια η φωτιες ειναι περιμετρικα της βιβλιοθηκης.
Κακως πολυ κακως.Να τη καψουνε να ησυχασουμε...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
Κι εσυ τι κανεις καλε μου 'επαναστατη' για να περιφρουρησεις την 'επανασταση' σου??
Σίγουρα πάντως δεν περιμένω να ενημερωθώ από την τηλεόραση.
Ή μήπως θέλεις να πάω να σταματήσω εγώ τους 'αναρχικούς'-ασφαλίτες που καίνε?
Τη στιγμή που οι ΜΑΤατζήδες κάθονται και τους κοιτάνε, όπως τους έχουν πει βέβαια και όπως συνήθως, τη στιγμή που καταπίνετε αμάσητα αυτά που σας λέει το Αλτερ και το καθε μπουρδελοκάναλο. -
οντως κουραστηκαν σημερα απο το Ζαπινγκ. Τα κακομοιρα υπουργακια και ο χοντρουλης μας, θα κοιμοιθουν καλα σημερα και αυριο θα πανε μια χαρα για συνεδριακι. Δεν κινδυνευουν εξαλλου, τα λεφτ
**Στο μεγκα μιλανε οτι η κυβερνηση σκεφτεται να κυρηξει την χωρα σε εκτακτη αναγκη - δηλαδη σε αναστολη συνταγματικων δικαιωματων και κατεβασμα στρατου, ως ακραια λυση
Ζητω η Ελληνικη Χαοκρατια
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μια ερωτηση εχω: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ; Δεν βλεπω κανεναν να κανει κατιαλλα οταν ειναι να ζητησετε φορους και να χαρισετε λεφτακια στους κωλοτραπεζιτες, ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
Απλά απέχει! Πλήρως!!! Τίποτα! Ούτε δήλωση! Ούτε τίποτα!!!
Κοιμάααται!!!
Τα έχουν κάνει πάντως ΣΑΛΑΤΑ! Έχουν χάσει (για άλλη μια φορά) τη μπάλα! Δε ξέρουν τι τους γίνεται!
Λένε ότι ουσιαστικά θα κάθονται και θα τους κοιτάνε να καίνε τα πάντα...και απλά θα είναι 'σε άμυνα'
Ζούμε πραγματικά μοναδικές και ιστορικές στιγμές!!!
100 μ@λ@κισμέν@ θα φέρουν τη κυβέρνηση να κηρύξει τη πρωτεύουσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...και τελικά τα τανκς που λένε μερικοί να βγούνε (δυστυχώς)
Αν μετά από όλα αυτά δε πέσει η κυβέρνηση...τότε τι να πω
-
Ε ρε προβοκάτσια
Κανονικά!
Σίγουρα πάντως δεν περιμένω να ενημερωθώ από την τηλεόραση.
Ή μήπως θέλεις να πάω να σταματήσω εγώ τους 'αναρχικούς'-ασφαλίτες που καίνε?
Τη στιγμή που οι ΜΑΤατζήδες κάθονται και τους κοιτάνε, όπως τους έχουν πει βέβαια και όπως συνήθως, τη στιγμή που καταπίνετε αμάσητα αυτά που σας λέει το Αλτερ και το καθε μπουρδελοκάναλο.Ενώ εσύ έχεις την πηγή της ενημέρωσης as always...
-
Μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ότι κάποιοι χαίρονται ή έστω γελούν χαιρέκακα με την κατάσταση αυτή.....
-
Λετε να βρεθει κανας τρελος στρατηγος και ναχουμε αλλα;
Κατεβαζει πολλα το μυαλο μου με το χαος που γινεται
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τι λες ρε?
Δε παίζει!!! Ψέμματα!!! Στείλε λινκ!!!
Δεν υπάρχει link.
Παρακολουθώ ALTER και βγήκε σε απευθείας σύνδεση δημοσιογράφος και αυτό ανέφερε.
Αν λεει ψέμματα τότε ζητώ εκ μέρους του συγγνώμη...Τελικά ανακάλεσε η ίδια.
Συγγνώμη για την αναστάτωση παίδες
-
Μιλούσα σήμερα με 15-16χρονους μαθητές μου (αφού λύσσαξαν να μιλήσουμε για τα επεισόδεια, we might as well do it in English ). Και σας μιλάω για ΚΑΛΑ παιδιά, όχι κωλ@παιδα. Άτομα με στόχους, εστιασμένα στην επίτευξη τους. Και όμως ήταν όλο ενθουσιασμό για αυτά που συμβαίνουν. Το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι, σαν μια ευκαιρία για επανάσταση, μια ευκαιρία να αντισταθούν (δεν μπόρεσαν να μου εξηγήσουν σε τι, αλλά να αντισταθούν). Όλα -σχεδόν- συμφωνούν σε ένα πράγμα. Τον μαθητή δεν τον σκότωσε το χέρι ενός ένστολου, αλλά η αστυνομία ολάκερη.
Όταν αρχίσει η ψυχολογία του πλήθους, δύσκολα σταματά. Και όταν το πλήθος γίνεται όχλος, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κινδυνεύουν πολύ περισσότερες ανθρώπινες ζωές. Και τότε κάθε ίχνος λογικής και δικαιοσύνης χάνεται στην γιορτή της φωτιάς που ισοπεδώνει κάθε δίκιο, κάθε κόπο, κάθε θυσία, κάθε θάνατο.
Φοβάμαι πολύ απόψε. Φοβάμαι γιατί εκεί έξω μπορεί να είναι και δικά μου παιδιά. Και εξοργίζομαι που κάποιοι βάζουν πάνω από την ασφάλεια αυτών των παιδιών την πολιτική τους ατζέντα.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου