-
Λωρη, οπως πολυ καλα ξερεις, ουτε εγω αγαπαω τις αναβασεις. Ομως απο το να απεχω απ αυτες μεχρι να τις χαρακτηριζω καγκουρωαγωνες, υπαρχει μεγαλη αποσταση.
Στις αναβασεις λοιπον μετεχουν σωστοι αγωνιζομενοι κι ενα σωρο νεα παιδια με περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες. Μπορει να συμμετεχουν και καποιοι καγκουρες. Τους καλεσαμε ποτε να τους πουμε 'παιδια συμπεριφερθειτε ετσι κι αλλιως γιατι οι αγωνες δεν ειναι αυτοι που νομιζετε', η στειλαμε εναν -δυο αποδεδειγμενα καγκουρες στο σπιτι τους για παραδειγματισμο?
Απο την αλλη, ναι, αναμεσα στους θεατες ειναι και μερικοι καγκουροφιλοι. Δημοσιο το θεαμα, συγκεκριμενες οι κοινωνικες συνθηκες, θα το πληρωσουν κι αυτο οι αγωνες?
Εμεις οι 'αξιοπρεπεις' και 'υπερανω', αν νομιζουμε οτι ειμαστε τετοιοι, δυο δρομους εχουμε. Η να τους κοιταμε αφ υψηλου καθισμενοι στο 'θρονο' μας, η ναμαστε κοντα τους και με τη σταση και τον καθορισμο κανονων διεξαγωγης και συμπεριφορας να τους βαζουμε στο πραγματικο νοημα των αγωνων. Ψηφιζω το 2ο. (Στην απονομη θα φορεσει κανεις κουστουμι???)
Ελα τωρα, μην κανεις πως δεν ξερεις, αλλοι καγκουριαζουν φανερα στα βουνα, κι αλλοι πισω απο κλειστες πορτες και ακουστικά τηλεφωνων.
Καλημερα, ε? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη, οπως πολυ καλα ξερεις, ουτε εγω αγαπαω τις αναβασεις. Ομως απο το να απεχω απ αυτες μεχρι να τις χαρακτηριζω καγκουρωαγωνες, υπαρχει μεγαλη αποσταση.
Στις αναβασεις λοιπον μετεχουν σωστοι αγωνιζομενοι κι ενα σωρο νεα παιδια με περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες. Μπορει να συμμετεχουν και καποιοι καγκουρες. Τους καλεσαμε ποτε να τους πουμε 'παιδια συμπεριφερθειτε ετσι κι αλλιως γιατι οι αγωνες δεν ειναι αυτοι που νομιζετε', η στειλαμε εναν -δυο αποδεδειγμενα καγκουρες στο σπιτι τους για παραδειγματισμο?
Απο την αλλη, ναι, αναμεσα στους θεατες ειναι και μερικοι καγκουροφιλοι. Δημοσιο το θεαμα, συγκεκριμενες οι κοινωνικες συνθηκες, θα το πληρωσουν κι αυτο οι αγωνες?
Εμεις οι 'αξιοπρεπεις' και 'υπερανω', αν νομιζουμε οτι ειμαστε τετοιοι, δυο δρομους εχουμε. Η να τους κοιταμε αφ υψηλου καθισμενοι στο 'θρονο' μας, η ναμαστε κοντα τους και με τη σταση και τον καθορισμο κανονων διεξαγωγης και συμπεριφορας να τους βαζουμε στο πραγματικο νοημα των αγωνων. Ψηφιζω το 2ο. (Στην απονομη θα φορεσει κανεις κουστουμι???)
Ελα τωρα, μην κανεις πως δεν ξερεις, αλλοι καγκουριαζουν φανερα στα βουνα, κι αλλοι πισω απο κλειστες πορτες και ακουστικά τηλεφωνων.
Καλημερα, ε?Αυτό που περιγράφεις γιατρέ είναι το πιο δύσκολο να γίνει. Οχι μόνο στους αγώνες. Σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.
Αγώνες?!! Περιμένετε να γίνει κάτι?.....
-
Ναι, ξερω, ξερω, και στα δυσκολα το βαζουμε στα ποδια...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ναι, ξερω, ξερω, και στα δυσκολα το βαζουμε στα ποδια...Μπααα!! Λέμε ότι αυτό που κάνουμε είναι πιο σημαντικό, και αγνοούμε τα υπόλοιπα!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλημερα, ε?ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ,
ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΕΣ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80'. ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ,ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟ 2025,ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ναι Λωρακο μου, αλλά σκεψου οτι εκτος απο σενα, πηγαν αλλες 20000 κοσμος κι 160 αγωνιζομενοι, που θα ξαναπανε του χρονου. Τους αγνοεις και τους πετας η φροντιζεις 50,100,200, 1000 απ αυτους να τους κανεις πραγματικους φιλους των αγωνων, οπως το εννοεις εσυ?
Μην ξεχνας οτι δεν εισαι ο οποιοσδηποτε, εισαι ο πρωταθλητης Ελλαδας.
Ξερεις, αν μου ελεγες, 'εισαι καγκουρας, δε σε γουσταρω' αντιδραστικα θα σου ελεγα ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ.
Αν ομως μου ελεγες, 'φιλαρακο, μην πετας σκουπιδια, θα ξαναρθουμε εδω, κοιτα αυτον πως παλευει με τον χρονο και δεν καιει λαστιχα, αυτο ειναι αγωνες, σε παρακαλω μην σκοτωσεις την Κυριτση, εχει προσφερει πολλα, μην γιουχαρεις τον Ν1, του χρονου θα μαθει και θα ειναι με Α8.... μπορει και να με εκανες να σκεφτω.
Δες το λιγο. Με τον τροπο που σκεφτεσαι λειτουργει χρονια τωρα το σπορ, 'εμεις κι οι τσιγκοπαφιλες'. Μηπως πρεπει ν αλλαξει φιλοσοφια? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ναι Λωρακο μου, αλλά σκεψου οτι εκτος απο σενα, πηγαν αλλες 20000 κοσμος κι 160 αγωνιζομενοι, που θα ξαναπανε του χρονου. Τους αγνοεις και τους πετας η φροντιζεις 50,100,200, 1000 απ αυτους να τους κανεις πραγματικους φιλους των αγωνων, οπως το εννοεις εσυ?
Μην ξεχνας οτι δεν εισαι ο οποιοσδηποτε, εισαι ο πρωταθλητης Ελλαδας.ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,
ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ (ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ) ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΤΟ ...ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τοτε παραδεχθειτε κυριε LM οτι οι αναβασεις θα επρεπε να λειτουργουν σαν φυτωριο για το ασφαλτινο πρωταθλημα ραλυ και τα σιρκουι
Με κατι πιο απλο και οικονομικο θα ξεκινησει και θα ψηθει καποιος , και οταν δει οτι το πραγμα τον παει και το παει θα χωθει πιο βαθια .
Οι καγκουρες θα εμφανιστουν με ενα σουπερ ντουπερ Α8 θα κανουν το κομματι τους ( τιτλο δε προκειται να παρουν ) και θα φυγουν , υπαρχουν πολλα παιδια ομως με Α0 Ν1 Ν2 Α5 κλπ κλπ που ονειρευονται μια μερα να σας συναγωνιστουν στα βουνα και τα μονα που χρειαζονται ειναι μια συμβουλη , μια καλη κουβεντα και μια ευκαιρια ισως .. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μην ξεχνας οτι δεν εισαι ο οποιοσδηποτε, εισαι ο πρωταθλητης Ελλαδας.ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ (ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ) ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΤΟ ...ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Βρε μπομπο παρεξηγιαρη, το πρωταθλητης Ελλαδος στο γραφω , γιατι για πολλους εισαι ινδαλμα και παραδειγμα προς μιμηση, και αρα τα λογια σου εχουν βαρυτητα. Συνεπως, κανεις λαθος που το ξεχνας.
Δεν ειπα να καβαλησεις το καλαμι. Φαρος πρεπει νασαι.
Αει, φιλια τωρα, κατεβαινω στο υπογειο. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
Βρε μπομπο παρεξηγιαρη, το πρωταθλητης Ελλαδος στο γραφω , γιατι για πολλους εισαι ινδαλμα και παραδειγμα προς μιμηση, και αρα τα λογια σου εχουν βαρυτητα. Συνεπως, κανεις λαθος που το ξεχνας.
Δεν ειπα να καβαλησεις το καλαμι. Φαρος πρεπει νασαι.
Αει, φιλια τωρα, κατεβαινω στο υπογειο. Εχει δουλεια πολλη το καροτσακι μου... -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Τοτε παραδεχθειτε κυριε LM οτι οι αναβασεις θα επρεπε να λειτουργουν σαν φυτωριο για το ασφαλτινο πρωταθλημα ραλυ και τα σιρκουι
Με κατι πιο απλο και οικονομικο θα ξεκινησει και θα ψηθει καποιος , και οταν δει οτι το πραγμα τον παει και το παει θα χωθει πιο βαθια .
Οι καγκουρες θα εμφανιστουν με ενα σουπερ ντουπερ Α8 θα κανουν το κομματι τους ( τιτλο δε προκειται να παρουν ) και θα φυγουν , υπαρχουν πολλα παιδια ομως με Α0 Ν1 Ν2 Α5 κλπ κλπ που ονειρευονται μια μερα να σας συναγωνιστουν στα βουνα και τα μονα που χρειαζονται ειναι μια συμβουλη , μια καλη κουβεντα και μια ευκαιρια ισως ..ΑΓΑΠΗΤΕ Panizzi,
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤ.
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οι καγκουρες θα εμφανιστουν με ενα σουπερ ντουπερ Α8 θα κανουν το κομματι τους ( τιτλο δε προκειται να παρουν ) και θα φυγουν , υπαρχουν πολλα παιδια ομως με Α0 Ν1 Ν2 Α5 κλπ κλπ που ονειρευονται μια μερα να σας συναγωνιστουν στα βουνα και τα μονα που χρειαζονται ειναι μια συμβουλη , μια καλη κουβεντα και μια ευκαιρια ισως ..ΑΓΑΠΗΤΕ Panizzi,
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤ.
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.
Ο τρόπος όμως που έγραψες αυτά που έγραψες είναι απαξιωτικά για αυτούς που συμμετέχουν στις αναβάσεις. Θα συμφωνείς ότι άλλο οι επιλογές του καθενός μας και άλλο η απαξίωση των επιλογών των αλλων. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΤΕ yugo,ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΙΣΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ 'ΚΑΓΚΟΥΡΓΙΑ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΤΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ?Αγνοώ το αρχικό υποτιμητικό σχόλιο και απαντώ:
Τι είχε το Μ. Ρόδο:- Σε αφετηρία Ε.Δ. συνολικά 14 θεατές, από τους οποίους οι 5 ανήλικοι που μετά από λίγο βαρέθηκαν και αγανάκτησαν τόσο που πέταγαν πέτρες και παπούτσια στα αυτοκίνητα.
- Μηχανάκι να κάνει βόλτα μέσα σε Ε.Δ.
- Τζιπ να σταματιέται από το να εισέλθει στην Ε.Δ. από ενέργεια θεατή και μόνο (από εμένα).
- Παντελή απουσία συναγωνισμού σε κλάσεις.
- Και το κυριώτερο, βαρετό θέαμα με εξαίρεση εσάς, τον Πάνο, τον Κύρκο Jr, τον Μίχο, τον Ψύλλο, τον Αργυρίου και τον Χεκιμιάν.
Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μέρος σε ανάβαση. Αλλά το θέαμα και ο συναγωνισμός που είδα πρόσφατα στο Ελενίτ από τον Βασιλειάδη, το Δέγλερη, τον Τσόκο, τον Τσιούρη, τον Περουλάκη, τον Λάμπρο, τον Ντούβλη, εκείνο το παλικάρι με το Corsa Α/6 και καμιά 40αριά άλλους, ε, θα με συγχωρέσεις, αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από οτιδήποτε έχω δει σε ελληνικό ράλλυ τα τελευταία χρόνια.
Πάντως σ' ευχαριστώ για την ειλικρινή τοποθέτηση. Νομίζω ότι δείχνει το σκεπτικό πίσω από την προκύρηξη και αυτό είναι κάτι πραγματικά εκτιμητέο.
-
AΓΑΠΗΤΕ kouk,
ΣΕΒΑΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟI ΟI ΣΥΝΟΜΙΛΗΤEΣ ΜΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣAN ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ Θ Λ Ι Β Ε Ρ Α ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ/ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ 'ΘΛΙΒΕΡΑ'.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
- Σε καμιά χώρα δεν υπάρχει μόνο ένας 'ακριβός' θεσμός. Σε **καμιά **χώρα δεν εφαρμόζεται το σύστημα επιλογής από 11 αγώνες. Η απαλοιφή των κυπέλλων εξυπηρετεί πολύ λίγους. Τα κύπελλα κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να είναι 8 αγώνες, γιατί να μην είναι 5? Δεν θα βοηθούσε νέους αγωνιζόμενους να κυνηγήσουν πιο εύκολα έναν θεσμό κλπ κλπ? Γιατί λοιπόν δεν προκυρήσσονται παράλληλα με το πρωτάθλημα? έ γιατίιιιι? Είναι ακριβά μήπως τα κύπελλα στην αγορά? Εεεεεεε ακούτε?, δεν είμαστε όλοι βλάκες (πιστοποιημένα) [/quote]
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ 2008 ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ 'ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ' ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Η ΟΧΙ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Ναι, αλλά διακριθήκατε στα ίσα λόγω ταχύτητας, με 4+1 νίκες σε θεσμό με 5ραλλύ+2σπριντ, όχι επιλεκτικά από συμμετοχή σε 11 αγώνες πρωταθλήματος!!
Βέβαια θα μπορούσε τα κύπελλα να ήταν 3+2 για να βοηθούνται περισσότερο οι 'μέσοι' αγωνιζόμενοι..... και πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα αλλά πιθανότατα με περισσότερες συμμετοχές??Το 2008 είχαμε 3 διαφορετικούς διακριθέντες πρώτους σε επίπεδο γενικής σε θεσμούς ραλλύ:
πρωταθλητή, κυπελλούχο χώματος, κυπελλούχο ασφάλτουΤο 2009 αντίστοιχα, 1 !
Λιγότερες ευκαιρίες σωστά?Το **αυτονόητο γεγονός **παραμένει ότι το συγκεκριμένο σύστημα πριμοδοτεί ακόμη περισσότερο τους έχοντες (όχι μόνο χρήματα), αντί να δημιουργεί όσο το δυνατό περισσότερο ίσες ευκαιρίες και δυνατότερο συναγωνισμό σε περισσότερα επίπεδα.
Απλά πράγματα πιστεύω, παραμένει λοιπόν το ερώτημα για το κίνητρο αυτών που αποφάσισαν απαλοιφή κυπέλλων και κουφό πρωτοποριακό σύστημα πρωταθλήματος.
yugo: +1000 σε ότι έχεις γράψει, + Πίτσο μάλλον ξέχασες ? στα περάσματα στο Μ.Ρ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ kouk,
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ/ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ 'ΘΛΙΒΕΡΑ'.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
'EL-EM'Αγαπητέ ΕL-EM,
δε γνωρίζω πού διάβασες στο κείμενό μου ότι οι αναβάσεις είναι κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σίγουρα υπάρχει κάποια παρεξήγηση εδώ, αφού αυτό για το οποίο έγραψα ήταν η ΠΡΟΟΔΟΣ που έχει υπάρξει εκεί, σε αντίθεση με τα ράλλυ, όπου δεν έχει υπάρξει πρόοδος, αλλά μάλλον το αντίθετο. Και ανέφερα το παράδειγμα με τα Ολύμπιο της δεκαετίας του '90. Όσο είχα ευχαριστηθεί ως θεατής της μάχες των ΑΕ86 και των ΕΡ82 (αξέχαστος αγώνας το Ολύμπιο του '95, τουλάχιστον 8 μάγκες με Α/5 πήγαιναν πάνω από τα όρια), λυπάμαι αλλά δεν έχω ευχαριστηθεί τους σημερινούς αγώνες. Και ο λόγος είναι απλά ότι υπάρχουν ένα κάρο Ν4 όπου μόνο 3-4 οδηγοί φτάνουν κοντά στα όριά τους και από εκεί και μετά κλάσεις που ούτε καν συμπληρώνουν. Και αυτό είναι ΠΤΩΣΗ του ΓΕΝΙΚΟΥ επιπέδου των ράλλυ. Αντίθετα, στις αναβάσεις υπάρχει ΑΝΟΔΟΣ του επιπέδου, και όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε δεν παρακολουθεί αγώνες, είτε έχει προσωπικούς λόγους εξαιτίας των οποίων αδυνατεί να δει μπροστά του. Ο λόγος, δε, που το ανέφερα αυτό είναι μπας και μπορέσει κανείς να δει ποια είναι συνταγή και τα στοιχεία αυτής της προόδου ώστε να περάσει κάποια απ' αυτά και στα ράλλυ, αντί να κάνει τις ακριβώς αντίθετες μαλακίες ωσάν να θέλει εσκεμμένα να καταστρέψει τα ράλλυ.
Όσον αφορά το 'θλιβερή εικόνα' στο Μ. Ρόδο, λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά, όπως περιέγραψα με ακρίβεια πιο πάνω, έτσι ήταν.Υ.Γ. Προσωπικά λατρεύω τα ράλλυ και όχι τις αναβάσεις. Τα θεωρώ την κορυφαία μορφή αγώνων, πάνω και από την F1, έχω συμμετάσχει μόνο σε αυτά και δε διστάζω να μειώσω τις διακοπές που κάνω το καλοκαίρι ώστε να πάω τον Οκτώβριο να δω Καταλονίας. Όμως, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα,είτε το θέλουμε είτε όχι, οι αναβάσεις αποτελούν πολύ καλύτερο ΠΡΟΪΟΝ που προσφέρεται στο θεατή.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ kouk,
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ/ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ 'ΘΛΙΒΕΡΑ'.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
'EL-EM'Αγαπητέ ΕL-EM,
δε γνωρίζω πού διάβασες στο κείμενό μου ότι οι αναβάσεις είναι κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σίγουρα υπάρχει κάποια παρεξήγηση εδώ, αφού αυτό για το οποίο έγραψα ήταν η ΠΡΟΟΔΟΣ που έχει υπάρξει εκεί, σε αντίθεση με τα ράλλυ, όπου δεν έχει υπάρξει πρόοδος, αλλά μάλλον το αντίθετο. Και ανέφερα το παράδειγμα με τα Ολύμπιο της δεκαετίας του '90. Όσο είχα ευχαριστηθεί ως θεατής της μάχες των ΑΕ86 και των ΕΡ82 (αξέχαστος αγώνας το Ολύμπιο του '95, τουλάχιστον 8 μάγκες με Α/5 πήγαιναν πάνω από τα όρια), λυπάμαι αλλά δεν έχω ευχαριστηθεί τους σημερινούς αγώνες. Και ο λόγος είναι απλά ότι υπάρχουν ένα κάρο Ν4 όπου μόνο 3-4 οδηγοί φτάνουν κοντά στα όριά τους και από εκεί και μετά κλάσεις που ούτε καν συμπληρώνουν. Και αυτό είναι ΠΤΩΣΗ του ΓΕΝΙΚΟΥ επιπέδου των ράλλυ. Αντίθετα, στις αναβάσεις υπάρχει ΑΝΟΔΟΣ του επιπέδου, και όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε δεν παρακολουθεί αγώνες, είτε έχει προσωπικούς λόγους εξαιτίας των οποίων αδυνατεί να δει μπροστά του. Ο λόγος, δε, που το ανέφερα αυτό είναι μπας και μπορέσει κανείς να δει ποια είναι συνταγή και τα στοιχεία αυτής της προόδου ώστε να περάσει κάποια απ' αυτά και στα ράλλυ, αντί να κάνει τις ακριβώς αντίθετες μαλακίες ωσάν να θέλει εσκεμμένα να καταστρέψει τα ράλλυ.
Όσον αφορά το 'θλιβερή εικόνα' στο Μ. Ρόδο, λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά, όπως περιέγραψα με ακρίβεια πιο πάνω, έτσι ήταν.Υ.Γ. Προσωπικά λατρεύω τα ράλλυ και όχι τις αναβάσεις. Τα θεωρώ την κορυφαία μορφή αγώνων, πάνω και από την F1, έχω συμμετάσχει μόνο σε αυτά και δε διστάζω να μειώσω τις διακοπές που κάνω το καλοκαίρι ώστε να πάω τον Οκτώβριο να δω Καταλονίας. Όμως, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα,είτε το θέλουμε είτε όχι, οι αναβάσεις αποτελούν πολύ καλύτερο ΠΡΟΪΟΝ που προσφέρεται στο θεατή.
Φίλε yugo συμφωνώ απόλυτα σε όλα λές εδώ και πιο πάνω και γενικά νομίζω ότι γράφεις από τα κείμενα με την καλύτερη συνοχή και επιχειρηματολογία εδώ μέσα...
Φιλικά
Γιάννης -
Λωρη πραγματικα λυπαμαι που βλεπεις ετσι το πρωταθλημα αναβασεων. Αυτο που θελω να ξερεις ειναι οτι αντιστοιχους χαρακτηρισμους σχετικα με τη συμπεριφορα τους και τη γενικοτερη αισθητικη τους εχουν κερδισει και αρκετοι συμμετεχοντες στον δικο σας χωρο. Βλεπεις η κακογουστια ειναι πολυδιαστατη ενοια. Και για να ειμαστε ρεαλιστες ισως στα ραλι τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα με δεδομενες της ηλικειες των μεν και των δε.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω,και αν μπορέι κάποιος που σερφάρει σε διεθνη site,να μου πει
'που αλλού στον κόσμο υπάρχει πρωτάθλημα ραλλυ με 11!!! αγώνες'
'που αλλού στον κόσμο απαγορευονται οι ειδικές τη νύχτα'
'που αλλού στον κόσμο δεν υπάρχουν μικρότερα-φθηνότερα ραλλυ-κύπελλα'
Μήπως τελικά είμαστε οι leader στο σπορ σε ολοκληρο το κόσμο.............AΓΑΠΗΤΕ koulis1,
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ
1.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΟΙ,ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ 8 ΑΓΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΜΟΙΒΟΥ),ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
2. ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ Ε.Δ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.3.ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ 'ΕΛΑΧΙΣΤΑ' ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΦΑΓΗΤΑ-ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ) ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ,ΕΙΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ 100 ΧΛΜ Ε.Δ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα έπρεπε να ξέρεις μιας και έχεις διεκδικήσει έστω και μια φορά κάτι 'οτι δεν μετράει μόνο πόσους βαθμούς παίρνεις αλλά και πόσους βαθμούς κόβεις' κατα συνέπεια οι 11 αγώνες επιβάλονται,χωρίς να υπολογίσεις τις ατυχίες-εγκαταληψεις.
Θα έπρεπε να ξέρεις οτι για αυτό υπάρχει ο υπευθηνος ασφαλείας της ΕΘΕΑ σε κάθε αγώνα για να επιβάλει-συμβουλέψει το καλυτερο και κάθε 'οργανωτής' να μην κάνει ότι του γουστάρει.
Τέλος πάντων, γιατι δεν λες καλό είναι να κάνουμε αγώνες σε 'πλατείες' γύρω γύρω όλοι (όπως αυτό που κατηγορείς παραπάνω)..............
Για τα κύπελλα σου απάντησαν πιο πάνω..............Γενικά η προκύρηξη είναι για μεσηλικές και όχι για νέο αίμα.............
Που να τρέχουμε τώρα να περασουμε το νεαρό που με οικονομίες έχει πάρει ένα αυτοκίνητο ,ας τον εξοντόσουμε οικονομικά ενω εμείς το πολύ πολύ να αλλάξουμε 'εργαλείο' στη μέση της χρονιάς για να κάνουμε τους υπόλοιπους αγώνες...................
Α!!! και μην κάνεται νέες ειδικές η νυχτερινές(γιατι δεν υπάρχει χρόνος δοκιμών-οι δουλειές βλέπεις ,άσε που μπορέι να βρεθεί κανα ΕΕ-A6 και να είναι μπροστά απο το super N-evo 15!!!!)ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΑΧΙ -APR!!!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω,και αν μπορέι κάποιος που σερφάρει σε διεθνη site,να μου πει
'που αλλού στον κόσμο υπάρχει πρωτάθλημα ραλλυ με 11!!! αγώνες'
'που αλλού στον κόσμο απαγορευονται οι ειδικές τη νύχτα'
'που αλλού στον κόσμο δεν υπάρχουν μικρότερα-φθηνότερα ραλλυ-κύπελλα'
Μήπως τελικά είμαστε οι leader στο σπορ σε ολοκληρο το κόσμο.............AΓΑΠΗΤΕ koulis1,
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ
1.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΟΙ,ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ 8 ΑΓΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΜΟΙΒΟΥ),ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
2. ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ Ε.Δ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.3.ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ 'ΕΛΑΧΙΣΤΑ' ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΦΑΓΗΤΑ-ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ) ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ,ΕΙΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ 100 ΧΛΜ Ε.Δ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα έπρεπε να ξέρεις μιας και έχεις διεκδικήσει έστω και μια φορά κάτι 'οτι δεν μετράει μόνο πόσους βαθμούς παίρνεις αλλά και πόσους βαθμούς κόβεις' κατα συνέπεια οι 11 αγώνες επιβάλονται,χωρίς να υπολογίσεις τις ατυχίες-εγκαταληψεις.
Θα έπρεπε να ξέρεις οτι για αυτό υπάρχει ο υπευθηνος ασφαλείας της ΕΘΕΑ σε κάθε αγώνα για να επιβάλει-συμβουλέψει το καλυτερο και κάθε 'οργανωτής' να μην κάνει ότι του γουστάρει.
Τέλος πάντων, γιατι δεν λες καλό είναι να κάνουμε αγώνες σε 'πλατείες' γύρω γύρω όλοι (όπως αυτό που κατηγορείς παραπάνω)..............
Για τα κύπελλα σου απάντησαν πιο πάνω..............Γενικά η προκύρηξη είναι για μεσηλικές και όχι για νέο αίμα.............
Που να τρέχουμε τώρα να περασουμε το νεαρό που με οικονομίες έχει πάρει ένα αυτοκίνητο ,ας τον εξοντόσουμε οικονομικά ενω εμείς το πολύ πολύ να αλλάξουμε 'εργαλείο' στη μέση της χρονιάς για να κάνουμε τους υπόλοιπους αγώνες...................
Α!!! και μην κάνεται νέες ειδικές η νυχτερινές(γιατι δεν υπάρχει χρόνος δοκιμών-οι δουλειές βλέπεις ,άσε που μπορέι να βρεθεί κανα ΕΕ-A6 και να είναι μπροστά απο το super N-evo 15!!!!)ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΑΧΙ -APR!!!!
TO TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ (ΔΑΣΚΑΛΕ koulis 1) ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ 3ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΩΤΗΡΧΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΧΙ !!!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.'EL-EM'
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009