-
Λοιπον εχουμε και λεμε Παννεληνιο πρωταθλημα Ραλλυ εντεκα αγωνες προσμετρανε σε αυτο απο τους οποιους εξι χωματινοι Ολυμπιακο, Φθιωτιδας, Μαυρο ροδο, Ελπα(διημερος αρα δυο αγωνες) Κορινθου.Αυτοι αποτελουν και το κυπελλο χωματος.Αντιστοιχα απομενουν πεντε ασφαλτινοι αγωνες οι εξης με τη χρονικη σειρα Φιλλιπος, Κενταυρος ,ΔΕΘ ,Αχαιος, Παλλαδιο.Αυτοι αποτελουν και το κυπελο Ασφαλτου.Τα εξι καλυτερα αποτελεσματα μετρανε για το πρωταθλημα.
Υ.Γ. Αυτο ακουγεται οτι θα ειναι το προγραμμα για τα ραλλυ.Δεν γνωριζω αν αυτη ειναι ητελικη μορφη ομως εξω και παλι η Κρητη.Και το κακο ειναι οτι εχει βαλτωσει εδω κατω το πραγμα και πολλοι πιστευαν οτι θα εβαζαν ενα απο τα δυο καλα ραλλυ που υπαρχουν εδω κατω που ειναι καλα οργανωμενα σε σχεση με αλλα πανελληνια ραλλυ (βλεπε μαυρο ροδο) και ετσι θα εδινε μια πνοη στους πραγματικα βαλτωμενους αγωνες του νησιου μας. -
Λοιπον εχουμε και λεμε Παννεληνιο πρωταθλημα Ραλλυ εντεκα αγωνες προσμετρανε σε αυτο απο τους οποιους εξι χωματινοι Ολυμπιακο, Φθιωτιδας, Μαυρο ροδο, Ελπα(διημερος αρα δυο αγωνες) Κορινθου.Αυτοι αποτελουν και το κυπελλο χωματος.Αντιστοιχα απομενουν πεντε ασφαλτινοι αγωνες οι εξης με τη χρονικη σειρα Φιλλιπος, Κενταυρος ,ΔΕΘ ,Αχαιος, Παλλαδιο.Αυτοι αποτελουν και το κυπελο Ασφαλτου.Τα εξι καλυτερα αποτελεσματα μετρανε για το πρωταθλημα.
Υ.Γ. Αυτο ακουγεται οτι θα ειναι το προγραμμα για τα ραλλυ.Δεν γνωριζω αν αυτη ειναι ητελικη μορφη ομως εξω και παλι η Κρητη.Και το κακο ειναι οτι εχει βαλτωσει εδω κατω το πραγμα και πολλοι πιστευαν οτι θα εβαζαν ενα απο τα δυο καλα ραλλυ που υπαρχουν εδω κατω που ειναι καλα οργανωμενα σε σχεση με αλλα πανελληνια ραλλυ (βλεπε μαυρο ροδο) και ετσι θα εδινε μια πνοη στους πραγματικα βαλτωμενους αγωνες του νησιου μας. -
ΑΣΕ ΦΙΛΕ SCUDO ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .......ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ........ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ....... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ 2-4 ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ .
ΔΥΣΤΥΧΩς -
Παντως αν ισχυει αυτη η πληροφορια (και ισως να ειναι ραδιο αρβυλα) παρατηρει κανεις επιστροφη του ΕΛΠΑ στην αποκλειστικη χωματινη μορφη του.Και διδετε ενα πλεονεκτημα στους χωματινους οδηγους στο κυνηγι του πρωταθληματος.Ομως αν δει κανεις τις συμμετοχες στο χωματινο σκελος του φετινου ΕΛΠΑ ηταν κατω απο πενηντα και αναρωτιεμαι πως θα στηριχτει με τοσες λιγες συμμετοχες ενα ευρωπαικο ραλλυ(και γι'αυτο ισως εχω αμφιβολιες για την πραγματοποιηση αυτου του σεναριου)
Οσο αναφορα το γεγονος οτι Κρητη εξω απο αγωνα εστω κυπελου μου προκαλει θλιψη γιατι ξερω οτι αυτη ηταν μια ελπιδα για την αναγεννηση των αγωνων ραλλυ στο νησι μας που με τοσο κοπο αλλα και χρημα στηνουν καθε χρονο στελεχη των λεσχων της Κρητης.
Πραγματικα αν καποιος ξερει κατι παραπανω για τα προγραμματα του 2009 θα ηταν καλο να μας πληροφορουσε κατ'αρχην για την νεα μορφη του πρωταθληματος ραλλυ και κατα δευτερο για τους αγωνες που επιλεχτηκαν -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Παντως αν ισχυει αυτη η πληροφορια (και ισως να ειναι ραδιο αρβυλα) παρατηρει κανεις επιστροφη του ΕΛΠΑ στην αποκλειστικη χωματινη μορφη του.Και διδετε ενα πλεονεκτημα στους χωματινους οδηγους στο κυνηγι του πρωταθληματος.Ομως αν δει κανεις τις συμμετοχες στο χωματινο σκελος του φετινου ΕΛΠΑ ηταν κατω απο πενηντα και αναρωτιεμαι πως θα στηριχτει με τοσες λιγες συμμετοχες ενα ευρωπαικο ραλλυ(και γι'αυτο ισως εχω αμφιβολιες για την πραγματοποιηση αυτου του σεναριου)
Οσο αναφορα το γεγονος οτι Κρητη εξω απο αγωνα εστω κυπελου μου προκαλει θλιψη γιατι ξερω οτι αυτη ηταν μια ελπιδα για την αναγεννηση των αγωνων ραλλυ στο νησι μας που με τοσο κοπο αλλα και χρημα στηνουν καθε χρονο στελεχη των λεσχων της Κρητης.
Πραγματικα αν καποιος ξερει κατι παραπανω για τα προγραμματα του 2009 θα ηταν καλο να μας πληροφορουσε κατ'αρχην για την νεα μορφη του πρωταθληματος ραλλυ και κατα δευτερο για τους αγωνες που επιλεχτηκανH ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ TV ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MIDLLE EAST.ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ..............ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Υ.Γ. Αυτο ακουγεται οτι θα ειναι το προγραμμα για τα ραλλυ.Δεν γνωριζω αν αυτη ειναι ητελικη μορφη ομως εξω και παλι η Κρητη.Και το κακο ειναι οτι εχει βαλτωσει εδω κατω το πραγμα και πολλοι πιστευαν οτι θα εβαζαν ενα απο τα δυο καλα ραλλυ που υπαρχουν εδω κατω που ειναι καλα οργανωμενα σε σχεση με αλλα πανελληνια ραλλυ (βλεπε μαυρο ροδο) και ετσι θα εδινε μια πνοη στους πραγματικα βαλτωμενους αγωνες του νησιου μας.Μιχάλη, ποιά ειναι τα 2 καλά Ραλλυ που έχει η Κρήτη δηλαδή;
Το φετινό Ραλλυ Κρήτης ήταν ενα 'ρεσιταλ αρπα-κολλα-τα βασικα και φύγαμε' διοργάνωση, (εχοντας βέβαια τις επιφυλάξεις μου οτι ίσως δεν έφταιγε τόσο ο διοργανωτής-εργολαβος-επιχείρηση που το ανέλαβε ισως τελευταια στιγμη σαν 'σανιδα σωτηριας'), πιστεύεις οτι τις έχει τώρα να παρει Πρωταθληματικό Ραλλύ;... Ειδικά αν δεν 'γυρίσει' πίσω ξανά ο παλιος-καλος-δοκιμασμένος ΑΟΚ...Συμφωνώ, ομως, οτι η χανιώτικη λέσχη το άξιζε και ισως του χρόνου να ειναι η σειρά του...επιτέλους! ('Η αγάπη άργησε 8-9 χρόνια')
ΑΣΕ ΦΙΛΕ SCUDO ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .......ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ........ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ....... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ 2-4 ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ .
ΔΥΣΤΥΧΩς2-4 Λεσχες;;;;; Μη'μπα'να λες πολλές, αγαπητέ; Θα έλεγα το πολύ 2...
-
MAKAPΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΑΝ Η ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
MAKAPΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΑΝ Η ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣAν γνωριζες καλύτερα 'την μερια' την οποία εκφράζω την άποψή μου δεν θα έλεγες οτι 'μοιράζω τη Κρήτη' ή 'υποστηρίζω 'χανιώτικα' τα Χανια'! Δεν εχω κανένα απολύτως λόγο να 'ανεβαζω' και αν υποστηρίζω την τοπική μας λέσχη, πίστεψέ με!!!
Το οτι η Χανιώτικη Λέσχη εδειξε μια πολύ καλή Ανάβαση η οποία με το καιρό 'κρίθηκε' να μετρήσει στο Πρωτάθλημα αυτό δεν 'μοιράζει' τη Κρήτη στα δυο!
Ας εδειχνε και η 'άλλη μερια', εφόσον το θέτεις έτσι, ανάλογο πρόσωπο και αντίστοιχες διοργανώσεις ωστε να πάρει τα πάντα απο την 'αλλη μπαντα'... (Εσύ ανέφερες τις μεριές και τις μπάντες!!!)Έτσι ακριβως κρίνω και το ποιό Ραλλυ είναι καλύτερο και αξίζει 'πρωταθληματικο' τίτλο...
Τί εννοείς,'μοναχοφαγάδες'; Δεν το καταλαβα....
-
Κοιτα να δεις τα κριτηρια για να μπει ενας αγωνας σε καποιο πρωταθλημα να εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι αξιοκρατικος.Δες παραδειγμα φετινους αγωνες πρωταθληματος που η διοργανωση τους ηταν αθλια και επικυνδινη.Και ομως αυτοι οι αγωνες εχουν σιγουρη θεση στο πρωταθλημα.Αλλα και η αναβαση Ομαλου σιγουρα δεν μπηκε επειδη εγινε μια φορα πριν δυο χρονια.Σου θυμιζω οτι το 2007 δεν εγινε(σωστα δεν εγινε) αρα δεν κριθηκε.Και επειδη καλως η κακως το Κρητης ειναι ενα γνωστο ανα την Ελλαδα ραλλυ με πιο πλουσια ιστορια αλλα και επειδη ακομα και η φετινη διοργανωση ηταν τουλαχιστον αξιοπρεπης και ασφαλης υπερ του δεοντος παρολο το μποικοταζ ανταγωνισμους απο διαφορους αγωνιζομενους και παραγοντες πρεπει να μετρησει πανελληνια.Και επειδη θεωρω οτι η καταρευση των αγωνων ραλλυ στο νησι μας θα ειναι σιγουρη αν δεν ενταχθουν στην Πανελληνιο αγωνιστικο ημερολογιο εκπεμπω ΣΟΣ και ζητω να μετρησει ενα απο τα δυο στο πρωταθλημα.Και μενει μια θεση στο ημερολογιο για τους ασφαλτινους αγωνες και υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν απο πεντε εξι.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
MAKAPΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΑΝ Η ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Aν γνωριζες καλύτερα 'την μερια' την οποία εκφράζω την άποψή μου δεν θα έλεγες οτι 'μοιράζω τη Κρήτη' ή 'υποστηρίζω 'χανιώτικα' τα Χανια'! Δεν εχω κανένα απολύτως λόγο να 'ανεβαζω' και αν υποστηρίζω την τοπική μας λέσχη, πίστεψέ με!!!
Το οτι η Χανιώτικη Λέσχη εδειξε μια πολύ καλή Ανάβαση η οποία με το καιρό 'κρίθηκε' να μετρήσει στο Πρωτάθλημα αυτό δεν 'μοιράζει' τη Κρήτη στα δυο!
Ας εδειχνε και η 'άλλη μερια', εφόσον το θέτεις έτσι, ανάλογο πρόσωπο και αντίστοιχες διοργανώσεις ωστε να πάρει τα πάντα απο την 'αλλη μπαντα'... (Εσύ ανέφερες τις μεριές και τις μπάντες!!!)Έτσι ακριβως κρίνω και το ποιό Ραλλυ είναι καλύτερο και αξίζει 'πρωταθληματικο' τίτλο...
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 30 ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΣ.ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΧΙ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ.........ΑΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Κ.Λ.Π.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΥΠΗΡΧΕ.......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΚΑΜΗΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ...ΕΛΛΗΝΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ,ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΝΑΙ ΣΤΟ 31 ΡΑΛΛΥ Κ Ρ Η Τ Η Σ..
-
Aν γνωριζες καλύτερα 'την μερια' την οποία εκφράζω την άποψή μου δεν θα έλεγες οτι 'μοιράζω τη Κρήτη' ή 'υποστηρίζω 'χανιώτικα' τα Χανια'! Δεν εχω κανένα απολύτως λόγο να 'ανεβαζω' και αν υποστηρίζω την τοπική μας λέσχη, πίστεψέ με!!!
ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝΝΑ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Θ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ....... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΡΑΛΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ Χ'ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΓΩΝΕΣ .....ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝΕΙ ..... ΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΧ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΧ Η Ο Χ'ΤΖΙΜΙΧΑΛΗΣ ..... ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ..... ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ .... ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΡΟΜΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ..... ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΑΛΑΧ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΩΙΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ...... ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ...... ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ....... ΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Χ''ΤΖΙΜΙΧΑΛΗΣ ........ ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΚΡΙΘΙΚΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΧ .... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ. -
Υ.Γ. Αυτο ακουγεται οτι θα ειναι το προγραμμα για τα ραλλυ.Δεν γνωριζω αν αυτη ειναι ητελικη μορφη ομως εξω και παλι η Κρητη.Και το κακο ειναι οτι εχει βαλτωσει εδω κατω το πραγμα και πολλοι πιστευαν οτι θα εβαζαν ενα απο τα δυο καλα ραλλυ που υπαρχουν εδω κατω που ειναι καλα οργανωμενα σε σχεση με αλλα πανελληνια ραλλυ (βλεπε μαυρο ροδο) και ετσι θα εδινε μια πνοη στους πραγματικα βαλτωμενους αγωνες του νησιου μας.Μιχάλη, ποιά ειναι τα 2 καλά Ραλλυ που έχει η Κρήτη δηλαδή;
Το φετινό Ραλλυ Κρήτης ήταν ενα 'ρεσιταλ αρπα-κολλα-τα βασικα και φύγαμε' διοργάνωση, (εχοντας βέβαια τις επιφυλάξεις μου οτι ίσως δεν έφταιγε τόσο ο διοργανωτής-εργολαβος-επιχείρηση που το ανέλαβε ισως τελευταια στιγμη σαν 'σανιδα σωτηριας'), πιστεύεις οτι τις έχει τώρα να παρει Πρωταθληματικό Ραλλύ;... Ειδικά αν δεν 'γυρίσει' πίσω ξανά ο παλιος-καλος-δοκιμασμένος ΑΟΚ...Συμφωνώ, ομως, οτι η χανιώτικη λέσχη το άξιζε και ισως του χρόνου να ειναι η σειρά του...επιτέλους! ('Η αγάπη άργησε 8-9 χρόνια')
ΔΥΣΤΥΧΩς2-4 Λεσχες;;;;; Μη'μπα'να λες πολλές, αγαπητέ; Θα έλεγα το πολύ 2...
ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ κ.ΔΙΑΚΑΚΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ....... ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ .... Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΤΟΜΑ ....ΑΛΛΑ Ο κ.ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ dt μαλιστα.
-
ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΡΗΤΗΚΟΙ ..... ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΣ ΕΝΝΑΛΑΞ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ(ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...... ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΘΕΛΗΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ. -
Ενταξει εχουμε βγει εκτος θεματος.Ξερει κανεις ποτε θα οριστικοποιηθει το προγραμμα(που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι αυτο που εχει αναφερθει)
-
Ο scudo άνοιξε ένα θέμα με σκοπό να κάνουμε μια κουβέντα για τους αγώνες του πρωταθλήματος,
κι εσείς ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ , ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , βρήκατε την ευκαιρία να κατακρίνετε μια λέσχη που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα χρόνια τωρα σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού .
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ.Σκεφτήκατε ότι από εκτός απο το Χατζημιχάλη που έρχεται 2 μερες και τα παιδια από την υπόλοιπη Κρήτη , υπάρχουν κάποια άλλα παιδια που τρέχουν μήνες για να ειναι όλα στην εντέλεια?
οτι παιρνουν αδεια απο τις δουλειές τους μια βδομαδα πριν το Ράλλυ?
Πολυτιμη η βοηθεια όλων αλλα δεν είναι αυτοι τα ζωτικά όργανα.
Η Α.Λ.Α.Χανίων είναι τα παιδία της που τρέχουν όλο το χρόνο, όχι για να βγεί ο κάθε ανωνυμος να πει τη του. Εχετε να παρουσιάσετε ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΧΙ? ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.*και ποιος σου ειπε Δρακουλιάρη οτι στο περυσινο Κρήτης που έτρεξα είδα κάπου ΑΟΚ?
Στην σουπερ ΕΔ ειδα Διακάκη και κριτές του... στο Καστέλι ΑΛΑΧ .. και στο Αβδού ΑΟΛ ...
Μηπως είχε ο ΑΟΚ 150 μέλη μάχιμα για το Ράλλυ?Οσο για το Ράλλυ χανίων δε δημιουργήθηκε για να ''ρίξει'' το Κρήτης. Μακάρι να γίνονται σε κάθε νομό ράλλυ αν έχουν οι λέσχες τη δυνατότητα. δε χωρίζουν το νησί οι αγώνες. οι ανεγκέφαλοι το χωρίζουν που αντι να βελτιωθούν χτυπάνε τον αλλο που τους προσπέρασε . .
-
Και πριν βιαστειτε να πέιτε την παπαριά οτι ακολουθώ τα χνάρια της ΑΛΑΧ κ τους υποστηρίζω τυφλά , τουλάχιστον ο scudo ξέρει πολύ καλά οτι δεν είμαι ταγμένος κάπου , και τρέχω σε όλες τις λέσχες του νησιού με ευχαρίστηση, κι όπου έχω πρόβλημα το παραθέτω πρόσωπο με πρόσωπο είτε αυτό λέγεται ΑΟΚ είτε ΑΛΑΧ , απο τη στιγμη που αφορά την ασφάλειά μου η των συναθλητών μου ή κοροιδία σε αυτό που μας παρουσιάζουν σαν οργάνωση.
απο ανώνυμες κ πηγαδάκια κρίσεις έχουμε πήξει . . . ατομα να δουλέψουν δε βλέπουμε . .
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Και πριν βιαστειτε να πέιτε την παπαριά οτι ακολουθώ τα χνάρια της ΑΛΑΧ κ τους υποστηρίζω τυφλά , τουλάχιστον ο scudo ξέρει πολύ καλά οτι δεν είμαι ταγμένος κάπου , και τρέχω σε όλες τις λέσχες του νησιού με ευχαρίστηση, κι όπου έχω πρόβλημα το παραθέτω πρόσωπο με πρόσωπο είτε αυτό λέγεται ΑΟΚ είτε ΑΛΑΧ , απο τη στιγμη που αφορά την ασφάλειά μου η των συναθλητών μου ή κοροιδία σε αυτό που μας παρουσιάζουν σαν οργάνωση.απο ανώνυμες κ πηγαδάκια κρίσεις έχουμε πήξει . . . ατομα να δουλέψουν δε βλέπουμε . .
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ..ΕΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ .... ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΛΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΟΧΙ ..... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ....ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΚΙΟΛΑΣ ........ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΦΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΙΔΙΩΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ..... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΑΣΙΚΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ 4Χ4 ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ Η ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ 2 ΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. -
Ο χρήστης Drakouliaris έγραψε:
Και πριν βιαστειτε να πέιτε την παπαριά οτι ακολουθώ τα χνάρια της ΑΛΑΧ κ τους υποστηρίζω τυφλά , τουλάχιστον ο scudo ξέρει πολύ καλά οτι δεν είμαι ταγμένος κάπου , και τρέχω σε όλες τις λέσχες του νησιού με ευχαρίστηση, κι όπου έχω πρόβλημα το παραθέτω πρόσωπο με πρόσωπο είτε αυτό λέγεται ΑΟΚ είτε ΑΛΑΧ , απο τη στιγμη που αφορά την ασφάλειά μου η των συναθλητών μου ή κοροιδία σε αυτό που μας παρουσιάζουν σαν οργάνωση.
απο ανώνυμες κ πηγαδάκια κρίσεις έχουμε πήξει . . . ατομα να δουλέψουν δε βλέπουμε . .
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ..ΕΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ .... ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΛΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΟΧΙ ..... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ....ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΚΙΟΛΑΣ ........ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΦΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΙΔΙΩΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ..... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΑΣΙΚΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ 4Χ4 ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ Η ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ 2 ΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΛΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.
-
Ενα ειναι το γεγονος οτι φετος υπαρχει η δυνατοτητα και ειμαι σιγουρος για αυτο οτι και ΑΟΚ και ΑΛΑΧ να διοργανωσουν αγωνα ακομα και πρωταθληματος.Απλα θεωρω οτι λογω ιστοριας και κουλτουρας το ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ πρεπει να ειναι αυτο.Η ΑΛΑΧ εχει την αναβαση Ομαλου οδηγοι και αυτοκινητα της περιοχης εχουν στραφει περισοτερο προς τις αναβασεις και διαπρεπουν ενω και ο κοσμος βλεπει κορυφαιο θεαμα και αναπτερωνεται το ενδιαφερον του για τους αγωνες.Εδω στα ανατολικα πρεπει να ερθει ενσ πρωταθληματικο ραλλυ οδηγοι αυτοκινητα ειναι ακομα προσκολημενοι στην νοοτροπια των Ραλλυ (εναι πιο ραλλυτζιδες) ενω χρειαζεται ενα γεγονος για να κεντρισουμε παλι το ενδιαφερον αγωνιζομενων στελεχων θεατων και φυσικα χορηγων στην ανατολικη Κρητη.Και τι καλυτερο απο το ραλλυ Κρητης που αν και τωρα ειναι ξεθωριασμενο εχει φημη και εχει καθιερωθει στις συνειδησεις ολων .Και ενα μεσηλικα να ρωτησεις ασχετο ειναι το μοναδικο ισως μηχανοκινητο γεγονος στην Κρητη που γνωριζει.Αλλιως ζημιωμενοι βγαινουν ολοι.Θημηθηται παλιοτερα χρονια και στο ραλλυ χανιων αλλα και στα σπριντ στα Χανια ποσοι θεατες ερχοντουσαν απο Ηρακλειο και ποσοι τωρα.Για αυτο καλοι αγωνες παντου και για ολους
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009