-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΗΜΕΡΑ (6 Ε.Δ.) ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ Ε.Δ. ΕΠΙ 2 ΣΥΝ 2 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
Μπορούμε να τρέξουμε τις χωμάτινες μόνο ?
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΗΜΕΡΑ (6 Ε.Δ.) ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ Ε.Δ. ΕΠΙ 2 ΣΥΝ 2 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
Μπορούμε να τρέξουμε τις χωμάτινες μόνο ?
ΘΑΘΕΛΕΣ ΓΕΡΟΝΤΗ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ SUPER RALLY ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ. ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.
-
Πέρα απο τα αστεία , είναι ''ζεστό'' το πακέτο. Φαίνεται να μπαίνει σε σωστό δρόμο το ιστορικό Ακρόπολις.
-
Kαλησπέρα!
Λωρ, κανόνισε να κάνουμε μόνο το χώμα. Και θα πληρώσουμε στην οργάνωση παράβολο και θα το χαρούμε
ΣτράτηςΥΓ... ΓΙΑΤΡΕ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ:-)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλησπέρα!
Λωρ, κανόνισε να κάνουμε μόνο το χώμα. Και θα πληρώσουμε στην οργάνωση παράβολο και θα το χαρούμε
ΣτράτηςEΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΛΦΕ ?
Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΥΓ... ΓΙΑΤΡΕ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ:-)
ΧΙΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ.
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Oι νυχτερινές πάνε περίπατο ?
-
Καλησπερα τελικα ο αγωνας θα εχει εδρα στα καμμενα βουρλα ????????????????????????????
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Oι νυχτερινές πάνε περίπατο ?...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..??
ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ? -
Aπό το ότι κάθε χρονιά ο αγώνας έχει κερδοφορία
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Aπό το ότι κάθε χρονιά ο αγώνας έχει κερδοφορία...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.....ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ??????
-
Με δανικουλια θα την βγαλουν βρε ...κακε
και το σωστο ειναι να τσονταρουμε ολοι να τα βοηθησουμε ... τοσα λευτα μας εχουν δωσει τοσα χρονια , τωρα στην δυσκολη τους ... να μην τα βοηθησουμε τα φουκαριαρικα ...
Για την φουκαριαρα την ελπα μας ( μανα μας ειναι , αυτο που το πας ? σαν παιδια της μας μεγαλωσε ).
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Με δανικουλια θα την βγαλουν βρε ...κακε...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ??
ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.............. -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ??
ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ..............Μη κερδοσκοπικό σωματείο σημαίνει ότι ότι πλεόνασμα χρημάτων προκύπτει αναλώνεται στην προώθηση των στόχων του σωματείου. οχι ότι δεν μπορεί να προκύψει κέρδος από μια δραστηριότητα. Ίσα ίσα, ο σκοπός των εκδηλώσεων ενός σωματείου είναι να προκύψουν κέρδη, που θα επιτρέψουν την καλύτερη προώθηση των σκοπών του.
Και η ΕΛΠΑ μη κερδοσκοπικό σωματείο είναι. -
Κερδοφοριαααα .. τροπος του λεγειν ...
Οταν υπερβαινουν τα πενταψηφια νουμερα ...αμεσως οπως εχεις παρατηρησει , γινοντε προσφορα στον επομενο αγωνα στους αγωνιζομενους ..
Αυτη η αχαριστια θα μας φαει ...τσ τσ τσ ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ??
ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ..............Μη κερδοσκοπικό σωματείο σημαίνει ότι ότι πλεόνασμα χρημάτων προκύπτει αναλώνεται στην προώθηση των στόχων του σωματείου. οχι ότι δεν μπορεί να προκύψει κέρδος από μια δραστηριότητα. **Ίσα ίσα, ο σκοπός των εκδηλώσεων ενός σωματείου είναι να προκύψουν κέρδη, που θα επιτρέψουν την καλύτερη προώθηση των σκοπών του.**Και η ΕΛΠΑ μη κερδοσκοπικό σωματείο είναι.
...ETΣΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΤΕ!
ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.....??
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.......... -
........αναλώνεται στην προώθηση των στόkων του σωματείου,......
Για μια στιγμη ....το διαβασα ετσι ... και μπερδευτικα ρε γkαμωτο ..
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
...ETΣΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΤΕ!
ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.....??
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..........Η λέσχη περιηγήσεων ενδιαφέρεται θερμά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για τον λόγο αυτό προχωράει στην δημιουργία ομοσπονδίας όπου οι δημοκρατικές διαδικασίες θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη καί προώθηση του αθλήματος στήν πατρίδα μας καί γενικότερα στα βαλκάνια. Μελετώντας προσχέδιο του καταστατικού της ομοσπονδίας είναι πασιφανές ότι πνέει νέος άνεμος στους Ελλ.αγώνες και μία καινούργια μέρα ξημερώνει.
-
...ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!!!
ΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....
-
Δεν συμφωνεις με το σχέδιο?
Ατομα του αθλήματος απο τις λέσχες της επικράτειας θα μαζευτούν και θα ψηφίσουν για να εκλέξουν το Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Υστερα, το Δ.Σ. της ελπα θα φτιάξει μιά δική της εθ.ε.α. όπως τα τελευταια 50 χρονια!!! . Καλό δέν είναι? (τί ρόλο θα παίζει το ψηφισμένο Δ.Σ. της ομοσπονδίας δέν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μικρό το κακό, είναι και τα νομικά μου φτωχά..)
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Δεν συμφωνεις με το σχέδιο?Ατομα του αθλήματος απο τις λέσχες της επικράτειας θα μαζευτούν και θα ψηφίσουν για να εκλέξουν το Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Υστερα, το Δ.Σ. της ελπα θα φτιάξει μιά δική της εθ.ε.α. όπως τα τελευταια 50 χρονια!!! . Καλό δέν είναι? (τί ρόλο θα παίζει το ψηφισμένο Δ.Σ. της ομοσπονδίας δέν έχω καταλάβει ακόμα αλλά μικρό το κακό, είναι και τα νομικά μου φτωχά..)
TO EIΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ?
....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ......''ΒΙΔΑΝΙΟ''
ΓΚΑΝΙΟΤΑ.....???
ΥΟY KNOW ΓΚΑΝΙΟΤΑ??????????ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ....
8ο Ιστορικό ράλι Ακρόπολις 2009