-
Καλήσπερα, σε όλους... Είμαι κανούριο μέλος στο Forum και γενικότερα δεν κατέχω ιδιαίτερα το σπορ. Εντούτοις, για δικούς μου λόγους προσπαθώ να μάθω τη ιστορική διαδρομή του ράλι ακρόπολις της εξαετίας 1975-1981. Έχω επικοινωνήσει με όλα τα αρμόδια γραφεία στην Ελλάδα (ΕΛΠΑ κ.λ.π.), εχω ψάξει πάντου στο internet σε ελληνικά και ξένα site, έχω ψάξει για σχετικά βιβλία, αλλά τίποτα. Κανείς δεν ξέρει την ακριβή διαδρομή. Το μόνο που ακούω απ' όλους είναι ότι ήταν η χρυσή, λαμπρή εποχή, που έφερε το Ράλι Ακρόπολις στην ελίτ του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τελικά, γνωρίζει κανένας τη διαδρομή ή απλά όλοι επαναλαμβάνουν την 'πιπίλα' αυτή. Δεν το λέω προσβλητικά, πραγματικά θεωρώ ότι το ράλι ακρόπολις έχει τη δική του ιστορία, έχει αναδείξει την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι το έχουν υποτιμήσει πολύ οι 'αρμόδιοι' στην πατρίδα μας. Γι΄αυτό και εκνευρίζομαι, δεν γίνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός, που γίνεται στη χώρα μας, να μην έχει αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσφατη -στην τελική- ιστορία του.
Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τους οδηγούς και το θέαμα που πρόσφερε, ανέδειξε πάμπολα μέρη της Ελλάδας, τα οποία για κάποιο λόγο- τα ξέρουν ελάχιστοι. Γι' αυτό και ρωτάω ξέρει κανείς την ακριβή διαδρομή; Δηλαδή πως πήγαινε στην Καλαμπάκα; Το κομμάτι Καλαμπάκα 1-2 από που περνούσε; Πώς κατέληγε Πελοπόννησο και που τερμάτιζε; Αυτά ρωτάω ουσιαστικά...
Με όλο το σεβασμό ιδιαίτερα προς εσάς, τους πραγματικούς φίλους του αθλήματος.
-
Καλήσπερα, σε όλους... Είμαι κανούριο μέλος στο Forum και γενικότερα δεν κατέχω ιδιαίτερα το σπορ. Εντούτοις, για δικούς μου λόγους προσπαθώ να μάθω τη ιστορική διαδρομή του ράλι ακρόπολις της εξαετίας 1975-1981. Έχω επικοινωνήσει με όλα τα αρμόδια γραφεία στην Ελλάδα (ΕΛΠΑ κ.λ.π.), εχω ψάξει πάντου στο internet σε ελληνικά και ξένα site, έχω ψάξει για σχετικά βιβλία, αλλά τίποτα. Κανείς δεν ξέρει την ακριβή διαδρομή. Το μόνο που ακούω απ' όλους είναι ότι ήταν η χρυσή, λαμπρή εποχή, που έφερε το Ράλι Ακρόπολις στην ελίτ του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τελικά, γνωρίζει κανένας τη διαδρομή ή απλά όλοι επαναλαμβάνουν την 'πιπίλα' αυτή. Δεν το λέω προσβλητικά, πραγματικά θεωρώ ότι το ράλι ακρόπολις έχει τη δική του ιστορία, έχει αναδείξει την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι το έχουν υποτιμήσει πολύ οι 'αρμόδιοι' στην πατρίδα μας. Γι΄αυτό και εκνευρίζομαι, δεν γίνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός, που γίνεται στη χώρα μας, να μην έχει αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσφατη -στην τελική- ιστορία του.
Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τους οδηγούς και το θέαμα που πρόσφερε, ανέδειξε πάμπολα μέρη της Ελλάδας, τα οποία για κάποιο λόγο- τα ξέρουν ελάχιστοι. Γι' αυτό και ρωτάω ξέρει κανείς την ακριβή διαδρομή; Δηλαδή πως πήγαινε στην Καλαμπάκα; Το κομμάτι Καλαμπάκα 1-2 από που περνούσε; Πώς κατέληγε Πελοπόννησο και που τερμάτιζε; Αυτά ρωτάω ουσιαστικά...
-
-
Για το 'ανέβασμα' Καλαμπάκα ψάξε για ονόματα ειδικών όπως:
Πάρνηθα (μικτή)
Πλατανάκι / Λουκίσια
Ξηρονομή / Αλυκή
Πρόδρομος
Δίστομο
Βωξίτες
Καρούτες
Συκέα (42 Km, κάποια στιγμή μικτή)
Μοσχοκαρυά
Μακρυράχη
ΣμόκοβοΓια το Καλαμπάκα 1 - Καλαμπάκα 2 ψάξε για
Γόνοι
Καλλιπεύκη
Π. Παντελεήμονας
ΔεσκάτηΓια το Καλαμπάκα 2 - Αθήνα (Γλυφάδα, Λαγονήσι) ψάξε για
Μετέωρα
Ταρζάν / Ρεντίνα
Βίτολη
Τσούκα
και τις περισσότερες της πρώτης μέρας σε ανάποδη φορά (πχ. Συκέα, Καρούτες) ή ακόμα και
Δεσφίνα (άσφαλτος)Τέλος για την Πελοπόννησο (Ολυμπία ή Πόρο) ψάξε για
Μάνδρα
Σχίνο
Αγ. Ιωάννη
Σούλι (άσφαλτος)
Ευρωστίνα
Φενεό
Θεόκτιστο
Αλωνίσταινα
Λάδωνας (άσφαλτος)
Γεωργίτσι (άσφαλτος)
Πάρνωνας (50 Km!)
Μονή Μαλεβής (έτσι λεγόταν ?)
Καρνεζαίικα(Εννοείται τα παραπάνω σε διαφορετικές χρονιές ανάλογα με τη σχεδίαση)
DAP ??
-
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΤΟ 1982 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ Ε.Δ.
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΠΑΡΝΗΘΑ
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙ
ΑΛΙΚΗ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟ
ΔΕΣΦΙΝΑ
ΒΩΞΙΤΕΣ
ΚΑΡΟΥΤΕΣ
ΣΥΚΕΑ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ 1
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ 2
ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ
ΓΟΝΟΙ
ΚΑΛΗΠΕΥΚΗ
(ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ)
ΑΣΠΡΟΚΛΗΣΙΑΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
ΜΕΤΕΩΡΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΡΑΧΟΥΛΑ
ΝΕΡΑΙΔΑ
ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ
ΒΙΤΩΛΗ
ΤΣΟΥΚΑ
ΣΥΚΕΑ
ΚΑΡΟΥΤΕΣ
ΔΑΣΦΙΝΑ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΑΡΜΑ
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΧΙΝΟ
ΡΙΖΑ
ΦΕΝΑΙΟΣ
ΘΕΟΚΤΙΣΤΟ
ΛΥΚΟΧΙΑ
ΚΟΝΙΔΙΤΣΑ
ΧΡΥΣΑΦΑ
ΓΟΡΙΤΣΑ
ΑΛΩΝΙΣΤΕΝΑ
ΚΑΡΥΕΣ
ΒΑΜΒΑΚΟΥ
ΓΕΡΑΚΙ
ΠΑΡΝΩΝΑΣ
ΚΑΡΥΕΣ
ΒΑΜΒΑΚΟΥ
ΓΕΡΑΚΙ
ΠΑΡΝΩΝΑΣ
ΜΑΛΕΒΗ
ΚΑΡΝΕΖΕΙΚΑ49 Ε.Δ. (ΜΕ ΠΑΡΝΗΘΑ 42 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΑΡΝΩΝΑ 52 ΧΛΜ !!!) ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΧΛΜ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Nass και Εl -em σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας και για το χρόνο σας.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΤΟ 1982 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ Ε.Δ.ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
...........ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ
ΓΟΝΟΙ
ΚΑΛΗΠΕΥΚΗ
ΑΣΠΡΟΚΛΗΣΙΑ..........Και η Συκαμινέα και η Κλεισούρα έγιναν την πρώτη μέρα στον Όλυμπο.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
49 Ε.Δ. (ΜΕ ΠΑΡΝΗΘΑ 42 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΑΡΝΩΝΑ 52 ΧΛΜ !!!) ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΧΛΜ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Στις ειδικές 'κολαστήρια' του 82 να προσθέσω την Συκέα των 43 km (νικήτρια η Mouton με χρόνο 35.13) και την Λουτροπηγή των 46 km (πάλι η Mouton την πήρε με χρόνο 35.01).
Νικητής στην Πάρνηθα ο Mikkola ενώ στον Πάρνωνα που γινόταν 2 φορές την πρώτη φορά ο Jimmy Mcrae και τη δεύτερη ο Toivonen. -
Να ρωτησω κατι σαν πιο νεος??? Πως γινοντουσαν οι αναγνωρισεις τοτε?????
Ηταν ελευθερος ο αριθμος περασματων???? Και ποσες μερες ηθελαν οι αγωνιζομενοι για να περασουν ολες τις ειδικες?????
-
Ο χρήστης kostasana έγραψε:
To 1979 ας πούμε, ο αγώνας ξεκινούσε με τη 'μικτή' Πάρνηθα, συνέχιζε με την Λουκησια πάνω από την Θήβα, πήγαινε στην Αλικη και τον Πρόδρομο, περνούσε από το Δίστομο, ανέβαινε στις κλασικές Καρούτες, μετά Συκέα, Μοσχοκαρυά και τερματίζανε τη μέρα στην Καλαμπάκα το απόγευμα...Τα μεσάνυχτα ξεκινούσανε και πάλι, κάνανε μια ειδική πάνω από την Καλαμπάκα, δύο ακόμα γύρω από τη Δεσκάτη ανέβαιναν προς Βέροια από όπου ξεκινούσε ειδική που έφτανε μέχρι τη Νάουσα, από κει παίρναν εκκίνηση για την επόμενη και ακολουθούσαν ακόμη τέσσερις χωμάτινες δοκιμασίες (Συκαμινέα, Γόνοι, Ροδιά κάποιες από αυτές, ανάποδα σε σχέση με το 82) για να τερματίσουν το πρωί και πάλι στην Καλαμπάκα.
3 ώρες ξεκούραση και μετά τις 12 φορούσαν και πάλι κράνη και παίρνανε το δρόμο της επιστροφής για το Λαγονήσι με ειδικές διαδρομές κάτω από την Καρδίτσα, περνούσαν και πάλι από Συκέα, Χάνι Ζαγγανά, Καρούτες, συνέχιζαν με ειδικές στο Στείρι και στο Δίστομο, πάλι Πρόδρομο και Αλικη και Πλατανάκι. Αυτά μέχρι τα μεσάνυχτα.
Το επόμενο απόγευμα από το Λαγονήσι θα κατευθυνόταν προς Ολυμπία μέσω Αγίου Ιωάννη, Σχίνου, περνούσαν από την Κόρινθο και κάνανε μετά τις ειδικές Ριζα και Θεόκτιστο και κάποιες ακόμα (ήμουν πολύ μικρός και δεν τις θυμάμαι... )για να βρεθούν τις 3 τα χαράματα στην Ολυμπία. Στις 6 θα ξαναξεκινούσαν και θα περνούσαν από πολλές ακόμα ειδικές (Γεωργίτσι, Κονιδίτσα κάποιες από αυτές...), από τη Σπάρτη, για να κάνουνε τα Καρνεζέικα πριν τερματίσουν το μεσημέρι στην Επίδαυρο.
Από κει, χωρίς άλλες ειδικές (48 είχαν γίνει ήδη- οι 20 νυκτερινές) θα κατευθυνόταν στην Αθήνα για να τερματίσουν. Όλα βέβαια τα παραπάνω με μικρές επιφυλάξεις αφού πέρασαν και 30 χρόνια...
Παρόμοια ήταν η διαδρομή και το 1980.
Αχ, ωραίες εποχές...Μακάρι να τις είχα ζήσει... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΤΟ 1982 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ Ε.Δ.
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
...........ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ
ΓΟΝΟΙ
ΚΑΛΗΠΕΥΚΗ
ΑΣΠΡΟΚΛΗΣΙΑ..........Και η Συκαμινέα και η Κλεισούρα έγιναν την πρώτη μέρα στον Όλυμπο.
ΣΩΣΤΟΣ !!!
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Απο ξενο φορουμ,προφανως Ακροπολις του'69..
ΠΡΟΣΟΧΗ οι ειδικες δεν ειναι στην κανονικη σειρα οπως εμφανιζονται στις φωτο.. Παρτες με τα νουμερα για να βγαλεις τη σωστη διαδρομη
-
Καλά στην πρώτη σε 17,5χλμ έκαναν χρόνο 5μιση λεπτά ?
Μήπως είχαν ειδική και την Ε.Ο. ?
-
Οντως!! Και προκαλει επισης εντυπωση ποσο κοντα ειναι σ'αυτη την ειδικη..(οι 6 πρωτοι στα 9 δευτ).. Μαλλον 7,5km θα ητανε,οχι 17,5..
-
Ο χρήστης kostasana έγραψε:
Καλήσπερα, σε όλους... Είμαι κανούριο μέλος στο Forum και γενικότερα δεν κατέχω ιδιαίτερα το σπορ. Εντούτοις, για δικούς μου λόγους προσπαθώ να μάθω τη ιστορική διαδρομή του ράλι ακρόπολις της εξαετίας 1975-1981. Έχω επικοινωνήσει με όλα τα αρμόδια γραφεία στην Ελλάδα (ΕΛΠΑ κ.λ.π.), εχω ψάξει πάντου στο internet σε ελληνικά και ξένα site, έχω ψάξει για σχετικά βιβλία, αλλά τίποτα. Κανείς δεν ξέρει την ακριβή διαδρομή. Το μόνο που ακούω απ' όλους είναι ότι ήταν η χρυσή, λαμπρή εποχή, που έφερε το Ράλι Ακρόπολις στην ελίτ του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τελικά, γνωρίζει κανένας τη διαδρομή ή απλά όλοι επαναλαμβάνουν την 'πιπίλα' αυτή. Δεν το λέω προσβλητικά, πραγματικά θεωρώ ότι το ράλι ακρόπολις έχει τη δική του ιστορία, έχει αναδείξει την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι το έχουν υποτιμήσει πολύ οι 'αρμόδιοι' στην πατρίδα μας. Γι΄αυτό και εκνευρίζομαι, δεν γίνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός, που γίνεται στη χώρα μας, να μην έχει αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσφατη -στην τελική- ιστορία του.Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τους οδηγούς και το θέαμα που πρόσφερε, ανέδειξε πάμπολα μέρη της Ελλάδας, τα οποία για κάποιο λόγο- τα ξέρουν ελάχιστοι. Γι' αυτό και ρωτάω ξέρει κανείς την ακριβή διαδρομή; Δηλαδή πως πήγαινε στην Καλαμπάκα; Το κομμάτι Καλαμπάκα 1-2 από που περνούσε; Πώς κατέληγε Πελοπόννησο και που τερμάτιζε; Αυτά ρωτάω ουσιαστικά...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 27 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1980
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΑΥΡΙΟ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ27 RALLY ACROPOLIS 1980 24-30/05/1980
ATHENS KALAMBAKA LAGONISSISPECIAL TIME NAME S.S.
STAGE CONTROL KLM
E.C. 1 PARNIS 1 42,26
C.H. 3 SKROPONERIA
E.C. 2 LOUKISSIA 22,70
C.H. 4 XIRONOMI I
E.C. 2 ALIKI I 21,24
C.H. 5 PRODROMOS
E.C. 4 PRODROMOS 24,30
C.H. 6 KIRIAKION
E.C. 5 ELIKON 1 0,39
C.H. 7 ANALIPSIS
E.C. 6 NEW DISTOMON 13,01
ITEA IN
ITEA OUT
E.C. 7 BAUXITE WAY 9,00
C.H. 12 KARROUTES
E.C. 8 KARROUTES I 20,00
C.H. 13 LIDORIKION IN
C.H. 14 LIDORIKION OUT
C.H. 15 LEFKADITION
E.C. 9 SIKEA I 43,01
C.H. 16 LAMIA I
C.H. 17 STIRFACA
E.C. 10 MOSCHOKARIA 10,37
C.H. 18 MAKRIRAHI
E.C. 11 MAKRIRAHI 15,97
C.H. 19 KALAMBAKA I IN
C.H. 20 ASPROKLISIA
E.C. 12 FOTINON 19,22
C.H. 21 GILOFON
E.C. 13 GILOFON 23,86
C.H. 22 PALIOURIA
C.H. 23 ALIAKMON LAKE
E.C. 14 ALIAKMON LAKE 15,27
C.H. 24 KOUMARIA + 6
E.C. 15 VERIA 18,30
C.H. 25 AG.VARVARA
E.C. 16 NEW POLIDENRI 28,56
C.H. 26 FOTINA
E.C. 17 OLYMPOS MOUNTAIN 27,00
C.H. 27 LIVADI
E.C. 18 LIVADI 7,56
C.H. 28 GERANIA + 5
E.C. 19 KLISSOURA 11,06
C.H. 29 DESKATI
E.C. 20 DESKATI 21,79
C.H. 30 KALAMPAKA II IN
C.H. 31 METEORA
E.C. 21 METEORA 17,88
C.H. 32 KALIVIA
E.C. 22 KALIVIA 6,94
C.H. 33 AIDONOHORION
E.C. 23 AIDONOHORION 10,35
C.H. 34 RENTINA
E.C. 24 NEW TARZAN 34,15
C.H. 35 VITOLI
E.C. 25 VITOLI 33,03
C.H. 36 TSOUKA
E.C. 26 TSOUKA 6,66
C.H. 37 LAMIA II
C.H. 38 KASTELLION
E.C. 27 HANI ZAGHANA 20,18
C.H. 39 STROMI
E.C. 28 SIKEA II 17,55
C.H. 40 LIDORIKION IN
C.H. 41 LIDORIKION OUT
E.C. 29 KARROUTES II 27,30
C.H. 42 KARROUTES II
E.C. 30 BAUXITE WAY II 8,65
C.H. 43 ITEA II IN
C.H. 44 ITEA II OUT
E.C. 31 DESFINA 8,04
C.H. 45 DESFINA + 5
C.H. 46 ANALIPSIS
E.C. 32 ELIKON II 15,00
C.H. 47 KIRIAKION II
E.C. 33 PRODROMOS II 12,00
C.H. 48 XIRONOMI II
E.C. 34 ALIKI II 21,17
C.H. 49 MOURIKI
E.C. 35 PLATANAKI 22,91
C.H. 50 LAGONISSI IN
OVERNIGHT-PARK FERMETOTAL SPECIAL STAGES KLM 656,68
-
Παιδιά ξέρει κανένας αν θα γίνει το Ιστορικό φέτος???????
Η ΕΘ.Ε.Α. το έχει στο πρόγραμμά της αλλά είναι 2ήμερος και δεν υπάρχει καμία πληροφόριση.....
Όποιος πιστός.....
Ευχαριστώ,
-
Καλά,κανένας δεν γνωρίζει αν θα γίνει φέτος το ιστορικό Ακρόπολις; Εαν γίνει το κέντρο του αγώνα που θα είναι;;
-
Ο χρήστης spiros gti έγραψε:
Καλά,κανένας δεν γνωρίζει αν θα γίνει φέτος το ιστορικό Ακρόπολις; Εαν γίνει το κέντρο του αγώνα που θα είναι;;ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΗΜΕΡΑ (6 Ε.Δ.) ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ Ε.Δ. ΕΠΙ 2 ΣΥΝ 2 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Λώρη!!
-
Ο χρήστης spiros gti έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Λώρη!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΜΕ Ρ.Μ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
8ο Ιστορικό ράλι Ακρόπολις 2009