- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: o ντίνος είναι γκουρμέ, δεν τρώει τέτοια πρέπει να βγω στο βουνό να τα μαζέψω μόνος μου Να ερθουμε τελικα? 
 (Να δω πότε θα τα προλάβω όλα )ελάτε 
- 

πολυ χαιρομαι που εχουμε γινει ζεστη παρεα ολοι...παρεακι! 
- 

Ο χρήστης adis4gr έγραψε: 
 πολυ χαιρομαι που εχουμε γινει ζεστη παρεα ολοι...παρεακι!ΩΩΩ Σουλτάααααν ( μετα χοροπηδήματος ) 
- 

- 

- 

Ο χρήστης kon5 έγραψε: 
 :lol:
- 

εδεσσαιους ψαχνουμε, οχι αυτους που κλεψανε τον καμπο! 
- 

εδεσσαιους ψαχνουμε, οχι αυτους που κλεψανε τον καμπο!Μεταξυ μας δεν μου αρεσει η πολη που μενω και δεν ηταν δικη μου επιλογη να μενω εδω καθως ειμαι πολυ μικρος ακομα.. 
- 

εδεσσαιους ψαχνουμε, οχι αυτους που κλεψανε τον καμπο!Καμιά συνάντηση για καφέου θα κάνουμε 
- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: εδεσσαιους ψαχνουμε, οχι αυτους που κλεψανε τον καμπο! Καμιά συνάντηση για καφέου θα κάνουμε 
- 

- 

Συμπαρίσταμαι 
 Κατά 1/2 εκ νομού Πέλλας και γω
- 

Ο χρήστης kon5 έγραψε: Κατά 1/2 εκ νομού Πέλλας και γω δεν φαντάζομαι να κρατάει η σκούφια σου απ τα μισητά γιαννιτσά; (πολύ με αρέσουν αυτές οι ηλίθιες αντιπαραθέσεις της επαρχίας ) 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: δεν φαντάζομαι να κρατάει η σκούφια σου απ τα μισητά γιαννιτσά; 
- 

Έδεσσα και ένδοξη Σκύδρα λέμε 
- 

Ο χρήστης panos2171 έγραψε: δεν φαντάζομαι να κρατάει η σκούφια σου απ τα μισητά γιαννιτσά; ωραίες γυναίκες κυκλοφορούν εκεί στον κάμπο 
- 

σε αντιθεση με την Εδεσσα που τα πραγματα ειναι τραγικα. 
- 

Ο χρήστης panos2171 έγραψε: 

σε αντιθεση με την Εδεσσα που τα πραγματα ειναι τραγικα.διαφωνώ κάθετα και δεν έχω κανένα συμφέρον 
 (μάλλον δεν έχεις πάει σε άλλα γκουρμέ μέρη )
- 

Έλα τώρα, όλοι ξέρουμε ότι παίρνεις ποσοστά (και ότι δεν βάζεις το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι) 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Έλα τώρα, όλοι ξέρουμε ότι παίρνεις ποσοστά (και ότι δεν βάζεις το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι)σαν gay promoter τζουλιας ακούγεται αυτό 

Συναντήσεις Εδεσσαίων ( εκ Βοδενων) [αόρατο τόπικο]