-
Gt3071 κι ενα ιντερκουλερ απ τον ηρακλη και εισαι ετοιμος..
-
εξωτερική εμφάνιση μου αρέσει πολύ όπως είναι αλλά δεν θα έλεγα όχι για μια πιο επιθετική μούρη!
-
Ο χρήστης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε:
Παιδιά σε ένα χρόνο παίρνω το νέο YARIS TS 1.8 και θέλω να το ανεβάσω από τα 133PS στα 310PS με turbo. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?Να ρωτήσω κάτι...πόσο χρονών είσαι??
-
από εξωτερική εμφάνιση που αρέσει πολύ όπως είναι αλλά δεν θα έλεγα όχι φια μια πιο επιθετική μούρη κμαι έναν αεραγωγό στο στιλάkι του mini cooper
-
-
ωραίος ! Έτσι όπως είναι στην φοτογραφία αλλά με αεραγωγό όπως του mini cooper s και βέβαια 18άρες ζάντες
-
Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλά με την μετατροπή:
[list:7qrg8rbb][:7qrg8rbb]θα χάσεις την 6ετη εγγύηση[/7qrg8rbb]
[:7qrg8rbb]θα χάσεις την αξιοπιστία του μοτέρ και όλης της κατασκευής[/7qrg8rbb]
[:7qrg8rbb]θα αποκτήσεις ένα μη οδηγήσιμο αυτοκίνητο...[/7qrg8rbb][/list:u:7qrg8rbb]ρώτα και τους λίγους σαξοραλλάκηδες που έκαναν την λαμακία και θα καταλάβεις
-
Θα σε κόψουν σε τελική οι 18άρες. 17άρα είναι καλύτερα και δείχνει πάλι ωραία με ένα καλό χαμηλωματάκι..
-
Παιδιά θέλω να ανεβάσω το YARIS TS 1.8 από τα 133PS στα 310PS με turbo. Τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?για να βγει αυτη η δυναμη θα πρεπει να δουλεψεις πανω απο 1,4 bar !σιγουρα θα χρειαστεις σφηρηλατα πιστονια,λευκομεταλλα στροφαλλο,φλαντζα super douper,βαλβιδες νατριου η βαλβιδες τιτανιου(οι οποιες ειναι πανακριβες)ελατηρια βαλβιδων...βαλε μεσα τουρμπινα,σωληνωσεις, huge ιντερκουλερ,συστημα εξαγωγης...+ αυτα που γραφεις παραπανω δηλ φρενα αναρτησεις!6000-7000 χιλιαρικα...και Αγιος ο Θεος...πολλα λεφτα!Αστο καλυτερα και παρε κανενα αλλο αμαξι ετοιμο!
-
ξεχασα τα μπλοκε διαφορικα και ειδικη παραγγελια σταμπιλαϊζερ στη κρεμαγιερα... για να μην δεις πως πηγαινει απο αριστερη λωριδα στη δεξια και τουμπαλην...οχι τιποτε αλλο το ΥΠΕΧΩΔΕ τις ζημιες στις κολωνες τις χρεωνει ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ~!μια χαρα ειναι τα 133 αλογα!τι θες να το πειραξεις ακομα δεν το πηρες;;;;
-
MONO 6000-7000!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 12000!
-
MONO 6000-7000!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 12000!αναλογως που ψωνιζεις φιλε...αν ψωνιζεις απο το Κολωνακι μπορει να σου ερθει το δεκαρικο ανετα!επισης δεν εβαλα εργασια και ΦΠΑ! μπορει και να επεσα λιγο εξω στο χρηματικο...
-
Μεγάλες στιγμές
-
Να ευχηθώ με τη σειρά μου στο Yaris να τα χιλιάσει (όχι τα χρόνια)
-
ΣΥΓΚEΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΣΤΟ MANOUKIS TUNING Η ΣΤΟ DARAS DEVELOPMENT
-
Tι αυτοκίνητο έχεις τώρα φίλε μου;
-
Στο μανουκη τι το θες,τετραπεταλουδο θα το κανεις; Στον δαρα να πας που αν του πεις για 300 αυτος αυτοματως θα σου πει πως θα παρεις +300 δηλαδη 433..
Εγω στο πα,παγαινε στον Αλεκο και πεστου μια gt3071 παραγγειλε κι ενα ic 70Χ90Χ15 και εισαι κομπλε.. Πιστονια μην αλλαξεις ετσι κι αλλιως στο χερι θα τα παρεις.. -
Παρακαλω πολυ ο MANOUKIS ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΊΦΗΜΟ rallye turbo με τα 231PS! Μην ακούω ....κίες για τετραπετάλουδα!
-
δηλαδη αν 300 άλογα είναι πολλά για το yaris με τα 1800cc τότε τι είναι για κάτι saxo και κάτι rallye turbo που κυκλοφορούν με 300?και είναι και 1600cc και μικρότερα σε μέγεθος!Τα κυβικα δεν παιζουν ρολο φιλε μου.Και φανταζομαι πως θα ξερεις πως το ποιο δυνατο rallye αυτη την στιγμη παιζει γυρω στα 550 αλογα.Και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιοκτητης του,του εχει φαει μεχρι τωρα μια πολυκατοικια Πρεπει να ριξεις χρημα σε ολους τους τομεις,φρενα,μεταδοση,παροχη βενζινης και φυσικα στησιμο.Βαλτα κατω κανε μια σουμα και δες αν σε συμφερει.
-
Πω ρε φιλε με εφτιαξες τωρα...ρωτησες καθολου σε μαγαζια αν ειναι ευκολη η μετατροπη?
Θελω να παω το πολο απο 100 σε 319 αλογα αλλα δεν ξερω τι τουρμπινα να βαλω...για κανε καμια προταση εσυ που το εψαξες...Μου ειπαν για κατι τουρμπινες απο 747 αλλα θα χαλασω το ζυγισμα που εχει το αμαξι...Επισης τι ζαντα θα βαλεις εχω σκεφτομαι κατι τετοιο...
Αντε φιλε βοηθα γιατι δεν αντεχω να περιμενω για την μετατροπη...
NEO YARIS TS 1.8