-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δώστε βάση στους στίχοιΤης γενιάς σου τραγούδι.
-
Είσαι λάθος, για πολλοστή φορά. Είναι κατά πολύ νεότερό μου. Εγώ τον έπαιζα στα γόνατά μου. Το Σώτο.
-
-
Υπάρχει μία ελαφριά περίπτωση να έρθω. Αν έρθω όμως, η περίπτωσή μου δε θα είναι ελαφριά, καθότι θα έρθω νηστικός
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υπάρχει μία ελαφριά περίπτωση να έρθω. Αν έρθω όμως, η περίπτωσή μου δε θα είναι ελαφριά, καθότι θα έρθω νηστικόςΜη μας απειλεις εμας.....
Δεν τρομαζουμε ευκολα!!!!! -
-
Ρεεεεεε!!! Φάτε και για μενα!!!
-
Και για μένα.
Σας το έχω πει ότι ζηλεύω, έ; -
Ειδα χθες το Quantum of Solice, οποτε σημερα λεω να δω το Quantum of Souvlas
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρεεεεεε!!! Φάτε και για μενα!!!Μην αγχωνεσαι.
Θα το αναλαβω εγω αυτουγ:να δω ποτε θα αρχισω διαιτα,εχω γινει σαν μπαλονι παλι.....
-
2 ατομα.. δεν θα φαμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
2 ατομα.. δεν θα φαμε!Το αυτό.
-
θα βρουμε να παρκαρουμε;
Αν καταλαβα καλα ειναι απο την πανω μερια της Κηφισίας, ετσι; Καθομαι κοτα τερμα δεξια στην ανοδο και περιμενω να μπω στον παραδρομο μετα το φαναρι, σωστα; -
Σωστά.
Παρκάρισμα θα βρεις. Άνετα. Μπορεί ακόμα και μπροστά στο μαγαζί. Γειτονιά είναι και έχει και μεγάλη πλατεία.
Εμείς, πάντως, κατά τις 19:30-20:00 θα είμαστε εκεί!
-
Αμα δε γινεται της Ποπης σε Κατεχακη-Κηφισιας λογω απεργιας, θα ειμαι κι εγω (+1) κατα τις 8
Ακουγεται οτι λογω βροχης ο Sωτηρας δε θα κυκλοφορησει σημερα
-
Πήγαινε από ΑΟ, Χρήστο.
Βγες στην έξοδο Κηφισίας. Είναι πιο εύκολο.Ναι, το άκουσα κι εγώ. Θα βρέχει στην Σόφια. Και με τόση υγρασία που θα μεταφέρει ο αέρας, ο Sωτήρας θα παραμείνει μέσα. Με το τρόλλεϋ, ως συνήθως, θα έρθει ο πρώην γείτονας.
-
Καθολου κακη ιδεα αυτο με την ΑΟ....
Ή με το τρολλευ ή με το οικογενειακο
-
Α, καλά! Αν έρθει με το οικογενειακό θα έχουμε γλέντια.
-
Δεν είναι chatroom εδώ κύριοι.
-
Έχεις δίκιο! Δεν είναι chatroom! Είναι φαγάδικοοοοο!!!!
Κισσός ΧΧVII :: Quantum of Souvlas