-
Fonta mhpws eisai ligo yperbolikos.... Oytos h allos htan meta ton termatismo....
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Στη Ριτσωνα που ειχε σκοτωθει θεατης, ποια λεσχη οργανωνε τοτε τον αγωνα?ΠΑΛΑΣ
-
Αυτο λεω και εγω Ναςς...αν ητανε λιγο πιο πισω το Τζιπ τι θα γινοτανε?...Πιστευω να ηταν ελεγχομενο...
-
Πως σας φανηκε η ιδεα του Λεωνιδα Κυρκου,που ακοθσα στον Φωτεινέλλη...ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΦΑΛειβαδιάς ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ...ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ??? χμμμμμμ???
-
Μεγάλο λάθος....Η Αγία Άννα είναι πολύ όμορφη ανάβαση και με αυτή τη λογική θα καταλήξουμε στο τέλος να κάνουμε 4 Ριτσώνες σε μια χρονιά...Άρα παει χαμένη η ποικιλία των διαδρομών που όλοι, φαντάζομαι, επιθυμούν....(καλά σχεδόν όλοι)....
-
Δεν ακουσες ομως που λεγανε οτι,τους ζητανε οι τοπικοι της Αγιας αννας...100ΕΥΡΩ τα παρκιν?...Μια Ριτσωνα που να μην ''σκωτονομαστε'' μην βραδυάσει,πρεπει να υπαρχει νομιζω!...Τουλαχιστον μια νεα διαδρομη να βρουν...
-
Δεν θα βασιστώ στην κάθε ραδιο-αρβύλα που ο καθένας τσαμπουνάει εδω μέσα για να επιχειρηματολογήσω υπερ της μιας ή της άλλης ανάβασης....Υποτίθεται ότι κατά την προκύρηξη του πρωταθλήματος τέτοια ηλίθια θέματα, έχουν λυθεί (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΠΑ!!!!)...Αν όχι, να τους χαιρόμαστε - χαιρεστε για άλλη μια φορά...Επίσης ο Λεωνίδας και ο Στράτος είναι δύο...Άποψη και λόγο έχουν όλοι που συμμετέχουν....Βήμα δεν έχουν....Αυτά....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν θα βασιστώ στην κάθε ραδιο-αρβύλα που ο καθένας τσαμπουνάει εδω μέσα για να επιχειρηματολογήσω υπερ της μιας ή της άλλης ανάβασης....Υποτίθεται ότι κατά την προκύρηξη του πρωταθλήματος τέτοια ηλίθια θέματα, έχουν λυθεί (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΠΑ!!!!)...Αν όχι, να τους χαιρόμαστε - χαιρεστε για άλλη μια φορά...Επίσης ο Λεωνίδας και ο Στράτος είναι δύο...Άποψη και λόγο έχουν όλοι που συμμετέχουν....Βήμα δεν έχουν....Αυτά....
Είναι πράγματα που ακούσθηκαν από ΜΜΕ, και όχι από αρβύλα – ράδιο. Παντός κανένας, και πολύ περισσότερο εγώ, δεν σε υποχρέωσα να επιχειρηματολογείς. Όσο για τα «ηλίθια θέματα», εν πρώτης σε ευχαριστώ, και κατά δεύτερον δεν έχουν λυθεί, καλώς η κακώς. Η χρόνια που πέρασε, επιβεβαιώνει του λόγου μου το αληθές. Σίγουρα τα προβλήματα αυτά, δεν χρεώνονται ντε και καλά στης λέσχες η στην ΕΘΕΑ. Πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που εναντιώνομαι ανοιχτά και ενίοτε ‘σκληρά’. Τώρα όσο αφορά το «Βήμα». Εάν θέλουν έχουν, είμαι κατηγορηματικώς. Αυτός εδώ ο τόπος δεν είναι βήμα? Ο ΣΟΑ δεν έχει βήμα?. Ας οργανωθούν ένθερμα, και ας επιβάλουν με την ισχύ τους, τα θέλω τους. Μήπως δεν μπορούν?.
Καλή Χρονιά να έχεις.
Antonis-team.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
Όσον αφορά το 'ηλίθια θέματα' δεν αναφερόταν σε εσένα και κακώς το (και με) παρεξήγησες...Αυτό πήγαινε σε αυτούς που θέλουν να λέγονται ΕΘΕΑ και λέσχες και θέλουν να τους εμπιστευτούμε με τα λεφτά μας και τις ζωές μας...Όσο για τα βήματα, το θέμα είναι υποκειμενικό...Παρόλα αυτά οι 'φίλοι' σου, κατ' εξακολούθηση έχουν πει όλους εμάς, που τυχόν έχουν διαφοροποιηθεί, μ@λ@κες στα ίσα..(όχι καταπρόσωπο, ξέρεις...πισώπλατα....)Να ΄μαστε καλά και χρόνια πολλά.
-
Τι δηλαδη...και τους δινεται λεφτα και σας βριζουν κιόλας???
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Τι δηλαδη...και τους δινεται λεφτα και σας βριζουν κιόλας???Ρε Φώντα μερικές φορές είσαι απίστευτος λέμε !!!!!!!!!!!
-
Καταλαβα ματζικ μου!... ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...
-
Αντωνη μου...περι δυνατο αυτοκινητο των Κυρκαιων στην Ριτσωνα που λες...τι ΔΥΝΑΤΟ''???.. η καθε κατηγορια δεν εχει το κυππελακι της?...ε! οποιος νικησει περνει τον τιτλο του(Α0 πχ) ...Μην κολαμε σε μικροπραγματα!...''ΟΙ ΦΙΛΟΙ'' του(φιλε SPO+) φαινονται πολυ καλοι ανθρωποι,δεν νομιζω να εχουν βρισει ποτε συναθλιτη τους...αν το εχουν πραξει ομως καπιος θα ειναι ο λογος...δεν ειναι τρελοι να βριζουν και να χλεβαζουν ''ετσι'' ανευ λογου και αιτιας!
-
Πολυ σωστο αυτο περι ''δυνατων-αδυνατον''...αλλα νομιζω οτι εχουμε 2 αναβασεις που μπορουν τα ''μεγαλα'' να νιωσουν τα ''χνωτα'' των ''μικρων''...βλεπε ΑΙΓΕΙΡΑ-ΚΥΜΗ...(Να σου θυμησω φετος στην Ε τον Παπαδιωτη,με 2η θέση στην ''ολική'' της Ε)...Οι θεατες θελουν μια ανοιξιατικη ριτσωνα και μεγαλοειδιμονες του χωρου το γνωριζουν,καιρό τωρα!...Αντωνη πολυ βριζουν ''πισω απο τις πλατες''...ενας ομως ειχε τα @ρχ... να κλεισει αναβαση και να διαμαρτυρηθει(χωρις να λεω...οτι ηταν σωστη πραξη!)...
Αντε καλη χρονια... SIERRA RS500...Andy ROUSE,Dick JOHNSON...FORD COSWORTH 1989 BTCC GB
-
'Πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.'
Γενικώς και αορίστως.
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008