-
Υπαρχει 'παρακαμψη'...
Το ευκολοτερο ειναι να οριστουν ως 'παρατηρητες ΕΘΕΠΑ' πχ ( ποιοι 'αρμοδιοτεροι' εξ' αλλου) ή Αγωνοδικες Αλυταρχες ΤΕ κ.λ.π. κ.λ.π. οποτε και εμπιπτουν στην σχετικη εγγυκλιο με τις σχετικές αποζημιωσεις και παροχές..
οποτε τουλαχιστον το θεμα 'χρημα' βγαινει απο την εξισωση μεχρι ενα βαθμό...
ναι πρεπει να εχουν χρονο...
και βεβαιως... κατι που δεν κοστολογήται... 'διαθεση' με οτι αυτο συνεπαγεται.. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
η 'παραιτηση' των μελών πρεπει να γινει πριν την υποβολη της αιτησης ή μπορει να γινει και αν κι εφ' οσον επιλεγουν?
Πρώτα εκλέγετε βουλευτής, και μετά ισχύει το ασυμβίβαστο, και διακόπτει την προηγούμενη του ενασχόληση. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει νόμος.
Στης περιπτώσεις των ομοσπονδιών, κατά την θεσμοθέτηση στην αρχή τους και πριν ακόμα συνταχτούν, λαμβάνετε υπόψη, ένας τυφλοσούρτης του κράτους με παραγράφους. Όπως πχ η παράγραφος 15. Από εκεί και πέρα. Οι παράγραφοι ‘ντύνονται’ ανάλογα με το άθλημα, και με της απαιτήσεις των αιτούντων……..
Ο φίλος σου
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Συνεπως, αν καταλαβα καλα, το να εισαι αγωνιζομενος δεν αποτελει εμποδιο για να συμμετεχεις στην ΕΠΑ. (Εδω λοιπον αρχιζουν τα 'περιεργα ' της προσκλησης).
Επισης να τονισω οτι δεν χρειαζεται ενα μελος να ειναι παντα παρον στους αγωνες. Υπαρχουν κι αλλες δουλειες σε μια ΕΠΑ που αφορουν σε σχεδιασμο, προβολη, στοχευση, κοινωνικη συμμετοχη και δραστηριοτητα που δεν προυποθετουν παρουσια στα ΣΕΧ. Η ΕΠΑ κατα τη γνωμη μου ειναι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, οχι οι αφισοκολητες. Και η ΕΠΑ πρεπει ναχει επιτροπες ανα τομεα και να 'μανατζαρει'. Σωστο η λαθος?
Αλλωστε γι αυτο προυποθετει 'αναγνωρισμένο κύρος και εμπειρία στο χώρο του μηχανοκίνητου', για να μην χρειαζονται τα μελη φροντιστηριο καθε Κυριακη.
Αν δεν ξεκολησουμε απο τα μοντελλα διοικησης τυπου 'Μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ', εδω θα μεινουμε. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για να γινεις δεκτος, να δουλεψεις και να προσφερεις ουσιαστικα, πρεπει ναχεις στομα κλειστο και γλωσσα εξασκημενη. Αν εχεις αποψη και εκφραση σε τρωει το μαυρο σκοταδι. Κι επειδη οι ανθρωποι οι δημιουργικοι δεν ανηκουν σ αυτην (την επιθυμητή) συνομωταξια και δεν ψιθυριζουν αλλά βροντανε, τα πραγματα πανε οπως τα ξερουμε ολοι μας...Nα γίνει επικόλληση παρακαλώ στην κορυφή της ενότητας των Ελληνικών αγώνων και με γράμματα ακόμα μεγαλύτερα από αυτά, αν γίνεται.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Συνεπως, αν καταλαβα καλα, το να εισαι αγωνιζομενος δεν αποτελει εμποδιο για να συμμετεχεις στην ΕΠΑ. (Εδω λοιπον αρχιζουν τα 'περιεργα ' της προσκλησης).
Επισης να τονισω οτι δεν χρειαζεται ενα μελος να ειναι παντα παρον στους αγωνες. Υπαρχουν κι αλλες δουλειες σε μια ΕΠΑ που αφορουν σε σχεδιασμο, προβολη, στοχευση, κοινωνικη συμμετοχη και δραστηριοτητα που δεν προυποθετουν παρουσια στα ΣΕΧ. Η ΕΠΑ κατα τη γνωμη μου ειναι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, οχι οι αφισοκολητες. Και η ΕΠΑ πρεπει ναχει επιτροπες ανα τομεα και να 'μανατζαρει'. Σωστο η λαθος?
Αλλωστε γι αυτο προυποθετει 'αναγνωρισμένο κύρος και εμπειρία στο χώρο του μηχανοκίνητου', για να μην χρειαζονται τα μελη φροντιστηριο καθε Κυριακη.
Αν δεν ξεκολησουμε απο τα μοντελλα διοικησης τυπου 'Μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ', εδω θα μεινουμε.
Δεν σε αναγνωρίζω!!!!!.......
Μου αρέσεις!!!......
Σ’ αγαπώ αδελφέ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα.
Η πρόταση μου για το ασυμβίβαστο, μετά όμως την εκλογή, θα προσήλκυε τους ικανούς γνώστες του αντικειμένου. Δένω σε αυτήν μου την πρόταση, για να μην επαναληφτεί η περίπτωση του Μανιατόπουλου, που οντάς πρόεδρος της ΕΘΕΑ τότε, έτρεξε στο ακρόπολης. Ο άρχον του σπορ, κριτής και κρινόμενος από τον εαυτό του!!!!.....
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αν δεν ξεκολησουμε απο τα μοντελλα διοικησης τυπου 'Μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ', εδω θα μεινουμε.που λεει οτι δεν αποτελει εμποδιο?
αφου λεει οτι δεν πρεπει να εισαι εν ενεργεια αγωνιζομενος
(προφανως εννοει απο τη στιγμη που θα εισαι στην ΕΠΑ)επισης ολα τα παραπανω που λετε,καλα ειναι ,αλλα οταν ξεκινω και λεω οτι δεν θα πληρωνεται ουτε το κινητο τηλεφωνο,ουτε οι μετακινησεις κλπ, τι θα μανατζαρεις(το φτασατε πολυ μακρια!) ,τον αερα?
και εγω θελω ffsa,αλλα απο οτι βλεπω η μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ,εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο την ΟΜΑΕ...
-
Είναι άλλη μια φωτογραφική, κλασσική ελληνική προκύρηξη και περιορίζει το target group εκεί ακριβώς που αποσκοπεί.....Στη διατήρηση του ψευτοπροφιλ γαλλικά-πιάνο με συστηματική ενασχόληση με το μπριτζ ως υποκατάστατο του motorsport και managerial ενασχόληση στον μπόλικο ελεύθερο χρόνο που θα περισσεύει από τα τουρνουά στο τέννις κλαμπ βορείων προαστείων.....
-
αν αξιζε τον κοπο,θα πηγαινα(και θα σταματαγα τους αγωνες δλδ),αλλα δεν βλεπω κατι το ενδιαφερον τελικα, καποιους απλως με ελευθερο χρονο(τυπου οπως λες σπυρο) θελουν που να λενε 'αυτο δεν γινεται,αυτο δεν γινεται,αυτο δεν γινεται,ε,ας το κανουμε ετσι'
και το 'ετσι' θα ειναι οπως γινοταν εως τωρα...
δυστυχως...μακαρι να αποδειχτω λαθος.
ακομα και καποιοι καλοι να πανε,λογικα θα μεινουν καποια στιγμη ξεκρεμαστοι και θα φανει παλι οτι αυτοι φταινε.
-
Δημητρη, οταν καναμε την ΟΕΠΑ, κανεις μας δεν σκεφτηκε αμοιβες κι εξοδα. Κι ας δουλευαμε πιο πολλες ωρες απ οτι στις δουλειες μας. Οταν κανεις κεφι κατι και δηλωνεις εθελοντης, το να παρεις εστω και μια δραχμη, εισαι ξεφτυλας και βεβαια παυεις να κανεις εθελοντισμο. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω.
Στην ουσια, το μυστικο για το σπορ μας ειναι να εμπνευσεις κοσμο που θα θελησει να βαλει πλάτη και να στρωσει κωλο για το χομπυ του. Να δωσεις ευκαιριες για εκφραση και δημιουργια, να πατησεις σε φιλοτιμο και γιατι οχι φιλοδοξια.Πραγματα που μπορει κανεις να τα δρομολογησει μονο οταν αισθανεται τα ποδια του γερα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δημητρη, οταν καναμε την ΟΕΠΑ, κανεις μας δεν σκεφτηκε αμοιβες κι εξοδα. Κι ας δουλευαμε πιο πολλες ωρες απ οτι στις δουλειες μας. Οταν κανεις κεφι κατι και δηλωνεις εθελοντης, το να παρεις εστω και μια δραχμη, εισαι ξεφτυλας και βεβαια παυεις να κανεις εθελοντισμο. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω.
Στην ουσια, το μυστικο για το σπορ μας ειναι να εμπνευσεις κοσμο που θα θελησει να βαλει πλάτη και να στρωσει κωλο για το χομπυ του. Να δωσεις ευκαιριες για εκφραση και δημιουργια, να πατησεις σε φιλοτιμο και γιατι οχι φιλοδοξια.Πραγματα που μπορει κανεις να τα δρομολογησει μονο οταν αισθανεται τα ποδια του γερα.Άρα doc καταλήγουμε στο ότι πρέπει να πλούσιος (πολύ) για να αισθάνεται τα πόδια του γερά,
εισοδηματίας (επίσης πολύ), για να έχει ελεύθερο χρόνο για την αναδιοργάνωση-αναδιάρθρωση του 'πεθαμένου' σπορ,
να τρέφει απέραντη αγάπη για το σπορ (δηλ. να είναι πρωην αγωνιζόμενος ή άμεσα εμπλεκόμενος, για μόνο έτσι μπορείς να το αγαπήσεις....) για να το οδηγήσει μπροστά με βάση το συναίσθημα και την ανιδιοτέλεια.....Πες μου εσύ πόσους τέτοιους ξέρεις (και εγνωσμένης αξίας) και θα πάω πάσο....
Οπότε πάμε σε λύση τύπου 'μαλακοπαπλωματεξ ΕΠΕ' και βλέπουμε....
-
Παρανοησες Σπυρακο μουουουου
Γραφοντας αυτα, σε συνδυασμο με τα προηγουμενα μου, εννοουσα οτι για να φωναξεις αλλους να σταθουνε πλαι σου και να εκχωρησεις αρμοδιοτητες, πρεπει να εχεις την απειρη εμπιστοσυνη στις δικες σου εσωτερικες δυναμεις κι ικανοτητες. Αλλιως αισθανεσαι οτι κινδυνευεις παντα να υποσκελιστεις . Κι ετσι φωναζεις τα 'γιεςμιστερακια'. Καμμια σχεση με λεφτα, πλουτο και πισινες.
Ave... -
Ο έχων την πνευματική ιδιοκτησία, δεν το έγραψε έτσι…. «μαλακοπαπλωματεξ ΕΠΕ'» που δεν έχει νόημα, μα έτσι…. « 'Μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ'», που έχει νόημα.
Έτσι φίλε sp0+!!!....
Α. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παρανοησες Σπυρακο μουουουου
Γραφοντας αυτα, σε συνδυασμο με τα προηγουμενα μου, εννοουσα οτι για να φωναξεις αλλους να σταθουνε πλαι σου και να εκχωρησεις αρμοδιοτητες, πρεπει να εχεις την απειρη εμπιστοσυνη στις δικες σου εσωτερικες δυναμεις κι ικανοτητες. Αλλιως αισθανεσαι οτι κινδυνευεις παντα να υποσκελιστεις . Κι ετσι φωναζεις τα 'γιεςμιστερακια'. Καμμια σχεση με λεφτα, πλουτο και πισινες.
Ave...
Και συμφωνώ κατά το ½, διότι όπως απόλυτα γνωρίζεις, το πρόβλημα είναι οικονομικό, πλειοδοτικό!.
Η παίρνεις τον λεφταντζή, που δίνοντας εξασφαλίζει αυτά που εκείνος θέλει, έμμεσα σε διατάσει και εσύ ενεργείς….. επί χρήμασι!!. Τότε οι αγώνες γίνονται με φωτογραφικά κριτήρια που βοηθάνε τους υμετέρους.
Η άλλη κατηγορία είναι, μέχρι να βρεθεί ο λεφτατζής. Έχω έναν στο μυαλό μου…. Τότε θα γίνει κόλαση.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ο έχων την πνευματική ιδιοκτησία, δεν το έγραψε έτσι…. «μαλακοπαπλωματεξ ΕΠΕ'» που δεν έχει νόημα, μα έτσι…. « 'Μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ'», που έχει νόημα.
Έτσι φίλε sp0+!!!....
Α.Στη σημερινή πραγματικότητα και με την επερχόμενη κατάρρευση του μύθου της ελληνικής οικογένειας, ξέρεις πολλές 'μαλακοπαπλωματεξ ΕΠΕ' που δεν είναι 'οικογενειακές';
Σόρρυ, άλλα παρέλειψα, άθελά μου, το, κατά τη γνώμη μου πάντως, ευκόλως εννοούμενο.....
-
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Η 'μαλακοπαπλωματεξ' ΕΠΕ δεν εχει καμμια σχεση με μ-----ς οπως υπονοειτε, αλλά με μαλακά παπλώματα που ευνοούν τον υπνο τον βαθυ που χαρακτηριζει το σπορ μας και τις ηγεσιες του την περιοδο αυτη. Το γραφω γιατι ποτέ δεν βριζω και δεν μ αρεσει να παρεξηγουνται τα γραφομενα μου.
Τωρα. Μη μιλατε για λεφτα. Και χωρις αυτα γινονται θαυματα που μπορει μετα να φερουν και τα λεφτα. Τελευταιο παραδειγμα ο προσφατος αγωνας στα Τρικαλα. Αν δεν βουλιαξουμε, περιμενετε να δειτε πως θα 'πλουτισει' του χρονου. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Στην ουσια, το μυστικο για το σπορ μας ειναι να εμπνευσεις κοσμο που θα θελησει να βαλει πλάτη και να στρωσει κωλο για το χομπυ του. Να δωσεις ευκαιριες για εκφραση και δημιουργια, να πατησεις σε φιλοτιμο και γιατι οχι φιλοδοξια.Πραγματα που μπορει κανεις να τα δρομολογησει μονο οταν αισθανεται τα ποδια του γερα.Άρα doc καταλήγουμε στο ότι πρέπει να πλούσιος (πολύ) για να αισθάνεται τα πόδια του γερά,
εισοδηματίας (επίσης πολύ), για να έχει ελεύθερο χρόνο για την αναδιοργάνωση-αναδιάρθρωση του 'πεθαμένου' σπορ,
να τρέφει απέραντη αγάπη για το σπορ (δηλ. να είναι πρωην αγωνιζόμενος ή άμεσα εμπλεκόμενος, για μόνο έτσι μπορείς να το αγαπήσεις....) για να το οδηγήσει μπροστά με βάση το συναίσθημα και την ανιδιοτέλεια.....Πες μου εσύ πόσους τέτοιους ξέρεις (και εγνωσμένης αξίας) και θα πάω πάσο....
Οπότε πάμε σε λύση τύπου 'μαλακοπαπλωματεξ ΕΠΕ' και βλέπουμε....
δλδ επιμενετε κυριε χριστο οτι γινεται η επα να κανει δουλεια χωρις χρηματα...?
οσες αρμοδιοτητες και να εκχωρησεις αποκλειεται να βρεις ενα σκασμο μαλ@κες (οπως ειμαστε εμεις) που να κανουν τα παντα για τους αγωνες απλα επειδη τους αρεσουν,χωρις πληρωμη.
χωρις μπατζετ δεν πας πουθενα.
συν τοις αλλοις πουθενα στον κοσμο δεν λειτουργει ετσι το συστημα.
οσο μαλιστα δεν πληρωνεσαι ,δεν φερνεις και στην ουσια καμια ευθυνηη ΟΜΑΕ μια μερα υπηρχε ,μια μερα δεν υπηρχε...(και μετα υπηρξε η Ε.Προβολης.Α. χαχα)
το ιδιο ευκολα με το σκεπτικο σας μπορει να σταματησει και η ΕΠΑ,ελα ομως που δεν γινεται να μην εχεις εθνικη επιτροπη αγωνων!Ε,δεν λεγεται ακριβως εθελοντισμος η στελεχωση στην ΕΠΑ,πρεπει να εχει ικανοτητες που δεν ξερω πως μπορουν να αξιολογηθουν.
Εθελοντης παει καποιος για να ανοιγει μια πορτα στους ολυμπιακους αγωνες η να οδηγει ενα αμαξι,δλδ θα επιλεχθει εθελοντης καποιος για να με διοικησει στην ουσια?(αφου θα βγαλει κανονισμους,κλπ,κλπ,κλπ)(αν δεν υπαρχουν αλλοι προτεινομενοι δλδ,θα παρουν απλως αυτους που δηλωσαν και ας μην ειναι καταλληλοι?) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
χωρίς μπατζετ δεν πας πουθενα.
συν τοις αλλοις πουθενα στον κοσμο δεν λειτουργει ετσι το συστημα.
οσο μαλιστα δεν πληρωνεσαι ,δεν φερνεις και στην ουσια καμια ευθύνη
Εθελοντης παει καποιος για να ανοιγει μια πορτα στους ολυμπιακους αγωνες η να οδηγει ενα αμαξι,δλδ θα επιλεχθεί εθελοντης καποιος για να με διοικησει στην ουσία? -
Mε αφορμή αυτό:
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Νέος πρόεδρος της ΕΘΕΠΑ ο Μανώλης ΧαλιβελάκηςΣτην προγραμματισμένη χθεσινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ αποφάσισε να αναθέσει την προεδρία της ΕΘΕΠΑ στον κο Μανώλη Χαλιβελάκη.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/357Για να καταλάβω, αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ είναι πρόεδρος και στην ΕΘΕΠΑ; Θα ήθελα να είμαι μέσα σ' αυτή τη συνεδρίαση, για να δω τον τρόπο με τον οποίο ανατέθηκε η προεδρία της ΕΘΕΠΑ.
-
Διαβασε σχετικο σχολιο μου στον χωματινο. http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... 0633#40633
Δεν είναι ευγενικό για το χώρο που μας φιλοξενεί να παραπέμπουμε τη συζήτηση σε άλλο χώρο είναι σα να λέμε 'φύγετε από το 4T Forum και πηγαίνετε στο XYZ Forum'. Ενα απλό copy-paste της εκεί δημοσίευσης θα αρκούσε [Mod]
-
Πλατης εγραψε ....................
Να τα λεμε με τ ονομα τους?
- Φανταζεσαι οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που θα ηθελαν και μπορουσαν να προεδρευσουν της ΕΘΕΑ?
- Φανταζεσαι οτι θα εχανε η βενετια βελονι αν καθυστερουσε μια βδομαδα η εκλογη? Τοσα εχουν χαθει.
- Φανταζεσαι οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα αντεχαν να συνεργαστουν η να επονται σε ιεραρχια του Μανωλη Χαλιβελακη, ετσι οπως τουλαχιστον μεχρι σημερα διοικει?
4.Φανταζεσαι οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα ρισκαρουν το καλο τους ονομα για να διοικησουν μια επιτροπη (τετοια ειναι η ΕΠΑ) μιας ομοσπονδιας που ακομα δεν ξερει τι παει να πει συνολικο συμφερον, δημοκρατικες διαδικασιες, θεσμοι?
Βλεπεις πολλους τρελλους γυρω σου?
Συνεπως, ναι, υπαρχει μεριδιο αυτοθυσιας του Μανωλη, ειναι ομως κι αυτο στοιχειο της λαθος πολιτικης του γιατι δεν φροντισε ενα χρονο τωρα να δημιουργησει διαδοχες καταστασεις και υποδομες. (Η ισως δεν ξερει να το κανει...)
Αυτα εννοεις doc ε ?
y.g. για το τελευταιο που γραφεις ......κι εσυ ο ιδιος το αναιρεις με τα πιο πανω γραφομενα σου doc ,για σκεψου το καλυτερα .
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???