-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
...Και ποιός υπογράφει αυτό το Δελτίο Τύπου ?Το ονομά του ?
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ????....
Αποστόλης
Την ίδια απορία έχουμε όλοι μας, ακόμα και τα σχετικά με το χώρο ΜΜΕ!!!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=17398 -
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας (ΕΛ.Ο.Α.Α.Μ.) υπέβαλε αίτηση προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την οποία ζητάει να αναγνωρισθεί ως ομοσπονδία γιά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό που αφορά το αυτοκίνητο.
Η εκ νέου υποβολή της σχετικής αιτήσεως έγινε στα πλαίσια της πάγιας θέσης της ομοσπονδίας γιά την εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα, όπως αυτοί ισχύουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η ενεργοποίηση όλων των εκπροσώπων των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας είναι στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στη χώρα μας και αφορά:
• στους αγώνες αυτοκινήτου,
• στην προετοιμασία του πλαισίου του νέου θεσμού διοίκησης των αγώνων αυτοκινήτου όπως αυτό καθορίζεται από τον ισχύοντα αθλητικό νόμο και βεβαίως
• στην ενημέρωση των εμπλεκομένων προσώπων και φορέων που σχετίζονται με την οργάνωση, προβολή και ασφάλεια των αγώνων αυτοκινήτου στη χώρα μας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΚαι ποιός υπογράφει αυτό το Δελτίο Τύπου ?
Το ονομά του ?
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ????Επειδή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω
-
Και ποιός υπογράφει αυτό το Δελτίο Τύπου ?
Το ονομά του ?
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ????
Επειδή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης....ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟ!!!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ......**ΜΕΣΑ **ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ !!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ...ΤΑΧΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ 'ΔΕΛΤΙΑ' ΤΟΥΣ........
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.........
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΗ Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ..........ΚΙ ΑΛΛΗ Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!
...ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο 'ΜΥΘΟΣ' ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΣ!
ΓΚΕ-ΓΚΕ?? -
Σαφεστατος ο κ. ALPINESTARS
-
ο ίδιος πρωταθλητής και στα δύο δε γίνεται γιατί τη συνταγή την ξέρουμε.
υποθέτω δηλαδή ότι όποιος θα τρέχει στο μαγαζί 1 δε θα μπορεί να πάρει λισανς για το μαγαζί 2. το έχουμε ξαναδει το έργο.
τουλάχιστο βρήκα καλή εποχή να τελειώσω το σπίτιποπ κορν και στην πολυθρόνα λέμε. ε και κάνα σπριντάκι για το μέτρημα
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
....υποθέτω δηλαδή ότι όποιος θα τρέχει στο μαγαζί 1 δε θα μπορεί να πάρει λισανς για το μαγαζί 2. το έχουμε ξαναδει το έργο.
......Αυτά γίνονταν σε εποχές αφθονίας. Τώρα που το ζωνάρι σφίγγει αρκετά προκειμένου να εισπραχτεί το παράβολο θα 'πέσει νερό στο κρασί'.
-
ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 'ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΗΝΗ'
Αντωνακη μου, σου χρωσταω μιαν απαντηση, πριν απο τις γιορτες. Την εγραψα, δεν τη δημοσιευσα ομως,σεβομενος -αν θες- τις χρονιαρες μερες και το δικαιωμα ολων να ηρεμησουν.
Διαβασε την λοιπον, κι εχει και συνεχεια!....Ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ Αντωνακη μου, να προσπαθουν μερικοι να κανουν τους βλακες, οπου μυρισει 'κινδυνος'.
Χρονιαρες μερες λοιπον ας εξηγηθω, κι ας παει το παληαμπελο. Υποσχεσου μου μονο πως αυτη τη φορα θα βαλεις το ανορθογραφο μυαλο σου να δουλεψει. Γιατι θα εξηγηθω με παραβολη,μηπως και καταλαβεις.
H1N1. Παγκοσμια κινητοποιηση, η επιστημη παιρνει φωτια για να σωθουν ζωες. Παρασκευαζεται ενα εμβολιο, παρεχεται στον κοσμακη σαν σωτηρια. Ομως ο 'δημοσιογραφικος' κοσμος εχει αλλη αποψη. Πως θ ανεβασουμε τα νουμερα? Θα πουμε μυρια οσα, εμεις που ανεβαζουμε και κατεβαζουμε κυβερνησεις . Θα τρελλανουμε τον κοσμο με τις παρενεργειες, θα γινει τζερτζελο,να ο εντυπωσιασμος, να η θεαματικοτητα κι η AGB, να κινειται το πραγμα, κι εμεις από πανω.
ΠΕΘΑΝΑΝ 58 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Που ΔΕΝ θα ειχαν πεθανει αν ειχαν κανει το εμβολιο. Κι οι δημοσιογραφοι,παρεα με τα αμορφωτα αμφισβητουντα μοιρακια για οργανα τους-τα γιατρουδακια που ειδανε φως καμερας και μπηκανε - αυτα τα ιδια καθηκια, κανουνε την παπια τωρα πανω στα 58 πτωματα, που ειχαν δικαιωμα κι υποχρεωση να ζησουν.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. Κι ουτε –εστω-μια «συγγνωμη».Ε το ιδιο κι εδω. Αυτος ο πανεξυπνος και παναξιος δημοσιογραφος-επαγγελματιας-μανατζεραρα-οδηγαρα (ΤΑ ΕΝΝΟΩ!) , που εξω απο τους αγωνες ειναι φιλαρακος και πινουμε μαζι κρασι, αλλά μεσα στους αγωνες μας εχει τρελλανει ολους με τα τετ-α-κε, αυτος που εχει περασει απ ολες τις θεσεις και 'κυβερναει' το σπορ 30 χρονια τωρα, αλλοτε απο το παρασκηνιο κι αλλοτε απο το προσκηνιο (αφου ΟΟΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ οτι τιποτα δεν γινεται χωρις τουλαχιστον να το ξερει), αυτος λοιπον βγαινει και σαν αθωα περιστερα γραφει οτι γραφει με κερασακι το:
-
Και τωρα η συνεχεια:
Εγω θυμαμαι μια ΕΛΟΑΜ που εκανε ιδρυτικη συγκεντρωση στο Δημαρχειο της Τριπολης, ημουνα μελος της -επωνυμο-σε πιο δυσκολες εποχες, φοραγα το μπλουζακι με τα κοκκινα 'ΜΑΖΙ' και κοιμιζα την Ελπη εξω απο το Δημαρχειο, στο τροχοσπιτο να θηλαζει την Κατερινα, για να μπορω να ξενυχτησω δουλευοντας για την ΜΙΑ ΕΛΟΑΜ που ξερω.
Τωρα, τι εχει γινει απο τοτε, ποιοι βγαλαν τα παντελονια και φορεσαν φουστες, δε μ απασχολει, και δεν μου εδωσαν ποτε να φαω, για να φτυσω μετα το χερι που με ταιζε!
Μ απασχολει ομως, οτι καποιο υπογειο κονκλαβιο χρησιμοποιει τον τιτλο (που ειναι και δικος μου) για να γκρεμισει ενα αλλο ανωγειο κονκλαβιο, που αποδεδειγμενα τα εχουν κανει ΣΚΑΤΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΑ 'ΜΑΣΤΟΡΑ') τα τελευταια 30 χρονια, και δεν ντρεπονται. Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ηθελα να γινω Δαρδουφας στη θεση του Δαρδουφα...
Και μ απασχολει επισης, που το αγαπημενο μας rally.gr , βγαζει ανακοινωσουλα οτι δεν ξερει ποιος κρυβεται πισω απο την ΕΛΟΑΑΜ. Η Υποκρισια συνεχιζεται
Ρε ΔΕ ΜΕ ΧΕΖΕΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
Και με ΛΕΒΕΝΤΙΑ. ΟΧΙ με πουστηκες φωτογραφιες!
Κριμα που η ευκαιρια θα χαθει, και θαχει δικηο ο ΓεροΑναγνωστοπουλος
Χρηστος Πλατης, συνταξιουχος,θεατης κι απο μακρυα...Υ.Γ. ΠΟΝΑΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΙΤΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΖΥΜΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΥΜΩΝΟΥΝΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ-ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.
-
-
Ο Μελισσουργος? Δεν θυμαμαι (μεγαλο προσον αυτο! )
Αν θυμασαι, γραψτο.
Κι επειδη μπορει και ν αρχισεις τις εξυπναδες, Σοοσκυλο ημουν και ειμαι. Με τον θεσμο ομως, οχι με τα ΟΦΑ (Οπου Φυσαει ο Ανεμος).
Ασε. Παμε ν ανοιξουμε μεγαλη κουβεντα και θα στεναχωρηθουμε... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σοοσκυλο ημουν και ειμαι. Με τον θεσμο ομως, οχι με τα ΟΦΑ (Οπου Φυσαει ο Ανεμος).
Ασε. Παμε ν ανοιξουμε μεγαλη κουβεντα και θα στεναχωρηθουμε......ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ!!!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
....ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΟΝΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ? -
Οχι,Οχι. Διαφωνω. Δεν μιλαω για ραμματα στη γουνα κανενος, ραμματα στις γουνες μας εχουμε ολοι, άλλοι μικρα, άλλοι μεγαλα.
Το μονο που θελω να φωναξω ειναι οτι οταν ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΙ μια νεα αρχη, πρεπει ναχω κανει την αυτοκριτικη μου και να ξεκιναω απο νεα, υγιά βαση.
Κι αυτο δεν το βλεπω να γινεται.
Εδω βεβαια γεναται ενα ευλογο ερωτημα:
'Κι αφου εσυ Πλατη εισαι ο σωστος, γιατι δεν μπαινεις μπροστα?'
Απαντω για να τελειωσω αυτην την κουβεντα, καθ οσον με αφορα:
'Γιατι αποδειχθηκε οτι κυρια λογω χαρακτηρα, αλλά και πολλων άλλων παραγοντων (δουλεια,οικογενεια,προτεραιοτητες) , αποδειχθηκε λοιπον οτι δεν ειμαι ικανος (με την ευρεια εννοια) για κατι τετοιο'.
Sign off. -
Εγω δεν θα καταθεσω διαφορετικη αποψη , πρωτον γιατι ηδη το εχω κανει ...και δευτερον γιατι σαν εξαρτημενος του αθληματος , μεσα μου το μικροβιο , περιμενει οπως παντα την καλη εκπληξη , ασχετως αν δεν θα ερθει ποτε , μιας και γνωριζω σχεδον σαν καλπικες δεκαρες οπως κι εσεις , τα προσωπα του παιχνιδιου και τα μυαλα που κουβαλανε .........
-
' ...Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας (ΕΛ.Ο.Α.Α.Μ.) ...'
Και είπαμε πως τα μέλη του είναι .......
Και προέκυψαν απο ποιά διαδικασία ..............' ...Η εκ νέου υποβολή της σχετικής αιτήσεως ...'
Υποθέτω πως η προηγούμενη έγινε πότε ????
και είχε ποιά τύχη ????????''...πάγιας θέσης της ομοσπονδίας γιά την εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα, όπως αυτοί ισχύουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. ......'
Πάγια θέση, συγνώμη μπορεί να την εκφράζει κάποιος που υπάρχει 'πάγια' , κάποιος είναι εν ζωή , οι εν υπνώσει ζώντες μπορούν να έχουν ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ θέσεις !!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμη, μπορούν να ζητούν την εφαρμογή νόμων της εποχής που ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ !!!!!!!!!!!!!!'.. όλων των εκπροσώπων των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας ...'
και είπαμε πως οι εκπρόσωποι είναι οι ..............
των Σωματείων Μελών ...........Βλέπετε , στη Ψωροκώταινα που ζούμε , έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε δύο , τρείς ακόμη και τέσσερεις
ομοσπονδίες που να διοικούν/ελέγχουν ένα άθλημα με 250.000 αθλητές .
Έχουμε την πολυτέλεια να προκυρήσουμε 58 Πρωταθλήματα και 2589 (αυτό μου έκατσε!) Κύπελλα.Αντί να κοιτάξουμε γύρω μας , την πραγματικότητα , και να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ πως είμαστε ΛΙΓΟΙ και ΔΕΝ περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κύριοι της ΕΛΟΑΑΜ,
Θερμή προσωπική παράκληση,
Συνεργαστείτε με την άλλη πλευρά!!!!!!!!Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Βρε Αποστολακο μην το κανουμε ταινια του Ξανθοπουλου .....
Θα γελανε πολλοι με τις παρακλησεις σου , και δικιο θα εχουν ....
Δεν ειπε κανεις οτι οι ανθρωποι που απαρτιζουν αυτην την στιγμη την ελοααμ ειναι κρετινακια , η οτι δεν αγαπουν το αθλημα ισως και περισσοτερο απο καποιους απο εμας ....
Ολα οσα μπορεις εσυ κι ο καθενας μας να σκεφτει για το καλο του αθληματος ειναι σιγουρο οτι τα εχουν βαλει στο τραπεζι τους .Το θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι αλλοι για την συνεχεια !
Οταν θα ερθει η ωρα που η μια ομαδα απ'τις δυο θα εχει το ...πανω χερι (αυτη δηλ. που θα εγκριθει ), θα λυσει πολλες σημερινες ανησυχιες μας , και η συνεχεια θα εξαρτηθει κι απ'τις δυο μεριες ........
-
Ούτε τον Ξανθόπουλο επικαλέστηκα , ούτε κρετίνο κάποιον διανοήθηκα να αποκαλέσω !!!
Απλά, προσπαθώ να μάθω , όπως όλοι μας πιστεύω , θέλουμε να μάθουμε , τα μέλη του Δ.Σ. της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΟΑΑΜ , και πολύ περισσότερο τις Λέσχες ( 21 το λιγότερο σύμφωνα με το Νόμο) που ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα ιδρυτικά ή σημερινά ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ μέλη.Σε ότι αφορά το ... αντίπαλο δέος , του οποίου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ συνήγορος , έχει ανακοινώσει τα μέλη-Λέσχες που συνυπόγραψαν το καταστατικό του , και ήταν 36 ΕΝΕΡΓΕΣ Λέσχες απο όλη την Ελλάδα !
ΔΗΛΑΔΗ , ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ , ΓΜΤ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑ@@@@ΝΗ παλεύουν , και στο τέλος θα το .... ιππεύσουν το θέμα.
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ.
Και χωρίς γνώσεις Ιππασίας ........... -
Και προς θεού!!! Ο όποιος ΣΟΑΑ ανεξάρτητος και έξω από κάθε τέτοια διαμάχη....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και προς θεού!!! Ο όποιος ΣΟΑΑ ανεξάρτητος και έξω από κάθε τέτοια διαμάχη....+1000000!
Μονη δουλεια του ΣΟΑΑ θα ηταν να τους καθισει με το ζορι ΟΛΟΥΣ σ ΕΝΑ τραπεζι, και να επηρεασει την εξουσια ωστε να αποδεχθει ΜΙΑ ομοσπονδια ΟΛΩΝ και δημοκρατικα διαρθρωμενη.
Προσωπικα, θα επεδιωκα μια ενημερωτικη συναντηση με τον νεο ΓΓΑ, που φαινεται να ξερει που παταει.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και προς θεού!!! Ο όποιος ΣΟΑΑ ανεξάρτητος και έξω από κάθε τέτοια διαμάχη....Σπύρο,
Χρόνια Πολλά ,
Και έξω απο μένα όποια προσπάθεια ανάμειξης του ΣΟΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!Αποστόλης
-
Ούτε τον Ξανθόπουλο επικαλέστηκα , ούτε κρετίνο κάποιον διανοήθηκα να αποκαλέσω !!!
Απλά, προσπαθώ να μάθω , όπως όλοι μας πιστεύω , θέλουμε να μάθουμε , τα μέλη του Δ.Σ. της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΟΑΑΜ , και πολύ περισσότερο τις Λέσχες ( 21 το λιγότερο σύμφωνα με το Νόμο) που ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα ιδρυτικά ή σημερινά ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ μέλη.Σε ότι αφορά το ... αντίπαλο δέος , του οποίου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ συνήγορος , έχει ανακοινώσει τα μέλη-Λέσχες που συνυπόγραψαν το καταστατικό του , και ήταν 36 ΕΝΕΡΓΕΣ Λέσχες απο όλη την Ελλάδα !
**ΔΗΛΑΔΗ , ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ **, ΓΜΤ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
**ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑ@@@@ΝΗ παλεύουν , και στο τέλος θα το .... ιππεύσουν το θέμα. **Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ.
Και χωρίς γνώσεις Ιππασίας ..............Η ΙΠΠΑΣΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ !!
Με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ και την συμμετοχή σωματείων & λεσχών μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα, ...........................
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΑΣ
http://www.pomgr.org/index.asp
Τα Πρόσωπα της διοίκησης (Ποιοι Είμαστε)
Στις εκλογές που έγιναν μεταξύ των ιδρυτικών σωματείων της ΠΟΜ
κατά την 1η Γενική Συνέλευση, εξελέγη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜ,
που αποτελείται από τους:Αλέξανδρο Μανιατόπουλο
ΠΡΟΕΔΡΟ
Που εκπροσωπεί την ΕΛΠΑ ως επικεφαλής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού**Άγγελο Μπαβέλλα
ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Αντιπρόεδρο της UEM **Μιχάλη Αποστολόπουλο
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ οργανωτή αγώνων Auto, Moto & Karthttp://www.aolap.gr/jaolap/content/view/351/1/
Γιάννη Αναγνωστόπουλο
ΤΑΜΙΑ
Που εκπροσωπεί το Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ, και οργανώνει σεμινάρια στελεχώνΑργυρώ Αγγελάκη
ΜΕΛΟΣ
Πρόεδρο της ΛΕΜΑΚ οργανωτή αγώνων DragstersΘεόδωρο Μικρόπουλο
ΜΕΛΟΣ
Πρόεδρο της ΛΑΜΣ, οργανωτή αγώνων Auto, Moto & KartΔημήτρη Χιωτίδη
ΜΕΛΟΣ
Πρόεδρο της Startline, οργανωτή αγώνων, Auto, Moto & KartΓιάννη Βόλη
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Πρόεδρο της ΛΕΜΟΕΡ, οργανωτή αγώνων EnduroΤάκη Παπαβασιλείου
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Πρόεδρο της ΣΜΑΡΤ, οργανωτή αγώνων Motocross & Scramblehttp://www.pomgr.org/about.asp
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ Ο ΙΠΠΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΙΠΠΟΣ....
ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ post ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ 'ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ' ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ '..ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ..'
...ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ¨'ΨΑΧΝΕΣΑΙ 'ΑΡΚΕΤΑ...
ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ
http://www.pomgr.org/katastatiko_POM.pdf....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΝΩΣΤΟΥ 'ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ' ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ!!.........
ΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???