-
Ο χρήστης fender έγραψε:
εχεις καποιο url να μου δωσεις να ριξω μια ματια πλιζ?Δυστυχως ειναι στο συνδρομητικο κοματι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μα τοση ωρα προσπαθεις να ανακαλυψεις γεγονοτα για να αποδειξεις ΤΙ????
Εδω μιλησες για κουμπιτσα που εκανε αγωνα υπερ της φεραρι ...ειπα εγω οτι ο κουμπιτσα εκανε αγωνα υπερ της φεραρι?
Δεν προσπαθω να ανακαλυψω γεγονοτα.. προσπαθω να βεβαιωθω οτι κανω λαθος και οτι ο Γκλοκ δεν εδωσε το πρωταθλημα στον Χαμιλτον... αλλα δυστυχως δεν μου καθεται...
-
Στο κορυφαίο, από κάθε άποψη, grand prix της Βραζιλίας αποδείχθηκε πως η κόλαση με τον παράδεισο απέχουν ελάχιστα.
Ο Lewis Hamilton βίωσε τις δύο καταστάσεις και ως παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματά του.
'Ήταν ο πιο δραματικός αγώνας της ζωής μου. Είναι απίθανο να τον περιγράψω με λόγια. Έχω μείνει άφωνος', είπε και συνέχισε λέγοντας πως 'ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχα πάντα την υποστήριξη της οικογένειάς μου, της ομάδας, των συνεργατών και οπαδών. Κάναμε καταπληκτική δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και με όλες τις θυσίες που κάναμε, νιώθω εκστασιασμένος που κατάκτησα τον τίτλο για όλους αυτούς'.Σχολιάζοντας το αγωνιστικό σκέλος, ο Βρετανός εξήγησε ότι 'πριν αρχίσει η βροχή, ήμουν αρκετά άνετος και είχα επικεντρωθεί στο να έχω έναν καθαρό αγώνα. Όταν άρχισε να ψιχαλίζει, δεν ήθελα να πάρω κάποιο ρίσκο, αλλά ο Sebastian με προσπέρασε και μου είπαν πως έπρεπε να βρεθώ και πάλι μπροστά του. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην τελευταία στροφή όμως κατάφερα να περάσω τον Timo. Ήταν κάτι καταπληκτικό. Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες της ζωής μου. Φώναζα στην ενδοεπικοινωνία «το έχω, το έχω;». Μόνο όταν πέρασα την καρό σημαία με ενημέρωσαν πως είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής. Ένιωσα έκσταση'.
Massa: 'Φεύγω από εδώ με το κεφάλι ψηλά'
Βουρκωμένος από την απώλεια του τίτλου και δη με τον τρόπο που χάθηκε, ο Felipe Massa δήλωσε: 'Κάναμε τα πάντα τέλεια και λίγο έλειψε να τα καταφέρουμε. Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού, με ενημέρωσαν πως ο Hamilton ήρθε πέμπτος και πήρε τον τίτλο για ένα πόντο. Έτσι είναι αθλητισμός και πρέπει να το δεχθώ. Συγχαρητήρια στον Lewis. Αξίζει τον τίτλο γιατί κέρδισε τους περισσότερους βαθμούς. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τη στήριξη που μου παρείχαν όλη τη χρονιά. Μάθαμε πολλά. Φεύγω από τη Βραζιλία με το κεφάλι ψηλά'.
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
Μα τοση ωρα προσπαθεις να ανακαλυψεις γεγονοτα για να αποδειξεις ΤΙ????
Εδω μιλησες για κουμπιτσα που εκανε αγωνα υπερ της φεραρι ...ειπα εγω οτι ο κουμπιτσα εκανε αγωνα υπερ της φεραρι?
Δεν προσπαθω να ανακαλυψω γεγονοτα.. προσπαθω να βεβαιωθω οτι κανω λαθος και οτι ο Γκλοκ δεν εδωσε το πρωταθλημα στον Χαμιλτον... αλλα δυστυχως δεν μου καθεται...
Eγω το λεω αυτο σε αντιδιαστολη με αυτο που λες εσυ για τον γκλοκ
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
βλεπω το βιντεο του αγωνα.... 3 γυρους πριν το φινάλε, και ενώ η κατάταξη ειναι 1. Μασα 2 Αλονσο 3 Ραικονεν 4 Γκλοκ 5 Χαμιλτον 6 Φετελ 7 Τρουλι 8 Κοβαλαινεν, ο Σ.Χ που φυσικα εχει πρόσβαση στα γυρολόγια των οδηγών, ακούγεται να λέει :Παντως ο Γκλοκ γυρναει γρηγορα, δηλαδη, δεν φαινεται να εχει προβλημα, δηλαδη δεν νομιζω οτι ο Χαμιλτον μπορει να πλησιάσει. Ο κινδυνος λοιπον ειναι οπως πολυ σωστα εχουμε πει ο Φετελ, ο Φετελ θα κρίνει τον τιτλο
Ολα αυτα, 3 γυρους πριν το τέλος, και ενω έχουν πεσει οι πρώτες σταγόνες βροχής...
Ola ayta 5 lpeta prin poy eixan pesei hdh oi prwtes psyxales.... kai koita to poso bregmeno einai to sector 3....
Kai bres kai onboard opoioydhpote odhgoy na deis na diafora sthn mish pista kai pws skane oi psyxlales apo to 2 sector kai meta panw stis kameres toy mono8esioy.....επίσης, ο Κουμπιτσα, πρώτα πέρασε τον Φετελ ανετα, και μετά τον Χάμιλτον, οντας ενα γυρο πίσω... Οσοι έχετε κατεβάσει το ολοκληρο τον αγώνα, δειτε από το 1h 29m και μετά με μεγαλη προσοχή και με μάτια ορθάνοιχτα χωρις παροπίδες...
Xwris paropides, ton Glock ton pernane o kubica o vetell o hamilton kai kapoios allos poy eixe kopsei kai eixe anoiksei na perasei to trenasei to trenaki (an den kanw la8os htan mia williams) kai deixnei kiolas na phgainei na topo8eth8ei sthn teleytaia strofh me to plai.....
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
fender, εγώ σου λέω πως το 'δωσε ο Γκλοκ στην Λούη (η Τογιότα στη ΜακΛάρεν, o Μαξ στον Ντέννις )
Happy?
ΥΓ. Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις
-
Βρείτε γυρολόγια όποιος μπορεί των τελευταίων 3 γύρων του Glock-Trulli vs όσων έχουν dry λάστιχα.
-
Παντως στο team radio ο χαμιλτον κλαιγοντας ευχαριστει ολους τους μηχανικους και τους εκθειαζει!
Αυτα για το οτι τους γραφει στα τετοια του!ετσι λεγατε! -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
βλεπω το βιντεο του αγωνα.... 3 γυρους πριν το φινάλε, και ενώ η κατάταξη ειναι 1. Μασα 2 Αλονσο 3 Ραικονεν 4 Γκλοκ 5 Χαμιλτον 6 Φετελ 7 Τρουλι 8 Κοβαλαινεν, ο Σ.Χ που φυσικα εχει πρόσβαση στα γυρολόγια των οδηγών, ακούγεται να λέει :
Παντως ο Γκλοκ γυρναει γρηγορα, δηλαδη, δεν φαινεται να εχει προβλημα, δηλαδη δεν νομιζω οτι ο Χαμιλτον μπορει να πλησιάσει. Ο κινδυνος λοιπον ειναι οπως πολυ σωστα εχουμε πει ο Φετελ, ο Φετελ θα κρίνει τον τιτλο
Ολα αυτα, 3 γυρους πριν το τέλος, και ενω έχουν πεσει οι πρώτες σταγόνες βροχής...
Ola ayta 5 lpeta prin poy eixan pesei hdh oi prwtes psyxales.... kai koita to poso bregmeno einai to sector 3....
Kai bres kai onboard opoioydhpote odhgoy na deis na diafora sthn mish pista kai pws skane oi psyxlales apo to 2 sector kai meta panw stis kameres toy mono8esioy.....επίσης, ο Κουμπιτσα, πρώτα πέρασε τον Φετελ ανετα, και μετά τον Χάμιλτον, οντας ενα γυρο πίσω... Οσοι έχετε κατεβάσει το ολοκληρο τον αγώνα, δειτε από το 1h 29m και μετά με μεγαλη προσοχή και με μάτια ορθάνοιχτα χωρις παροπίδες...
Xwris paropides, ton Glock ton pernane o kubica o vetell o hamilton kai kapoios allos poy eixe kopsei kai eixe anoiksei na perasei to trenasei to trenaki (an den kanw la8os htan mia williams) kai deixnei kiolas na phgainei na topo8eth8ei sthn teleytaia strofh me to plai.....
Δυστυχως δεν εχω βρει κανενα onboard εκτος απο αυτα που ειδαμε ολοι στην tv... Αλλα πολυ θα ήθελα να δω το onobard των τελευταιων 3 γυρων του Γκλοκ... Δεν νομιζω οτι θα τα δωσουν ποτε.... Ο Γκλοκ, δεν γλιστρησε σε κανενα σημειο στους τελευταιους γυρους. Τουλαχιστον δεν μας έδειξαν από την tv καποιο πλανο... Αν υπηρχε τετοιο πλανο, τοτε θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα... σχετικα με την τελευταια στροφή, ο Γουιλιαμς που περνάει τελευταία τον Γκλοκ, ειναι τοσο κοντά στον Γερμανο, που ο τελευταιος κανει στραβοτιμονια για να τον αποφυγει. Εχει μπει μια χαρα, αργά στη στροφη...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
fender, εγώ σου λέω πως το 'δωσε ο Γκλοκ στην Λούη (η Τογιότα στη ΜακΛάρεν, o Μαξ στον Ντέννις )
Happy?
ΥΓ. Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις
καθολου happy. Μαλιστα, αν γινοταν το αντιθετο, και η υπήρχε τοσο καθαρή ευνοια υπερ της Φερραρι, θα ήμουν ακόμα πιο σκληρός στις απόψεις μου... απ' ολα αυτα, χάνει το αγαπημένο μου άθλημα... ενα αθλημα που παρακολουθω απο το 1985 ανελλειπώς...
-
Δε γλιστράει ο Γκλοκ ε; Οκ!
ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν και σπάστηκα για το σαδιστικό παιχνίδι που έπαιξε η τύχη στον Massa μπορώ να πω ότι απόλαυσα τον αγώνα με όλες τις εναλλαγές, απόλαυσα τον Vettel και τον Massa και πλέον κοιτάμε 2009 τώρα.+1, αυτό νομίζω είναι ό,τι χρειάζεται να πούμε τώρα, δεν έχουν νόημα τα της συνομοσιολογίας. Ακόμα κι αν η Toyota άφησε τον Glock 10' παραπάνω στο πιτστοπ, αυτό δεν είναι ευθύνη του Glock κατ'αρχάς. Επίσης δεν μπορούμε να λέμε τον Glock τσιράκι του Hamilton, από τη στιγμή που παραλίγο να τον πετάξει ο Άγγλος εκτός πίστας με 280 χιλιόμετρα στην Curva Grande στη Monza λίγες μέρες νωρίτερα. Τα σχόλια του Glock μετά από εκείνον τον αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικά, τουλάχιστον.
Μετά ξεχνάμε πως αν έπαιρνε τον τίτλο ο Massa, θα τον έπαιρνε εξαιτίας αυτού του ενός βαθμού που του χαρίστηκε με την ποινή του Bourdais στην Ιαπωνία προς το τέλος του αγώνα. Ασχέτως αν ο Massa ήταν ο πιο γρήγορος και πολυνίκης οδηγός για το 2008, ο Hamilton οδήγησε επίσης πολύ καλά στην πλειοψηφία των αγώνων φέτος και έχοντας την τύχη με το μέρος του (με την έννοια πως επωφελούνταν από τις ατυχίες του συνδιεκδικητή του, 20+ βαθμοί από το πουθενά δεν είναι λίγο πράμα), είχε αυτό το ένα κλικ ή έναν βαθμό παραπάνω στο τέλος για να πάρει τον τίτλο. Το γεγονός ότι χτες οδηγούσε σαν ακέφαλο κοτόπουλο από την αρχή μέχρι την τραγική του επίδοση προς το τέλος του αγώνα, δεν αναιρεί άλλες - καθοριστικές και αντρίκειες - εμφανίσεις του στη διάρκεια της χρονιάς. Το πρόβλημά του είναι ένα και το ξαναλέω: Είναι απλά ένας οδηγός σαν τους άλλους, δεν είναι καν ο καλύτερος στο grid ίσως, και του έχουν φορτώσει (με τη δική του συναίνεση προφανέστατα) τον τίτλο του 8ου θαύματος του κόσμου και της ελπίδας παντών των εθνών για σωτηρία και παγκόσμια ειρήνη. Δεν αντέχεται τόση ευθύνη, ακόμα κι αν θες μια 5η θέση σε έναν αγώνα. 10 κούτες σαμπάνια στον Glock λοιπόν προς το παρόν και καλά μυαλά για το μέλλον. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ασχέτως αν ο Massa ήταν ο πιο γρήγορος και πολυνίκης οδηγός για το 2008Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω...
Κανείς δεν θυμάται το φετινό ΣΠΑ; Δεν γίνεται να του πιστώνεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (και οχι τυπικά) εκείνη η νίκη.
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
καθολου happy. Μαλιστα, αν γινοταν το αντιθετο, και η υπήρχε τοσο καθαρή ευνοια υπερ της Φερραρι, θα ήμουν ακόμα πιο σκληρός στις απόψεις μου... απ' ολα αυτα, χάνει το αγαπημένο μου άθλημα... ενα αθλημα που παρακολουθω απο το 1985 ανελλειπώς...
...ε κάποια στιγμή έπρεπε να απογοητευτείς.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ασχέτως αν ο Massa ήταν ο πιο γρήγορος και πολυνίκης οδηγός για το 2008
Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω...
Κανείς δεν θυμάται το φετινό ΣΠΑ; Δεν γίνεται να του πιστώνεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (και οχι τυπικά) εκείνη η νίκη.
To ανεφερα πιο πανω αλλα κανεις δεν το σχολιασε!
Αφου θελουν να τον λενε πολυνικη ας τον λενε! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
μαθήματα του πώς παίρνεται ένας τίτλος στην Formula1 για το Hamilton (που αρνήθηκε στην αρχή να μάθει από τα λάθη του, αλλά στο τέλος συμμορφώθηκε),
,μαλλον ηθελες να πεις 'μαθηματα πως χανεται ενας τιτλος'. εκει που λες 'στο τελος συμμορφωθηκε' 10 μετρα πριν τον τερματισμο?
Περί LH. Είναι η ιδέα μου ή η πορεία του μέχρι σήμερα είναι πανομοιότυπη του JV??? (2ος στην 1η συμμετοχή, πρωταθλητής στη 2η).
ασε που ο βιλνεβ ηταν καλυτερος , πηρε pole στον πρωτο του αγωνα και δεν ηταν νουμερο 1.
οτι και να λεμε , η πορεια καθοριζεται απο το μονοθεσιο , αν η μακλαρεν τα σκατωσει θα λεμε οτι ο χαμιλτον ειναι ο νεος βιλνεβ. δεν πιστευω οτι ειναι σωστος τροπος κριτικης
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δε γλιστράει ο Γκλοκ ε; Οκ!ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
Να μπω στον κόπο να απαντήσω ; Μπα... τυπάκια σαν εσένα δεν αξίζουν σημασίας
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
Αν δεν θέλεις να απαντήσεις, δικαίωμά σου. Αλλά μην υποτιμάς τον άλλο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...ε κάποια στιγμή έπρεπε να απογοητευτείς.
εχει συμβει πολλες φορες τοσο με την Φερραρι οσο και με αλλες ομαδες..
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
Λαθος ποστ πιστευω!
Ατυχο ισως
Eπίσημο thread: GP Βραζιλίας 2008-Interlagos (Final)