-
Δεν μπαζει νερα ουτε μια στο εκατομυριο.Η κουκούλα ειναι , δεν εχει καθολου μονωση...αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπασει ποτε νερα μεσα.-
Η κουκούλα η original μπορει να κανει και κανενα 2000....!!!Υπάρχουν ομως και οι εναλακτικες που δεν υπολειπονται σε ποιοτητα.Με 600 ευρω σου ραβουν καινουρια.Αν δεν σου σκιστει ομως δεν την αλλαζεις.Αν θολωσει κανενα τζαμι...το πετας και ραβεις αλλο..!!!
Συναγερμοι υπαρχουν απο 250 ευρω και ανεβαινουν...... -
Οι συναγερμοι με τηλεειδοποιησεις ή GPS για τον εντοπισμο του αυτοκινητου εαν κλαπει ειναι χρησιμοι ? εχει καθολου καποιοσ εμπειρια ?
Γνωριζω οτι ισως δεν μπορουμε να αναφερουμε μαρκες και τετοια αλλα εαν καποιος εχει καποια γενικη ιδεα παρακαλω πολυ ασ την καταθεσει ...Επισης κατι ακουγεται για αντικατασταση του τζιμνυ μεσα στο 2009 . Πανε να το περασουν λιγο στα ' μουλοχτα ' ....Ξερει κανενας κατι ?
-
Η κουκούλα δεν μπάζει με τίποτα. Τιμή δεν ειμαι σιγουρος αλλά νομιζω γυρω στα 300 ευρω παίζει. όπως και να το κάνεις κουκουλα ειναι σίγουρα ειναι εύκολο να ανοιχτει το αμάξι. ίσως αν υπάρχει γκαράζ να μην έχεις τετοιο αγχος.
-
Η αντιπροσωπεία πάντως την κουκούλα πλήρης την πουλάει 1800...
Ειναί εξωφρενικό αλλα ειναι πραγματικοτητα.Μέσω internet μπορει να βρεις με κανενα 300....
Αν πας να σου ραψουν στην ελλαδα το 600 το χεις σιγουρο.
Ειχα ράψει σε samurai πολυ παλιά και μου κανανε πολυ ωραια δουλεια.Σε jimny ειχα φτιαξει καινούριες ζελατινες.Με συνεφερε να τα ραψω γιατι η αντιπροσωπεια ζηταγε παρα πολλα...!!!
Πριν κανενα χρονο ειχα κανει ερωτηση στην αντιπροσωπεια και μου ζηταγε 1800...οποτε υποθετω σημερα το 2000 να εχει φτασει...!!!Βρηκα ενα hard-top μεταχειρισμενο και ησυχασα...!!!Μεσω χε το πηρα 250 ευρω....!!! Αν το ψαξεις θα βρεις ευκαιριες.
SUZUKI JIMNY ( Cabrio )