-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
................ Τελος επειδη το θεμα ειναι HANS και οχι αγορες απο ιντερνετ πρεπει να παραδεχτω ξανα οτι οι τιμες στα HANS απο τους ελληνες αντιπροσωπους κατα ενα περιεργο τροπο,ειναι, αν οχι το ιδιο,φτηνοτερες και απο τα site του εξωτερικου.Ετσι συμφερει η αγορα του απο εδω.
Αγαπητέ φίλε poseidon sorry που επεμβαίνω, αλλά αν ισχύει αυτό που λες παραπάνω και εσυ(μαζί με φίλους σου) έχεις ήδη αγοράσει hans απο το εξωτερικό (σημαντικό πακέτο), πως έχεις απαίτηση αφού εσυ αποδυναμώνεις τον έλληνα έμπορο, να σου έχει στοκ τη 'βιδούλα' που μπορεί να ψάχνεις
Μεγάλη κουβέντα Άγη......
-
Οχι φιλε μου δεν εχω αγορασει hans ακομα και ουτε για καποιον αλλο εχω παραγγειλει.
Οπως εγραψα συμφερει η αγορα του απο ελλαδα και απο δω θα αγορασω και εγω.
Τωρα για αλλα πραγματα παντα κοιταω και την ξενη αγορα και φυσικα αν συμφερει δεν χωρανε συναισθηματισμοι σε αυτες τις δουλειες.Θα ηθελα πολυ να υπαρχει ενα μαγαζι στην ελλαδα τυπου demon tweeks π.χ. (χωρις φυσικα τα μειονεκτηματα των ελληνων εμπορων που εγραψα παραπανω) -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
.......δεν χωρανε συναισθηματισμοι σε αυτες τις δουλειες.....
Δεν είναι θέμα συναισθηματισμού. Είναι θέμα αγοράς. Αν θέλουμε να υπάρχουν στην Ελλάδα προϊόντα motorsport πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική αγορά και σίγουρα έχοντας τις απαιτήσεις μας. Αλλιώς θα υπάρχει μόνο στην Αγγλία ,στην Πολωνία και όπου αλλού βρίσκουμε να αγοράζουμε σκεφτόμενοι τόσο μακριά όσο φτάνει η μύτη μας.
-
καταρχην ειστε οφ τοπικ και χαλαμε ενα απο τα λιγα καλα θεματα σε αυτη την ενοτητα...
οσον αφορα τους ελληνες εμπορους μαλλον πρεπει να ζουμε σε διαφορετικη χωρα. μιλατε να στηριξουμε εμπορους οι οποιοι τοσα χρονια δουλευαν με τα υαπιστευτα υπερκερδη ξεζουμιζοντας τον ελληνα αγωνιζομενο? αυτους που χρεωνανε διπλες τιμες απο την υπολοιπη ευρωπη? αυτους που εκμεταλλευοντουσαν το μονοπωλιο αποκλειστικων αντιπροσωπειων και σε εκβιαζαν για ενα απλο σωληνακι σε μια αναρτηση? πλακα μου κανετε?
ειναι προφανες οτι απο τοτε που εδραιωθηκε το ιντερνετ και οι ενδοκοινοτικες πωλησεις αλλαξαν οι κανονες του παιχνιδιου. οσοι ειναι εξυπνοι εχουν πιασει το νοημα και εχουν παραμεινει ανταγωνιστικοι με την υπολοιπη ευρωπη και συνεχιζουν και πουλανε.
οι υπολοιποι ας πιασουν συναισθηματισμους για στηριξη ελληνικων μαγαζιων και ας πληρωσουν 30% και βαλε για το ιδιο ακριβως προιον για να εχουμε να συζηταμε -
Αγαπητε pskarm δε νομιζω οτι είμαστε εκτος θέματος.
Όσο αφορά την ελληνική αγορά, θα σου πω οτι αυτά υπάρχουν παντού. Πιστεύω οτι όλοι αυτοι που αναφέρεις εχουν εξαφανιστή ή σχεδόν εξαφανιστή πλεον. Υπάρχουν όμως καποιοι που στηριζουν χρόνια ,αλλα και νεότεροι στο χώρο που είναι ανταγωνιστικοί. Μη τα βάζουμε όλα σε ενα κουβά. Και στο εξωτερικό υπήρχαν και υπάρχουν εκβιαστές και κακοί επαγγελματίες. -
AGIS,ισως το βλεπουμε διαφορετικα το θεμα.Ισως δεν αγοραζουμε απο τους ιδιους. Εγω σαν καταναλωτης δεν μπορω να πληρωσω παραπανω κατι που μπορω να το βρω φτηνοτερα και γρηγοροτερα,ουτε μπορω να ανεχομαι τις ιδιοτροπιες των εμπορων για στηριξω δηθεν την ελληνικη αγορα ,και δεν καταλαβαινω γιατι εγω σαν καταναλωτης να κανω κατι οταν οι ιδιοι με δυσκολια πρασαρμοζονται, που στο κατω κατω ειναι για το δικο τους συμφερον ,οταν εχουν τεραστιο ανταγωνισμο μεσο ιντερνετ.
Προφανως μιλαμε και για διαφορετικα μεγεθη και ισως δεν επρεπε και γω να επεκταθω περαν του θεματος HANS.Και νομιζω καταλαβαινω εν μερη τι θες να πεις.Συμφωνω να αγορασεις καποια μικροπραγματα για το αγωνιστικο σου (ενα HANS π.χ) απο εναν γνωστο σου που εμπιστευεσαι και θες να τον στηριξεις γιατι οι διαφορες με εξω ειναι μικρες και γιατι και απο το ιντερνετ μπορει να την πατησεις καμια φορα.Πιστεψε με ομως αν εχεις ξοδεψει ως τωρα σχεδον εξαψηφιο νουμερο για αγωνιστικο εξοπλισμο ολα αυτα τα χρονια θα κοιμοσουν αγκαλια με το λαπτοπ!
Θα χαρω πραγματικα να βρεθουμε καποια στιγμη να ανταλλαξουμε γνωμες.Και που ξερεις μπορει να σε πισω -
http://www.badgemania.gr/library/downlo ... 20%201.pdf
Για να επανελθουμε,τουτο δω δειχνει πολυ καλο.Ελαφρυ,με τιμη γυρω στα 612 ευρω αν καταλαβα και με το λουρι που μπορεις να κουνας το κεφαλι δεξια αριστερα και οχι οπως τα αλλα που γυρνας λες και εχεις λυκοπιασμα!!Νομιζω συμφερει σε σχεση με το φτηνοτερο 500+ που ειναι βαρυτερο και χωρις το λουρακι του παραπανω.Τα λεω καλα κυρ τακη??
-
εγω πιστευω οτι αν δεν στηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει ετσι εχει γηνει και η ελληνικη αγωρα αν δεν στοκαρει ο εμπορος τοτε δεν θα παρει καλη τιμη απο το εργοστασιο....διορθωστεμαι αν κανω λαθος ..οι καιροι ειναι δυσκολει για ολους ειδικα για αυτους που εχουν μαγαζια και αρκετα παγια εξοδα αρα καλητερα να τουσ στηριξουμε τωρα για να τους εχουμε και αυριο....
-
Νομιζω οτι πλεον το εννιαιο λουρακι ειναι στανταρ σε ολα τα μοντελα των χανς.
καλο θα ηταν να το μαθουμε αυτο (π.χ στο φτηνο με τα 450 αν θελει λουρακι ειχα δει ιντερνετ οτι ειναι κανα 70αρι...)επισης μια αλλη ερωτηση. ενω ολοι οι ραλλιτζιδες πανε με κλειστα ματια για 20αρι
ακουσα προσφατα απο φιλο που δοκιμασε το 20αρι (ειναι ψηλος ομως) οτι τον ενοχλουσε και δε μπορουσε να σηκωσει πολυ ορθιο το κεφαλι του και θελει να παει για 10αρι.
λιγο κουφο δεν ακουγεται?οκ ειναι δεδομενο οτι πρεπει να δοκιμασεις πριν το παρεις αλλα το λεω γιατι 10αρια δεν εχω ακουσει κανενα να παιρνει!
-
http://www.badgemania.gr/library/downloads/Docs/Documents/Microsoft Word - Hans Device 20o Sport 1.pdfΓια να επανελθουμε,τουτο δω δειχνει πολυ καλο.Ελαφρυ,με τιμη γυρω στα 612 ευρω
ΜΕ ΤΙΜΗ 599,00 eur ΑΚΡΙΒΩΣ!
αν καταλαβα και με το λουρι που μπορεις να κουνας το κεφαλι δεξια αριστερα
..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
και οχι οπως τα αλλα που γυρνας λες και εχεις λυκοπιασμα!!Νομιζω συμφερει σε σχεση με το φτηνοτερο 500+ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ 449,00eur ΑΚΡΙΒΩΣ!
που ειναι βαρυτερο και χωρις το λουρακι του παραπανω.
...ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ STANDARD ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!Τα λεω καλα κυρ τακη??
...ΕΜ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΥΡ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Νομιζω οτι πλεον το εννιαιο λουρακι ειναι στανταρ σε ολα τα μοντελα των χανς.
...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CARBON (ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ.καλο θα ηταν να το μαθουμε αυτο (π.χ στο φτηνο με τα 450 αν θελει λουρακι ειχα δει ιντερνετ οτι ειναι κανα 70αρι...)
...ΣΤΟ ΦΘΗΝΟ ΜΕ ΤΑ 449,00 ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 'vision advantage' ΕΙΝΑΙ STANDARD!επισης μια αλλη ερωτηση. ενω ολοι οι ραλλιτζιδες πανε με κλειστα ματια για 20αρι
ακουσα προσφατα απο φιλο που δοκιμασε το 20αρι (ειναι ψηλος ομως) οτι τον ενοχλουσε και δε μπορουσε να σηκωσει πολυ ορθιο το κεφαλι του και θελει να παει για 10αρι.
λιγο κουφο δεν ακουγεται?
...ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΦΟ!οκ ειναι δεδομενο οτι πρεπει να δοκιμασεις πριν το παρεις
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ HANS!αλλα το λεω γιατι 10αρια δεν εχω ακουσει κανενα να παιρνει!
...KAI OΜΩΣ!!
ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΜΕ 'ΣΤΕΝΟ' ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ 'ΠΡΟΒΟΛΟ' ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ!
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ 'ΟΡΘΙΑ' ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ!
ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.ΦΙΛΙΚΑ
-
Οι τιμες αυτες 449€ και 599€ ειναι για ολους η εχουν να κανουν με καποια προσφορα οπως με τα μελη του σοαα π.χ?
-
ALPINESTARS .... ειχες ειδικη προσφορα με λιγο μεγαλυτερη εκπτωση για τις ειδικες περιπτωσεις των εξοδουχων και κουλομαριων γενικως ? η μονον για .... φτερουγατους ?
Kαι κατι ακομα ......
Για το νερο .... τι διαθετουμε ? , ετσι για να λαβουμε και τα μετρα μας για κανενα λιμανι ?
-
-
Οι τιμες αυτες 449€ και 599€ ειναι για ολους η εχουν να κανουν με καποια προσφορα οπως με τα μελη του σοαα π.χ?''.......ισχύει μόνον για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΟΑΑ¨''
Ο ΣΟΑΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ....
...ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΗΡΕ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
**Για το νερο .... τι διαθετουμε ? **, ετσι για να λαβουμε και τα μετρα μας για κανενα λιμανι ?
ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ
...ΣΩΣΙΒΙΟ 'ΔΡΑΚΟΣ'
FIA 8858-2002 !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mdwBPV-E ... re=related....ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....
http://www.youtube.com/watch?v=j0uyqnKx ... re=related -
........
φυλαξε μια δρακο-μπανανα για τον τριμαλακα με το 5αρι των χθεσινων δοκιμων του παλαδιου ...
-
TO CORSA CLUB ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Δ. ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΜΕΠΕ Καραθεοδωρη & Δώριζα 9 Ν.Ψυχικο 11525 τηλ 210 6777240 φαξ 210 6777242
www.corsaclub.gr e-mail: info@corsaclub.gr
ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ !!
ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ
ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ AFTER SALES ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ HANS CLIPS !
HANS SPORT 490 E
HANS RACING 790 E (καλλιτερες τιμες για ομαδικες αγορες!)
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑδε μας το εξηγειτε και σε εμας τους χαζους αυτο λιγο
-
Ρωτήστε τον κύριο Ριζικάρη,εμεις απλά παρουσιάζουμε τα mail με τις προσφορές για τον σύνδεσμο, οπως μας τις στέλνουν οι διάφοροι επιχειρηματίες του χώρου.
HANS