-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ-ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΡΚΑΣ ΗYUNDAI AΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΙΕΗ 4513 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΟ 100 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ) ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΞΗΛΩΝΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΩΣΗ.
-
'Εφυγε' Swift Sport με πινακιδα κυκλοφοριας ΙΚΡ7543. Το αυτοκινητο ειναι απο Ν.Σμυρνη χρωματος ανθρακι, ειναι χαμηλωμενο με φιμε και εχει μονη εξατμιση πισω.
-
Ο χρήστης panos ppm έγραψε:
Eκλάπει ΤΟΥΟΤΑ ΗΙLUX μοντέλο 1992 χρώμματος μπλέ με πινακίδα ΚΡΒ 8479 την Πέμπτη 29 Σεπτμβρίου στην περιοχή Ζωγράφου. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνίσει μαζί μου.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ-ΓΥΦΤΩΝ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Εκλαπη μαλλον σημερα fiat 126 απο αργυρουπολη
Αριθμος κυκλοφοριας ΥΜΒ 5145 χρωμα μπλε , ειναι σειρα 1 , 600κυβικα και δεν εχει πανω προφυλαχτηρες
Πριν απο καμια βδομαδα του ειχε βαλει χαρτι ο δημος αλλα δεν το εχει παρει αυτοςΕυχαριστω
-
Εκλάπη FORD SIERRA αριθμός κυκλοφορίας ΥΕΑ 1965 ποντικί χρώμα, ζάντες κομπομοτιβ-λουκ cosworth κτλ από περιοχή άνω Λιοσίων εχτές το βράδυ 19/11
Ευχαριστώ για την προσοχή σας
-
Κλάπηκε, σήμερα τα ξημερώματα, Toyota hilux, μοντέλο 2003, χρώμα σκούρο πράσινο, με αριθμό πινακίδας ΚΡΗ 9506 από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Παρακαλώ να ειδοποιήσετε αν δειτε κάτι...
Ευχαριστώ! -
Κλάπηκε TRUMPH TIGER 1050, Ανθρακί, με χούφτες, αρ. ΟΙΗ-479, στο Παλαιό Φάληρο ξημερώματα Τετάρτης 7/12 και ώρα 03.00 πμ..
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..Αν και παρα πολύ παλιός αναγνώστης των 4Τ, λυπάμαι που το πρώτο μου ποστ ειναι τοσο δυσάρεστο..
Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία
Ανδρέας -
Εκλάπη μαύρο Smart ForTwo Brabus Exclusive με αριθμό κυκλοφορίας IMP 2936
Φέρει λευκό ανακλαστικό αυτοκόλλητο DSTUDIO.GR στο τζάμι του πορτμπαγκάζ.
Ήταν σταθμευμένο στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι απ όπου και εξαφανίστηκε σήμερα 7/1/2012 (απο τις 23:00 - 6/2 μέχρι 6:00 - 7/1/2012)
Αν δείτε κάτι, παρακαλώ, καλέστε την αστυνομία. -
7/1 θες να πεις...
κρίμα! το πειραματόζωο του wrap ήταν;
-
Οχι, του αδερφου μου λες εσυ.
Αυτο τωρα θα του αλλαζα χρωμα. -
Εκλάπη Mitshubishi Colt χρώματος κόκκινο, πεντάπορτο με πινακίδα** ΖΧΕ 5562** από την περιοχή των Θρακομακεδόνων σήμερα 11/1/2012 το πρωί από τις 04.00-07.00 . Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου είτε με pm είτε στο 6944600753.
Ευχαριστώ
Γιώργος -
Αλέξανδρε το δικό σου ήταν;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αλέξανδρε το δικό σου ήταν;Ναι
-
πω ρε φίλε μακάρι να το βρεις γρήγορα και άθικτο
-
Καλησπέρα παιδιά, την Παρασκευή 13/01/2012 εκλάπη από την περιοχή του ευόσμου Θεσσαλονίκης ένα roadster buewave look brabus cupe, με πινακίδες ZKY 5888. Φέρει μια χαρακτηριστική άσπρη χαρακιά στο πίσω φτερό. Αν το πάρει το μάτι σας πουθενά παρακαλώ ενημερώστε το 100 (το αμάξι έχει δηλωθεί) η στείλτε μου mail στο dpyxaras@facebook.com (αν το βρείτε κάπου παρατημένο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης -
Εκλάπη την Τετάρτη 25/01/2012 από την περιοχή της Μεταμόρφωσης το υπ' αριθμόν ΕΚΑ 5336 φορτηγό τετραξονικό κόκκινου χρώματος με ασημί καρότσα. Παρακαλώ αν το δείτε πουθενά ενημερώστε το 100 (το φορτηγό έχει δηλωθεί) η πάρτε τηλ. στο 6977375447 (αν το βρείτε κάπου παρατημένο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ηλίας -
Σήμερα το πρωί έκλεψαν αγροτικό φορτηγό έξω από το σπίτι μας στον Αγιο Δημήτριο .Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από μάντρα και είχε εισαχθεί από Γερμανία.Όποιος δει κάτι ή το τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από την δήλωση στην ασφάλεια θα μας βοήθαγε πολύ.
-
ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ BP.ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ ΑΣΠΡΟ.ΚΡΗ 6852.ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Η' ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 6972505767.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλέξανδρε το δικό σου ήταν;
Ναι
Kανένα νεότερο?
-
ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 29/2/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 - 6.00
ΜΗΧΑΝΗ ΥΑΜΑΗΑ R6 ΜΟΝΤΕΛΟ 2008 ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ (πινακιδα) ΝΚΥ 870
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ
6947263054
Ανακοινώσεις κλοπων