-
Φυσικα και ειναι απαραδεκτο...Το θεμα ειναι οτι και στη BMW μαλλον το γνωριζουν το προβλημα.Στο γνωστο μου ειπαν οτι το εχουν παρουσιασει λαι αλλα αυτοκινητα ,οποτε δε μιλαμε για μεμονωμένο περιστατικό...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Φυσικα και ειναι απαραδεκτο...Το θεμα ειναι οτι και στη BMW μαλλον το γνωριζουν το προβλημα.Στο γνωστο μου ειπαν οτι το εχουν παρουσιασει λαι αλλα αυτοκινητα ,οποτε δε μιλαμε για μεμονωμένο περιστατικό...Τι πρόβλημα είναι αυτό λοιπόν που δεν αναφέρεται πουθενά και σε κανένα φόρουμ? Εδώ μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι δε δουλεύει το RCD του και θέλει να βάλει υγραέριο στην Μ3 του...δε θα μπει να γράψει για το σπασμένο του μοτέρ σε 116i που 9/10 Σειρά 1 που κυκλοφορούν είναι 1600άρια? Έχει πουλήσει πιο πολύ και από τη 316i
Τέλος, αν κάποιος τώρα άλλαζε λάδια κάθε 30.000κμ, δε περίμενε να ζεσταθεί το μοτέρ και το έσκιζε κρύο, άφηνε το λάδι μέσα πάνω από χρόνο και το είχε στους κόφτες...ε...σόρρυ αλλά δε του φταίει η BMW (και η κάθε BMW)
Θέλω να καταλήξω ότι πρέπει να μάθουμε δύο βασικά πράγματα:
- Τι συντήρηση έκανε στο αυτοκίνητο
- Τι απάντηση έδωσε η BMW και τι φταίει
Γενικώς...μοτέρ σπάνε παντού και σε όλες τις εταιρίες. Σοβαρό πρόβλημα είναι αν συμβαίνει σε πάνω από 5% των οχημάτων...οτιδήποτε κάτω από αυτό είναι μεμονωμένο περιστατικό.
-
Όπως επίσης και να διαβάσεις το τόπικ από την αρχή γιατί όλα σου τα 'συμπεράσματα' έχουν απαντηθεί, εκτός ίσως από την ολοκληρωμάνη απάντηση της μαμάς εταιρίας. Βεβαίως μετά από 2 χρόνια!!!!! ακόμα ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα. Ο άνθρωπος μπορεί και να το έχει πουλήσει και εμείς ακόμα... Τέσπα
-
Ο χρήστης JohnK έγραψε:
Όπως επίσης και να διαβάσεις το τόπικ από την αρχή γιατί όλα σου τα 'συμπεράσματα' έχουν απαντηθεί, εκτός ίσως από την ολοκληρωμάνη απάντηση της μαμάς εταιρίας. Βεβαίως μετά από 2 χρόνια!!!!! ακόμα ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα. Ο άνθρωπος μπορεί και να το έχει πουλήσει και εμείς ακόμα... ΤέσπαΣε αυτο το θεμα εχουν γραφτει 4 διαφορετικες περιπτωσεις για σπασμενους κινητηρες,δεν ειναι μονο η περιπτωση για την οποια ανοιχτηκε το θεμα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Φυσικα και ειναι απαραδεκτο...Το θεμα ειναι οτι και στη BMW μαλλον το γνωριζουν το προβλημα.Στο γνωστο μου ειπαν οτι το εχουν παρουσιασει λαι αλλα αυτοκινητα ,οποτε δε μιλαμε για μεμονωμένο περιστατικό...
Τι πρόβλημα είναι αυτό λοιπόν που δεν αναφέρεται πουθενά και σε κανένα φόρουμ? Εδώ μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι δε δουλεύει το RCD του και θέλει να βάλει υγραέριο στην Μ3 του...δε θα μπει να γράψει για το σπασμένο του μοτέρ σε 116i που 9/10 Σειρά 1 που κυκλοφορούν είναι 1600άρια? Έχει πουλήσει πιο πολύ και από τη 316i
Τέλος, αν κάποιος τώρα άλλαζε λάδια κάθε 30.000κμ, δε περίμενε να ζεσταθεί το μοτέρ και το έσκιζε κρύο, άφηνε το λάδι μέσα πάνω από χρόνο και το είχε στους κόφτες...ε...σόρρυ αλλά δε του φταίει η BMW (και η κάθε BMW)
Θέλω να καταλήξω ότι πρέπει να μάθουμε δύο βασικά πράγματα:
- Τι συντήρηση έκανε στο αυτοκίνητο
- Τι απάντηση έδωσε η BMW και τι φταίει
Γενικώς...μοτέρ σπάνε παντού και σε όλες τις εταιρίες. Σοβαρό πρόβλημα είναι αν συμβαίνει σε πάνω από 5% των οχημάτων...οτιδήποτε κάτω από αυτό είναι μεμονωμένο περιστατικό.
εσυ εισαι χειροτερος και απο μενα στο κολυμα
έσπασε κινητήρας σε bmw 116!!!!!