-
140GB σκληρό θέλει και partition,μήπως θέλει και τπτ σουβλάκια πέστου ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
140GB σκληρό θέλει και partition,μήπως θέλει και τπτ σουβλάκια πέστου ?ποσο θελουν τα λινουξ?
τα win σε 60-80 καλα ειναι παντως
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
140GB σκληρό θέλει και partition,μήπως θέλει και τπτ σουβλάκια πέστου ?Κόψε κανένα μηδενικό (από δεξιά) και είσαι μέσα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποσο θελουν τα λινουξ?
τα win σε 60-80 καλα ειναι παντως
Το Linux!
Μια φορά και εγώ να διορθώσω κάποιον! Όχι συνέχεια να διορθώνουν εμένα ! -
δε το χα σκεφτει ποτε οτι ειναι στον ενικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol: δε το χα σκεφτει ποτε οτι ειναι στον ενικοΔε θα θεωρείτε λάθος στη περίπτωση που αναφέρεσαι με σεβασμό και χρησιμοποιείς το πληθυντικό!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Κόψε κανένα μηδενικό (από δεξιά) και είσαι μέσα!
ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ είναι τι μηδενικό να κόψω,απ τα σουβλάκια?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κόψε κανένα μηδενικό (από δεξιά) και είσαι μέσα!
ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ είναι τι μηδενικό να κόψω,απ τα σουβλάκια?
Εννοούσα πως χωράει και σε partition 14GB - αν τα δεδομένα σου κρατάς σε κάποιο κοινό partition (σε NTFS)...
Δηλαδή ΜΟΝΟ το λειτουργικό να βάλεις ... -
Καμιά πενηνταριά γίγα είναι τα προγράμματα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καμιά πενηνταριά γίγα είναι τα προγράμματαΤότε ναι, θέλεις χώρο! Τι του έχεις βάλει!;;;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Καμιά πενηνταριά γίγα είναι τα προγράμματα
Τότε ναι, θέλεις χώρο! Τι του έχεις βάλει!;;;
Αυτά δε λέγονται
-
manosk, σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, αν δεν μπορείς να βρεις ή δεν έχεις τα fonts στείλε μου πμ.
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
manosk, σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, αν δεν μπορείς να βρεις ή δεν έχεις τα fonts στείλε μου πμ.Τον χάσαμε .... Λέτε να βάζει το Arch;;
-
Φτου κα-κα!!
(Σημείωση: Είχα για χρόνια Arch, και συνεχίζω να έχω στο netbook. Δεν έχω κάτι κατά της διανομής, απλά δεν είναι από αυτές που 'βάζεις για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου'. Σε αυτή την κατηγορία ταιριάζουν πολύ περισσότερο τα Ubuntu, Debian Testing (ο DB/file server μου) και Debian Stable (ο backup server μου - arm -) )
-
Ποιο είναι το αντίστοιχο του/της MS Access για το Ubuntu;
_
-
OpenOffice / LibreOffice Base.
Μπορεί να διαβάσει πίνακες (και queries) αν δεν κάνω λάθος από MS Access, αλλά μέχρι εκεί. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
OpenOffice / LibreOffice Base.
Μπορεί να διαβάσει πίνακες (και queries) αν δεν κάνω λάθος από MS Access, αλλά μέχρι εκεί.Ευχαριστώ πάρα πολύ, απορώ γιατί δεν είχα σκεφτεί το OpenOffice/LibreOffice.
Μιας και γνωρίζεις,
να υποθέσω ότι λειτουργεί όπως το/η MS Access;
Δλδ μπορώ να δημιουργήσω μία ΒΔ με tables, αναφορές, forms κλπ;EDIT: Άκυρη η ερώτηση, τα κάνει όλα αυτά με το παραπάνω. Base, here i come
_
-
Μολις εβαλα ubuntu και εκανα και εγκατασταση το amsn. το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπω σε καμια γραμμη εργαλειων.... πως το επαναφερω στην επιφανεια;;;
επισης αυτο το σπαστικο πραγμα να μου ζηταει συνεχεια κωδικο , πως το βγαζω;;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μολις εβαλα ubuntu και εκανα και εγκατασταση το amsn. το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπω σε καμια γραμμη εργαλειων.... πως το επαναφερω στην επιφανεια;;;επισης αυτο το σπαστικο πραγμα να μου ζηταει συνεχεια κωδικο , πως το βγαζω;;;
(δε γνωρίζω την ορολογία στα Ελληνικά γιατί έχω αγγλικά μενού)
Δεξί κλικ στο panel > Add to panelΑν δε φαίνεται τότε είτε System > Preferences > Main Menu και κοιτάς αν είναι κάπου, είτε το προσθέτεις.
_
-
Aφού τράβηξα λίγη φρίκη, τώρα έστησα το Ubuntu 11.04 μια χαρά. Εγκατέστησα αυτά που ήθελα, έβγαλα αυτά που δεν ήθελα, κατάφερα να το κάνω να βλέπει στην εκκίνηση άλλα partition, ΟΚ.
Τo libre office κάνει τη δουλειά του, αν και έχει ορισμένα σπαστικά.
Γενικά βρίσκω σχεδόν ό,τι εφαρμογή θέλω, πλην παιχνιδιών φυσικά.Δοκίμασα το KUbuntu, αν και συμπαθητικό και πιο windows, για κάποιο λόγο δείχνει θαμπά τα γράμματα/παράθυρα και, μολονότι ενεργοποίησα τους proprietary οδηγούς της nvidia, όπως έκανα και στο απλό ubuntu, δεν λέει να δείξει σωστά.
Το παρατάω όμως στο partition του ως backup γιατί δε λέει να δουλεύεις ταυτόχρονα σε διαφορετικό layout, ξεχνάς κι αυτά που μαθαίνεις.Δούλεψα και το Gimp - καλό είναι. [Άσχετο: μαθαίνω τώρα το Photoshop γιατί το Paintshop 7 που χρησιμοποιούσα εδώ και πολλά χρόνια έχει περιορισμένες δυνατότητες. Απίστευτο πρόγραμμα.]
Ξέρετε τι ψάχνω; Ένα πρόγραμμα σαν το Acronis True Image, γιατί έχω στήσει το σύστημα όπως θέλω, αλλά αν κάνω καμιά βλακεία και κρασάρουν όλα, θέλω να μην κάθομαι να στήνω τα πάντα από την αρχή. Υπάρχει τπτ που να φτιάχνει και USB στικάκι εκκίνησης (όπως το Acronis) ή να χρησιμοποιήσω απλά έτοιμο στικάκι με το Acronis δουλεύοντάς το στην εκκίνηση του PC;
Και δεύτερον: έχω ένα PDA, το οποίο συνδέεται με USB καλώδιο στο PC. Σε windows εντοπιζόταν η συσκευή και διαβάζονταν τα περιεχόμενά της με το Active Sync. Δοκίμασα το SynCE, αλλά, αν και εγκαθίσταται, δεν τρέχει, δεν βλέπω πουθενά κάποιο εικονίδιο όταν το τρέχω δηλαδή. Υπάρχει λύση;
LiNuX Forum