-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αντε στο μαγαζί κομμάτια να γίνει,έχω στον μισό και τα XP,καλά που δεν το έκανα σπίτι να χάσω όλα τα δεδομένα να γίνει τση π@υτάνας το κάγκελο
Δεν ξέρω αν φταίει η Νvidia αλλά εγώ μια πήρα που άλλαξα στο μαγαζί και ξανά δεν έχει,ΑΤΙ μόνο.
τση πουτ@νας ε; Τώρα φταίνε να στην πέσουν οι παραθυράκηδες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντε στο μαγαζί κομμάτια να γίνει,έχω στον μισό και τα XP,καλά που δεν το έκανα σπίτι να χάσω όλα τα δεδομένα να γίνει τση π@υτάνας το κάγκελο
Δεν ξέρω αν φταίει η Νvidia αλλά εγώ μια πήρα που άλλαξα στο μαγαζί και ξανά δεν έχει,ΑΤΙ μόνο.
τση πουτ@νας ε; Τώρα φταίνε να στην πέσουν οι παραθυράκηδες;
Aσε δεν τους παίρνει,έχουν προβλήματα να ασχοληθούν
Στο SP 139 θα δουλέψουν παιδιά ,υπομονή
Με το καλημέρα στα ΧΡ άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια,σφάλμα αναφοράς------>να αποσταλεί?------.off όλα τα παράθυρα κι απ την αρχή------> -
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.
Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Από ό,τι φαίνεται ανήκεις στην περίπτωση που αναφέρεται σε αυτό το λινκ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=963425&page=3
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνάντησαν δυσκολίες και ασυμβατότητες στην αναβάθμιση σε 8.10. Μερικοί απεγκατέστησαν το compiz, άλλοι έβαλαν τον opensource driver, οι περισσότεροι που δεν είχαν όρεξη να το ψάξουν περισσότερο ξαναγύρισαν στο 8.04...
Μα πως γίνετε με την ίδια έκδοση,την 8.04 να μην έχουν πρόβλημα στην αναβάθμιση και άλλοι να έχουν?
Στο συγκεκριμένο pc δεν έχω σχεδόν τπτ εγκατεστημένο,ούτε compiz ουτε τπτ.
Πάλι φορμάτ κι απ την αρχή?Aφήστε ρε παιδιά το Σάββα με τα λαμπάκια του
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Από ό,τι φαίνεται ανήκεις στην περίπτωση που αναφέρεται σε αυτό το λινκ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=963425&page=3
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνάντησαν δυσκολίες και ασυμβατότητες στην αναβάθμιση σε 8.10. Μερικοί απεγκατέστησαν το compiz, άλλοι έβαλαν τον opensource driver, οι περισσότεροι που δεν είχαν όρεξη να το ψάξουν περισσότερο ξαναγύρισαν στο 8.04...
Μα πως γίνετε με την ίδια έκδοση,την 8.04 να μην έχουν πρόβλημα στην αναβάθμιση και άλλοι να έχουν?
Δεν εφτιαξε ακομα το δικο σου;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
βάλε XP λέμε...ακόμα;
-
Να σου πω την αλήθεια επειδή είναι το pc του μαγαζιού δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ.
Πάντως υποπτεύομαι το πρόβλημα σε drivers.
Στα ξένα φόρα που ψιλοέψαξα δεν μπόρεσα να βρώ πλήρης λύση στο πρόβλημα μιας και φαντάζομαι είναι της βδομάδας το πρόβλημα.
Απ την άλλη θα πρέπει να πάρω το pc σπίτι και ψάχνοντας να λύσω το πρόβλημα λιιώς δε γίνετε.
Φορματ δε θέλω να κάνω,είμαι της λογικής να λύνω το πρόβλημα κι όχι να το κουκουλώνω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βάλε XP λέμε...ακόμα;
Ασε μάστορααααααα......
Στο μισό σκληρό στο μαγαζί εχω XP ΠΑΡΘΕΝΑ.
Xθες λόγω του προβλήματος με την αναβάθμιση του ubuntu τα εγκαινίασα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Αιντεεεεε η μαλακίες,κοληματα,αναφορες σφάλματος,ρε ουστ από δω τα όργια -
Προσπάθησε το εξής:
Όταν φτάσει στη log in screen πάτα options κάτω αριστερά.
Επέλεξε select session -> failsafe GNOME.
Κάνε log in κανονικά και ΑΝ δουλέψει και μπεις, αναβάθμισε τους drivers της nvidia που ΛΟΓΙΚΑ θα σου ζητήσει το ίδιο. -
Πόσο καιρό τα είχες παρθένα; Γιατί ξες, η έλλειψη τρελαίνει...
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Προσπάθησε το εξής:
Όταν φτάσει στη log in screen πάτα options κάτω αριστερά.
Επέλεξε select session -> failsafe GNOME.
Κάνε log in κανονικά και ΑΝ δουλέψει και μπεις, αναβάθμισε τους drivers της nvidia που ΛΟΓΙΚΑ θα σου ζητήσει το ίδιο.Προκαταβολικά ευχαριστώ ΑΛΛΑ,όπως είπα θα πρέπει κάποια στιγμή να τον πάρω σπίτι να τον έχω εδώ με την ησυχία μου αλλιώς δε θα κάνω δουλειά.
Μπορεί η εντολή που μου λες πχ να ειναι σωστή ,θα πρέπει να πάω αυριο να δοκιμάσω κι αν ΔΕΝ την άλλη πάλι,οπότε καταλαβαίνεις.
ΣΒΤΚ θα τον πάρω εδώ.
Μέχρι τότε δώστε εντολές -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο καιρό τα είχες παρθένα; Γιατί ξες, η έλλειψη τρελαίνει...Γιατί ρε συ,υπάρχει περίπτωση εν λειτουργεία να βγάλουν 6μηνο χωρίς φορματ?
-
Λοιπόν πάμε απ την αρχή,μπας και βοηθήσω περισσότερο.
Ξεκινάει ο υπολογιστής,φορτώνει ο πυρήνας (η πορτοκαλί μπάρα) και μετά βγάζει μαύρη οθόνη:starting anac(h)ronistic cron anacron [ok]
starting deferent execution scheduler atd [ok]
starting periodic command scheduler crond [ok]
checking battery state [ok]
runing local boot scripts (letc/rv.local) [ok]kαι κολλάει εκεί.
-
Ολα πρίμα
Επιτέλους τέλος -
Τελικά τι ήταν; Κάποιο πρόβλημα στο /etc/apt/sources.list ;
-
Για πες, ιδίως για την περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα...
_
-
Έβαλε ΧΡ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έβαλε ΧΡ.οχι, αγορασε corolla 35ετιας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έβαλε ΧΡ... με dual boot τα Vista !!!
-
LiNuX Forum