-
Τι πρέπει να πειράξω στα παραπάνω;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι πρέπει να πειράξω στα παραπάνω;
Την 3-η από πάνω επιλογή!!!!
Υ.Γ. 4-η από κάτω!
-
Επιτέλους, μπορώ να γράφω γιαπωνέζικα!!!
Α, δεν ήταν αυτό το πρόβλημά.
ΟΚ, λύθηκε.
-
Τι έχεις στην 3-η από κάτω επιλογή;
Τίκαρέ το και χρησιμοποίησέ το οπότε (και αν) χρειαστείς ...
-
Μια ερώτηση, πώς μπορώ να ανοίξω τα αρχεία tar.bz2...;
-
Με οποιονδήποτε archive manager (που πρέπει να υπάρχει προεγκατεστημένος...)
Αλλιώς tar xf -
Θενξ Σταύρο θα το δοκιμάσω όταν ξαναμπώ στο ubuntu
Μια τελευταία ερώτηση, πώς θα αποκτήσω ΠΛΗΡΗ δικαιώματα στο ubuntu; Πχ να επεμβαίνω και στους φακέλους στο σύστημα αρχείων κλπ. .
-
Μετά την αναβάθμιση ( ) στο Ubuntu 12.04, υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις.
Δεν βρίσκει τα σωστά αποθετήρια, μου βγάζει μηνύματα ότι δεν έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις (αν και δεν φαίνεται νεότερη αναβάθμιση), βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση όταν ψάχνει για αναβαθμίσεις, ίσως γιατί δεν μπορεί να πάρει πληροφορίες από συγκεκριμένα αποθετήρια.
Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω reset στα αποθετήρια, αντικαθιστώντας τα με ενημερωμένα;Χώρια που το σύστημα έχει γίνει κάπως ασταθές. Προγράμματα κρασάρουν, όχι ιδιαίτερα συχνά, αλλά σε σχέση με το 'σχεδόν ποτέ' της 11.04, στη σπάει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χώρια που το σύστημα έχει γίνει κάπως ασταθές. Προγράμματα κρασάρουν, όχι ιδιαίτερα συχνά, αλλά σε σχέση με το 'σχεδόν ποτέ' της 11.04, στη σπάει.
Σε μένα ακριβώς το αντίθετο. Η 12.04 πετάει(υπ'όψιν 2πύρηνο λάπτοπ 4ετίας)
-
Φρέσκια εγκατάσταση ή αναβάθμιση;
Σ' εμένα φαίνεται ότι έχουν κάνει ζημιά πολλά 'σκουπίδια' από τις προηγούμενες εκδόσεις. -
Αναβάθμιση. Και dual boot με win7 (64bit).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σ' εμένα φαίνεται ότι έχουν κάνει ζημιά πολλά 'σκουπίδια' από τις προηγούμενες εκδόσεις.Άνοιξε με έναν επεξεργαστή κειμένου και δες που βλέπουν τα προβληματικά αποθετήρια ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αλλιώς tar xfΛάθος. Το .bz2 χρειάζεται είτε το switch 'j' για να αποσυμπιεστεί, είτε να το περάσεις με pipe στο tar ασυμπίεστο (π.χ. bzcat file.tar.bz2 | tar -x - )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αλλιώς tar xfΛάθος. Το .bz2 χρειάζεται είτε το switch 'j' για να αποσυμπιεστεί, είτε να το περάσεις με pipe στο tar ασυμπίεστο (π.χ. bzcat file.tar.bz2 | tar -x - )
Λάθος. Το GNU tar (που έχει εγκατεστημένος ο φίλος) εδώ και 3-4 χρόνια αναγνωρίζει τον τύπο της συμπίεσης και χρησιμοποιεί το αντίστοιχο πρόγραμμα από μόνο του
-
Λάθος. Το GNU tar (που έχει εγκατεστημένος ο φίλος) εδώ και 3-4 χρόνια αναγνωρίζει τον τύπο της συμπίεσης και χρησιμοποιεί το αντίστοιχο πρόγραμμα από μόνο του
Λάθος. Γιατί μπορώ.
-
Λάθος.I stand corrected.
Τι τρελά κόλπα είναι αυτά;!
Καμμιά φορά αναρωτιέμαι τι άλλο παρόμοιο πράγμα αγνοώ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λάθος.
I stand corrected.
Τι τρελά κόλπα είναι αυτά;!
Καμμιά φορά αναρωτιέμαι τι άλλο παρόμοιο πράγμα αγνοώ.
κοντά στον Σταυρο θα μάθεις πολλά
...
on topic:
εν αναμονή νέου συστήματος άρχισε να με προβληματίζει η επιλογή διανομής.
Με τρώει το χέρι για Arch και κανα E17 και το ερώτημα είναι:
α)Είμαι μαλάκας.
β)Είμαι πολύ μαλάκας.
γ)Και τα δύο μαζί (και βάλε). -
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Σ' εμένα φαίνεται ότι έχουν κάνει ζημιά πολλά 'σκουπίδια' από τις προηγούμενες εκδόσεις.Άνοιξε με έναν επεξεργαστή κειμένου και δες που βλέπουν τα προβληματικά αποθετήρια ...
Τι ακριβώς ν' ανοίξω και πώς βρίσκω πού πρέπει να δείξουν τα προβληματικά αποθετήρια;
LiNuX Forum