-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...
mesastou Μπορεί και θα έρθει
...sorry, κάποια στιγμή κάπου ποιο κοντά, είναι 300χλμ από το σπίτι μου
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
sorry, κάποια στιγμή κάπου ποιο κοντά, είναι 300χλμ από το σπίτι μουΚάποτε ξεκίνησα οδικώς για Κων/πολη. Όταν είδαμε ταμπέλα '260 χιλιόμετρα' είπαμε όλοι μαζί: 'Φτάσαμε!'
-
Λοιπόν. Πρόγραμμα αναχώρησης.
09:00 στα Goody's στα Μέγαρα. Αναχώρηση μέχρι τις 09:30.
Άφιξη στου Πυργιώτη κατά τις 12:00
Επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία
Καφές παραλιακά
Ταβέρνα-->ΞεκοίλιασμαΚαφές/Ποτό---> Αναχώρηση
-
tm 2 ατομα. οριστικο!
τα λεμε στα Goody's! -
Έπιασαν οι απειλές.
Κούκε, συγκεντρώσου. Στην Αρχ. Ολυμπία δεν έχει θάλασσα, σου είπα. -
Aπό βόρεια κανείς δεν θα κατέβει, ε;
-
Ε, δεν έχει! ΟΚ! Και λοιπόν? Δεν μπορούμε να δούμε τα αρχαία και ΜΕΤΑ να πάμε για καφέ παραλιακά?
Ντίνε, θα έρθεις ρε?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έπιασαν οι απειλές.
Κούκε, συγκεντρώσου. Στην Αρχ. Ολυμπία δεν έχει θάλασσα, σου είπα.φερε μια θαλασσα στο παιδι σου ειπα!!
-
Mόνος μου πολύ δύσκολο, είχα ένα έντονο 4ημερο με πολύ οδήγηση. Γιαυτό είπα να δω αν κατέβει κανένας από μας εδώ πάνω, γιατί θέλω να σας δω ρε γμτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mόνος μου πολύ δύσκολο, είχα ένα έντονο 4ημερο με πολύ οδήγηση. Γιαυτό είπα να δω αν κατέβει κανένας από μας εδώ πάνω, γιατί θέλω να σας δω ρε γμτ.Ο κολλητός μου? Ο Βασίλης? Με τον Αντρέα δεν σου λέω, γιατί αυτό κάνει την Κύρου Ανάβαση ( ), ο Φαντάρος δεν είναι έξω?
-
Θα δω με τον κολλητο τι παίζει, αλλά χλωμό τον κόβω, όπως και τον ροζούλη. Ο φαντάρος ΑΤΙΑ είναι.
-
ΜΕΤΑ θα πάμε για καφέ παραλιακά, ρε απίθανε. Μετά το φαγητό.
Εκτός κ θέλεις να γυρνάμε μια ώρα στ' αρχαία δίχως καφέ, μετά να πάμε για καφέ κ γρήγορα για φαγητό.
Ή θέλεις να φτάσουμε στην ταβέρνα στις 5;Ααααααααααααααααα...
Άστο, το 'χω: Έχει πισίνα σ' ένα μαγαζί στην Αρχ. Ολυμπία και αφίσες με ηλιοβασιλέματα. Θα του τηλεφωνήσω να την γεμίσει.Ντίνε θα κατέβει ο Ανδρέας, είπε. Αν και είναι δύσκολο να σε βολεύουν οι ώρες του...
Ρε, να του στείλουμε μια λίμο του παιδιού να τον φέρει; Ολόκληρος mod είναι... -
Δεν χρειάζεται λίμο, και ένα EVO αρκεί.
-
ΡΕ! Πάμε όπου θέλετε. Αρκεί να είμαστε παρέα!
Ο mod Dr Dinos βεβαίως δεν χρειάζεται limo. Διαθέτει αεριωθούμενο Πεουγκεότ!
-
Ο χρήστης Κεφαλλονίτης έγραψε:
Με πούλμαν θα γίνει η εκδρομή;To 'πε και το 'κανε ο άτιμος!
Λοιπόν, τα Ιόνια νησιά θα έχουν εκπρόσωπο, καθώς θα πεταχτώ με τη μηχανή. (γι' αυτό αργά στις στροφές καμμένοι, δεν είναι Σαξό, δίτροχο είναι )
Επειδή παίζει σοβαρή περίπτωση να φύγω μετά κατευθείαν για Αθήνα (είναι ιερός ο σκοπός ) θα φύγω σχετικά νωρίς, έτσι ώστε όσο το δυνατόν στο 'δρόμο' Πύργου-Πάτρας-Κορίνθου να μη με βρει σκοτάδι.
Νύχτα σε αυτό το μπουρδέλο με δίτροχο δεεν... -
αντε μπραβο να σε δουμε να μας πεις τα νεα σου! χαθηκες εκει χαμου που πηγες!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν χρειάζεται λίμο, και ένα EVO αρκεί.Δεν βγαίνει EVO σε limo;
(Αν φιλοτιμηθεί κανένας κ μας διαθέσει EVO, έρχομαι να σε πάρω κ μετά σε ξαναφέρνω Θεσσαλονίκη). -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με πούλμαν θα γίνει η εκδρομή;
To 'πε και το 'κανε ο άτιμος!
Κι εσένα σου φαίνεται γνωστή η φάτσα του, έ;
Μωρε που τον ξέρω, που τον ξέρω... -
Μάλλον δεν είναι αυτός που νομίζετε.
-
Για να το λες εσύ...
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11