-
Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι στην αναζητηση ,
αν μπορει καποιος να βοηθησει και μετα ας κλειδωθει/διαγραφει ..
ξερει κανεις τι λαμπες xenon σε hid conversion πρεπει να ζητησω για Jimny ?
ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι στην αναζητηση ,αν μπορει καποιος να βοηθησει και μετα ας κλειδωθει/διαγραφει ..
ΜΗΝ το κάνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! Θα στραβώνεις Ο,ΤΙ κινείται! Τα φανάρια του Jimny δεν κάνουν για xenon!
Δεν υπερβάλλω καθόλου, ειλικρινά!
-
Κάτι μου λέει ότι εντός της ημέρας θα πιάσουμε τις 10 σελίδες .
Φίλε μου με aftermarket xenon στο Jimny θα δημιουργείται μνεγάλο πρόβλημα στους απέναντι. Είναι που είναι ψηλό δεν έχει και 'γλομπάκι' ο φανός σου θα είναι άκρως επικίνδυνο και για τους απέναντι και για σένα. Θα έλεγα να μείνεις με τις κοινές λάμπες.
Υ.Γ. Μου έχει τύχει από απέναντι να έρχεται Jimny με after market xenon και αμέσως έκοψα ταχύτητα γιατί δεν έβλεπα καλά.
-
Βασικα δεν ειναι για μενα , εγω δεν ειμαι βουνισιος , ειναι για εναν φιλο μου ...
Θα μεταφερω τις συμβουλες σας , αλλα ειναι αποκλειστηκα δικο του θεμα ....βασικα εκτος ομως απο τις συμβουλες , θα ηθελα και μια απαντηση αν καποιος γνωριζει ...
αυτος ηταν ο λογος που με ρωτησε ,για να μην παει ψαχνωντας και τον πιασουν κοροιδο ... -
Βασικα δεν ειναι για μενα , εγω δεν ειμαι βουνισιος , ειναι για εναν φιλο μου ...
Θα μεταφερω τις συμβουλες σας , αλλα ειναι αποκλειστηκα δικο του θεμα ....βασικα εκτος ομως απο τις συμβουλες , θα ηθελα και μια απαντηση αν καποιος γνωριζει ...
αυτος ηταν ο λογος που με ρωτησε ,για να μην παει ψαχνωντας και τον πιασουν κοροιδο ...Για να δει τι τυπο λαμπες θα παρει ή θα κοιταξει τι λεει το μανουαλ ή θα βγαλει μια και θα δει τι τυπος λαμπας ειναι.
-
αυτος ηταν ο λογος που με ρωτησε ,για να μην παει ψαχνωντας και τον πιασουν κοροιδο ...Άκουσε, αν θέλεις μια στιγμή και προσπάθησε να πείσεις τον φίλο σου... Εγώ δεν θα σου πω πως τα xenon στραβώνουν σε όλα τα αυτοκίνητα... Μπορείς να βάλεις xenon και σε πολύ παλιό αυτοκίνητο και να μην στραβώνεις. Το έχω δει και ειλικρινά, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Αλλά σε Jimny, ό,τι μα ό,τι και να κάνεις, θα στραβώνουν και μάλιστα ΠΟΛΥ άσχημα! Όσοι βάζουν xenon σ' αυτό το αυτοκίνητο, πραγματικά είναι .
Δεν ξέρω τι λάμπες παίρνει το Jimny, εύκολα μπορείς να το δεις όμως αφαιρώντας μία ή κοιτώντας το manual, αλλά πραγματικά, θα είναι τραγικό να βάλει ο φίλος σου τέτοια φώτα!
Δεν είναι μόνον θέμα του φίλου σου, αν προσπαθήσεις να τον πείσεις, ίσως καταλάβει. Στην Πάρο φέτος πήγε να με σκοτώσει ένας με ένα HRV, που τον προσπέρασα στην ευθεία πριν την στροφή και μετά έχασα το φως μου!
Αναγκάστηκα να σταματήσω γιατί δεν έβλεπα τίποτε! Τα ίδια θα κάνει και το Jimny, ίσως σε μικρότερο βαθμό γιατί είναι σκληρό (το HRV ήταν και φορτωμένο και τα είχε τέρμα επάνω ο εγκληματίας! ), αλλά και πάλι, θα είναι κινητός κίνδυνος!
-
To τι λαμπες περνει το jimny ειναι προφανες ...
Ειτε το βλεπεις στο manual , ειτε οπως ειπατε βγαζεις μια λαμπα , κτλΗ4 φοραει ...
τι τυπο λαμπας xenon θελει σε hid conversion ..
Γιατι τα Η4 του Jimny , ειναι διπλης ....εχω δει λοιπον διαφορες λαμπες σε διαφορα κιτακια να ονομαζονται ειτε απλα ως Η4 , ειτε ως Η4 hi/low ειτε ως Η4 bixenon ...
αυτη ηταν και η αρχικη μου ερωτηση ....
-
εχω δει λοιπον διαφορες λαμπες σε διαφορα κιτακια να ονομαζονται ειτε απλα ως Η4 , ειτε ως Η4 hi/low ειτε ως Η4 bixenon ...
αυτη ηταν και η αρχικη μου ερωτηση ....
Ιδιες δεν ειναι;
-
Jimny+Xenon= θάνατος και πουλάκια για τα μάτια μας. Ως μέλος του παρόντος φόρουμ, επιβάλλεται να τον μεταπείσεις. Σε άλλα αμάξια δεν είμαι τόσο απόλυτος, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο, no go.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Jimny+Xenon= θάνατος και πουλάκια για τα μάτια μας. Ως μέλος του παρόντος φόρουμ, επιβάλλεται να τον μεταπείσεις. Σε άλλα αμάξια δεν είμαι τόσο απόλυτος, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο, no go.Ακριβώς! Το συγκεκριμένο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ για hid xenon! Είναι απλά εγκληματικό!
-
Ας μην είμαστε απόλυτοι..... Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής όσα Jimny έχω δεί με xenon ήταν επικίνδυνα ενοχλητικά αλλά... μπορεί να υπάρχουν και άλλα που δεν τα έχω συναντήσει ακόμα....
Παρόλα αυτά τον παρακαλώ και τον ικετεύω να προτιμήσει μια από τις καλές κοινές λάμπες +80-+90% πιο φωτεινές και να μην βάλει xenon στο Jimny του. -
Φίλε Onyx, επειδή τα κιτ που κυκλοφορούν είναι συνήθως κοινών προδιαγραφών, όταν σε 10 αμάξια βλέπεις πουλάκια, υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Όταν αυτό το λένε διαφορετικά άτομα, με διαφορετική αντοχή στην τύφλωση, τότε μάλλον πάμε σε κανόνα. Αφενός εγώ προσωπικά έχω μάθει να λέω ό,τι σκέφτομαι (σε κόσμιο τρόπο πάντα, δεν χρειάζεται να προσβάλουμε ούτε να προκαλούμε άμυνα), αφετέρου δεν πρόκειται να συμβουλέψω για κάτι τόσο επικίνδυνο. Γενικότερη διαπίστωση αυτή, που βρίσκει εφαρμογή και στο παρών θέμα.
-
Mετα απο ολα αυτα μαλλον τον μετεπεισα ....
παρ ολα αυτα η αποφαση βαραινει εκεινον και οχι εμενα ...
η γνωμη σας μεταφερθει ακαιρεα ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φίλε Onyx, ....όταν σε 10 αμάξια βλέπεις πουλάκια, υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Όταν αυτό το λένε διαφορετικά άτομα, με διαφορετική αντοχή στην τύφλωση, τότε μάλλον πάμε σε κανόνα.Το 'ας μην είμαστε απόλυτοι' το είπα με έναν λίγο ειρωνικό τρόπο εννοώντας όμως ακριβώς αυτά που λες σχετικά με τα συμπεράσματα στα οποία κάποιος πρέπει να καταλήξει όταν είναι πολλοί που λένε ότι όλα τα Jimny που έχουν δει δημιουργούν πρόβλημα... Έπρεπε να βάλω κανένα και κανένα τέτοιο , θα βοηθούσε.
-
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα;
Να βαλει xenon.....αφου το χαμηλωσει πρωτα
Suzuki Jimny & xenon Hid