-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15275' target='_blank
Το χάος μεταδώθηκε και στο πιό υγιές κομμάτι του αθλήματος.
Μεχρι πριν λίγο καιρό πολλοί έβλεπαν τα ιστορικά ως το μέλλον των αγώνων, τώρα προμηνυεται και δεύτερο κραχ της ΕΛΠΑ, αφου και το φθινοπώρινο ειναι στο καλενταρι του ευρωπαικού της FIA, μιας και ο κινδυνος δεν παύει να υφίσταται , οταν υπάρχουν τετοιου ειδους αλλαγές.
Προσωπικές έριδες και παρεμβάσεις άσχετων ατόμων που μέχρι στιγμής μόνο κακό έχουνε κάνει, φέρνουν το αθλημα στο χείλος του γκρεμού και εμάς στα όρια της απελπισίας.
Εχω να πώ ενα μπράβο στον κύριο (με Κ κεφαλαίο) Αποστολίδη που παραιτήθηκε, επισημαίνοντας τον όλεθρο που θα έρθει από αυτο το χάος που επικρατεί.
Σιγα σιγα η ΕΘΕΑ καταρρέει και εκτιθεται, από ολες τις πλευρές, δυστυχώς παρασύροντας μαζι της και το αγαπημενο μας άθλημα. Ελπίζω αυτό να μην κρατήσει για πολύ. -
Μεχρι πριν λίγο καιρό πολλοί έβλεπαν τα ιστορικά ως το μέλλον των αγώνων, τώρα προμηνυεται και δεύτερο κραχ της ΕΛΠΑ, αφου και το φθινοπώρινο ειναι στο καλενταρι του ευρωπαικού της FIA, μιας και ο κινδυνος δεν παύει να υφίσταται , οταν υπάρχουν τετοιου ειδους αλλαγές.
Προσωπικές έριδες και παρεμβάσεις άσχετων ατόμων που μέχρι στιγμής μόνο κακό έχουνε κάνει, φέρνουν το αθλημα στο χείλος του γκρεμού και εμάς στα όρια της απελπισίας.
Εχω να πώ ενα μπράβο στον κύριο (με Κ κεφαλαίο) Αποστολίδη που παραιτήθηκε, επισημαίνοντας τον όλεθρο που θα έρθει από αυτο το χάος που επικρατεί.
Σιγα σιγα η ΕΘΕΑ καταρρέει και εκτιθεται, από ολες τις πλευρές, δυστυχώς παρασύροντας μαζι της και το αγαπημενο μας άθλημα. Ελπίζω αυτό να μην κρατήσει για πολύ. -
εγω ενα ξερω ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις...!!!τωρα για μια ακομη φορα η ΕΛΠΑ τα εκανε .....
-
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΕΛΠΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...
ΜΗ ΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ...ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ...ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝΑΧ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...και πολύ περισσότερο εμάς τους αγωνιζόμενους
-
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ...ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝΣτο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα.
Αναρωτιέμαι οι κύριοι αυτοί οι οποίοι παραγκώνισαν τον κ Αποστολίδη και τον ώθησαν στην παραίτηση, σε ποιό κόσμο ζούνε, και τί σχέση έχουνε με τον χώρο. Και δεν εννοώ διοικητική, αλλά εννοώ αν έχουν σκεφτεί τι έργο έχει γίνει και από ποιούς αυτά τα χρόνια.
Το ότι στηρίχθηκαν σ ενα δημοσίευμα εφημερίδος για να παγώσουν την επιτροπή ιστορικών, την στιγμή που οι άλλες λέσχες κάνουν εγκλήματα του τύπου 'και να μην έχεις χαρτιά φερτο εδω και πινακίδες βγάζουμε' ενω η επιτροπή ιστορικών της ΕΘΕΑ ήταν η πιο φερέγγυα λύση αποδεδειγμένα,μη αποδεχόμενη τέτοιες τακτικές, υποδεικνύει δόλο και με βάζει σε σκέψεις για σικέ παιχνίδι.
Κρίμα πάντως, και η αγωνία όλων μας ειναι για το ιστορικό ακρόπολις του 2009. -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝΣτο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα.
Αναρωτιέμαι οι κύριοι αυτοί οι οποίοι παραγκώνισαν τον κ Αποστολίδη και τον ώθησαν στην παραίτηση, σε ποιό κόσμο ζούνε, και τί σχέση έχουνε με τον χώρο. Και δεν εννοώ διοικητική, αλλά εννοώ αν έχουν σκεφτεί τι έργο έχει γίνει και από ποιούς αυτά τα χρόνια.
Το ότι στηρίχθηκαν σ ενα δημοσίευμα εφημερίδος για να παγώσουν την επιτροπή ιστορικών, την στιγμή που οι άλλες λέσχες κάνουν εγκλήματα του τύπου 'και να μην έχεις χαρτιά φερτο εδω και πινακίδες βγάζουμε' ενω η επιτροπή ιστορικών της ΕΘΕΑ ήταν η πιο φερέγγυα λύση αποδεδειγμένα,μη αποδεχόμενη τέτοιες τακτικές, υποδεικνύει δόλο και με βάζει σε σκέψεις για σικέ παιχνίδι.
Κρίμα πάντως, και η αγωνία όλων μας ειναι για το ιστορικό ακρόπολις του 2009.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ίσος καλοί μου φίλοι, να μου επιτρέψετε να πω, ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από το ότι νομίζεται. Τον γνωστή, τον ικανό, τον δίκαιο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!….. Ποίος έχει τα κότσια να τον δίωξη?. Έφυγε παραιτούμενος, γιατί όπως φαίνεται, και αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο, μπούχτισε, σιχάθηκε, βαρέθηκε, και πολύ περισσότερο κατάλαβε, ότι το επίπεδο εκεί, είναι αρνητικό για το σπορ. Ο Πήχης του ήταν ψιλά, και αυτοί περνούσαν από κάτω!!!!, και έλεγαν ότι κέρδισαν κιόλας!!!!.Κι εμείς τι κάνουμε? Πως αντιδρούμε? Θ'αφήνουμε να φεύγουν οι λίγοι ικανοί που υπάρχουν στο χώρο?
-
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ....
ΑΛΛΑΞΕ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ) Ο ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΦΑΤΟΥΡΟ?-ΚΑΙ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ 'ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ' ΚΑΙ ΕΧΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.
-
Βρε παιδιά γιατί προτρέχετε?
Επίσης γιατι αναφέρεστε σε ζητήματα που απ'οτι φαίνεται ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
Τα προτερήματα του κ.Αποστολίδη είναι γνωστά και σεβαστά απο όλους μας. Ακόμα και απο την ΕΛΠΑ !!!Για τα ελατώματά του ομως δεν βλέπω να μιλάτε...εκτός κι αν δεν έχει κατα τη γνώμη σας.
Επίσης σημειώνω οτι δεν τον διώξανε, αλλα παραιτήθηκε και μάλιστα αφήνωντας στο έλεος του Θεου το Φθινοπωρινό, ενω είχε δηλώσει οτι θα το κάνει κανονικά για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.
Για όσους γνωρίζουν π.χ. , ξέρουν οτι είναι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, θεωρεί οτι κανεις δεν μπορει να κάνει κατι καλιτερα απο τον ιδιο και έχει ένα περίεργο αίσθημα ' δικαιοσύνης του μαγειρέματος!!! ', δεν θέλει ποτε συνεργάτες αλλα μονον βοηθούς...γιατι αυτος τα ξέρει καλιτερα όλα και το σημαντικότερο δεν τον έχω ακούσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ (μακάρι να κάνω λαθος παρακαλώ διορθώστε με) να ζητά συγνώμη ή να παραδέχεται ΜΑΛΑΚΙΑ που αποδεδειγμένα έχει κανει.Εκτος του κ.Αποστολίδη γνωρίζω πολλούς ακόμα ανθρώπους με εξαιρετικές γνώσεις, όρεξη και πολλα άλλα προσοντα που όμως ο χαρακτήρας τους και/ή η συμπεριφορά τους δεν τους επιτρέπουν να συνυπάρχουν στο χώρο και να δουλεύουν όλοι μαζι για ένα κοινο σκοπό.
Ε φτάνει πια... ας δουλέψουμε όλοι μαζι ας συνθέσουμε απόψεις και εμπειρίες και ας μη στεκόμαστε σε ΕΝΑ πρόσωπο ας κάνουμε επιτέλους συνολική δουλεια...ας γίνει μια επιτροπή Ιστορικού που να εργάζονται ΟΛΟΙ και όχι μονον ο Πρόεδρος...οσοι δεν μπορούν να εργάζονται ας φύγουν...ας φύγουμε απο το 'ααα αφου έχουμε τον Αποστολίδη να τα κάνει αστον 'εν λευκο' να τα κάνει κι εμεις κοιμόμαστε'.
Κι εγώ όπως κι εσεις αναρωτήθηκα γιατι έφυγε ο Αποστολίδης, αλλα δε θα τον μυθοποιήσουμε κι ολας. Ανθρωπος είναι κι αυτος με τις αδυναμίες του και τις απόψεις του...και τελικά όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος...
υ.γ. Τα κουτσομπολιά πάντως για το φθινοπωρινό μιλάνε για εξαιρετικό αγώνα που έχει οργανωθεί με πολύ προσοχή και όρεξη αυτη τη φορα απο 3-4 ανθρώπους και οχι 1.
-
Στο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα.
Αναρωτιέμαι οι κύριοι αυτοί οι οποίοι παραγκώνισαν τον κ Αποστολίδη και τον ώθησαν στην παραίτηση, σε ποιό κόσμο ζούνε, και τί σχέση έχουνε με τον χώρο. Και δεν εννοώ διοικητική, αλλά εννοώ αν έχουν σκεφτεί τι έργο έχει γίνει και από ποιούς αυτά τα χρόνια.και όμως υπάρχουν ο jei, o Νέγκ.. και κανα δυό τρεις άλλοι γλειψηματίες ή επίδοξοι καρεκλάκηδες
και υπάρχουν βέβαια για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Θεωρείς πρέπον και σωστό να είσαι εσύ ανώνυμος και να κατηγορείς είτε επώνυμους (ο jei έχει αναφέρει ποιός είναι) ή (απ΄όσο γνωρίζουμε) μη συμμετέχοντες στο Forum ?
(Moderator nass)
-
και όμως υπάρχουν ο jei, o Νέγκ.. και κανα δυό τρεις άλλοι γλειψηματίες ή επίδοξοι καρεκλάκηδες
Θεωρείς πρέπον και σωστό να είσαι εσύ ανώνυμος και να κατηγορείς είτε επώνυμους (ο jei έχει αναφέρει ποιός είναι) ή (απ΄όσο γνωρίζουμε) μη συμμετέχοντες στο Forum ?
(Moderator nass)
Εγω σε αντίθεση με τον Mod δεν έχω καμία αντίρηση για την ανωνυμία σου...αρκει να έχεις τεκμηριωμένη άποψη γι αυτα που λές πχ. ποιον έγλειψα και πότε? για ποιες καρέκλες μιλάς...εγω στου σπιτιού μου τη καρέκλα κάθομαι και θα συνεχίσω να κάθομαι και για ποιον κανόνα
Ευχαριστω
-
Στο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα.
Αναρωτιέμαι οι κύριοι αυτοί οι οποίοι παραγκώνισαν τον κ Αποστολίδη και τον ώθησαν στην παραίτηση, σε ποιό κόσμο ζούνε, και τί σχέση έχουνε με τον χώρο. Και δεν εννοώ διοικητική, αλλά εννοώ αν έχουν σκεφτεί τι έργο έχει γίνει και από ποιούς αυτά τα χρόνια.και όμως υπάρχουν ο jei, o Νέγκ.. και κανα δυό τρεις άλλοι γλειψηματίες ή επίδοξοι καρεκλάκηδες
jei: ποιον έγλειψα και πότε? για ποιες καρέκλες μιλάς...εγω στου σπιτιού μου τη καρέκλα κάθομαι και θα συνεχίσω να κάθομαι και για ποιον κανόνα
Αγαπητέ κύριε jei,
συγχώρεσέ με, η φορά του λόγου μου ίσως σε μπέρδεψε, γι' αυτό ας κάνουμε ένα μάθημα συντακτικού- ο κανόνας που δεν κατάλαβες είναι η θέση που εκφράζει ο yiannis2002:'Στο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα...'
- η εξαίρεση του κανόνα είναι αυτοί που αναφέρω:
α-κατηγορία ...ο jei, o Νέγκ.. (γραφικοί -προσθήκη τωρινή) ΚΑΙ
β-κατηγορία κανα δυό τρεις άλλοι, γλειψηματίες ή επίδοξοι καρεκλάκηδες
τώρα αν ισχύει η παροιμία 'όποιος έχει τη μύγα...μυγιάζεται'
-
Ουδείς βεβαιότερος εχθρός ευεργετηθέντος αχαρίστου αγαπήτέ jei...
όταν με μηδενικό παλμαρέ πήρατε από την ΕΘΕΑ το πακέτο και τρέξατε στο εξωτερικό, όπου διαπρέψατε, σίγουρα είχε βάλει και ο Αποστολίδης το χεράκι του.
Λυπάμαι ιδιαίτερα από την κατάντια του χώρου μας και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τ αρνητικά που επισημαίνετε δημοσίως, αν τα έχετε επισημάνει και ιδιωτικώς στον κ. Αποστολίδη.
Οπωσδήποτε λέγοντας πως στο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα...δεν περίμενα ουτε και εννοούσα πως το 100% συμφωνεί, απλά αναφερόμουν στην πλειοψηφία. -
Ουδείς βεβαιότερος εχθρός ευεργετηθέντος αχαρίστου αγαπήτέ jei...
όταν με μηδενικό παλμαρέ πήρατε από την ΕΘΕΑ το πακέτο και τρέξατε στο εξωτερικό, όπου διαπρέψατε, σίγουρα είχε βάλει και ο Αποστολίδης το χεράκι του.
Λυπάμαι ιδιαίτερα από την κατάντια του χώρου μας και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τ αρνητικά που επισημαίνετε δημοσίως, αν τα έχετε επισημάνει και ιδιωτικώς στον κ. Αποστολίδη.
Οπωσδήποτε λέγοντας πως στο χώρο των ιστορικών δεν υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουμε όλοι μας εδώ μέσα...δεν περίμενα ουτε και εννοούσα πως το 100% συμφωνεί, απλά αναφερόμουν στην πλειοψηφία.Για ποιο μηδενικό palmare μιλάτε? Οταν πηραμε τη χορηγία ήδη είμασταν 3οι στο Κυπελο του 2006 και είχαμε και εξαιρετική παρουσία έως τότε. Εάν θέλετε να σας στείλω το έγγραφο που στείλαμε στην ΕΘΕΑ με το palmare μας ΤΟΤΕ.
Ο κ.Αποστολίδης είχε προβλέψει οτι είμαστε αρκετά καλοί ώστε να πάρουμε το τρόπαιο και πράγματι μας βοήθησε, αλλα και τον βοηθήσαμε με τις επιτυχίες μας. Επίσης για ποιον ευεργετηθέντα μιλάτε? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:-
Ιστορικό Ακρόπολις 2006 Ακόμα περιμένω τις κορδέλες που μου υποσχέθηκε να μου δείξει ο κ.Αποστολίδης
-
Ιστορικό Ακρόπολις 2007 Σβήσιμο ποινών στους φίλους μας τους Ιταλους και Μονεγάσκους για να μας έχουν στα ωπα-ωπα στο Μοντε Καρλο του οποίου μέγας λάτρης είναι ο κ.Αποστολίδης.
-
Δαναών 2007 Κριτής χάνει το πέρασμά μου, παραδέχεται το λάθος του, ρωτάω τι θα γίνει? Απάντηση του 'Σεφ' 'σου βαλα 2sec μη μιλάς γιατι άμα σου βάλω ότι είχες...' αυτα τα έκανε ως παρατηρητής ΕΘΕΑ !!! Εσείς ξέρετε τον παρατηρητή να έχει τέτοιες αρμοδιότητες???!!!
Αλλα βέβαια για όσους ξέρουν το χώρο εάν είναι ο Αποστολίδης στον αγώνα 'δεν υπάρχει' ουτε αλυτάρχης ουτε αγωνοδίκης ουτε τίποτα γιατι αυτος τα ξέρει όλα!!! Ευτυχώς αφού έκανα φασαρία ανέλαβαν το θέμα ο Αλυτάρχης και ο Αγωνοδίκης και μου έβαλαν το μεσο ορο των έως τότε ποινών μου -
Ιστορικό Ακρόπολις 2008. Ο γράφων αφου βλεπει τη σειρά συμμετοχών επικοινωνεί με τον 'ευεργετη του' και τον ενημερώνει οτι δεν μπορει να ξεκινάει αμμέσως μετα απο αγωνιζόμενο με LOW διότι είναι πολυ πιθανό να τον 'πιάνει' μέσα στην ειδική...πράγμα μάλλον άδικο (δε συμφωνείται)... αλλα φυσικά πάλι ο 'Σεφ' μου είπε '...μην ανυσηχεις τα εχω προβλέψει όλα...' .Εμεινα κι εγώ με την εντύπωση οτι μαλλον δε θα τον έφτανα.
Αποτέλεσμα τον προσπέρασα αναγκαστικά σε 4 ειδικές και στη τελαιυταία στο τσακ πριν με 'χτυπησει' ο κριτής.
Εάν δε σας φτανουν αυτές ο 'Ευεργεσίες' να σας πώ κι άλλες...Ολα τα παραπάνω δε, είναι γνωστά σε όλους τους συναγωνιζόμενούς μου στα regularity.
Τώρα εάν εσείς θεωρείται οτι τα 10.000 ευρω που πήραμε απο την ΕΘΕΑ φυσικά με τη βοήθεια του κ.Αποστολίδη( ο οποίος έτσι στήριξε τις επιλογές του και το χώρο του) άξια, να μη μιλάω για τα στραβά του κ.Αποστολίδη πάντα καλόπιστα και με σεβασμό και χωρίς καμία ιδιοτέλεια...ε τοτε τι να πώ...να τα βρίσκω όλα εξαιρετικά και να χαιδέυω αυτιά...Ε αυτο απο μένα ξεχάστε το.Επίσης ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χωρίς βέβαια ποτε να πάρω σοβαρή απάντηση... ειπαμε ο κάθε άνθρωπος δεν κρίνεται ΜΟΝΟΝ για τις γνώσεις του ή την προκοπή του αλλα και απο τον χαρακτήρα του.
-
-
Θεωρείτε πως η αγωνιστική σας παρουσία δικαιολογουσε το να πάρετε την βοήθεια της ΕΘΕΑ?
Πόσα χρόνια τρέχατε πριν απο το 2006?
Μας επισημαίνετε 4 σφάλματα του κ. Αποστολίδη, περιμένω να σας δω το ίδιο αυστηρό και με το καινούργιο καθεστώς κυριε Φωτόπουλε. -
ΚΥΡΙΕ jei,
ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ....
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ?
ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ...
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΡΕΚΟΥΛΑΡΙΤΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Υ.Γ. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΥΝΕΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ LICENSE ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ?
-
Μάλλον έχουμε ξεφύγει, και από το θέμα και...γενικότερα
Από τη μία θέλω να γράψω πολλά. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν αξίζει τον κόπο
ΟΤΑΝ θα έχω χρόνο, θα επανέλθω για να βάλουμε και μερικά πράγματα στη θέση τους. Γιατί ο καθένας μου φαίνεται ότι βλέπει (και λέει) την αλήθεια που θέλει... (ή τον συμφέρει )
Μέχρι τότε ας αναλογιστούν κάποιοι αν με αυτά που κάνουν βοηθούν το χώρο του κλασικού αυτοκινήτου ή τον γυρίζουν μερικά χρόνια πίσω
Προς το παρόν πάω για ύπνο (όχι αυτόν του... δικαίου, που κοιμούνται κάποιοι ) αλλά τον άλλον τον 8ωρο, 6ωρο... whatever... ό,τι προλαβαίνει ο καθένας
-
ΚΥΡΙΕ jei,
ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ....
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ?
ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ...
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΡΕΚΟΥΛΑΡΙΤΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Υ.Γ. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΥΝΕΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ LICENSE ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ?
Ακριβώς... ενας ρεγκιουλαριτας και μάλιστα φρέσκος που του αρέσει να παίζει με ισους όρους με όλους...το καλάμι γιατι θεωρείται οτι το καβάλησα επειδή θεωρω οτι πρέπει να επισημαίνονται ΟΛΑ? Εάν θεωρείται οτι εξευτελίζεται κάποιος που μιλά επώνυμα και οχι εσείς, σας το επιστρέφω!!!
Η αγωνιστική license που κολλάει???
Αποδυκνείει το διανοητικό επίπεδο και δίνει το δικαίωμα να μιλάμε?
Η μήπως αυτομάτως κάνει κάποιον οδηγό αγώνων??? -
H αγωνιστική λισάνς, ειναι απαραίτητη για την σπόρτινγκ κατηγορία, μιας και δεν υπάρχει μόνο η ρεγκιουλάριτυ. Και για την δημιουργία και υπαρξη της σπόρτινγκ συνετελεσε ο κ. Αποστολίδης ιδιαίτερα.
Οπότε δεν ειναι μονοδιάστατο το θέμα και αφορά πολλους περισσότερους από όσους φαντάζεστε κύριε Φωτόπουλε.
Και η αγωνία μας δικαιολογημένη, διότι τα σενάρια δίνουν και παιρνουν αναφέροντας μεχρι και την καταργηση της.
Επειδη ειμαστε πολλοι που το ρεγκιουλάριτυ δεν μας συγκινεί, και έχουμε δαπανήσει χρήματα για να ετοιμάσουμε αυτοκίνητα για την σπόρτινγκ ωστε να κάνουμε το κέφι μας, και δεν έχουμε καμια όρεξη να υποβαθμισθουμε απο ρεγκιουλαριτεράδες, νυν ή πρωην που μας θεωρουν κατώτερους και κάφρους, ειναι λογικό να αγωνιουμε και να υποστηρίζουμε τον ανθρωπο που μας βοήθησε να χαρουμε τ αυτοκίνητα που αγαπάμε όπως εμεις θέλουμε.
Οσον αφορα τα σφαλματα του κυρίου Αποστολίδη θεωρώ κακόβουλη την αναφορά σας διότι αν σας ευνοουσε δεν θα το αναφέρατε καν, όπως δεν μπήκατε στον κόπο να αναφέρετε αν σας έχει ευνοήσει σε κάποια περίπτωση.
Και εσείς μπορεί να θεωρήσατε ότι αδικηθήκατε επειδή ήσασταν πίσω από ενα low αυτοκίνητο, αλλά ήσασταν ο μόνος? αν όχι, ιδου το επί ίσοις όροις παιχνίδι.Γιάννης Κ. Αθανασάκος
για να μην μιλάμε ανώνυμα αν και πολλοι από εδω μέσα με γνωρίζουν.
Παραίτηση Χρ. Αποστολίδη