-
To Σεπτέμβριο εαν όλα πάνε καλά ξεκινάω Μαστερ εξ' αποστάσεως στην Ελλάδα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ με συνεργασία με το Heriott Watt στην ΑΓΓλία , κορυφαίο μεταπτυχιακό. πάνω στην μηχανολογία-ενέργιεα.part time φυσικά.
-
msamaro αν ενδιαφέρεσαι για motorsport το cranfield είναι Η ΛΥΣΗ στη Βρετανία.Automotive έχουν αρκετές σχολές πάντως. Όπως ανέφεραν και άλλοι φίλοι αποφάσισε πρώτα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και μετά θα δεις τις επιλογές σου από πόλεις..Α και μην ανησυχείς..Η βόρεια Αγγλία είναι κορυφή
H λίστα με την κατάταξη των βρετανικών πανεπιστημίων και σχολών δημοσιεύεται στους times κάθε χρόνο:
http://www.timesonline.co.uk/section/0,,716,00.htmlΣυχνά πάντως μέτρια πανεπιστήμια έχουν καλές ξεχωριστές σχολές (π.χ. μηχανολογία), αλλά το βασικό στο μεταπτυχιακό είναι να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Επίσης έχε υπόψη ότι ειδικά στη Σκωτία υπάρχουν μερικά μεταπτυχιακά στα οποία δεν πληρώνεις δίδακτρα. Just keep it in mind.
giannispolo με το καλό. Εγώ το έκανα στο Εδιμβούργο
VATANEN Στις σχολές civil engineering ψάξε για distance learning option.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
msamaro αν ενδιαφέρεσαι για motorsport το cranfield είναι Η ΛΥΣΗ στη Βρετανία.Automotive έχουν αρκετές σχολές πάντως. Όπως ανέφεραν και άλλοι φίλοι αποφάσισε πρώτα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και μετά θα δεις τις επιλογές σου από πόλεις..Α και μην ανησυχείς..Η βόρεια Αγγλία είναι κορυφή
H λίστα με την κατάταξη των βρετανικών πανεπιστημίων και σχολών δημοσιεύεται στους times κάθε χρόνο:
http://www.timesonline.co.uk/section/0,,716,00.htmlΣυχνά πάντως μέτρια πανεπιστήμια έχουν καλές ξεχωριστές σχολές (π.χ. μηχανολογία), αλλά το βασικό στο μεταπτυχιακό είναι να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Επίσης έχε υπόψη ότι ειδικά στη Σκωτία υπάρχουν μερικά μεταπτυχιακά στα οποία δεν πληρώνεις δίδακτρα. Just keep it in mind.
giannispolo με το καλό. Εγώ το έκανα στο Εδιμβούργο
VATANEN Στις σχολές civil engineering ψάξε για distance learning option.
τι πτυχίο έχεις φίλε ipan?
-
giannispolo
Εισαι πτυχιούχος και όχι διπλωματούχος να φανταστώ..;
-
ναι τεχνολόγος μηχανολόγος από ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ,γιατί?
-
giannispolo Αγγλία τελείωσα.Μηχανολόγος.
-
Ευχαριστώ που μου δίνετε ακόμα συμβουλές 1,5 χρόνο μετά. Τότε ήμουν στο τέταρτο έτος τώρα τελείωσα των πέμπτο αλλά λόγο των καταλήψεων θα τελειώσω τον Ιανουάριο. Μετά την εξεταστική του Ιανουρίου θα κάνω και τις αιτήσεις για Αγγλία. Στον ενάμιση αυτό χρόνο το σκέφτηκα πιο όριμα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι (motorsport engineering) που δεν έχει εφαρμογή στην Ελλάδα. Επίσης επειδή τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποίησα πολύ προγράμματα σχεδιασμού όπως CATIA ή Pro engineer wildfire θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα μεταπτυχιακό με σχετικό θέμα.
Αυτό είναι το project που έφτιαξα πέρσυ στο wildfire, είναι η πλήμνη μαζί με το δισκόφρενο, την δαγκάνα, τον άξονα και τον τρόχο από ένα τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο.
Φέτος ετοιμάζω μία πτερωτή από turbine ακτινικής ροής.
-
που σπουδάζεις msmararo? εδώ ή Αγγλία? Γιατί δεν κάνεις μεταπτυχιακό εδώ στην Ελλάδα?
Εγώ εδώ κάνω και έχει πολύ καλά μεταπτυχιακά η Ελλάδα, παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
giannispolo Αγγλία τελείωσα.Μηχανολόγος.what specialty plz?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ευχαριστώ που μου δίνετε ακόμα συμβουλές 1,5 χρόνο μετά. Τότε ήμουν στο τέταρτο έτος τώρα τελείωσα των πέμπτο αλλά λόγο των καταλήψεων θα τελειώσω τον Ιανουάριο. Μετά την εξεταστική του Ιανουρίου θα κάνω και τις αιτήσεις για Αγγλία. Στον ενάμιση αυτό χρόνο το σκέφτηκα πιο όριμα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι (motorsport engineering) που δεν έχει εφαρμογή στην Ελλάδα. Επίσης επειδή τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποίησα πολύ προγράμματα σχεδιασμού όπως CATIA ή Pro engineer wildfire θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα μεταπτυχιακό με σχετικό θέμα.Αυτό είναι το project που έφτιαξα πέρσυ στο wildfire, είναι η πλήμνη μαζί με το δισκόφρενο, την δαγκάνα, τον άξονα και τον τρόχο από ένα τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο.
Φέτος ετοιμάζω μία πτερωτή από turbine ακτινικής ροής.
φαντάζομαι αυτή ήταν εργασία σε πτυχιακό επίπεδο έτσι όχι μεταπτυχιακό, anyway αν η΄τανβ σε πτυχιακό επίπεδο πολύ καλή. Τι πρώτο πτυχίο έχεις msamaro?
-
Ναι αυτή η εργασία έγινε στο τέταρτο έτος των σπουδών μου. Σπουδάζω μηχανικός παραγωγής και διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει καθόλου για μεταπτυχιακό στην Ελλάδα για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον γιατί έχω όνειρο ζωής να ζήσω στο εξωτερικό έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (και για παραπάνω δεν έχω πρόβλημα...) και δεύτερον γιατί έχω την εντύπωση ότι για να γίνω δεκτός σε κάποιο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα πρέπει να έχω καλό βαθμό πτυχίου κάτι που δυστυχώς δεν διαθέτω, με το ζόρι θα περάσω το 7. -
Μάλιστα, για αυτό που λές όντως η εμπειρία του εξωτερικού είναι αναντικαταστατή, αλλά θα σου πρότεινα να ψαχτείς περισσότερα όσον αφορά τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα. ξέρω ένα που κάνει το Φυσικό στην Κρήτη( Ηράκλειο-Βούτες) πολύ καλό αλλά ήθελε μέσο μόρο πάνω από 7,5 για αυτό δεν πέρασα. Anyway υπάρχουν όμως πολύ καλά μεταπτυχιακά, Ψάξου και δεν θα χάσεις.
ps και εγώ ΚΡήτη τελείωσα
-
MSc in Racing Engine Design καθως και αλλα για automotive/motorsports
http://www.cranfield.ac.uk/prospectus/c ... a.cfm?id=2
διαφορα automotive.http://engineering.kingston.ac.uk/maue.htm
MSc Automotive Engineering
http://engineering.kingston.ac.uk/mmvd.htm
MSc Motorsport Vehicle dynamics σε συνεργασια με την Lotus.
-
Kacey τι πρώτο πτυχίο έχεις? Εχείς ΜSc σε κάποιο discipline?
-
Αορατη υπογραφη εχω? MEng, Master in Mechanical Engineering, 4ετες. Απο κει και περα οτι μαθημα και project ειχε σχεση με αυτοκινητο το πηρα, MSc θεωρησα περιττο γιατι
α) ειναι υποδεεστερο απο το MEng
β) ηδη για εργασια στον χωρο του αυτοκινητου στην Ελλαδα ειμαι overqualified. -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
To Σεπτέμβριο εαν όλα πάνε καλά ξεκινάω Μαστερ εξ' αποστάσεως στην Ελλάδα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ με συνεργασία με το Heriott Watt στην ΑΓΓλία , κορυφαίο μεταπτυχιακό. πάνω στην μηχανολογία-ενέργιεα.part time φυσικά.Θα μπορουσες να δωσεις καποιες παραπανω λεπτομεριες, link?
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
To Σεπτέμβριο εαν όλα πάνε καλά ξεκινάω Μαστερ εξ' αποστάσεως στην Ελλάδα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ με συνεργασία με το Heriott Watt στην ΑΓΓλία , κορυφαίο μεταπτυχιακό. πάνω στην μηχανολογία-ενέργιεα.part time φυσικά.
Θα μπορουσες να δωσεις καποιες παραπανω λεπτομεριες, link?
Ευχαριστω.βεβαίως φίλε
πήγαινε εδώ http://www.sealab.grείναι το site του εργαστηρίου-κέντρου ΑΠΕ που οργανώνει το μεταπτυχιακό. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΤΟΜΑ τώρα από Σεπτέβρη,Κατέβασε την application form αίτηση συμμετοχής , εκτύπωσε την και κάνε τον κόπο να κατέβεις ΤΕΙ ,εαν θέλεςι περαιτέρω πληροφορίες πεσ μου. Πρέπει να έχεις πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ , αγγλικά και να δώσεις το TOEFL μέχρι το Γενάρη. Εχεις εννιά μαθήματα συν την διατριβή, οπού αν πάς για μεταπτυχιακό δίπλωμα δεν κάνεις διατριβή μόνο τα μαθήματα. Για MSc θέλει και διατριβή. Τράβα και κάνε αίτηση. Τα λεφτά το σημαντικότερο είναι 7000 ευρώ και 2000 ευρώ η διατριβή.Το όνομα σου?
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Θέλω ακόμα 2 εξάμηνα για να τελειώσω την σχολή, απλά δείχνει ενδιαφέρον.
Το εξ' αποστάσεως σημαίνει οτι δεν παρακολουθείς από κοντά τα μαθήματα
αλλά πας στην σχολή μόνο για τελική εξέταση ή παράδοση εργασιών?Ιάσονας
Υ.Γ. Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο Καλδελης?
-
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Θέλω ακόμα 2 εξάμηνα για να τελειώσω την σχολή, απλά δείχνει ενδιαφέρον.
Το εξ' αποστάσεως σημαίνει οτι δεν παρακολουθείς από κοντά τα μαθήματα
αλλά πας στην σχολή μόνο για τελική εξέταση ή παράδοση εργασιών?Ιάσονας
Υ.Γ. Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο Καλδελης?
Γεια σου Ιάσονα, το εξ'αποστάσεως σημαίνει ότι παρακολουθείς ακανονικά σαν την κανονική σχολή με το χαρακτηριστικό ότι έχει αυστηρές παρουσίες. ναι ο Καλδέλης είναι. εσύ τι είσαι? Τεχνολόγος μηχανολόγος?
-
Μηχανολογος ΤΕΙ Πειραια, εαν γινει επιτελους η εξεταστικη
Περί Σπουδών