-
μπραβο ρε thanix ... οταν εχεις honda το πονας γι αυτο και το κοφταρεις καθε μερα ... το εχει αναγκη το αυτοκινητο... Αν εσυ κοφταρεις καθε μερα το s3 παει το χασες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα βγαλατε και σεις ενα NSX καποτε και χαρηκατε..τωρα περιμενετε το επομενο υβρικο taperΕμεις φιλε εχουμε το ΝSX που το εξελιξε ο σενα οχι ντιζελ R8 που το εξελιξε ο ταριφας
-
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
μπραβο ρε thanix ... οταν εχεις honda το πονας γι αυτο και το κοφταρεις καθε μερα ... το εχει αναγκη το αυτοκινητο... Αν εσυ κοφταρεις καθε μερα το s3 παει το χασεςφιλε εγω δεν εχω προβλημα μαζι σου,δε σε ξερω...Με τον αλλο τον ασχετο εχω που καθεται ολη μερα στον υπολογιστη του και νομιζει πως τα ξερει ολα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
καλα βγαλατε και σεις ενα NSX καποτε και χαρηκατε..τωρα περιμενετε το επομενο υβρικο taper
Εμεις φιλε εχουμε το ΝSX που το εξελιξε ο σενα οχι ντιζελ R8 που το εξελιξε ο ταριφας
ναι φιλε αλλα με αυτο κερδισαμε το Λεμαν και καποια μερα θα γραφτει στην ιστορια και ολοι θα μιλανε για αυτο σε ολα τα φορα
-
απαντησε μου μονο αυτο να παμε και για υπνο ... μπορεις να εχεις καθε μερα το αυτοκινητο σου στους κοφτες?
-
μπραβο ρε thanix ... οταν εχεις honda το πονας γι αυτο και το κοφταρεις καθε μερα ... το εχει αναγκη το αυτοκινητο... Αν εσυ κοφταρεις καθε μερα το s3 παει το χασες
φιλε εγω δεν εχω προβλημα μαζι σου,δε σε ξερω...Με τον αλλο τον ασχετο εχω που καθεται ολη μερα στον υπολογιστη του και νομιζει πως τα ξερει ολα
πολλα λες φιλε...
δεν σε βλεπω καλα...
ολη μερα online εισαι ..απορω ποτε οδηγας το καζανακι σου -
απαντησε μου μονο αυτο να παμε και για υπνο ... μπορεις να εχεις καθε μερα το αυτοκινητο σου στους κοφτες?κατσε ρε αδερφε να του δειξουμε τι σημαινει χοντα...
με το αουντι πουλαει θεωριες... -
το οδηγαω αν θες να ξερεις και πηγαινω σε ιστορικες διαδρομες και το τρεχω...και μια φορα το χα πεταξει πανω σε μια ελια...εσυ τι εχεις κανει...???ΕΕΕ???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
απαντησε μου μονο αυτο να παμε και για υπνο ... μπορεις να εχεις καθε μερα το αυτοκινητο σου στους κοφτες?
κατσε ρε αδερφε να του δειξουμε τι σημαινει χοντα...
με το αουντι πουλαει θεωριες...καλα καλα οταν εγω βαραω 7αρες εσυ νομιζεις οτι βαρας 9αρες ,γιατι ετσι σου γραφει το ψευτοστροφομετρο playstation...
-
Φιλε εγω δουλευω για να αγορασω το s2000 μου καταλαβες????????
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Φιλε εγω δουλευω για να αγορασω το s2000 μου καταλαβες????????που δουλευεις στο μπαμπακα σου???Εμενα με χει φαει η πραγματικη δουλεια που διαβαζω για ενα καλυτερο μελλον...
-
κατσε μισο δεν σου ειπα οτι εχω το s2000 αλλα εχω ενα honda 17ετιας στο οποιο βαραω καμια 10 αρια φορες την μερα κοφτες και το αμαξι ειναι τζιτζι...
-
που δουλευεις στο μπαμπακα σου???Εμενα με χει φαει η πραγματικη δουλεια που διαβαζω για ενα καλυτερο μελλον...
Μην λες χαζα φιλε...
διαβαζεις και χαζα...αν θες λεφτα βγες να δουλεψεις... -
και φιλε γιαννακη το ξερω οτι νομιζεις πως λεω βλακειες,αλλα ακουσε με δε θα βγαλεις ακρη με τα λαμογια...Μην τους αφησεις να σε παρασερνουν...Παρε κανα γερμανικο να δεις ασπρη μερα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
που δουλευεις στο μπαμπακα σου???Εμενα με χει φαει η πραγματικη δουλεια που διαβαζω για ενα καλυτερο μελλον...
Μην λες χαζα φιλε...
διαβαζεις και χαζα...αν θες λεφτα βγες να δουλεψεις...ναι ρε φιλε αν θες **εσυ **λεφτα να πας να δουλεψεις,εμενα με νοιαζει η επιστημη μου...
-
οχι δεν νομιζω τιποτα. απλα αν δεν υποστηρηξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...
-
τι σπουδαζεις?
-
οχι δεν νομιζω τιποτα. απλα αν δεν υποστηρηξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...εσυ τουλαχιστον ζεις την 'αισθηση' των honda και χεις λογο να χεις τη καυλα σου...ο αλλος ο βλακας ενα polo εχει και honda δεν εχει δει ουτε στον υπνο του...
-
οχι δεν νομιζω τιποτα. απλα αν δεν υποστηρηξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...
εσυ τουλαχιστον ζεις την 'αισθηση' των honda και χεις λογο να χεις τη καυλα σου...ο αλλος ο βλακας ενα polo εχει και honda δεν εχει δει ουτε στον υπνο του...
δεν εχω φιλε λεφτα για τοσο ακριβο αμαξι ακομη...
μην κοροιδευεις επειδη εσυ εισαι πλουσιος...δεν ειναι ολοι... -
ηρεμια...
S2000 Vs Leon Cupra Mk2