-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Αν ριξετε μια ματια στο ωραριο του αγωνα θα δειτε οτι καταρχην οι Καρουτες που ειπε η Πασσαλη δεν ειναι στη διαδρομη του αγωνα.ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η SS BAUXITES WAY (!!!) ΕΙΝΑΙ 23.08km !!
....ΔΡΟΜΟΣ ΒΩΞΙΤΗ ΜΕ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΑΝΗΦΟΡΑ!!!ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
-
κανα νεο για ιστορικο ακρο ?
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αν ριξετε μια ματια στο ωραριο του αγωνα θα δειτε οτι καταρχην οι Καρουτες που ειπε η Πασσαλη δεν ειναι στη διαδρομη του αγωνα.
ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η SS BAUXITES WAY (!!!) ΕΙΝΑΙ 23.08km !!
....ΔΡΟΜΟΣ ΒΩΞΙΤΗ ΜΕ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΑΝΗΦΟΡΑ!!!ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Η ειδικη αυτη ειναι Βωξιτες οπως και ετσι λεγοταν και παλια οταν την χρησιμοποιουσαν. Χρησιμοποιει ενα μερος απο τις Καρουτες φιλε μου. Η κλασικη ειδικη Καρουτες ξεκιναει απο το Λιδορικη. Δευτερον θα κανονισεις να πας στους Βωξιτες; Το προγραμμα δε θα σε βγαλει να δεις δευτερη ειδικη.
-
Το ομολογω η πρωτη ματια που εριξα με ενθουσιασε,ας δουμε και τα ωραρια και να ψαχνουμε για ξενοδοχεια και φαγαδικα.
-
Γενικά η σχεδίαση δείχνει Super ( με εξαίρεση την τρίτη μέρα). Άντε να θυμηθούμε το ένδοξο παρελθόν!! Εύχομαι τα καλύτερα.
-
Ωραία, τουλάχιστον δε θα μείνουν παραπονεμένοι όσοι νοσταλγούσαν τους Βωξίτες/Καρούτες/Άμφισα...
_
-
Αν ριξετε μια ματια στο ωραριο του αγωνα θα δειτε οτι καταρχην οι Καρουτες που ειπε η Πασσαλη δεν ειναι στη διαδρομη του αγωνα.
ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η SS BAUXITES WAY (!!!) ΕΙΝΑΙ 23.08km !!
Η ειδικη αυτη ειναι Βωξιτες οπως και ετσι λεγοταν και παλια οταν την χρησιμοποιουσαν. Χρησιμοποιει ενα μερος απο τις Καρουτες φιλε μου. Η κλασικη ειδικη Καρουτες ξεκιναει απο το Λιδορικη. Δευτερον θα κανονισεις να πας στους Βωξιτες; Το προγραμμα δε θα σε βγαλει να δεις δευτερη ειδικη.
ΒΡΕ onthelimit,
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΟΛΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ/ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ?
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!'EL-EM'
-
Δευτερον θα κανονισεις να πας στους Βωξιτες; Το προγραμμα δε θα σε βγαλει να δεις δευτερη ειδικη.Θήβα Ι και Βωξίτες ή Δροσοχώρι βλέπεις άνετα....
-
Wow!!
-
SSS;
Ή αυτό είναι κάτι σαν προσχέδιο;_
-
Αν ριξετε μια ματια στο ωραριο του αγωνα θα δειτε οτι καταρχην οι Καρουτες που ειπε η Πασσαλη δεν ειναι στη διαδρομη του αγωνα. Δευτερον οι ειδικες του παρνασου που ειναι και πολυ θεαματικες δε προσφερονται για τον θεατη που θελει να δει δυο φορες τα περασματα, αφου γινονται απο μια φορα και δεν προλαβαινεις να πας σε αλλη ειδικη. Επομενως μαλλον παλι Θηβα. Και η τριτη μερα παλι τα ιδια με περυσι.Για όνομα!!! Τι σημαίνει 'οι ειδικές του παρνασου είναι και πολύ θεαματικές'? Ολες οι ειδικές ενός αγώνα είναι θεαματικές σε πολλά τους σημεία. Πιο όμορφες από πλευράς τοπίου, να συμφωνήσω! Αλλά δες και τις νέες ειδικές της δεύτερης μέρας πριν κρίνεις. Όσο για τα δυο περάσματα, αν δεν θες να μετακινηθείς, η Θήβα είναι η μόνη λύση. Αλλιώς έχεις 4 εναλλακτικές για να δεις δυο ειδικές. Το πρόβλημα όλων πέρυσι ήταν οι σκληρές ειδικές. Φέτος μετά την πανέξυπνη σχεδίαση από την οργάνωση, οι περισσότερες ειδικές που θα χάλαγαν θα γίνουν μια φορά και τα κακά κομμάτια των γερανείων ( τρίτη μέρα) έχουν βγει εκτός. Με αποτέλεσμα ειδικά τα εργοστάσια να έχουν μπροστά τους τέλειο δρόμο! Με το καλό λοιπόν για ένα επιτυχημένο Ακρόπολις!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
SSS;
Ή αυτό είναι κάτι σαν προσχέδιο;Να συμπληρώσω, λέτε να είναι έκπληξη;
_
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Για όνομα!!! Τι σημαίνει 'οι ειδικές του παρνασου είναι και πολύ θεαματικές'? Ολες οι ειδικές ενός αγώνα είναι θεαματικές σε πολλά τους σημεία.Ελα ντε, δεν υπαρχουν θεαματικοτερες ειδικες στο WRC, όλες ιδιες ειναι, ολες στροφες και ευθειες εχουν .
Οτι θα το ελεγε αυτο καποιος που ειναι και οδηγος αγωνων δε θα το περιμενα. -
Και εγώ το περίμενα πως θα εμφανιζόταν κατευθείαν ένας μηδενιστής δυσαρεστημένος όπως επίσης και την 'καλόπιστή' κριτική του επιπέδου 'δεν είπε Καρούτες η Πασαλή' (ενώ είναι προφανές, πως πρόκειται για την ειδική 'Βωξίτες') και 'δεν προφταίνεις να δεις δύο ειδικές με αυτές του Παρνασσού' (ενώ δεν ισχύει αυτό, μπορείς να δεις Θήβα 1 και μετά Δροσοχώρι άνετα και Καρούτες λίγο δυσκολότερα)
Τουλάχιστον μελέτησέ το πρώτα άνθρωπέ μου πριν πεις μόνο και μόνο 'για να την πεις'
-
Τελικά πολλοί κρίνουν μόνο με βάση το τι θα ήθελαν οι ίδιοι να δουν, αναγάγωντας τις προσωπικές τους προτιμήσεις σε θέσφατα.
'Δεν μπορείς να δεις 2-3 ειδικές'--> Ε και? Επειδή δεν μπορείς να δεις 3 ειδικές (πως? φεύγοντας μετά το 20 για να πας στην επόμενη αγνοώντας όλους τους Έλληνες!!!!Και αυτό είναι- και καλά- δίκαιο και ωραίο!!) η σχεδίαση είναι χαλια!!!
Είπαμε. Κριτική. ΟΚ. Αλλά έχει καταντήσει να βλέπουμε μόνο τον μικρόκοσμό μας και όχι την γενικότερη εικόνα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
όπως επίσης και την 'καλόπιστή' κριτική του επιπέδου 'είπε Καρούτες η Πασαλή' (ενώ είναι προφανές, πως πρόκειται για την ειδική 'Βωξίτες')Αυτη ειναι η ειδικη Καρουτες:
http://2001.acropolisrally.gr/gr/info/s ... s8_13.html.
και οι Βωξιτες του 2003:
http://2003.acropolisrally.gr/common/im ... s/leg2.jpg
Στο φετινο ακροπολις θα εχουμε την ειδικη Βωξιτες και οχι τις Καρουτες και ας μη τα λεμε αυτα για λογους εντυπωσιασμου. -
συγνώμη αλλά μπορείς και να μην πας...
και εγώ θα ήθελα να γίνει η παλαιά ειδική Σοφικό νυχτερινή και μάλιστα δύο φορές αλλά δε γίνεται, τι πρέπει να κάνω δλδ να φωνάζω για την κακή οργάνωση;
_
-
Στο φετινο ακροπολις θα εχουμε την ειδικη Βωξιτες και οχι τις Καρουτες και ας μη τα λεμε αυτα για λογους εντυπωσιασμου.Ενώ εσύ τα λες επειδή έχουν ουσία Οπου ουσία για σένα = αν θα πούμε την ειδική Καρούτες ή Βωξίτες ή Προσήλιο ή Αμφισσα (όλα έχουν 'παίξει' στο παρελθόν) ΟΚ
Και επειδή και εκεί κάνεις λάθος, έχω κάνει πολλές φορές (πρώτη φορά το 1981 με τα Quattro να αντιλαλούν κουτρουβαλώντας στην κοιλάδα μέσα από τα έλατα ) κριτής τις Καρούτες με φορά από Αμφισσα προς Λιδωρίκι και όχι όπως λες
Τέλος πάντων, κάνε όπως νομίζεις
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
συγνώμη αλλά μπορείς και να μην πας...και εγώ θα ήθελα να γίνει η παλαιά ειδική Σοφικό νυχτερινή και μάλιστα δύο φορές αλλά δε γίνεται, τι πρέπει να κάνω δλδ να φωνάζω για την κακή οργάνωση;
_
Δεν ειπα γιατι δεν βαλανε τις Καρουτες. Ειπα οτι χρησιμοποιουν για λογους επικοινωνιακους τη λεξη Καρουτες
-
Και λοιπόν? Η Καρούτες που ξέραμε δεν υπάρχει πιά. Κομμάτι της είναι άσφαλτος.
Τι σε ενόχλησε?
56o Rally Acropolis στο Λουτράκι