-
Αυτή τη στιγμή πάντως σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω φέτος...
Ούτε στις προβλέψεις συμμετέχω ούτε ασχολούμαι με το πρωτάθλημα...Κρίμα...
_
-
To site άλλαξε σχεδιασμό : www.acropolisrally.gr
-
Την πρώτη μέρα μετά το πρώτο loop, πολύ λίγα χλμ. απλών θα κάνουν μέχρι Βωξίτες και επιστρέφοντας από Δροσσοχώρι για Θήβα 2
-
καλημερα
Έχω την πληροφορία (και πιστέψτε με είναι πολύ έγκυρη γιατί το ίδιο άτομο μου έχει πει αντίστοιχα πράγαματα στο παρελθόν και έχει επιβαιβεωθεί) ότι
Τρίτη και Τετάρτη 5 και 6 Μαϊου ο LOEB
και
Πέμπτη και Παρασκευη 7 και 8 Μαιου ο SORDO
θα βρ'ισκονται για δοκιμές σε περιοχή κοντά στην Τρίπολη την οποία θα γνωρίζω και εγώ κατά πάσα πιθανότητα αύριο το μεσημέρι.
επαναλαμβάνω ότι από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, έχω δει πάλι δοκιμές παγκοσμίων στο παρελθόν αλλά κάθε φορά κρατάω και μικρό καλάθι.
Αυτά
-
κανενα νεοτερο ανακοινωθεν υπαρχει ??
-
Καλη φαση , αν ισχυει ανετα κανουμε κερκιδα
-
Ημερ/νία: 5 Μαίου 2009
Θέμα: Ανακοίνωση Νο 1
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Η λήξη των συμμετοχών για τους FIA2 οδηγούς (που δεν δηλώνονται από Κατασκευαστή ή Ομάδα Κατασκευαστή)
και για τους ιδίώτες, είναι τη Δευτέρα 18 Μαίου 2009.
Οποιος θέλει να λάβει μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις 2009, πρέπει να στείλει τη συμμετοχή στη γραμματεία του
Ράλλυ Ακρόπολις, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαίου 2009, ώρα 17:00.Συνέβη στους περισσότερους αγώνες μέχρι τώρα, γιατί όχι και στο Ακρόπολις; Δύο εβδομάδες παράταση στις συμμετοχές που δεν αναμένεται να είναι περισσότερες από αυτές των άλλων αγώνων του 2009. 36 ξεκίνησαν στην Ιρλανδία, 42 στη Νορβηγία, 32 στην Κύπρο, 51 στην Αργεντινή...Κάπου εκεί θα είμαστε και εμείς, μακάρι να είναι περισσότερες!!!
-
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
κανενα νεοτερο ανακοινωθεν υπαρχει ??καλημερα
Χτες δεν πηγα ήταν κοντά στην Δυημητσάνα.
ΣΗΜΕΡΑ!!
παριν από λίγο μου είπαν είναι ο LOEB στο ύψος του 10 χλμ προς το χινοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.Είναι ήδη εκεί.
Για να μην σας πάρω στο λαιμό μου, εγώ φεύγω σε λίγα λεπτά, περίπου μία ώρα θα κάνω από το Ναύπλιο. οπότε σας δίνω το τηλάφωνο μου για περαιτέρω πληροφορίες
6944141675
Θοδωρής
Μην Διστάσετε!!! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
καλημερα
ΣΗΜΕΡΑ!!
παριν από λίγο μου είπαν είναι ο LOEB στο ύψος του 10 χλμ προς το χινοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.Είναι ήδη εκεί.
Για να μην σας πάρω στο λαιμό μου, εγώ φεύγω σε λίγα λεπτά, περίπου μία ώρα θα κάνω από το Ναύπλιο. οπότε σας δίνω το τηλάφωνο μου για περαιτέρω πληροφορίες
6944141675
Θοδωρής
Μην Διστάσετε!!!Μπράβο ρε Θοδωρή!!! Οργάνωσε τον κόσμο...Πολλές φορές οι δοκιμές είναι καλύτερες κι από τον ίδιο τον αγώνα!!!! Καλή παρακολούθηση σε όσους πάνε!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
καλημερα
ΣΗΜΕΡΑ!!
6944141675
Θοδωρής
Μην Διστάσετε!!!Θοδωρή σ' ευχαριστώ!!!
-
Καλημέρα.
τελικά πήγα χτες.
Ήταν στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου πριν από το κέντρο από την είσοδο της Βυτίνας και μετά το χιονοδρομικό από την πρώτη είσοδο όπως έρχεσε από Αθήνα ή Τρίπολη στο ύψος του οικοισμού Καρδαράς.
Αν εξαιρέσει κανείς το ΚΡΥΟ την ΒΡΟΧΗ και το ΧΑΛΑΖΙ που φάγαμε με την σέσουλα όλα τα άλλα καλά. Τα σέρβις ήταν πάνω σε ένα πλάτωμα επί του δρόμου όπως είναι στις λίμνες στο Ελευθεροχώρι και ο LOEB έκανε δοκιμές σε ένα χωματόδρομο περίπου 300 από εκεί.
Το φχαριστηθήκαμε, καλά ήταν αλλά η βροχή μας τα χάλασε καθώς οι τεχνικοί που δόκίμαζαν όπως είδαμε αναρτήσεις δεν ήταν ευχαριστημένοι με το λασπωμενο σκηνικό που στήθηκε αφού δεν έπερναν τα δεδομένα που ήθελαν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν τόση πολύ η λάσπη ώστε και ο ίδιος ο ΛΟΕΜΠ που είχε έρθει με μία BMW σειρά 1 όταν έφευγε κόλησε στην λάσπη και το σπρώχναμε για να ξεκουνήσει το αυτοκίνητο.
τέλος πάντων.
Ο ΛΟΕΜΠ έφυγε από την Ελλάδα χτες το βράδυ και ήταν να έρθει ο Σόρντο.
Γαι σήμερα δεν πήρα τηλέφωνο αλλά αποφασίζουν για το που θα πάνε την επόμενη μερα αργά το βράδυ, οπότε θα μάθω για αύριο σήμερα και αύριο το πρωι σε όποιον θέλει μπορώ να πω, αν και η χτεσινή τοποθεσία ήταν η πιο εύκολα προσβάσιμη.Σήμερα μαλλον θα πηγαιναν κοντά στο χωριό Βλαχοκερασιά, αλλά παίζουν και άλλες δυο τρεις τοποθεσίες.
Αυτά -
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό (βροχή και λάσπη) πέτυχαν πέρισι στις δοκιμές τους στον Ελικώνα και φέτος είπαν να κατέβουν νοτιότερα
-
Χτες δεν πήγα βέβαια ήταν με τον Σόρντο έξω από την Βλχοκερασιά και έκαναν δοκιμές μέχρι τις 9 το βράδυ!
σήμερα είναι κοντά στο χωριό Λιμποβίτσι και Ελάτη μετά την Βυτίνα.
Άμα μάθω τίποτα για την Ford τις επόμενες μέρες θα ¨σφυρίξω¨
-
Καλημέρα σε όλους.Έχετε τίποτα νεότερο απο προγραμματισμένες δοκιμές?
Ευχαριστώ.
-
edit mod
56o Rally Acropolis στο Λουτράκι