-
Είχα πριν μια εβδομάδα ένα μικροτρακάρισμα, με αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί ο προφυλακτήρας (το αμάξι είναι Getz). Ξέρετε κανένα καλό μάστορα να το πάω?
Περιοχές:Ολυμπιακό στάδιο, Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλεφεια, Αγ. Ανάργυρους, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι.(είναι η διαδρομή δουλειά-σπίτι).Χρειάζεται μόνο βάψιμο, δε νομίζω να χρειαστεί κάτι άλλο. Και να μη μου πει έλα να το πάρεις σε μια βδομάδα, αλλά να κλείσουμε ραντεβού και σε 1-2 ώρες να ναι έτοιμο.
Η ασφάλεια μου είπε μια μέρα πριν το πάω στο μάστορα, να το δει ο εμπειρογνώμονας τους.
Μετά, με τα τιμολόγια από το συνεργείο, θα αποζημιωθώ.
Έτσι πάει η διαδικασία; (δεν έχω ξανατρακάρει, είμαι νιούμπης!!) -
Είχα πριν μια εβδομάδα ένα μικροτρακάρισμα, με αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί ο προφυλακτήρας (το αμάξι είναι Getz). Ξέρετε κανένα καλό μάστορα να το πάω?
Περιοχές:Ολυμπιακό στάδιο, Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλεφεια, Αγ. Ανάργυρους, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι.(είναι η διαδρομή δουλειά-σπίτι).Χρειάζεται μόνο βάψιμο, δε νομίζω να χρειαστεί κάτι άλλο. Και να μη μου πει έλα να το πάρεις σε μια βδομάδα, αλλά να κλείσουμε ραντεβού και σε 1-2 ώρες να ναι έτοιμο.
Η ασφάλεια μου είπε μια μέρα πριν το πάω στο μάστορα, να το δει ο εμπειρογνώμονας τους.
Κανονικά το πας στον μάστορα και φωνάζεις εκεί τον πραγματογνώμονα ΠΡΙΝ του βάλει ο μάστορας χέρι. Αλλά πρέπει να είσαι κι εσύ παρών.
Διαφορετικά κάνεις ό,τι σου είπαν. Έχε μαζί σου δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια και (αν έγινε) τη φιλική δήλωση. Μάθε πρώτα αν ο άλλος δήλωσε το ατύχημα στη δική του ασφαλιστική. -
Προτείνετε κανένα καλό μάστορα για βάψιμο ρε παιδιά, στη διαδρομή που αναφέρω. Μην πάω στα τυφλά.
-
Για δες αυτο...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Προτείνετε κανένα καλό μάστορα για βάψιμο ρε παιδιά, στη διαδρομή που αναφέρω. Μην πάω στα τυφλά.Aν μπορείς να πας πίσω απ το Λαινόπουλο πες μου με pm,είναι ο αδερφός μου εκεί.
Δουλεια εργοστάσιοΣε μια δυό ώρες στο λέω έξ αρχής ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΔΕν είναι κασσέτα βάλε-βγάλε.
Χωρίς παρεξήγηση ,δεν ξέρω τι ανθρωπος είσαι αλλά αν θες φθηνοδουλειά κοιτα αλλού. -
Η ασφάλεια πληρώνει έτσι κι αλλιώς...Απλώς δεν θέλω να περιμένω ώρες, και να μη μείνω πολύ χωρίς αυτοκίνητο.
-
Λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου πω,να σου δώδω το τηλ να συνενοηθείτε.....τώρα θα είναι μια μέρα θα είναι δύο δεν ξέρω.
Καταλαβαίνω κι εσύ το χρειάζεσαι,εργαλείο είναι αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα περιορίσεις.
Πάρε τηλ και πάνε από κει και συνενοήσου για μια μέρα να στο κάνουν αυθημερόν. -
Φιλε μου, αν βρεις καλο μαστορα,ας το κρατησει και 3 μερες...
-
Φίλε μου τράβα στον μάστορα κανόνισε να είναι και ο εμπιρογνώμονας αποφασίστε τι θα κάνετε και για να τον βάψεις αρκεί να πας να σου τον βγάλει και να κυκλοφορείς χωρίς προφηλακτήρα. Όταν τον ετοιμάσει πας και τον φοράει πάλι στο αυτοκίνητο. Έτσι δεν θα μείνεις χωρίς ιχ
-
+1
Να φροντίσει ο μάστορας για την πληρωμή του από την ασφαλιστική και να μην ανακατευθείς.
-
To τελευταίο δεν παίζει...Κανένας μάστορας δεν θα κάτσει να περιμένει ένα ενάμιση μήνα στην καλύτερη των περιπτώσεων για να πληρωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.
-
+1
όπως επίσης απόλυτο δίκιο έχει ο Μάκης... Σε 1-2 ώρες για να βαφτεί προφυλακτήρας και να γίνει σωστή δουλειά χλωμό έως άσπρο. Εξάλλου, όσο πιέζεις τον μάστορα αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποιο λάθος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To τελευταίο δεν παίζει...Κανένας μάστορας δεν θα κάτσει να περιμένει ένα ενάμιση μήνα στην καλύτερη των περιπτώσεων για να πληρωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.Μπααα, μερικοί το κάνουν. Δεν ξέρω αν τους διευκολύνουν όλους ή μόνο σε περίπτωση ακριβής επισκευής, αλλά γίνεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To τελευταίο δεν παίζει...Κανένας μάστορας δεν θα κάτσει να περιμένει ένα ενάμιση μήνα στην καλύτερη των περιπτώσεων για να πληρωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.
Μπααα, μερικοί το κάνουν. Δεν ξέρω αν τους διευκολύνουν όλους ή μόνο σε περίπτωση ακριβής επισκευής, αλλά γίνεται.
Γίνεται αν είναι γνωστός ή φίλος ή πολύ καλός (η χαρά του φαναρτζή δηλαδή) πελάτης. Στη περίπτωση του Panosss που θα πάει άγνωστος σε άγνωστο δε πιστεύω ότι θα δεχθεί ο φανοποιός να πάρει τα χρήματά του από την ασφαλιστική.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπααα, μερικοί το κάνουν. Δεν ξέρω αν τους διευκολύνουν όλους ή μόνο σε περίπτωση ακριβής επισκευής, αλλά γίνεται.
Γίνεται αν είναι γνωστός ή φίλος ή πολύ καλός (η χαρά του φαναρτζή δηλαδή) πελάτης. Στη περίπτωση του Panosss που θα πάει άγνωστος σε άγνωστο δε πιστεύω ότι θα δεχθεί ο φανοποιός να πάρει τα χρήματά του από την ασφαλιστική.
Κι όμως. Μου το πρότεινε από μόνος του!
-
Τότε προχώρα το. Φτιάχνεις άμεσα το αυτοκίνητό σου και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Τι καλύτερο;
-
Τελικά λάθος είχε καταλάβει ο μάστορας. Νόμιζε ότι του έλεγα για την εξουσιοδότηση που μπορούσα να του κάνω ώστε να πάει αυτός τα τιμολόγια στην ασφάλειά μου.
Τέλος πάντων, τον πλήρωσα, έστειλα τα τιμολόγια στο πρακτορείο (με email) για να τα στείλει στη ασφάλειά μου (Αγροτική) και θα με ειδοποιήσουν να πάω να τα πάρω (Συγρού γκρρρ!!!). Καλή δουλειά έκανε, δεν έχω παράπονο.
Και αυτό με την εξουσιοδότηση, τον πιστεύω. Φαίνεται τίμιος άνθρωπος.
Μικροτρακάρισμα