-
Δεν διαβαζω πια περιοδικα αυτοκινητου,ολη η ενημερωση μου ειναι απο internet και γερμανο-αγγλικα sites.Οταν διαβαζω κατι που μοιαζει με καταχωρημενο δελτιο τυπου ή μιλαει για μυθους και θρυλους,δεν τελειωνω καν την παραγραφο.Αν καποιος μιλαει ειλικρινως το καταλαβαινω απο την φρασεολογια του και απο εκει και περα προσπαθω να δω ποσο ταιριαζουν αυτα σε εμενα.Ομως το καλυτερο που εχει να κανει ενας υποψηφιος αγοραστης ειναι ενα test drive και να ελεγξει κοστος κτησης και service σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε αυτά που λένε αλλά σε αυτά που δεν λένεΑκόμα κι όταν προσπαθούν να κρύψουν κάτι, αν διαβάσεις προσεκτικά καταλαβαίνεις.
Φυσικά διαβάζω τα περιοδικά, άνθρωποι που η δουλειά τους είναι να οδηγούν καινούρια αμάξια κάτι παραπάνω θα ξέρουν από μένα που θα κάνω 5 λεπτά τεστ-ντράιβ.
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Εγω παντως ,για τα δυο αυτοκινητα που εχω οδηγησει στη ζωη μου(εννοω ομως οδηγησει παρα πολυ οχι 2 χιλιομετρα και τελος) δηλαδη τα Grande Punto 1.416V και VW Golf TSi 140, μπορω να πω με σιγουρια οτι αυτα που λενε ειναι 90% σωστα.Τουλαχιστον εγω το εχω διαπιστωσει...
Το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε αυτά που λένε αλλά σε αυτά που δεν λένε
Σωστο.Γι'αυτο αλλωστε εβαλα 90% και οχι 100% .Γενικα παντως για να πω την αληθεια το Grande Punto , το εχουν αδικησει κατα ενα βαθμο.Αλλα σαν μεσος ορος ειναι σωστα αυτα που λενε.Το Golf απο την αλλη μπορω να πω οτι για αυτα που λενε ειναι κατα 99% σωστοι.
-
Η συγκριση του Rallye - Abarth στο τευχος Νοεμβριου των 4τροχων ερχεται σε αντιπαραθεση με την ιδια συγκριση του Drive του ιδιου μηνα.Ο Πρωτος Βγαζει το Rallye καλυτερο και ο αλλος το Abarth.Kαι μαλιστα και οι δυο με αδιασειστα επιχειρηματα.Τελικα εγω ποιον να πιστεψω?Μηπως τελικα κανεναν και να βγαλω το συμπερασμα με βαση τις δικες μου αναγκες?
ΥΓΠαντως εγω για να πω την αληθεια πιστευω πιο πολυ τους 4τροχους , ειδικα μετα απο αυτα που ειπε και ο Krusenster για το Abarth.
-
Το πρόβλημα ξεκινάει από τις μετρήσεις γιατί ντάξει πες στο σχολιασμό μπαίνει η υποκειμενικότητα. Δεν είναι δυνατόν στις ίδιες ακριβώς μετρήσεις να βγαίνουν τόσο διαφορετικά αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
α) Να υπάρχει διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων που μετρώνται οπότε εάν έχουν διαφορά αυτά που παραδίδονται θεωρητικά άψογα σκέφτείτε τι διαφορές θα υπάρχουν στα δικά μας
β) Να υπάρχει διαφορά στους δοκιμαστές οπότε να τους πληρώνουμε τζάμπα
γ) Τα τυχαία σφάλματα των μετρήσεων να είναι τόσο μεγάλα, οπότε είναι πρακτικά άχρηστες
δ) Να τα παίρνουν τα περιοδικά και να μαγειρεύουν τα νούμεραΓια τα σχόλια των δοκιμαστών σε γενικές γραμμές σε ένα 60% ισχύουν. Υπάρχουν όμως φορές που η πραγματικότητα από το τέστ απέχει χιλιόμετρα...
Το αν εγώ επηρρεάζομαι μπορώ να πω ...ναι που άλλοτε είναι καλό και άλλοτε κακό...
Επηρεάζεστε απο τις δοκιμές που διαβάζετε στον ειδικό τύπο;