-
Έτσι έτσι...
Υψηλό επίπεδο ετοιμότητας η ομάδα. -
-
-
-
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Ποιός είπε ότι τα ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ήταν πάντα μόνο για ΜΙΑ θέση;;Και όχι μόνο!
McLAREN MERCEDES MP4/98T
Εδώ ο Mika ετοιμάζεται για να πάει την γυναίκα του για τη βόλτα της ζωής της!

Αν και ο επιβάτης δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλή θέα...

Ο Brundle πάει μια βόλτα τον Murray Walker:
http://www.youtube.com/watch?v=kAZRYZrvoZ8
Πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση της κυρίας Patrese σε κάτι τέτοιο!Ενίοτε και για 3, όπως η Arrows AX3:

Edit: Και η Minardi έφτιαξε διθέσιο, την F1x2
http://www.youtube.com/watch?v=WsaQxWMk ... re=related -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...Ενίοτε και για 3, όπως η Arrows AX3...Αυτό το εργαλείο ΠΟΛΥ μου άρεσε...
Θα μπορούσες να το πεις και 'οικογενειακό':
Πίσω η κυρά με το κοπέλι και στην φτερούγα δεμένη η πεθερά να βολτέρνεις εις τας εξοχάς... -
Monomill του 1955...
Ίσως το μοναδικό μονοθέσιο της F1 που λόγο αδυναμίας του κινητήρα του είχε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα στα ανηφορικά κομμάτια ορισμένων πιστών (αλήθεια λέω!)...
750 ολόκληρα κ.ε. σε 2 κυλινδράκια παρήγαγαν 85 αγριεμένα άλογα
(ούτε τα μόνο 350 κιλά του βάρους του δεν το έσωναν...)Ίσως το μόνο αγωνιστικό που όταν χτυπούσες μύγα με το σώμα σου, εκσφενδονιζόσουν έξω από το όχημα (με τέτοια 'ανοιχτάδα' που είχε...)
-
Έψαχνα στο κελάρι μου μπας και βρω κανένα αγωνιστικό με πασχαλινό θέμα...
Τελικά το κοντινότερο που βρήκα ήταν ένα αλλόκοτο βάψιμο της Arrows, που κότσαρε τις φάτσες όλων των Ολλανδών οδηγών της F1 στα μονοθέσιά της:
Νομίζω ότι ταιριάζει στην πασχαλινή ατμόσφαιρα, μιας και οι κεφαλές τους μοιάζουν με αυγά...
-
Πανέμορφες οι τεράστιες εμπρός αεροτομές... Όχι σαν τα φετινά χάλια...
-
-
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Α βρε Senna...Πολυ ωραιες φωτογραφιες φιλε μου..
Αχ βρε Σεννα δεν λες τιποτα...
Διαβαζω και το βιβλιο του Τσακιρογλου αυτο τον καιρο και ειμαι επηρεασμενος!!
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν εποχές (π.χ. 1984) όπου σε αντίθεση με σήμερα το κυρίαρχο σημείο μεγέθους ήταν η ΠΙΣΩ φτερούγα:Πώς και δεν έβαλες τη μητέρα όλων των φτερών (Chaparral);
Τα πρώτα μονοθέσια με αυτοφερώμενο υπόστεγο, η 2Ε

και η 2F

-
Είχαμε κάνει παλιότερα ένα μικρό αφιέρωμα στις Chaparral, αλλά είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις τις τρελοκατασκευές αυτές...
Κάπου στο βάθος του κελαριού μου έχω χωμένες κάποιες φωτό από ένα αγωνιστικό που μπροστά του οι φτερούγες της Chaparral φαίνονται ωσάν να ήταν φτεράκια από σπουργιτάκι...
Θα ψαχουλέψω και άμα επιζήσω από την σκόνη του κελαριού θα την χώσω εδώ...Ας βολευτούμε προσωρινά με μία 'μεσαία' λύση...ένα Yunick 62 που ήταν και αφάνταστα πρακτικό:
Ήταν η εποχή που στην αναμονή της εκκίνησης δεν υπήρχαν οι μανάρες με τις ομπρέλες πάνω από τα κεφάλια των οδηγών, οπότε οι τύποι συνδύασαν το downforce με την δροσούλα...
Φαντάσου να είχαν κανέναν πλακατζή τεχνικό στην ομάδα τους και να βίδωνε την φτερούγα ανάποδα...
Θα έφευγε το όχημα στα ουράνια με την μία και από την Indianapolis θα το βρήσκανε σε καμιά πλαγιά του Ψηλορείτη... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Α βρε Senna...
Πολυ ωραιες φωτογραφιες φιλε μου..
Αχ βρε Σεννα δεν λες τιποτα...
Διαβαζω και το βιβλιο του Τσακιρογλου αυτο τον καιρο και ειμαι επηρεασμενος!!
Μα τι λέτε... Αφού έχουμε να καμαρώνουμε το Λούη τώρα. Ποιός τον θυμάται το Σέννα...
(το βιντεάκι το χτεσινό ήταν εντελώς over the rivers...) -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Ήταν η εποχή που στην αναμονή της εκκίνησης δεν υπήρχαν οι μανάρες με τις ομπρέλες πάνω από τα κεφάλια των οδηγών, οπότε οι τύποι συνδύασαν το downforce με την δροσούλα...
Mini Moke meets racecar!
-

Κατά την παρουσίαση των super-super-super-duper wet ελαστικών της Michelin. Μετά από τον οικονομικό τράκο της Μαλαισίας, ο Μπέρνης ζήτησε από τους λαστιχάδες να μεριμνήσουν για τα δέοντα!
-
Για να δούμε πάλι κανέναν όμορφο στούκο...
Κάπου στην δεκαετία του '50 ο Eddie Pagan αποφάσισε να μετατρέψει το 'κρουαζιερόπλοιό' του σε σουβλάκι με την βοήθεια της μπάρας...
Το απίστευτό είναι ο άνθρωπος βγήκε ουσιαστικά αλώβητος από τα συντρίμμια παρότι τότε δεν υπήρχαν σασί απορρόφησης πρόσκρουσης, ζώνες ασφαλείας, HANS, κράνοι με EC22, 18 airbag, κτλ....
Άμα βρε παιδί μου δεν έχει έρθει η ώρα σου....
-
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!