-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό δεν έχει ξαναναφερθεί εδώ;Συμπάθα με βρε Ζώρζη (έτσι θα σε φωνάζαμε στην Κρήτη), αλλά όσο κι αν προσπαθώ να βάλω τάξη στο κελάρη μου, μπορεί να μου ξεφύγουνε αραιά και που...
Οπότε ας σου αφιερώσω μια που σίγουρα δεν έχει ξαναμπεί:
Απλά...χωρίς λόγια! -
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν άν υπήρχε ντοκουμέντο με τον Γέρο να βγαίνει από καμιά μπεβέ; Πανικός στα ανά τον κόσμο φόρα.
-
Θεέ μου τι πίστα...
Θεέ μου τι μονοθέσια...GP της Monza το 1955...
-
Η ATS (Automobili Turismo e Sport), αν και δημιουργήθηκε από πρώην πρώην συνεργάτες της Ferrari, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί μία από τις πιο αποτυχημένες ομάδες...
Μάλιστα λέγεται ότι 'σκότωσε' την καριέρα του Phil Hill, όταν παράτησε το τιμόνι της Ferrari για να τους βοηθήσει...Παρόλα τα παραπάνω η φωτό της ATS HS1 του 1978 μου αρέσει...
Δείχνει τον Alberto Colombo σε 1 από τους 3 αγώνες που συμμετείχε (στους 2 μάλιστα δεν κατάφερε καν να προκριθεί στο qualifying!).Παρατηρήστε το αεροδυναμικό κάλυμμα των καθρεπτών...
Οι 2 λαβές πίσω μάλλον χρησίμευαν ως πιάσιμο για να την πετάξουν στα σκουπίδια
-
Λοιπόν...
Όποιος μου βρει τι αγωνηστικό είναι το παρακάτω, θα πιάσω να κάνω ολόγυμνος ποδηλατάδα στο Ηράκλειο...Προσοχή: Μη βρεθεί καμιά κωφάλα να το ξέρει και με βάλει να ψάχνω για ποδήλατο...θα τον πάρω μαζί μου δικάβαλο, ξηγηθήκαμε;
-
skoda
Μπορεις να βαλεις φωτο απο την ποδηλαταδα
-
για ποιο λογο τα φωτα τα κανουν ετσι με κολλητική ταινια?
ή μηπως δεν ειναι ταινια αυτό?... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ή μηπως δεν ειναι ταινια αυτό?...Για να μην ενοχλεί το φως, θαρρώ
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ή μηπως δεν ειναι ταινια αυτό?...Ταινία είναι. Το κάνουν ώστε αν τρακάρεις, να μην γεμίζει η πίστα θρύψαλα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λοιπόν...
Όποιος μου βρει τι αγωνηστικό είναι το παρακάτω, θα πιάσω να κάνω ολόγυμνος ποδηλατάδα στο Ηράκλειο...Προσοχή: Μη βρεθεί καμιά κωφάλα να το ξέρει και με βάλει να ψάχνω για ποδήλατο...θα τον πάρω μαζί μου δικάβαλο, ξηγηθήκαμε;
skoda
Μπορεις να βαλεις φωτο απο την ποδηλαταδα
Kwsta etoimasoy gia to dikabalo, kai please webfox mhn ksexaseis ti sphoto
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kwsta etoimasoy gia to dikabalo, kai please webfox mhn ksexaseis ti sphotoΜπάαααα...φαίνεται ότι το γλύτωσα το ρεζιλίκι (ευτυχώς!)
Πάντως εάν θέλεις τόοοοσο πολύ να δεις τον Κωστή να βολταίρνει ωσαν τον γυμνιοσάλιαγκα παρέα με έναν Κρητίκαρο σε δίτροχο με πετάλια, έ δεν έχεις παρά να τον 'ψήσεις'...
Φυσικά θα πρέπει να αλλάξουμε μετά πλανήτη, αλλά και τι δεν θα κάναμε για να σου φτιάξουμε την διάθεση, έτσι;Βαθιά μέσα μου όμως δεν πιστεύω να καταλήξω έτσι:
-
δεν σας γνωριζω αλλα ειστε πολυ ατομα...
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
καιρο εχω να δω τετειο ομορφο αυτοκινητο στην Φ1
τα σλικς ειναι καταπληκτικα
-
Το υπολοιπο ομως ειναι σαν ανεκδοτο. Απο τα πιο ασχημα μονοθεσια ever....
-
θέμα συνήθειας 100%
-
Επειδή πολύ το ρίσκαρα και επειδή δεν πρέπει να προκαλείς και πολύ την τύχη σου, λέω να το λύσουμε το μυστήριο...
Πρόκειται για μία Gazela B5 BMW 2002 Ti Alpina 1990cc του 1976 !!!Τώρα γιατί οι Τσέχοι γούσταραν να διασταυρώσουν την Μπέμπα με όψη από 911 Turbo 1ης γενιάς μαζί με ποπό από παλιό Skoda (αυτά με τον κινητήρα πίσω), θα μείνει μάλλον πάντα το δικό τους μυστικό...
Λυπάμαι που χάσατε την δυνατότητα να με γράψουν οι εφημερίδες, αλλά σίγουρα θα σας δοθεί στο μέλλον και πάλι η ευκαιρία...
Για να το κάνουμε μάλιστα πιο πιπεράτο το πράγμα, εάν χάσω μελλοντικό στοίχημα, θα πρέπει να ντυθώ αστυφύλακας και να ορμίσω στο κεντρικό καφενείο των Ζωνιανών φωνάζοντας δυνατά '...συλλαμβάνεστε όλοι...'
(θα με αναγνωρίσετε από την φωτό που θα δείχνει το δελτίο του Ευαγγελάτου με έναν τύπο να κρέμεται ανάποδα από ένα δέντρο και με 3 Καλάσνικοφ να εξέχουν από τον πισινό του...) -
Ο Ελβετός Jo Siffert στην εκκίνηση του Les Mans...
...λίγο πριν ανακαλύψει ότι του έβαλαν για πλάκα έναν σκαντζόχοιρο στο κάθισμα! (μούσι) -
Jacques Laffite με μια Ligier JS5 του 1975...
Ούτε ο σχωρεμένος ο Τιτανικός δεν είχε ΤΕΤΟΙΑ καμινάδα !!! -
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!