-
μπορεις να μας εξηγησεις τι σχεση εχει η μνημη με την αντιληψη των χρωματων?
-
Ωραία εχθές .... Το φαγητό εξαιρετικό όπως πάντα και η παρέα τέλεια (εκτός των Mods ως συνήθως !!!!)
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πήρε και ο άλλος ο βλαμένος θαλασσί ιστιοπλοϊκό για τον Κορινθιακό,Please try to keep your envy under control!!
-
@Ντάφυ Δείχνει ότι δεν δουλεύει το μυαλό σας ρε!!!
@Gronholm fan Δεν σε είδα πουθενά στην Αττική Οδό!!! Και πήγαινα σιγά για να με προλάβεις!
-
Κουκοοο δεν ντρεπεσαι να σκας ξερογκαζιες στο φαναρι στο cupra της θειας μου ?
Μαρτυρας μου ο Coyote και οι 2 Μαριες.Ευτυχως ομως που ειμαι καλος ανθρωπος και δεν ηθελα να σε πληγωσω....
-
.. ρε συ κουκο, αυτο δικαιολογειται..
αν του ειπες 'ακολουθησε με, εχω ΜΠΛΕ μπεμβε', σιγουρα θα ακολουθησε αλλον! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μαρτυρας μου ο Coyote και οι 2 Μαριες.Ευτυχως ομως που ειμαι καλος ανθρωπος και δεν ηθελα να σε πληγωσω....
μια και το εφερε η κουβεντα...
η δευτερη μαρια ηταν η ... θεια σου? :
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μια και το εφερε η κουβεντα...
η δευτερη μαρια ηταν η ... θεια σου? :
Συναδερφος της Μαριας μου
-
Κανονίστε ρεμάλια για μέσα Οκτώβρη που θα ειμαι Αθηνα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κανονίστε ρεμάλια για μέσα Οκτώβρη που θα ειμαι Αθηνα.Μέσα Οκτώβρη δε θα έχουμε χωνέψει ακόμα τα χθεσινά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πολυ μ' αρεσει που μετα απο καθε συναντηση επανερχεται στην επικαιροτητα το (διαχρονικο, οπως αποδεικνυεται) θεμα του χρωματος της BMW του ΚουκουΑ..κατάλαβα.. Εντάξει ήταν σαν να είμαι εκεί..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολυ μ' αρεσει που μετα απο καθε συναντηση επανερχεται στην επικαιροτητα το (διαχρονικο, οπως αποδεικνυεται) θεμα του χρωματος της BMW του Κουκου
Α..κατάλαβα.. Εντάξει ήταν σαν να είμαι εκεί..
Αλλα χωρις εσενα δεν ειναι το ιδιο
Να κανονισουμε για κοφι, εχω κουτσομπολια -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@Gronholm fan Δεν σε είδα πουθενά στην Αττική Οδό!!! Και πήγαινα σιγά για να με προλάβεις!
Πήγαινα με τον κυρ Βασίλη.... Οι γρήγοροι με τους γρήγορους πάνε ......όχι με τα τι ' τί είναι μπλε και σέρνεται!!!'
BTW o κυρ Βασίλης μάλλον παράφαγε..... γιατί στο πρώτο φανάρι πάνω στην στροφή με την πολλή βροχή πήγαινε ίσα πάνω για την νησίδα!!!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κανονίστε ρεμάλια για μέσα Οκτώβρη που θα ειμαι Αθηνα.
Μέσα Οκτώβρη δε θα έχουμε χωνέψει ακόμα τα χθεσινά...
Το αυτο.Ασε που εγω εφαγα και για σενα χθες,οποτε ηταν σαν να ησουν εκει.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να κανονισουμε για κοφι, εχω κουτσομπολια
ωωωωωωω, the magic word!
-
.. μια συμβουλη..
να φορας μαυρα και να εχεις και μπολικα χαρτομαντιλα... ο καφες που θα παραγγειλεις να ειναι πικρος... -
Κουφάλες.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. μια συμβουλη..
να φορας μαυρα και να εχεις και μπολικα χαρτομαντιλα... ο καφες που θα παραγγειλεις να ειναι πικρος... -
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
Ωραία εχθές .... Το φαγητό εξαιρετικό όπως πάντα και η παρέα τέλεια (εκτός των Mods ως συνήθως !!!!)πήρε και ο άλλος ο βλαμένος θαλασσί ιστιοπλοϊκό για τον Κορινθιακό,
Please try to keep your envy under control!!
Ήθελα να σε ρωτήσω... είναι όντως θαλασσί; Δηλαδή αν είναι λιλά (ρώτησα τη γραφίστρια για το χρώμα, δεν είμαι gay) ή κάτι τέτοιο δε θα μου έκανε εντύπωση.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.. μια συμβουλη..
να φορας μαυρα και να εχεις και μπολικα χαρτομαντιλα... ο καφες που θα παραγγειλεις να ειναι πικρος...Αυτό που κάνετε είναι βλακεία γιατι τωρα θα σκάσω μέχρι να μάθω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
.. μια συμβουλη..
να φορας μαυρα και να εχεις και μπολικα χαρτομαντιλα... ο καφες που θα παραγγειλεις να ειναι πικρος...Αυτό που κάνετε είναι βλακεία γιατι τωρα θα σκάσω μέχρι να μάθω!
Μην της τα πείτε όλα!
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)