-
Οντως για το Fallout 3 εχω διαβασει πολυ καλα λογια, ενω για το Fable 2 τα σχολια δεν ειναι ιδιαιτερα καλα..
Μου αρεσε πολυ το turn based battle του Final Fantasy και θα ηθελα κατι αντιστοιχο, πραγμα που δεν ισχυει για τα ανωτερω 2..
Το Oblivion, λεει, εχει βγει παιχνιδι της χρονιας!! -
τελικα παρηγγειλα το Fallout 3, να δουμε τι ψαρια πιανει..
Επισης ειδα οτι θα βγει τον μαρτιο Final Fantasy για το 360!
αυτος ηταν ο λογος που δεν πηρα και το Lost Odyssey (χωρις να αποκλειω πιθανη αγορα του, αργοτερα..)
κανενα αξιολογο περιοδικο για 360 games, υπαρχει?
Παλαιοτερα ημουν fan της Paragon publishing.. αλλα εχω χασει την επαφη με τον χωρο και απ' οσο γνωριζω η Paragon αποτελει παρελθον ?!?!? -
κανενας δεν παιζει παιχνιδια??
κανενας δεν παιρνει περιοδικα του χωρου?
Kid? -
Περιοδικα για το 360 υπαρχουν αρκετα μονο ξενογλωσσα (αρα και τα βρισκεις σε καταστηματα που διαθετουν και ξενογλωσσο τυπο), βλεπεις εδω στο ελαντα ολοι εχουν ενα κολλημα με το 'πλειστεσον'
tm δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα η παραγκον εχει κλεισει απο το.. 1992
-
Υπάρχει κανένας εδω μέσα που να ασχολείται με FlightSimulator και Vatsim?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελικα παρηγγειλα το Fallout 3, να δουμε τι ψαρια πιανει..
Επισης ειδα οτι θα βγει τον μαρτιο Final Fantasy για το 360!
αυτος ηταν ο λογος που δεν πηρα και το Lost Odyssey (χωρις να αποκλειω πιθανη αγορα του, αργοτερα..)
κανενα αξιολογο περιοδικο για 360 games, υπαρχει?
Παλαιοτερα ημουν fan της Paragon publishing.. αλλα εχω χασει την επαφη με τον χωρο και απ' οσο γνωριζω η Paragon αποτελει παρελθον ?!?!?FALLOUT 3
-
μολις σημερα απεσταλη..
Σε 3-5 μερες θα το εχω στα χερια μου λεει... σε καμμια βδομαδα υπολογιζω εγω.. Μεγαλη διαφορα απο τις τιμες ελλαδος.. στα περισσοτερα... και δωρεαν αποστολη!
οποιος ενδιαφερεται για το GTA IV για Xbox 360, το Play.com το εχει σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμη!!!! -
φιλε μου που το παραγγειλες; Και φυσικα, για ποσο διαφορα στις τιμες μιλαμε;
-
Μολις chipαρα το Wii ( μονος μου ) για να παιζω με τη παρεα και να μη φοβαμαι μηπως μου καταστραφουν τα original δισκακια.
Αν και Wii πρεπει να εχει περιπου το 0.1% της χωρας, καμια προταση για παρειστικα παιχνιδια?
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
φιλε μου που το παραγγειλες; Και φυσικα, για ποσο διαφορα στις τιμες μιλαμε;διαβασε προσεκτικα το ποστ και θα σου λυθουν οι αποριες
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μολις chipαρα το Wii ( μονος μου ) για να παιζω με τη παρεα και να μη φοβαμαι μηπως μου καταστραφουν τα original δισκακια.Αν και Wii πρεπει να εχει περιπου το 0.1% της χωρας, καμια προταση για παρειστικα παιχνιδια?
να υποθεσω για να το λες ετσι πως το τσιπαρισμα περιλαμβανει και ξεκοιλιασμα και επεμβαση?
-
Σε αλλες κονσολες μπορει να γινει και αλλιως?
Παντως ναι, ανοιγμα και πολυ δυσκολες κολλησεις στο drive-chip του dvd του Wii.Να μια ενδεικτικη εικονα.
-
στο xbox το παλαιο καποια στιγμη ειχαν βγαλει ενα δισκακι το οποιο φορτωνες πρωτα και υστερα ηταν 'ανοιχτο'
κι εγω του ειχα κανει επεμβαση..
στο 360 - ps3 δεν ξερω τι γινεται... -
Nα υπενθυμίσουμε ότι οποιαδήποτε επέμβαση στο εσωτερικό ακυρώνει την εγγύηση.
-
Εννοειται...
Αν και υπαρχει και ενα clip το οποιο ειναι προσθαφαιρουμενο.
Αλλα 90% δε δουλευει. -
να ενημερωσουμε πως οποιαδηποτε επεμβαση μπορει μεν να ακυρωνει την εγγυηση, αλλα δεν ειναι παρανομη, διοτι σε περιπτωση καταστροφης του αυθεντικου dvd, η εταιρεια δεν στο αντικαθιστα! Ειναι νομιμο να παιζεις με το αντιγραφο ασφαλειας το οποιο εχεις δημιουργησει
-
Γεια σου ρε Duffy
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να ενημερωσουμε πως οποιαδηποτε επεμβαση μπορει μεν να ακυρωνει την εγγυηση, αλλα δεν ειναι παρανομη, διοτι σε περιπτωση καταστροφης του αυθεντικου dvd, η εταιρεια δεν στο αντικαθιστα! Ειναι νομιμο να παιζεις με το αντιγραφο ασφαλειας το οποιο εχεις δημιουργησειΔιαφορετικά πράγματα.
Είναι νόμιμο να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας (=δεν μπορεί να σε κυνηγήσει η εταιρεία λογισμικού).
Ακυρώνει την εγγύηση η επέμβαση στην κονσόλα (=δεν δικαιούσαι να ζητήσεις επισκευή αν καεί κάτι). -
Αφου ακυρωνεται, δικαιουσαι να ζητησεις επισκευη, αλλα τη πληρωνεις (νομιζω).
Η δεν στην επισκευαζουν καν? -
Μα φυσικά μπορείς να το επισκευάσεις πληρώνοντας. Άλλο που δεν θέλουν.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)