-
Red Dot Sight is the way to go!
-
Πρίν λίγο ξεκλείδωσα το ACR. Φαίνεται πολύ καλό, συνδιάζει ταχύτητα δύναμη και ακρίβεια.
-
AK-47 με Holographic ή ACOG Scope (αμα παιζει hardcore, βαζεις και κανα silencer - παντα μαζι με Cold Blooded και δεν σε παιρνει κανεις χαμπαρι)
Το απολυτο Οπλο στο ΜW2
-
Βάζω πάντα το Ninja Pro, εκτός οτι δέν σε βλέπουν στο heartbeat sensor, δέν ακούγονται και τα βήματα. Έχω ταράξει άπειρους campers στα μαχαιρώματα έτσι.
Επίσης τα Logitech G35 κάνουν καλή δουλειά.
-
Το πιό χρήσιμο perk νομίζω είναι το stopping power. Χωρίς αυτό πρέπει να αδειάζεις γεμιστήρες ολόκληρους για να ψοφήσουν. Γενικά απ ότι διαβάζω οι μπάρες στα χαρακτηριστικά των όπλων είναι στο περίπου, δηλαδή κάποιο όπλο με μικρή μπάρα damage μπορεί στην πράξη να είναι πιό δυνατό απο ένα άλλο με μεγαλύτερη μπάρα.
Επίσης τα lightweight και marathon είναι άχρηστα κατα τη γνώμη μου εκτός άν θέλεις να το παίξεις μαχαιράκιας ή ασπιδάκιας. Γενικά μου τη σπάνε οι βλάκες που τρέχουν όλη την ώρα σαν να τους έχουν βάλει νέφτι απο πίσω, προσωπικά προτιμώ περπάτημα, σωστή κάλυψη και καλό σημάδι, τρέξιμο μόνο όταν κάποιος σε πυροβολάει ή θέλεις να πιάσεις κάποιον.
-
Riot Shield for the win
Δοκιμασε να παιξεις search and destroy με αυτην (βαλε επισης commando και blast shield) και ασε τους αντιπαλους να προσπαθουν να σε ριξουν
Το εκανα προχτες και 2 αντιπαλοι αναγκαστηκαν να με αφησουν και εφυγαν γιατι δεν μπορουσαν να με σκοτωσουν (ουτε με semtex*)*αν ειχαν ομως RPG..
-
Μου έκαναν δώρο το Buzz brain of the world.
Όταν το είχα δει ήταν στα Ελληνικά...το δικό μου ενώ στη συσκευασία έχει Ελληνικούς χαρακτήρες κλπ...γιατί το παιχνίδι δεν είναι?
Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?
-
Στην αρχή σου ζητάει να διαλέξεις γλώσσα; Αν ναι, από ποιες μπορείς να διαλέξεις; Στο δικό μου έχει ελληνικά και όλες αυτές τις κυριλλικές που μου υπενθυμίζουν ότι όταν ανέβω στο διοικητικό εκκλησιαστικό θώκο, να καθαιρέσω από Άγιους τον Κύριλλο (γιορτάζει κιόλα) και τον Μεθόδιο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην αρχή σου ζητάει να διαλέξεις γλώσσα; Αν ναι, από ποιες μπορείς να διαλέξεις; Στο δικό μου έχει ελληνικά και όλες αυτές τις κυριλλικές που μου υπενθυμίζουν ότι όταν ανέβω στο διοικητικό εκκλησιαστικό θώκο, να καθαιρέσω από Άγιους τον Κύριλλο (γιορτάζει κιόλα) και τον Μεθόδιο.Τελικά είναι το Αγγλικό ρε γμτ...δεν έχει Ελληνικά!
Το πουλάω...από 40 ευρώ που το πήρα...το πουλάω 30!
(θα το ανεβάσω και αγγελία αργότερα)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στην αρχή σου ζητάει να διαλέξεις γλώσσα; Αν ναι, από ποιες μπορείς να διαλέξεις; Στο δικό μου έχει ελληνικά και όλες αυτές τις κυριλλικές που μου υπενθυμίζουν ότι όταν ανέβω στο διοικητικό εκκλησιαστικό θώκο, να καθαιρέσω από Άγιους τον Κύριλλο (γιορτάζει κιόλα) και τον Μεθόδιο.
Τελικά είναι το Αγγλικό ρε γμτ...δεν έχει Ελληνικά!
Το γράφει στη συσκευασία οτι είναι το αγγλικό;
Γιατί αν η συσκευασία είναι στα ελληνικά, δε θα έπρεπε να είναι και το παιχνίδι; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τελικά είναι το Αγγλικό ρε γμτ...δεν έχει Ελληνικά!
Το γράφει στη συσκευασία οτι είναι το αγγλικό;
Γιατί αν η συσκευασία είναι στα ελληνικά, δε θα έπρεπε να είναι και το παιχνίδι;Η συσκευασία όχι μόνο δε γράφει τίποτα για τη γλώσσα...αλλά τα πάντα τα γράφει στα Ελληνικά...περιγραφή κλπ.
Μέσα όμως, δεν έχει Ελληνική γλώσσα, παραμόνο Αγγλική.
-
αν καποιος εχει wii με softmod και το sports resort μεσω του softmod μπορει να μου στειλει ενα pm?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
αν καποιος εχει wii με softmod και το sports resort μεσω του softmod μπορει να μου στειλει ενα pm?Έχω και το wii, και το sport resort. Το softmode όμως τί είναι;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
αν καποιος εχει wii με softmod και το sports resort μεσω του softmod μπορει να μου στειλει ενα pm?
Έχω και το wii, και το sport resort. Το softmode όμως τί είναι;;
εγχειρηση στο software για να παιζει κατεβασμενα απο το Internet
-
παλικαρια εχει ξεκινησει κανεις mass effect 2 να μου πει εντυπωσεις?
εγω θα αργησω ακομα να το ξεκινησω, θα περιμενω να αλλαξω το pc και να βαλω 64μπιτα πρωτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παλικαρια εχει ξεκινησει κανεις mass effect 2 να μου πει εντυπωσεις?εγω θα αργησω ακομα να το ξεκινησω, θα περιμενω να αλλαξω το pc και να βαλω 64μπιτα πρωτα
εντυπωσεις απο 19/2,με το ζορι κρατιεμαι να τελειωσω την εξεταστικη πριν λιωσω..
ακουω πως ειναι πολυ πιο fps απο το πρωτο παντως,το χες παιξει? -
οχι ακομα, πασχω απο το ιδιο προβλημα με σενα
- οτι περιμενω να μπει ο i5 και τα 64μπιτα 7αρια για να μπορω να κανω format χωρις αλλες εκρεμμοτητες και μεταφορες save και ξανα εγκαταστασεις
το πρωτο ναι το ειχα παιξει , αλλα περα απο την πολυ ωραια ιστορια δε με ξετρελανε
ηταν ομως καλο παιχνιδι και θελω να παιξω τη συνεχεια.το πρωτο θεωρω οτι ειχε αρκετη δραση για rpg, δεν ηταν φυσικα gears of war ,αλλα δεν περιμενα κατι παραπανω
ισα ισα που θα ηθελα να το κανουν περισσοτερο πολυπλοκο προς την rpg μερια (οχι βεβαια πολυ πολυπλοκο) και λιγοτερο ανεγκεφαλο ξυλο γιατι ετσι φτασαμε να ζητανε μερικοι καλυτερο ξυλο
θα δουμεθα παιξουμε πολυ ωραια παιχνιδακια-sequels στο αμεσο μελλον παντως
περιμενω με τρομερη αγωνια το Biosock 2 , απο το οποιο περιμενω πολλα μετα το καταπληκτικο πρωτο
ευτυχως αυτο θα βγει μαζι με κονσολες, οχι σα το assasin's creed 2 το οποιο το καθυστερουναλλα περα απο sequels, κανα τελειως καινουριο καλο παιχνιδι εχει υποπεσει στην αντιληψη σου?
-
Εγώ να δω πότε θα προλάβω να παίξω όλα αυτά που έχω....
Πρέπει να κάνουμε κάτι να πάει 28 ώρες η μέρα...
-
ε φιλε οσο παει και γω καποια παιχνιδια κανω μηνες να τα τελειωσω, δεν αγχωνομαι
αν και μερικες φορες με μερικα με πιανει και τα λιωνω μεχρι να τα τελειωσω
εσυ angel με τι ασχολεισαι αυτο το καιρο να παρω ιδεες
-
Δεν είναι άγχος.
Απλά σκέφτομαι πόσα παιχνίδια έχω στα ράφια και κάθονται και με πιάνει στεναχώρια...
Μιλάω για πάνω από 20 παιχνίδια....Το μόνο παιχνίδι που ασχολούμαι αυτή την περίοδο και υπάρχει και σε PC είναι το Fallout 3(ναι ακόμα... )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)