-
Παντως το Wii για επισκευη πηγαινε...
Καθως το εκλεινα μετα την εγχειρηση, ακουμπησα κατα λαθος με κατσαβιδι την επαφη ενος led (του On-off) εκανε τζζζζ ( ) εβγαλε καπνο και εσβησε η κονσολα.
Το βγαζω απτη πριζα, το ξαναβαζω, τιποτα, νεκρο απο το βραχυκυκλωμα, παει, εκαψε ολη τη μητρικη.
Μετα απο ενα τεταρτο βρισιματος για τη κουλαμαρα μου, το ξαναβαζω και αναβει.
Ολοι χαρουμενοι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
να ενημερωσουμε πως οποιαδηποτε επεμβαση μπορει μεν να ακυρωνει την εγγυηση, αλλα δεν ειναι παρανομη, διοτι σε περιπτωση καταστροφης του αυθεντικου dvd, η εταιρεια δεν στο αντικαθιστα! Ειναι νομιμο να παιζεις με το αντιγραφο ασφαλειας το οποιο εχεις δημιουργησει
Διαφορετικά πράγματα.
Είναι νόμιμο να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας (=δεν μπορεί να σε κυνηγήσει η εταιρεία λογισμικού).
Ακυρώνει την εγγύηση η επέμβαση στην κονσόλα (=δεν δικαιούσαι να ζητήσεις επισκευή αν καεί κάτι).ε, καλα, παιδι δημοτικου μπορει να καταλαβει οτι μιλαμε για διαφορετικα πραγματα
και μην μπερδευομαστε! τι παει να πει δικαιουσαι να ζητησεις επισκευη?
σερβις ειναι, επισκευες κανει! αν γινεται θα στο φτιαξουν!
το μονο που αλλαζει ειναι αν θα στο χρεωσουν ή οχι!
μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ρε παιδια! -
Εννοώ φυσικά 'δωρεάν' επισκευή.
-
για το ps3 προς το παρον δεν παιζει καποιο τσιπ της προκοπης...αμα το βγαλουν τοτε το συζηταμε...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μολις chipαρα το Wii ( μονος μου ) για να παιζω με τη παρεα και να μη φοβαμαι μηπως μου καταστραφουν τα original δισκακια.Αν και Wii πρεπει να εχει περιπου το 0.1% της χωρας, καμια προταση για παρειστικα παιχνιδια?
Εννοείται Wii Sports για βασικά.Βγάζει απίστευτο γέλιο το bowling και το τέννις.
Υπάρχει και άλλη μια συλλογή με παιχνίδια που έπαιξα που έχει απο beach tennis μέχρι και τοξοβολία.Δεν θυμάμαι όνομα.Καλό ήταν.
Προχωράς σε Super Smash Brothers Brawl και επεκτείνεσαι σε Mario Kart (αλλα μάλλον με
classic controller). Το NFS Carbon που έπαιξα είναι καλό.Το Wii έχει αρχίσει να πουλά καλά απο το καλοκαίρι και μετά
-
To wii sports ερχεται μαζι με τη κονσολα ποτε οκ!
Ευχαριστω για τα υπολοιπα! -
Ένας ... εχμ φίλος μου ρωτάει αν το patch της KONAMI κάνει για πειρατικό PES 2009. Αλλιώς όποιος ξέρει ας προτείνει κάποια άλλα. Thanks!
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ένας ... εχμ φίλος μου ρωτάει αν το patch της KONAMI κάνει για πειρατικό PES 2009. Αλλιώς όποιος ξέρει ας προτείνει κάποια άλλα. Thanks!στο 90% των περιπτωσεων αν περασεις τα επισημα patch χρειαζεσαι νεο crack,συγκεκριμενα για το pro δεν ξερω,αλλα αν δεν υπαρχει crack για την updated εκδοση δεν θα το διακινδυνευα
-
ποσο θεικο παιχνιδι ειναι το fallout???το ξεκινησα μες στα χριστουγεννα λογω προηγουμενων υποχρεωσεων και εχω ψιλοκαει...
βεβαια εχει πολλα κοινα με oblivion, αλλα ο ανοικτος του κοσμος ειναι πολυ βελτιωμενος σε παρα πολλους τομεις..
επισης το συστημα μαχης του εχει πλακα και πολυ θεαμα!!αυτες τις bugιες βεβαια να μην ειχαν τα παιχνιδια της bethesda και ο κοσμος θα ταν καλυτερος...
-
-
εγω εχω μονο δυο
εχω πολλη δουλεια ακομα να σε φτασω... -
-
Να παίζω ΝΒΑ live05 με rosters 06 (patch) δε λέει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όχι τπτ άλλο αλλά βλέπω Seattle Supersonics και μου ρχεται να κλάψω αναλογιζόμενος τους Oklahoma Thunders. Και αφού συνειδητοποίησα ότι ΝΒΑ live 09 γιοκ, βρήκα στα διάφορα φόρα το N2K9. Διάβασα όμως και κάτι περίεργα περί ενεργοποίησης on line, steam, κτλ που δεν καταλαβαίνω γιατί από παιχνίδια μόνο NBA, FIFA, AOE και κανά NFS έπαιζα. Το χει κανείς; Με ενεργοποίηση, steam τι παίζει; Κανά σίγουρο link για ράπιδ (αν δεν έληξε ο λογαριασμός) ή τόρρ;
-
Ποιο εκ των PC, PS3 ή ΧΒΟΧ 360 έχει τα καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια;
Το PC._
http://www.gamespot.com/features/6202552/p-1.html
(περνάτε τον κέρσορα πάνω από τη σχετική επιλογή κάτω από κάθε screenshot για να φορτώσει η αντίστοιχη εικόνα) -
Πόσο κάνει ένα PC ικανό για τέτοια γραφικά;
Ένα Xbox 360 έχει 150Ε καινούριο.Πάντως νόμιζα ότι είχαμε ξεπεράσει τους πολέμους γραφικών.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι λόγος αγοράς ενός συστήματος ή ενός παιχνιδιού τα καλύτερα γραφικά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιο εκ των PC, PS3 ή ΧΒΟΧ 360 έχει τα καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια;
Το PC._
http://www.gamespot.com/features/6202552/p-1.html' target='_blank' target='_blank
(περνάτε τον κέρσορα πάνω από τη σχετική επιλογή κάτω από κάθε screenshot για να φορτώσει η αντίστοιχη εικόνα)αυτο που ειναι γενικα αξιολογο ειναι οτι το xbox εχει στο συνολο του καλυτερα γραφικα απο το ps3 λογω καλυτερης καρτας γραφικων.το ps3 μπορει να βγαλει με τον επεξεργαστη του καλυτερα γραφικα,αλλα αυτο ισχυει για παιχνιδια που φτιαχτηκαν αποκλειστικα για αυτο και καποιος καθισε να προγραμματισει με βαση αυτο το χαρακτηριστικο(πχ gran tourismo).παιχνιδια ομως που ειναι μεταφορες απο αλλες κονσολες ή το pc συνηθως ειναι πολυ χειροτερα στο κατα τα αλλα 'πανισχυρο' ps3...
κατα τα αλλα ειναι φυσικο το pc πλεον να ειναι πολυ πιο δυνατο απο τις κονσολες,γιατι οι καρτες τους μπορει να ηταν τρομερες οταν πρωτοκυκλοφορησαν,πλεον ομως ειναι ξεπερασμενες.
μεγιστο παραδειγμα το crysis,το οποιο δε μπορει (ο,τι κι αν λενε μερικοι) να τρεξει σε κονσολα για αυτο δε βγαινει και σε αυτες.βεβαια παιχνιδια οπως το fallout προκειμενου να τρεξουν στις κονσολες(γιατι εκει υπαρχει πολυ μαρουλι) βγαινουν με βελτιωμενες εκδοσεις παλιοτερων μηχανων γραφικων(του oblivion το συγκεκριμενο) πραγμα που συνεπαγεται 2 πραγματα:1ον οτι υπαρχει μια στασιμοτητα στην εξελιξη των γραφικων,δλδ ακομα εδω και αρκετο καιρο δεν εχουμε δει κατι καλυτερο απο crysis..
2ον οτι επιτελους και μεις οι pc-ακηδες θα αραξουμε για λιγο καιρο και δε θα χρειαστει να αναβαθμισουμε
εγω εχω 2,5 χρονια το pc(core 2 duo στα 3 GHz),του αλλαξα μονο καρτα(απο 7900gt πηγα 8800gt) με αρκετα χαμηλη τιμη,αγορασα επιπλεον μνημη σε γελοια τιμη(DDR2 800) και πλεον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,δε θελει κατι αλλο.
σκοπευω να ξεπερασω αισιως τα 3,5 χρονια καθως το μηχανημα με βγαζει ασπροπροσωπο ολο αυτο το καιρο !!!οι υπολογιστες τα τελευταια χρονια και οι καρτες εξελιχθηκαν πολυ περισσοτερο απο οτι οι εφαρμοφες και τα παιχνιδια απαιτουσαν και με λιγα λεφτα μπορεις να φτιαξεις πολυ καλο πραμα!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πόσο κάνει ένα PC ικανό για τέτοια γραφικά;
Ένα Xbox 360 έχει 150Ε καινούριο.Πάντως νόμιζα ότι είχαμε ξεπεράσει τους πολέμους γραφικών.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι λόγος αγοράς ενός συστήματος ή ενός παιχνιδιού τα καλύτερα γραφικά.με 700-800 φτιαχνεις μπομπα,με πολυ καλυτερα γραφικα απο xbox!!
το xbox κανει λιγοτερα λεφτα,αλλα πρεπει να χεις high definition τηλεοραση(η οποια κανει φραγκα).εαν εχεις ηδη τοτε συμφερει η κονσολα,αλλιως το pc
-
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο...τηλεοραση ΗD εχω...το εχει κανενας να μου πει τη γνωμη του?
-
παρτο!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια λεω να παω να παρω το Χκουτι 360 σημερα...το εψαξα,εχει πολυ καλα γραφικα,εχει HDMI και αυτο πλεον και ειναι και φτηνο...τηλεοραση ΗD εχω...το εχει κανενας να μου πει τη γνωμη του?παρε την Ελιτ εκδοση (το μαυρο). Αξιζει 100% τα λεφτα του
με 700-800 φτιαχνεις μπομπα,με πολυ καλυτερα γραφικα απο xbox!!
το xbox κανει λιγοτερα λεφτα,αλλα πρεπει να χεις high definition τηλεοραση(η οποια κανει φραγκα).εαν εχεις ηδη τοτε συμφερει η κονσολα,αλλιως το pc
και σε ενα εναμισι χρονο θα θες νεα καρτα γραφικων, περισσοτερη μνημη ραμ ή και καναν καινουργιο πεντακοσαπυρηνικο επεξεργαστη. Δεν συμφερει ρε συ απο καμμια αποψη, ενω με την κονσολα εχεις για 5 χρονια οτι γκειμ γουσταρεις χωρις να χρειαστει αναβαθμιση
Και βασικα εγω ΔΕΝ εχω hd tv αλλα τα γραφικα ειναι κορυφαια
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)