-
Δεν έγραψα πουθενά πως κάνει το HW καλύτερο. Είπα γενικά καλύτερο για το σκοπό που συζητάμε.
Ακόμα περιμένω πάντως να μου πεις τα clones.
Και μιας και είμαστε εδώ αν μου φτιάξεις και ενα PC με 400€ που να παίζει σίγουρα καλύτερα απο PS4 θα με ενδιέφερε. -
περίμενε λίγες μέρες ακόμα να μειώσουν περισσότερο τις τιμές στις περυσινές mid range gpus (7870, 7950, 660ti) και σε συνδυασμό με μια 8320fx στο κάνω με 400-450 όσο δηλαδή θα κάνει και το ps4!
Αν μάλιστα περιμένεις λίγους μήνες ακόμα θα στο κάνω και με κανέναν μελλοντικό ισχυρότερο amd A10 με την δική του ενσωματωμένη gpu! -
Και αν περιμένω και λίγο πριν βγουν οι επόμενες κονσολες θα παίζει 4Κ το pc.
Στα 400€ θέλουμε ολο το PC έτσι. Οχι αναβαθμιση. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει και τόσο αυτό. Άλλωστε PC έχω και όταν μπορέσω θα πάρω και τις κονσολες. Τα παιχνίδια μετρανε τελικά.
Clones θα βρούμε για τα παιχνίδια που λέω? -
περί κλώνων...
πάντα βγαίνουν...κλασσικό παράδειγμα στο πρώτο super mario, το great gianna sisters!
Προφανώς δεν είναι το ίδιο αλλά επίσης προφανώς δεν μπορεί να οικειοποιηθεί μια κατηγορία παιχνιδιών μία πλατφόρμα!
Για το πισι εγώ δεν μιλάω για χρόνια αλλά για ελάχιστους μήνες.
Δηλαδή εσύ αν είχες τώρα το ps4 θα είχες παιχνίδια για να δεις; Εγώ σε 2 μήνες θα μπορώ να σου φτιάξω το σύστημα που προανέφερα! -
Πάντα βγαίνουν αλλά δεν μου λες κανέναν. Μιλάμε για τώρα. Όχι για 20 χρόνια πριν.
Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει και τόσο αυτό. Άλλωστε εγώ το μόνο που χρειάζομαι για να γίνει πιο δυνατό το PC μου από τις κονσόλες είναι απλά μια κάρτα. Σίγουρα θα την έβγαζα με λιγότερα από 400Ε που έχει το PS4.
Σημασία έχουν τα παιχνίδια. Και μέχρι να βγουν όλα όσα έχουν οι κονσόλες στα PC ή έστω να βγουν αντίστοιχα καλοί κλώνοι το τι είναι καλύτερο για τον καθένα είναι σχετικό.
Διότι όπως έγραψα ήδη δεν ωφελεί να έχεις PC με 3-4 titan αν δεν έχεις τα παιχνίδια που σου αρέσουν. -
Προφανώς και δεν προσωποποιούμε την κουβέντα...οπότε μην αναφέρεις τι έχει το πισι σου. Ούτε εμένα θέλει κάτι απλά κάνουμε κουβέντα! Μακάρι να μην χρειαστεί να μπει κανείς σε έξοδα! Για το θέμα των κλώνων σου απάντησα παραπάνω...
Φαντάσου λοιπόν ότι κάποιος διαθέτει 400€ για αγορά είτε κονσόλας είτε gaming πισι!
Βάζοντας στην άκρη τα υπέρ και τα κατά της κάθε υλοποίησης (λόγου χάρη την ευκολία χρήσης της κονσόλας ή την επεκτασιμότητα του πισι κλπ) σε επίπεδο hw έχεις την εντύπωση ότι το πισι των 400€ θα υστερεί σε σχέση με την κονσόλα που ανέφερες;
Δεν ζούμε στην εποχή του ps1 που η κονσόλα σκότωνε τα πισι της εποχής για 1-2 χρόνια μετά την παρουσίαση της!
Πλέον τα πισι είναι τόσο ισχυρά που οι κονσόλες υστερούν από την πρώτη μέρα!
Όλα λοιπόν έχουν να κάνουν με το κατά πόσο εκμεταλλεύονται οι εταιρείες τις δυνατότητες τους!
Ανέφερες ως παράδειγμα το πισι με τις 3 titan...αυτό είναι μια υπερβολή που ούτε ο ένας στους 10000 pc gamers δεν θα έκανε. Η συντριπτική πλειοψηφία των pc gamers παίζουν με configuration δομημένο σε μια μεσαία gpu!
(Δεν έχω χρησιμοποιήσει συνειδητά ακόμα το επιχείρημα του φθηνού έως τσάμπα software των πισι) -
Για το θέμα των κλώνων τι ακριβώς μου απάντησες?
Ότι είχε βγει πριν 26 χρόνια κλώνος του Mario? Ή το ότι πάντα βγαίνουν χωρίς όμως να μου δώσεις κανένα παράδειγμα?Το παράδειγμα με τις titan το αναφέρω για συγκεκριμένο σκοπό ο οποίος και είναι ολοφάνερος. Δεν νομίζω πως χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα PC με τα χαρακτηριστικά του PS4 στα 400Ε να δεις αν υστερεί ή όχι?
Πάντα οι κονσόλες υστερούσαν από την πρώτη μέρα αρκεί να είχες τα κατάλληλα χρήματα.
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί έχεις κολλήσει εκεί.
Το HW χωρίς τα παιχνίδια που σου αρέσουν είναι άχρηστο. Εκεί κρίνεται το καλύτερο για τον καθένα.Τσάμπα software μιλώντας για κάτι σύγχρονο δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
(Δεν έχω χρησιμοποιήσει συνειδητά ακόμα το επιχείρημα του φθηνού έως τσάμπα software των πισι)
Και να μην το κάνεις γιατί είναι λάθος επιχείρημα το τσάμπα
Το σαφώς πιο φθηνό ναι ισχύει
-
το θέμα είναι ότι με το PC κάνεις και άλλες δουλειές
-
Ίσα ίσα δεν είναι καθόλου αυτό το θέμα. Για παιχνίδια μιλάμε.
-
Κάθισα κατέβασα ο μαλάκας το CoD Ghosts και τώρα είδα ότι θέλει 64μπιτα windows......
Ήμαρτον....... -
ευτυχώς σε μένα παίζει μια χαρα!
-
το cod ghost είναι καλύτερο του bf4...περίεργο αλλά αληθινό!
-
στο simple player η στο multiplayer?
-
για το single player αναφέρομαι...
το cod έχει πλοκή, διάρκεια, μέγεθος σαν παιχνίδι!
Το άλλο ήταν εξαιρετικά μικρό! Με απογοήτευσε συγκριτικά -
Bf4:
Μια ζαλάδα γενικά... Θολό σενάριο, ομιχλωδες in game menu, cut scenes στη ζώνη του λυκόφωτος, διαρκεια campaign ενα τσιγάρο δρόμος, χαρακτήρες αξιομνημονευτοι όσο και η προσφορά του Ιωάννη Χαραλαμποπουλου στο ΥΠΕΘΑ , γενικά μιά σκοτεινιά ρε παιδι μου...
Καιαν δεν με πιστεύετε τώρα που θα μπει ο cabala θα καταλαβετε .... -
....για το multiplayer το αγοράζουμε
σιγά μη καθόμαστε να παίζουμε με bots -
για το campaign συμφωνούμε λοιπόν...μετριότητα το bf4 και ιδιαίτερα μικρό!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το cod ghost είναι καλύτερο του bf4...περίεργο αλλά αληθινό!να το συμπληρώσω αυτό...
το cod ghosts είναι πολύ καλύτερο του bf4 και ίσως το καλύτερο fps της χρονιάς. Χορταστικό πιστολίδι σε γη, αέρα, βυθό, διάστημα!!!
Σίγουρα έχει το ποιο έξυπνο-μάγκικο τέλος που εχω δει σε παιχνίδια αυτού του είδους...
Συμβουλή: για να δείτε όλο το τέλος πρέπει να το αφήσετε σχεδόν δέκα λεπτά στους τίτλους ακούγοντας παράλληλα και το κομμάτι του eminem που προσπαθεί να γυρίσει μουσικά στο 2000. Μετά θα δείτε τι εννοώ: ghost 2 is coming! -
το fps της χρονιάς είναι το metro ll .-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)