-
ήθελαν να βγάλουν πιο νωρίς το 360 και να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο market share από την sony, βεβαια και αυτό που λες ισχύει, πως αλλιώς εξηγείται τόσο χαμηλό κόστος κτήσης
πάντως το υψηλό ποσοστό των failures ήταν κάτι το αναμενόμενο για την microsoft, σε forums που είχα μπει διάβαζα ότι η εξυπηρέτηση των πελατών στο θέμα ring of death ήταν αριστη (άμεση αλλαγή κονσόλας και επέκταση της εγγύησης)
-
-
πιστευω οτι αν απλα την εκαναν εξισου μεγαλη με την προηγουμενη και οχι απαραιτητα να εβαζαν τεραστιες ψυκτρες θα αντεχε περισσοτερο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πηγα να παρω απο τον Κωτσοβολο στο Αεροδρομιο το PS3 με το παιχνιδι buzz-buzzer κάπως έτσι....δεν υπηρχε PS3 ούτε για πλακα....μου ειπε ο πωλητητς οτι δεν υπαρχουν κονσολες ουτε στις αποθηκες του εισαγωγεα. Μαλλον τα ειχαν τραβηξει ολα οι retailers στα μαγαζια τους λογω γιορτων?εχεις Π.Μ
-
U 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποσα παιχνιδια εχει αποκλειστικα το ps3 που δεν εχει το xbox??Demon's Souls
Disgaea 3: Absence of Justice
Fat Princess
Final Fantasy Versus XIII
Folklore
God of War III
Killzone 2
Little Big Planet
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Το οποίο αγόρασα με 2.10Ε από Γερμανό)
Ratchet & Clank series
Resistance 1 & 2
Wipeout
Siren: Blood Curse
Uncharted 1 & 2
Valkyria ChroniclesΝαι αλλα η κονσόλα πιο εύχρηστη.
Αν αγόραζα κάτι θα ήταν Wii, μαλλον είναι κολλητικό με τόσα που βλέπω γύρω μουτο βαριεσαι γρηγορα ομως απο οσο εχω παρατηρησει
Θέλει παρέα για να κάνεις χαβαλέ αλλιώς δεν έχει νόημα. Είναι σαν τα επιτραπέζια στυλ ταμπού, τριβιαλ κτλ. Απαιτείται παρέα και όρεξη για πλάκα για να περάσεις καλά. Για σοβαρό gaming ,το οποίο το έχω απαρνηθεί εδώ και καιρό, υπολογιστής ή PS3 IMHO
Μια χαρά σοβαρά παιχνίδια έχει και το Wii απλά δεν τα ξέρει ο κόσμος.
:lol:
πιστευω οτι αν απλα την εκαναν εξισου μεγαλη με την προηγουμενη και οχι απαραιτητα να εβαζαν τεραστιες ψυκτρες θα αντεχε περισσοτερο
Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος.
Από λάθος σχεδιασμό δημιουργειται το πρόβλημα. -
το 360 νομιζω ειναι πιο μικρο σε διαστασεις, ο λαθος σχεδιασμος εννοειται οπως και να χει..
το wii εχει σοβαρα παιχνιδια , απλα δεν εχει και τα πιο σοβαρα και απο ενα σημειο και μετα κουραζει ο χειρισμος του, προτιμω πιο παραδοσιακα πραγματαπρολαβες τα 2.10 απο το Γερμανο? εχει γινει χαμος με αυτη τη προσφορα, σε αλλο φορουμ τα χουν παρει μερικοι επειδη παρηγγειλαν και πακετωθηκαν , ετοιμαζονται για καταγγελιες
περιμενω να δω κι εδω αγγελια παιχνιδιων 'καινουρια με τη ζελατινα' το περιθωριο κερδους ειναι τεραστιο
-
το 360 νομιζω ειναι πιο μικρο σε διαστασεις, ο λαθος σχεδιασμος εννοειται οπως και να χει..Ναι είναι πιο μικρό σε διαστάσεις αλλά οχι τόσο που να φταίει αυτό για το πρόβλημά του.
Αν έφταιγαν οι διαστάσεις θα είχε πρόβλημα και το PS3.το wii εχει σοβαρα παιχνιδια , απλα δεν εχει και τα πιο σοβαρα και απο ενα σημειο και μετα κουραζει ο χειρισμος του, προτιμω πιο παραδοσιακα πραγματα
Τι εννοείς;
Ο χειρισμός είναι θέμα γούστου. Προσωπικά δε με έχει κουράσει.
προλαβες τα 2.10 απο το Γερμανο? εχει γινει χαμος με αυτη τη προσφορα, σε αλλο φορουμ τα χουν παρει μερικοι επειδη παρηγγειλαν και πακετωθηκαν , ετοιμαζονται για καταγγελιες
περιμενω να δω κι εδω αγγελια παιχνιδιων 'καινουρια με τη ζελατινα' το περιθωριο κερδους ειναι τεραστιο
Πρόλαβα 2 παιχνίδια και θα ξαναπάω Πέμπτη μεσημέρι που μου είπαν ότι θα φέρουν πάλι.
Για το insomnia λες;Αν βγάλουν κανένα που να με ενδιαφέρει στα 10Ε το πολύ θα το τσιμπίσω και ας ξέρω πόσο τα πήραν.
-
ναι για το insomnia, εχουν ενα θεμα και γινεται χαμος
εχουν δικιο βεβαια , να πουν ποιο ειναι το στοκ τους και να τηρησουν τις κρατησεις, δε γινεται να τα φερνουν στα μαγαζια, να τα εχει κρατησει καποιος και στο τελος να τα πουλανε σε αλλον
οσο για το wii οπως ειπες ειναι θεμα γουστου και ολα ειναι υποκειμενικα, για να εχει πουλησει τοσο αυτη η κονσολα σημαινει παντως οτι αρεσει σε πολυ κοσμο, αρα και οι λιγοι που δεν τους αρεσει δεν εχουν τοσο σημασια
(σαν το golf ενα πραγμα )εγω προσωπικα εχω δει απο γνωστους μου οτι ενω ενθουσιαζονται μαζι της και πανε και την αγοραζουν , μετα την αφηνουν να σκονιζεται
βεβαια οι πιο 'φανατικοι' gamers (και οχι οι 'περιστασιακοι') πινουν νερο στο ονομα της και δεν μετανιωσαν καθολου την αγορα τους
εμενα προσωπικα δε με πολυτραβαει, μονο το xbox μου αρεσει , αλλα μενω τελικα στο pc
-
Το τι εννοείς πήγαινε στο παρακάτω:
το wii εχει σοβαρα παιχνιδια , απλα δεν εχει και τα πιο σοβαρα
-
θελεις διαμαχη εε?
η βιβλιοθηκη του wii ειναι πιο παιδικη κατα την αποψη μου, εχει καλα παιχνδια αλλα αν θες πιο 'ωριμη' δραση πας στους αλλους 2 ανταγωνιστες
φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις , αλλα το προφιλ της κονσολας και ο τροπος με τον οποιο το εχουν λανσαρει οι ανθρωποι του μαρκετινγκ , αυτο βγαζει προς τα εξω
εμενα παντως ποτε δε μου αρεσε το χειριστηριο του , το βρισκω αποτρεπτικο παραγοντα αγορας, μου αρεσει να αραζω οσο το δυνατον περισσοτερο και αυτη ειναι η κυρια διαφωνια μου με την κονσολα
κατα τα αλλα ειναι αξιολογη, δε την βγαζω για πεταμα αν αυτο καταλαβες -
Άλλο ο τρόπος που λανσάρεται η κονσόλα και άλλο το ότι δεν υπάρχουν πιο σοβαρά παιχνίδια.
Λανσάρεται με αυτό τον τρόπο γιατί αυτοί που θέλουν να παίξουν τα σοβαρά παιχνίδια τα ξέρουν ήδη. Δεν περιμένουν από τη διαφήμιση για να τα μάθουν.
Μπορεί σε απόλυτα νούμερα να είναι λιγότερα από τις άλλες 2 κονσόλες αλλά είναι αρκετά να περάσεις πολύ χρόνο.
Δες και ένα παιδικό παιχνιδάκι από το Wii:
-
ακομα και αυτο ειναι σαν καρτουν
περα απο την πλακα , εμενα δε με χαλαει το στυλ του wii , οπως σου ειχα πει παλιοτερα μου αρεσε αυτο το στυλ απο την εποχη του Ν64 , με χαλαει μονο το χειριστηριο του
επισης για την τεχνολογια που (δεν) εχει , κατ'εμε υπαρχει και ενα θεμα σχετικα με τη τιμη του
το βρισκω λιγο τσιμπημενο για αυτα που κανει και ας ειναι πιο φθηνο απο τις αλλες 2 κονσολες
(τωρα δε ξερω πού εχουν παει οι τιμες, το xbox νομιζω ειναι κοντα) -
Δε νομίζω η σοβαρότητα ενός παιχνιδιού να κρίνεται από την τεχνοτροπία των γραφικών(ούτε και από τη βία βέβαια, απλά έτυχε το παράδειγμα να έχει κάμποση).
Η τιμή ενός προϊόντος είναι ανάλογη της ζήτησης.
Όταν κάτι πουλάει είναι λογικό να μην πέφτει η τιμή του.Άσε που έχει pedigree και ιστορία. Είναι premium, πως το λένε...
-
ναι σε αυτο εχεις δικιο, απο τη στιγμη που ξεσκιζονται να πουλανε και για αρκετο διαστημα ηταν σαφως φθηνοτεροι απο τον ανταγωνισμο (μην ξεχναμε οτι δε σε 'αναγκαζε' αυτη η κονσολα να εχεις hd tv) λογικο ειναι να προσπαθησουν να μεγιστοποιησουν το κερδος τους
οσο για το pedigree , απο τους 3 που απεμειναν εχει σιγουρα το περισσοτερο, αλλα οπως πολυ καλα ξερεις και απο τον κοσμο των αυτοκινητων καποια στιγμη θα πρεπει να προσφερεις ποιοτητα και επιδοσεις γιατι η ιστορια απο μονη της δε φτανει ,ειδικα οταν στο προσφατο παρελθον ειχες και τις αποτυχιες σου
η nintendo με λιγα λογια ειναι η alfa, το gamecube η 159/brera, το ds/gameboy advance η 156/147 που εκανε καλες πωλησεις και την κρατουσε ζωντανη και το wii η giullieta που την ανεστησε
(αν δεχτουμε οτι θα παει καλα το αυτοκινητο μολις βγει ) -
H Nintendo ποτέ δεν είχε χασούρα.
Και το Gamecube και το Ν64 ήταν κερδοφόρα για την εταιρεία λόγω της ελάχιστης και μηδαμινής πειτρατείας αντίστοιχα.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η ιστορία της και μερικά franchises αρκούν να την κρατήσουν ζωντανή για πάντα.
-
ειπα να κανω εναν εγκαθετο παραλληλισμο
η nintendo ζει και θα συνεχισει να ζει κυριως απο τις φορητες τις κονσολες στις οποιες ειναι σταθερα εδω και 2 10ετιες πλεον βασιλισσα
ο,τι και να γινει εχει 'σωσιβιο' αυτη τη κατηγορια και κανεις δεν προκειται ποτε καν να την απειλησει..
να παρει τη θεση της ουτε λογος imhoοσο για πειρατεια, οντως δεν πρεπει να ειχε ποτε, παρα μονο τωρα στο wii
(αν και θυμαμαι παλιοτερα στο gameboy το απλο, αλλα δεν πρεπει να ηταν πολυ διαδεδομενη )
-
Πολλά κέρδη της Nintendo είναι από τα παιχνίδια που πουλάει.
Δες μερικά παραδείγματα:
Wii Play (22.98 million) (April 2009)[12]
Wii Fit (18.22 million) (April 2009)[12]
Mario Kart Wii (15.40 million) (April 2009)[12]
Super Smash Bros. Brawl (8.43 million) (April 2009)[12]
Super Mario Galaxy (8.02 million) (April 2009)[17]
Mario Party 8 (6.72 million) (April 2009)[17]
The Legend of Zelda: Twilight Princess (4.52 million) (March 2008)[17]
Nintendogs (20.03 million)[90]
New Super Mario Bros. (15.89 million)[90]
Pokémon Diamond and Pearl (14.77 million)[91]
Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (14.48 million)[90]
Mario Kart DS (12.12 million)[90]
Brain Age 2: More Training in Minutes a Day! (12.03 million)[90]
Animal Crossing: Wild World (9.53 million)[91]
Super Mario 64 DS (6.12 million)[91]
Big Brain Academy (5.01 million)[91]
Mario Party DS (4.73 million)[90]
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (4.13 million)[91]
-
καλα η πειρατεια δε χαλασε και τους αλλους..
μην ξεχναμε πώς εγινε τοσο διαδεδομενο το playstation , ωστε να κανει ονομα τωρα και να στο παιζουν ντιβες με τα bluray τα οποια δε συμφερει να σπαστουν (γιατι δε νομιζω να μη γινεται)
-
σημερα δηλαδη ζουμε ακριβως την αντιθετη κατασταση σε σχεση με αυτην της εποχης ps1 και N64
το wii και σπαει ευκολα και αν δε κανω λαθος δεν εχει dual layer οπως το xbox, ειναι πολυ φθηνες οι κοπιες του
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)