-
εγω παντως με τη δικη μου χωρις να ειμαστε ακομα παντρεμενοι μετραω ηδη αρκετα περισσοτερα μαγειρεματα απο μερους μου
αλλα και αυτο ειναι για το παραλλο θεμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως με τη δικη μου χωρις να ειμαστε ακομα παντρεμενοι μετραω ηδη αρκετα περισσοτερα μαγειρεματα απο μερους μουαλλα και αυτο ειναι για το παραλλο θεμα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μα δεν χρειάζεται να βγάλει.
Το PS3 έχει αρκετά καλά παιχνίδια για να ασχολείται κάποιος για τα επόμενα 3 χρόνια αν το αγοράσει τώρα και μέχρι να έρθει η επομένη γένια περιμένει και άλλα.ναι αυτο λεω τι αλλα περιμενει απο μια κονσολα που πρακτικα οταν βγει το Ps4 ειναι καταδικασμενη ?
(καταδικασμενη απο την αποψη οτι θα πρεπει να φτιαχνουν παιχνιδια ακομη αποκλειστικα για αυτην και δεν νομιζω κανεις να το κανει αυτο)
βεβαια κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι καλη απλα τωρα εχει και μια αλφα ημερομηνια ληξης δυστηχωςΜα δεν τον νοιάζει αυτό απο τη στιγμή που έχει αρκετά παιχνίδια να παίξει και το έχει αγοράσει στο 1/3 της τιμής του PS4.
-
edit λαθος
-
τα μονα λεφτα που δεν εκλαψα ειναι της ταμπλετας.....απειρες ωρες..σερφαρισμα, παιχνιδια κα λιγο προβληματικη μονο η επεξεργασια γενικως εγγραφων, φωτο..
το PS στο μονο που αξιοποιηθηκε ειναι να μετατρεψει την απλη led σε smart tv....
Α!!! λογω βλαβης εκτελει χρεη και dvd player...
'π@υτανα' της οικογενειας ανακυρηχθηκε το notebook acer....ελαφρυ, αυτονομια, γρηγορο... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μπα το κονσεπτ στην θεωρία είναι απλό...βλέπει συνταγή, φτιάχνει συνταγή στην κουζίνα ή τελείως προχώ βλέπει -λεμε τώρα- τον μαμαλάκη στο yt και μαγειρεύει παράλληλα!
Αυτό που δεν έχω υπολογίσει είναι αν θα με βάζει μετά εμένα να μαγειρεύω!πάρέ google glasses να φαίνεται συνταγή και εκτέλεση σε 'HUD'
-
....γιατί μου χαλάς τον φανταστικό μου προγραμματισμό;
Είναι τόσο καλά σχεδιασμένο...γυναίκα στην κουζίνα, ατέλειωτες συνταγές διαθέσιμες, μόνη της στο χώρο, μαγειρεύει, δεν ενοχλεί, δεν γκρινιάζει, φωνάζει μόνο όταν είναι έτοιμο για να πας να φας...μιλάμε για όνειρο κατάσταση!
Ζηλεύεις επειδή το σκέφτηκα πρώτος! Είσαι κακός!!! -
Interesting read: >When we released our very first game, Game Dev Tycoon (for Mac, Windows and Linux) yesterday, we did something unusual and as far as I know unique. We released a cracked version of the game ourselves, minutes after opening our Store.
-
μάλλον παράbankrupt γιατί ψόφησε και το site.
Πάντως, πολλοί βγάζουν τα παιχνίδια τους drm-free. -
http://www.theverge.com/2013/4/29/42812 ... -next-xbox
now we're talking!
-
Τζάμπα μαστούρα
-
κάψιμο^2
-
η καρτα σου γιατι δε χτυπαει 100% gpu usage; τι επεξεργαστη εχεις ;
ΥΓ καινουρια ειναι; με γειες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μάλλον παράbankrupt γιατί ψόφησε και το site.
Πάντως, πολλοί βγάζουν τα παιχνίδια τους drm-free.linky worky now
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
linky worky nownow i get it
Να τα διαβάζει και κανας εδώ μέσα αυτά -
wtf is game dev tycoon?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η καρτα σου γιατι δε χτυπαει 100% gpu usage; τι επεξεργαστη εχεις ;ΥΓ καινουρια ειναι; με γειες
δεν χρειάζεται να χτυπάει 100% αφού δεν κάνει κάτι την δεδομένη στιγμή!
-
στο πιο πισω διαγραμμα βλεπω να πηγαινει περιπου στο 50-60% , αρα υποθετω οτι κατι επαιζε και αν μιλαμε για battlefield δεν ειναι ελαφρυ παιχνιδι οποτε θα επρεπε να τελικιαζει
οποτε δυο τα ενδεχομενα
α) εχει μπουκαλι ή θεμα driver (προσφατα οι nvidia ειχαν/εχουν θεμα με throttling σε καποιο driver και σου εκοβε σε επιδοσεις )καρτας
β) παιζει με αρκετα χαμηλες ρυθμισεις, πραγμα που βασικα δε νομιζωαρα αν το διαγραμμα αυτο ειναι και με bf προηγουμενως κατι παει στραβα
-
το επαιζα σε medium, όπως και με την 450 gts, θα το βάλω αργότερα στο ultra
είδα +15 - 20 fps, αλλά το κυριότερο, έτρεχε νεράκι
με την 450 gts δεν έτρεχε έτσι ούτε και όταν την εκανα overclocking(και κολλούσε αμέσως αν την πήγαινα από 882 στα 912MHz)εχω εναν τετραπήρυνο Athlon στα 2.9GHz(δεν ειμαι στον υπολογιστη μου τωρα για να πω ακριβές μοντελο), μάλλον αυτός φταίει για το 75%...θα τον τραβήξω ενα overclocking
-
Βάλε το παιχνίδι σε μεγαλύτερες ρυθμίσεις για να κρίνεις καλύτερα
Επίσης τρέχα άμα έχεις όρεξη και κάνα heaven benchmark 4.0 που εξαρτάται λίγο από τον επεξεργαστή για να δούμε πως τα πάει κι εκεί
(1080p, ultra, 8x aa , tessellation extreme)
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)