-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ολόκληρο. Όταν έχεις βγάλει το myst χωρίς λύση, αυτά είναι περονόσπορος, παρντόν, ηλιόσπορος.ποτέ δεν ήμουν καμμένος gamer
συνήθως βαριέμαι τρομερά εύκολα και δεν καίω νευρώνες για παιχνίδια
-
Αύριο πάω για PS3
Λίστα παιχνιδιών:
- Grand tourismo
- Pro Evolution
- Uncharted
Αυτά για αρχή
...ααα και δύο ταινιούλες Bluray
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ολόκληρο. Όταν έχεις βγάλει το myst χωρίς λύση, αυτά είναι περονόσπορος, παρντόν, ηλιόσπορος.Φανταζομαι τον εγκεφαλο σου σε μια γυαλα να κυβερνα μεσω υπολογιστη τον κοσμο .Δε ξερω πως μερες(μαλλον)μηνες ειχα χασει με το ριβεν(συμβουλευτικα τη λυση 4-5 φορες),νομιζω το μιστ ηταν ακομα ποιο δυσκολο,δε το επαιξα γιατι δε το προλαβα ηλικιακα,ισως καποια στιγμη που θα βρω πολλλλλυυυυυυυυυυυ χρονο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Machinarium
-
Puzzle / adventure game. Μάλλον πιο πολύ puzzle, γιατί έχει γραμμική πλοκή. Μερικοί πολύ δύσκολοι γρίφοι.
-
Τέλειο σχέδιο και animation, απίστευτη μουσική
-
Χιούμορ και φοβερά ατμοσφαιρικό
-
Ανεξάρτητη παραγωγή, όλα τα λεφτά πάνε μόνο στους σχεδιαστές του
-
Μόλις 15 ευρώ, και μαζί δίνουν το soundtrack. Αξίζει το κάθε cent.
-
Εκδόσεις για Windows, Mac, Linux
Πάρα πολύ καλό, αλλά πολύ σύντομο. Θυμίζει τα παλιά.
+1
Το τελείωσα πριν απο λίγο και μακάρι να είχε κι άλλο (δεν παίζω συχνά τέτοια παιχνίδια κι αυτό όπως και το Osmos το καλοκαιράκι,μου έκαναν εντύπωση) -
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ζάχαρη.... 300€, θα της το κάνω δώρο.
Θα παίζω και εγώ.
Κανα NFS,FIFA κλπ (αντρικά παιχνίδια δηλ), παίζει το κουτί;και γω ηθελα να της παρω wii για την επετειο μας , αλλα μου ειπε (παρολο που το θελει) οτι αυτο δεν ειναι δωρο επετειου και τωρα πρεπει να σκεφτω κατι αλλο...
η κονσολα παιρνει κανονικα τσιπακι και αντιγραφες, bluray δεν εχει , δεν ειναι καν high definition τα παιχνιδια της..εχει γραφικα xbox 1
εγω παντως κατεληξα στο τι θελω...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169566για πειτε μου καποιος που ξερει απο οθονες οι lg εχουν καλα panel (της samsung ) ή ειναι γτπ?
αυτη παντως μου φαινεται πολυ καλη απο τα τεχνικα που διαβαζω.. θα κοτσαρω διπλα και την 19αρα που εχω τωρα και θα το παιζω πολυ διαστημοβλαχος με multiple displays
(μην παει χαμενη η αλλη κριμα ειναι) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η κονσολα παιρνει κανονικα τσιπακι και αντιγραφες, bluray δεν εχει , δεν ειναι καν high definition τα παιχνιδια της..εχει γραφικα xbox 1
Μπορεί να βγάλει αρκετά καλύτερα γραφικά από το Xbox1 αλλά οι developers... .
Θα παίζω και εγώ.
Κανα NFS,FIFA κλπ (αντρικά παιχνίδια δηλ), παίζει το κουτί;To wii ειναι για τον Αχιλλεα (το μπεο ντε ) το πηρα περυσι στην γυναικα (ακριβως για τον ιδιο λογο...να της το πλασαρο μαζι με το φιτ, και να καυλαντιζω εγω με κανα παιχνιδακι ) τα παιχνιδια ειναι πολυ περιορισμενα σε σχεση με XBOX & PS + οτι βαριεσαι μετα απο λιγο το γκατζετακι με την κινηση του παπαριου σαν χειρισμο του παιχνιδιου
Πραγματικα αν γουσταρεις να παιζεις παιχνιδια κλπ παρε κατι αλλο, αν ειναι wii ή τπτ λόγο βετο απο την γυναικα...ε νταξ παρτο....εγω φετος την εψησα παντως για PS το οποιο και θα μου το κανει δωρο
Γκουντ λακ μειτ
Έχει αρκετά σοβαρά παιχνίδια.
Μήπως δεν έχεις ψάξει αρκετά;β) κανα σοβαρό παιχνίδι, χωρίς να κουνιέμαι σαν τον μ@λάκα παίζει
.Τι είδους παιχνίδια θες;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
............
β) κανα σοβαρό παιχνίδι, χωρίς να κουνιέμαι σαν τον μ@λάκα παίζει
Στα περισσότερα με κάλυψες. Θα ήθελα π.χ. για παιχνίδι το αντίστοιχο crash bandicoot του σήμερα. Δεν μου αρέσουν τα πολύπλοκα παιχνίδια με 200 hotkeys,συντομεύσεις κλπ Αν και όταν πρωτοβγήκε το civilazation είχα καεί....
Είπαμε να παίξουμε, όχι να διαβάσουμε -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
............
β) κανα σοβαρό παιχνίδι, χωρίς να κουνιέμαι σαν τον μ@λάκα παίζει
Στα περισσότερα με κάλυψες. Θα ήθελα π.χ. για παιχνίδι το αντίστοιχο crash bandicoot του σήμερα. Δεν μου αρέσουν τα πολύπλοκα παιχνίδια με 200 hotkeys,συντομεύσεις κλπ Αν και όταν πρωτοβγήκε το civilazation είχα καεί....
Είπαμε να παίξουμε, όχι να διαβάσουμεΕδώ είναι η λίστα με παιχνίδια του ίδιου είδους:
http://wii.ign.com/index/reviews.html?c ... ll=is_true
Δες οπωσδήποτε το Mario Galaxy.
-
Θα παίζω και εγώ.
Κανα NFS,FIFA κλπ (αντρικά παιχνίδια δηλ), παίζει το κουτί;και γω ηθελα να της παρω wii για την επετειο μας , αλλα μου ειπε (παρολο που το θελει) οτι αυτο δεν ειναι δωρο επετειου και τωρα πρεπει να σκεφτω κατι αλλο...
εγω παντως κατεληξα στο τι θελω...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169566για πειτε μου καποιος που ξερει απο οθονες οι lg εχουν καλα panel (της samsung ) ή ειναι γτπ?
αυτη παντως μου φαινεται πολυ καλη απο τα τεχνικα που διαβαζω.. θα κοτσαρω διπλα και την 19αρα που εχω τωρα και θα το παιζω πολυ διαστημοβλαχος με multiple displays
(μην παει χαμενη η αλλη κριμα ειναι)Να πας να δεις την οθονη απο κοντα και σε λειτουργια πριν την αγορασεις , να μπεις στον μενου και να δεις τις ρυθμισεις της και γενικα να την επεξεργαστεις αρκετα,να συγκρινεις και αλλες και φυσικα μην την διαλεξεις εκεινη την ωρα, να ξαναπας και μετα απο 1-2 ημερες και να την ξαναδεις για να εισαι σιγουρος .
Εγω εχω την Samsung 2493HM εδω και ενα 1.5 χρονο , μου ειχε στοιχισει 470€ αλλα ακομα και τωρα με εντυπωσιαζει με τα χρωματα της , την φωτεινοτητα της και την καθαροτητα της μια καλη και μεγαλη οθονη ειναι απαραιτητη και θα δεις θα ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες σου
Ρωτα εαν η LG δινει 0 pixel σε αυτες τις ιντζες -
ναι δινει εγγυηση 0 Pixel
δε θελω παντως να σκασω παλι 500αρικο
ειχα δωσει τοσα για την 19αρα μου πριν 3 χρονια και τελικα θελω παλι αλληποσο κακη να ειναι? οι samsung παντως ακομα και με 200 ευρω ειναι ειναι καλες..βασικα ολες πλεον μου φαινονται καλες , απλα ηθελα να δω μπας και ξερει κανεις τι παιζει με τις lg συγκεκριμενα μιας και η τιμη της συγκεκριμενης μου φαινεται τρομερα καλη
ειχα δει και μια samsung στα ιδια περιπου λεφτα στις 23.κατι ιντσες με ιδια αντιθεση (50000:1) αλλα 5ms χρονο αντιθεσης και μιας και τωρα εχω 8 και ωρες ωρες με ψιλοενοχλει σε fps , μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση τα 2 ms της lg
-
Τα έπαιξε το XBOX 360, και έρχονται γιορτές γμτ...
3 κόκκινα, κωδικό 71 κλπ.
Πέρυσι είχαμε αλλάξει το τροφοδοτικό εντός εγγύησης.Αν έχει κανείς άκρη για επισκευή εντός και επί τα αυτά, ας στείλει κάνα ΠΜ...
-
καλα τωρα σωθηκες.. ειναι φλασαρισμενο/τσπιπαρισμενο? αν δεν ειναι να το πας στην αντιπροσωπεια.., αλλιως ρωτα αρχικα τι μπορει να γινει εκει που στο φλασαρανε..
(να στο ξεφλασαρουν για να πας στο service , γιατι η αντιπροσωπεια δεν επισκευαζει φλασαρισμενα )εγω παντως απογοητευτηα και το αφησα τουβλο να σκονιζεται..
το εχεσαν ρε πστη μου παντως με το 360.. πρωτη φορα προιον χαλαει σε ποσοστο 100%
-
Όχι, δεν είναι πειραγμένο...
Όπως το έκανε η μάνα του.
Υπάρχει αντιπροσωπεία που μπορείς να το πάς και να το αφήσεις; Πέρυσι έγινε ολόκληρη ιστορία με Γερμανίες, κούριερ κλπ...
Το ψάχνω. -
ναι αμα εισαι κανονικος το πας στο service της microsoft , αν εισαι εκτος εγγυησης βεβαια τα σκας , αλλα το προβλημα για τους περισσοτερους ειναι αμα ειναι φλασαρισμενο..
εκει θα πρεπει πρωτα να πανε απο κει που το πηραν αν και νομιζω οτι και αυτα τα μαγαζια μπορουν να στο φτιαξουν..τωρα ποσο αξιοπιστα ειναι ενα θεμα...παντως στα περισσοτερα xbox απο οσο ξερω καιγεται η καρτα γραφικων και το κακο ειναι οτι αυτη δε μπορει να βγει και να μπει αλλη, ειναι ενα κομματι με τη motherboard και πρεπει να σου αλλαξουν τα παντα και φυσικα δεν ξερω με τι κοστος
αν εχεις εγγυηση λογικα θα σου δωσουν επισκευασμενο..το δικο μου που το ειχα παρει απο 'φιλο' μου ( τι φιλος , μουνοπ@νο δλδ που μου πουλησε xbox ετοιμο να καει- ειχε ηδη πεταξει κοκκινους κυκλους και δεν το χρησιμοποιουσε , μεχρι να το ξεφορτωθει σε καποιο θυμα ) ηταν επισκευασμενο που του ειχαν δωσει απο τη microsoft μιας και το αρχικο του , που ηταν απο τα πρωτα πρωτα , ειχε καει σχεδον αμεσα
αρα και η επισκευη δε λυνει απαραιτητα το προβλημα
στα πιο καινουρια παντως το προβλημα υποτιθεται οτι εχει λυθει, η ψυξη ειναι και καλα καλυτερη
εγω αποφασισα να μην ξανασχοληθω..
-
προσωπικα βρησκω τα πανελ της samsung πολυ καλυτερα απο της lg , σε αρκετα μοντελα που εχω δει οι lg με χαλανε λιγο στην αποδοση του κοκκινου χρωματος, βεβαια εξαρταται το μοντελο.
κανε αυτο που σου ειπα. τραβα δες 2-3 κοντα στο budget που εχεις και ξαναπηγαινε μετα απο 2-3 ημερες να τις ξαναδεις . παντως οταν παρεις το 24αρι θα κολλας με τις ωρες στο Pc ,ειδικα οταν παιζεις κανα παιχνιδι νομιζεις οτι το ζεις -
α εχουν διαφορετικα πανελ, αυτο ηθελα να ξερω γιατι νομιζα οτι εχουν τα ιδια..ξερεις κορεατες και οι 2 κτλ
ισως εχεις δικιο αυτο πρεπει να κανω, αμα ξεβαρεθω θα περασω απο το πλαισιοπαντως αν θελω να παιζω και σε full αναλυση πρεπει να παω και για καρτα γιατι μεχρι τωρα καλα την παλευω με το 1280 χ 1024 , το 1080p δε θα το σηκωνω ευκολα σε παιχνιδια
το 1366 χ 768 βεβαια θα το σηκωνω μια χαρα, αλλα σε τοσο μεγαλη οθονη δε θα ειναι το ιδιο με τη 19αρα
(8800gt εχω κλοκαρισμενη)
-
Μόλις πήρα το wii σε μαύρο συλλεκτικό..... Θα ενημερώσω για εντυπώσεις, όταν ξεχαζέψω λίγο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόλις πήρα το wii σε μαύρο συλλεκτικό..... Θα ενημερώσω για εντυπώσεις, όταν ξεχαζέψω λίγοΝα πάρεις και το καινούργιο Mario να αποβλακωθείς τελείως
-
α εχουν διαφορετικα πανελ, αυτο ηθελα να ξερω γιατι νομιζα οτι εχουν τα ιδια..ξερεις κορεατες και οι 2 κτλ
ισως εχεις δικιο αυτο πρεπει να κανω, αμα ξεβαρεθω θα περασω απο το πλαισιοπαντως αν θελω να παιζω και σε full αναλυση πρεπει να παω και για καρτα γιατι μεχρι τωρα καλα την παλευω με το 1280 χ 1024 , το 1080p δε θα το σηκωνω ευκολα σε παιχνιδια
το 1366 χ 768 βεβαια θα το σηκωνω μια χαρα, αλλα σε τοσο μεγαλη οθονη δε θα ειναι το ιδιο με τη 19αρα
(8800gt εχω κλοκαρισμενη)
η LG βγαζει τα πανελ της στο εργοστασιο που εχει απο κοινου με την philips στην Κινα , η Samsung αν και στο παρελθον ειχε μια συνεργασια με την Sony, ειναι μονη της και πολλα απο τα πανελ της ειναι made in korea .
Η συμβουλη μου ειναι για τα μοντελα που θα ξεχωρισεις να λιωσεις στα review και εαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να αποφυγεις τις οθονες με ΤΝ Panel ,βεβαια τα καινουργια ΤΝ δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια και πραγματικα δεν βλεπεις σχεδον καμια διαφορα.
-καρτα θα πρεπει να αλλαξεις γιατι η 8800 gt θα κλασει οταν πας να παιξεις παιχνιδι,
αν και αυτη την εποχη δεν ειναι να κοιτας τις Nvidia εν τουτης μπορεις να παρεις μια gts 250(η οποια ειναι μια μετονομασμενη 9800gtx ) η μια 5770 (ειναι καινουργια) η 4870 σε απιστευτη τιμη λογο του οτι τις οποιος εχει τις δινει οσο οσο επειδη θεωρουντε bad stock (ειναι περσυνες)
με 1gb μνημης ( χρειαζεται λογο της μεγαλης αναλυσης) αυτες παιζουν απο 120εως 150 ευρω και θα αντεξουν την μεγαλη αναλυση και το gaming.
Τι τροφοδοτικο εχεις ? μπορει να χρειαζστεις πιο δυνατο λογο της καινουργιας καρτας
βεβαια εαν βρεις καμια 8800 gtx μεταχειρο θα την παρεις σκοτωμα και θα εισαι μια χαρα ! ακομα και τωρα μετα απο τοσα χρονια μαμαει. -
τροφοδοτικο εχω 550 το οποιο φτανει και περισσευει.. αυτη η τρελα με τα τροφοδοτικα ειναι περα για περα υπερβολικη
(με το δικο μου 'setup' pc-ιου, δηλαδη motherboard-επεξεργαστης-τροφοδοτικο ξερω οτι μια 8800 gtx τρεχει ανετα η οποια ειναι απο τις πιο ενεργοβορες καρτες, επισης φιλος μου με 550 εχει 4πυρηνο κλοκαρισμενο στα 3 ghz με sli , που καποιος στο ακουσμα ολων αυτων θα εβαζε τουλαχιστον 800αρι )
κανα 100αρικο ισως το δωσω κατσε να δουμε τι πουλια θα πιασει η δικια μου γιατι μεχρι τωρα τα καταφερνει περιφημα
ξερεις φιλε προσπαθω το καθε τι να μου βγαζει και το τελευταιο ευρω..κανονικα ουτε οθονη θα αλλαζα, αλλα προτιμω να παρω κατι τετοιο για δωρο παρα καμια μπλουζα ή παπουτσια
δεν ψηνομαι για μεγαλες αλλαγες, ηθελα να βγαλει 1.5- 2 χρονια ακομα το pc μου και μετα να παω σε καποιο τρελο τερας οπως ειχα παει και πριν απο 3 χρονια..
θελω να παιρνω μια και καλη μηχανημα και μετα να του αλλαζω μικροπραγματα, δε με νοιαζει να εχω το καλυτερο και δε μπορω να μπω σε ενα τετοιο τρυπακι να νιωθω συνεχως οτι το pc μου ειναι παλιο..εχω γνωστο μου που καθε λιγους μηνες κανει αναβαθμισεις και τωρα προσφατα εδωσε 900 ευρω.. για να βελτιωσει ενα pc που ηταν ηδη τερας και να βαλει i7 με ολα τα παρελκομενα..
(στην ουσια αλλαξε pc αφου αλλαξε μητρικη επεξεργαστη μνημες , αλλα ειχε quad core ρε πουστη μου )εμενα αυτο δε με συγκινει..φοραω τα παπουτσια μου μεχρι να τρυπησουν , κραταω τα κινητα μου μεχρι να μην δουλευουν καθολου, το ιδιο θα κανω και με το pc..
στο κατω κατω ας μην παιζω 1080p δε θα παθω τιποτα..αν ειναι καποια στιγμη να δωσω για καρτα θα δωσω το πολυ 100-120
αν ειναι να παρω καινουριο pc, δινω και 400-500 (το επομενο pc τουλαχιστον 8-πυρηνο, αλλιως δεν αλλαζω ) , αλλα οχι για να αναβαθμισω το 3ετιας..
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)