-
στο κατω κατω αν θες να κανεις χαμους υπαρχουν τα first person shooters.ξυλο, ωραια γραφικα χωρις πολλη σκεψη..
εγω πώς και πώς περιμενω καθε φορα το καινουριο call of dutyπαρολα αυτα και σε αυτη τη κατηγορια υπαρχουν πιο εγκεφαλικα παιχνιδια πχ butcher bay, το οποιο εγω το καταευχαριστηθηκα που ειχε ασυνηθιστα για τη κατηγορια στοιχεια
επισης μου αρεσουν και τα rpg της bethesda (fallout, oblivion) που ειναι σε πρωτο προσωπο..
η απολυτη πορωση -
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με βάθος που μπορούν να σε κρατήσουν σε αυτή τη γενιά.
Από όλες τις κατηγορίες.Αλλά κάποια στιγμή προσωπικά χρειάζομαι κάτι απλό που μπορείς να το βάλεις να παίξεις από 5 λεπτά έως μέχρι να βαρεθείς και να το κλείσεις.
Το Prototype ήταν καλό σε αυτό. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με βάθος που μπορούν να σε κρατήσουν σε αυτή τη γενιά.
Από όλες τις κατηγορίες.Αλλά κάποια στιγμή προσωπικά χρειάζομαι κάτι απλό που μπορείς να το βάλεις να παίξεις από 5 λεπτά έως μέχρι να βαρεθείς και να το κλείσεις.
Το Prototype ήταν καλό σε αυτό.ναι οκ αν το θετεις ετσι συμφωνω μαζι σου , καπως ετσι κι εγω το προχωρησα αρκετα..
δεν ξερω αν θα βρω ποτε την ορεξη να το τελειωσω, ειδικα τωρα που ειναι η εποχη που βγαινουν καινουρια λουκουμακια
-
Βάλε κάνα κωδικό για god mode αν υπάρχει και τελειωσέ το στα γρήγορα.
Ακόμα και έτσι θα παραμείνει διασκεδαστικό. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βάλε κάνα κωδικό για god mode αν υπάρχει και τελειωσέ το στα γρήγορα.
Ακόμα και έτσι θα παραμείνει διασκεδαστικό.για να λεω οτι το τελειωσα και αυτο??
μαλλον θα μπει στη μεγαλη λιστα αναμονης των μισοτελειωμενων μου και οταν δε θα χω τι να παιξω θα το τελειωσω και αυτο (εκτος αν το προλαβει κανα format )..και χωρις κωδικους παλευεται , αν και γινεται μπασταρδο καμια φορα
ας μου μεινει τουλαχιστον απο αυτο το παιχνιδι οτι με δυσκολεψε καποιες φορες γιατι δε βλεπω να μου μενει κατι αλλο
α τωρα θυμηθηκα και ενα αλλο παραδειγμα που ηθελα να σου πω..δεν ξερω αν εχεις παιξει devil may cry..
ρε φιλε οσο τραβουσα τα βυζια μου με το πρωτο, αλλο τοσο ηθελα να ξερασω με τις συνεχειες που ειχαν μηδενικη πρωτοτυπια..
μαλιστα ενας φιλος μου που δεν ειχε ps2 και επαιξε πρωτη φορα αυτο του xbox (το τελευταιο) το βρηκε ενδιαφερον, αλλα εμενα μου φανηκε αλλη μια απο τα ιδια..δε μπορω θελω πρωτοτυπια, και αυτη ενω θα μπορουσε να τη δωσει το prototype το χαλασε λιγο στη πραξη
αυτο προσπαθω να σου πω..σκεψου τις ταινιες..καθε φορα που βλεπεις κατι νεο σου κανει εντυπωση..απο ενα σημειο και μετα κουραζει
(πχ saw, oceans 25 , snatch κτλ).οταν βλεπεις κατι διαφορετικο για πρωτη φορα (πχ matrix 1) λες γαματοαπο ενα σημειο και μετα δε μπορεις να δεις αλλη μια ταινια με μαφιοζους και τον κωδικα τιμης του υποκοσμου θες κατι νεο
θα δεις και το μαφιοζο να σκοτωσεις την ωρα σου, αλλα θα εκτιμησεις (και τελικα θα προτιμησεις) και το διαφορετικο σεναριοτο μεγαλυτερο προβλημα των δυτικων ειναι η βαρεμαρα..σκεψου ποσα λεφτα χαλαμε για να την καταπολεμησουμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για να λεω οτι το τελειωσα και αυτο??
Για να δεις την ιστορία.
Είναι το είδος τέτοιο που δεν μπορείς να εισάγεις πολλές πρωτοτυπίες χωρίς να υπάρξει η πιθανότητα το τελικό προϊόν να αλλάξει είδος.
Είναι τα καθαρά action.Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν action-adventure, action-rpg, action-platform.
Υπάρχουν άλλα σε αυτά τα είδη. -
Εμενα παλι μου αρεσουν τα Quest οπως τα Ζελντα(τα εχω τερματισει ολα σε οποια κονσολα υπαρχουν,εκτος απο την εκδοση με το Wii),κατι Kingdom Hearts που επαιζα στο λυκειο(παιδικο αλλα με κολλησε),και φυσικα AgeOE....ενταξει...ξερετε.Περασα απο την φαση ''πολεμο'',αλλα δεν επαιζα Cs,επαιζα Soldier Of Fortune2 online,δεν ξερω,προσωπικα πιστευω πως απο το Cs της εποχης του ειναι καλυτερο.Σταματησα την καριερα μου στον online πολεμο με το Call of duty 3.Δεν ξερω αν εχετε παιξει God Of war?Αν ειδατε τι γραφικα εχει στο PS2 περιμενω να δω τι αλλο θα δω στο 3...μιλαμε το PS2 πρεπει να εφτανε στα ορια την καρτα γραφικων του για να το παιξει
-
το kingdom hearts φιλε μην το κοροιδευεις ηταν πολυ ωραιο παιχνιδακι , δεν το περιμενα απο ενα hack n slash rpg .
τα zelda ειναι αδιαμφισβητα διαμαντια στο χωρο των παιχνιδιων με μεγαλη ιστορια..
(κατι σαν τη αλφα ρομεο με την καλη εννοια )το god of war δεν το επαιξα , ειχα δει φιλο μου να το παιζει για πολλες ωρες , αρα ειναι σα να το επαιξα κι
εγωυπηρξαν παντως πολλα παιχνιδια που εβγαζαν απιστευτα γραφικα στο ps2, εμενα μου εχει μεινει το metal gear 3 οπου εβλεπα φυση και δαση να κουνιουνται..πώς σκατα το εκαναν αυτο απο αυτο το χρεπι?
τη ξεζουμισαν τη κονσολα οπως ελπιζω να κανουν και με τις τωρινες..
http://www.youtube.com/watch?v=12tcUayV ... re=relatedπρος το παρον ομως τα pc λογω καρτων γραφικων ειναι πολυ μπροστα, αλλα αυτο ειναι καλο γιατι τα γραφικα τους κρατιουνται σε λογικα πλαισια για να παιζουν και στις κονσολες..
(επισης μπορεις με λιγα λεφτα να φτιαξεις ενα καλο pc που θα σου βγαλει 2-3 χρονακια με απολυτη αξιοπρεπεια)
εγω εχω 3 ετων pc και παιζω αξιοπρεπως τα παντα, χανω καποια εφφε αλλα ειμαι σιγουρα καλυτερα απο κονσολες
εχει βγαλει μια χαρα τα λεφτα του το μπασταρδο με χαμηλου κοστους αναβαθμισεις..προσφατα αποφασισα οτι θα βγαλει 5ετια και βλεπουμετο επομενο τουλαχιστον 8πυρινο
-
Το Metal GS 3 το εχω τερματισει.Ωραιο το Kingdom απλα στο 2 ενιωσα απο ενα σημειο και μετα οτι επαναλαμβανεται ο,τι κανω,το God of war εχει γαμω τις κινησεις.Συμφωνω σε αυτα που λες για το pc,προσφατα το αναβαθμισα γιατι ειχε καει η MB μου οποτε πηρα μητρικη,επεξεργαστη,ραμ και τροφοδοτικο,ηθελα να παρω και καρτα γραφικων αλλα ηρθε το αμαξι και ξεχαστηκα ,θα τσιμπησω καμια τωρα,θα εχουν πεσει κιολας αυτες π κοιταζα το Φλεβαρη
-
ρε φιλε γιατι τα αλλαξες ολα? μπορουσες απλα να αλλαξεις τη ΜΒ..
εβαλες τουλαχιστον τιποτα ΠΟΛΥ καλυτερο?
εγω στη θεση σου μονο καρτα θα αλλαζα και αν..
η 8800 μου τα σπαει ακομα -
ρε φιλε γιατι τα αλλαξες ολα? μπορουσες απλα να αλλαξεις τη ΜΒ..εβαλες τουλαχιστον τιποτα ΠΟΛΥ καλυτερο?
εγω στη θεση σου μονο καρτα θα αλλαζα και αν..
η 8800 μου τα σπαει ακομαΠαλιος επεξεργαστης με λιγοτερα Pins,μετα ειχα 1γιγα ραμ,να το αφηνα ετσι?Το τροφοδοτικο αλλαχτηκε γιατι στην αρχη νομιζα πως ειχε καει αυτο Καρτα 6600 Gt (τοοοοτε ηταν αστερι) Δεν εβαλα κατι τρομερο,350 € μου ειχαν παει.Επεξεργαστη Intel core 2 duo E7400 και μια asus P5QL-E,οι μνημες ειναι corsair 2g.E καμια τετοια λεω να παρω να τελειωνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513417
-
εγω που λες ειχα 2 γιγα απο την αρχη τα οποια ειχα παρει τοτε 300 ευρω και στα 2 σχεδον χρονια αγοραζω αλλα 2 ιδια με 35
απο καρτα ειχα μια 7900 gt , αρχισε να μου πεταει λιγα σκουπιδακια και πηγα και ζητησα αλλαγη, δινω αλλα 45 ευρω και παω σε 8800gt η οποια ηταν αναβαθμιση ουσιας γιατι παιχνιδια οπως crisis δεν τα αγγιζε η 7αρα η 8αρα ειναι δυνατη στα παντα.
μετα μου καηκε το recorder, αλλαγη κι αυτο , εβαλα 2ο σκληρο και φετος το καλοκαιρι επειδη ηθελα κατι να του κανω αλλαζω ψυχτρα και καλα για να μη ζεσταινεται επειδη ειναι οβερκλοκαριμενος
τελικα δινω κι εκει αλλο ενα 30αρι και επεσα καμια 15αρια βαθμους πλακα πλακα
αλλα τωρα δουλευει γελοια χαμηλα (30-35 το πολυ βαθμους κελσιου )η καρτα μου εχει κι αυτη καλη ψυξη επανω και δουλευει 45-50 μια χαρα
μονο οταν εχω σοβαρο προβλημα θα κανω αναβαθμιση (προτιμω οικονομικη) και θα περιμενω να προχωρησω σε αλλαγη οταν θα χει πραγματικο νοημα..
-
Παρτε laptop ρε...βαλε βγαλε εκει και 15 βαθμους κατω και 5 επανω
-
Ααα ωστε δουλευεις με προγραμμα.... ...μαλιστα.50 βαθμους?Και κλοκαρισμενος...μπραβο...εγω εχω χροοονια να ασχοληθω με αυτα.Την καρτα να την παρω?
-
εβαλες καρτα δυναμη σε καλα λεφτα, αν πεσει κατω απο 100 , για να μην πω 80 το ψηνω
εγω ειχα δωσει κοντα στο 400αρι για την 7900 και σε 1 χρονο ηταν ψοφια, αλλα τοτε δεν ειχαν περασει τα pc το κωλο xbox, με 8αρα και πανω εισαι καθαρα πολυ καλυτερος απο κονσολα..
ειναι ολα θεμα timing..
εγω ειχα σκασει να περιμενω τους core 2 και καθυστερουσα κανα μηνα την αγορα για να παρω κατι που θα κρατουσε και οχι τα μονοπυρινα χρεπια..
τη ειχα παθει πιο μικρος που πηρα pentium 3 στο τελος της ζωης τους και λιγο μετα βγηκαν οι 4
τελικα πηρα απο τους πρωτους core 2 τον παω απο τα 2.4 στα 3 (οχι τρελα πραγματα) και μεχρι σημερα τα βγαζει περα με τα παντα..δε τρελαινομαι..θελω η αγορα μου να βγαλει τα λεφτα της κι οχι να εχω παντα το καλυτερο, γιατι ξερω ατομα που ειναι αρρωστα..
η καλυτερη αγορα που εκανα παντως για το pc ειναι το χειριστηριο του xbox..αμα κοτσαρω και τηλεορασουλα να παιζω ξαπλα στο κρεβατι δε θα μου λειπουν ουτε λιγο οι κονσολες
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παρτε laptop ρε...βαλε βγαλε εκει και 15 βαθμους κατω και 5 επανωεχω λαπτοπ με σχετικα καλη καρτα (9600gt) λεω κατσε να παιξω ενα παιχνιδακι με ψιλοωραια γραφικα και στα 7-8 λεπτα βλεπω τα παντα να κινουνται αργα..
βγαινω εξω κοιταω θερμοκρασια gpu 88, ασταδιαλα με τα λαπτοπ για πεταμα ειναι.. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ααα ωστε δουλευεις με προγραμμα.... ...μαλιστα.50 βαθμους?Και κλοκαρισμενος...μπραβο...εγω εχω χροοονια να ασχοληθω με αυτα.Την καρτα να την παρω?οχι 50 , 30-35 και το καλοκαιρι 45 το πολυ
αλλα δεν ειναι και κανα τρελο κλοκαρισμα..τον παω και παραπανω , αλλα εχει προβληματα σταθεροτητας στα 3 ειναι τελειος
50αρες βαραει η καρτα μου που ειναι κλοκαρισμενη απο τον κατασκευαστη
(καρτες δεν πειραζω και γενικα δεν πειραζω πολλα πραγματα, αλλα οι core 2 ειναι η χαρα του overclocking , ετσι εμαθα ) -
Παρτε laptop ρε...βαλε βγαλε εκει και 15 βαθμους κατω και 5 επανω
εχω λαπτοπ με σχετικα καλη καρτα (9600gt) λεω κατσε να παιξω ενα παιχνιδακι με ψιλοωραια γραφικα και στα 7-8 λεπτα βλεπω τα παντα να κινουνται αργα..
βγαινω εξω κοιταω θερμοκρασια gpu 88, ασταδιαλα με τα λαπτοπ για πεταμα ειναι..Εγω 8400gt εχω καλη ειναι?Το assasins κολλουσε ομως ξενερα
-
Ααα ωστε δουλευεις με προγραμμα.... ...μαλιστα.50 βαθμους?Και κλοκαρισμενος...μπραβο...εγω εχω χροοονια να ασχοληθω με αυτα.Την καρτα να την παρω?
οχι 50 , 30-35 και το καλοκαιρι 45 το πολυ
αλλα δεν ειναι και κανα τρελο κλοκαρισμα..τον παω και παραπανω , αλλα εχει προβληματα σταθεροτητας στα 3 ειναι τελειος
50αρες βαραει η καρτα μου που ειναι κλοκαρισμενη απο τον κατασκευαστη
(καρτες δεν πειραζω και γενικα δεν πειραζω πολλα πραγματα, αλλα οι core 2 ειναι η χαρα του overclocking , ετσι εμαθα )Κατσε να παρω τη καρτουλα και θα το δουλευω στα 2bar
-
ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου ?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)