-
Δεν έχω το expansion!
Κρίμα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χωρις πλακα ολα αυτα που λετε ξερετε πως φαινονται σε καποιον που δεν εχει παιξει το παιχνιδι αυτο?nerds
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν έχω το expansion!Κρίμα...
πού το παιζεις?
τωρα που το προσεξα ξανα, με αυτο το δαχτυλιδι οχι απλα περπαταω στο νερο αλλα εκπεμπω και φως
χριστοc κανονικος -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν έχω το expansion!
Κρίμα...
πού το παιζεις?
:χbox360
-
αμα ηταν pc θα σου εδινα αμεσα link στο xbox εχει τρεξιμο το κατεβασμα θες dual layer + της verbatim και ειναι μεγαλα τα αρχεια και δε βρισκω και torrent
παντως αξιζει τον κοπο ειναι μεγαλο expansion (η περιοχη που εμφανιζεται ειναι το 1/4 -1/3 του αρχικου χαρτη) και εχει πολυ πραμα να ασχοληθεις.και απο ολα τα expansion του συγκεκριμενου παιχνιδιου ειναι με διαφορα το πιο ενδιαφερον .
στο fallout πιστευω οτι το point lookout που μου μενει να παιξω, θα ειναι εξισου καλο( ή τεσπα θα ειναι το μεγαλο expansion σαν το isles) , ολα τα αλλα που τα εχω βγαλει ειναι πολυ μικρα, αν και γενικα το fallout ειναι σαφως μικροτερο απο το oblivion.
-
Θα πάω να το νοικιάσω από πουθενά.
Ένα απλό install θέλει.
Βέβαια ελπίζω να το βρω κάπου 10Ε για να το αγοράσω.Στο Fallout είμαι ακόμα στο main παιχνίδι. Το είχα παρατήσει καιρό γιατί περίμενα να βγει το Broken Steel στα μαγαζιά να ανεβάσω το level cap.
-
και γω το ειχα αφησει γιατι μου επεσε πολλη δουλεια τους προηγουμενους μηνες, το καλοκαιρι ομως επαιξα πολυ πραγμα
δεν ηξερα οτι θελει απλο install στο χβοχ, αρα το νοικιαζεις και τελειωσες.
(το δικο μου καηκε και δεν ασχολουμαι πλεον μονο pc και χειριστηριο xbox στο pc για οσα παιχνιδια βολευει καλυτερα το χειριστηριο)περιμενω να βγει batman , assasin's creed 2 , καινουριο starcraft θα εχει ψωμι τους επομενους μηνες
-
Δεν το έστειλες για φτιάξιμο;
-
ηταν φλασαρισμενο και εκτος εγγυησης , το χα παρει μεταχειρισμενο απο φιλο (?) μου ενα 100αρικο αλλα πρεπει να με πακετωσε γιατι ειμαι σιγουρος οτι του ειχε πεταξει ring of death πριν μου το δωσει.
μαλιστα οταν πηγα σπιτι του να το δω/ ελεγξω το ειχε πακεταρισμενο και διεκρινα μια ανησυχια
επιπλεον ειχε κανει το ιδιο με playstation 2 στο παρελθον σε αλλο φιλο μαςαλητεια με λιγα λογια, σε ενα μηνα+ μου καηκε και δεν ασχοληθηκα περεταιρω. απο τη στιγμη που το pc μου ειναι πολυ πιο δυνατο παιζω εκει, το μονο που με χαλαει ειναι μερικοι αποκλειστικοι τιτλοι αλλα και το πιο χαλαρο παιξιμο της κονσολας (καναπες, σαλονι, μεγαλη tv )
δε μου παει η καρδια να παρω παλι κονσολα..ισως παρω παλι xbox (το playstation-χρεπι, στο οποιο μαλιστα δεν υπαρχει πειρατεια , για κανενα λογο ) καποια στιγμη αν πεσει κι αλλο η τιμη του.
πολυ αναξιοπιστα παντως τα 360 , ενω το πρωτο ηταν σκυλος.για να βγαλουν λεφτα εριξαν τραγικα την ποιοτητα τους. τουλαχιστον οι πιο νεες φουρνιες λεγεται οτι δεν εχουν το ιδιο ποσοστο αποτυχιας (100% ) που ειχαν οι πρωτες.
ιταλικα αυτοκινητα σου λενε μετα
-
Εμεις στο PS3 θα δουμε το The Pitt και Mothership Zeta ποτε?
Το Batman ειναι top of the line απλα...
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Εμεις στο PS3 θα δουμε το The Pitt και Mothership Zeta ποτε?Το Batman ειναι top of the line απλα...
το επαιξες το batman? καλο? θελω να το αρχισω, αλλα πρεπει να κανω λιγη υπομονη
-
Εκτος απο το οτι ειναι το καλυτερο game υπερηρωα, ειναι καλο και σε σχεση με αλλα action παιχνιδια.
Γραφικα, gameplay, πλοκη ολα αξιζουν. Δεν ειναι κραχτης αλλα σιγουρα ειναι απο τις εκπληξεις της χρονιας.
-
το ξερα οτι θα πιασει τοπο το χειριστηριο που πηρα για το pc μου
ηδη εχει αρχισει να πιανει
γιατι καποια παιχνιδια δεν ειναι για πληκτρολογιο, πχ batman
-
Για δείτε αυτό.. Είναι αφιέρωμα της 458italia από τους δημιουργούς του GT. Ελπίζω το αμάξι να υπάρχει στο παιχνίδι.. αλλά για να το κάνουν αυτό το βίντεο θα μου πείτε...
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... ute/330854
-
αρχισα το arkham asylum
πολυ καλο και πολυ καλα γραφικα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αρχισα το arkham asylumπολυ καλο και πολυ καλα γραφικα
να σε προλαβω πριν προχωρησεις και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,αν ειναι 'αγορασμενο' ψαξτο πολυ με τις διαφορες εκδοσεις,εγω την πατησα με διαφορα προβληματα στο 90% και ξενερωσα πολυ
-
εχθες ξεκινησα το NFS SHIFT , εχει πολυ καλα γραφικα και ο χειρισμος των αυτοκινητων ειναι πιο ρεαλιστικος απο ποτε ,αυτο ομως που περιμενω για να λιωσω ειναι το call of duty : modern warfare 2 που βγαινει σε λιγες ημερες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχθες ξεκινησα το NFS SHIFT , εχει πολυ καλα γραφικα και ο χειρισμος των αυτοκινητων ειναι πιο ρεαλιστικος απο ποτε ,αυτο ομως που περιμενω για να λιωσω ειναι το call of duty : modern warfare 2 που βγαινει σε λιγες ημερεςεχεις τιμονιερα?ειναι αλλο παιχνιδι με τιμονιερα
-
δυστηχως δεν εχω τιμονιερα τετοια παιχνιδια τα παιζω με χειριστηριο και ολα τ'αλλα με το Keyboard
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)