-
Μανο, η προηγουμενη κιθαρα με την καινουρια κιθαρα, περα απο το σχεδιο, εχουν διαφορες και στην λειτουργια? οπως εγραψα, δεν βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ το παιχνιδι με την κιθαρα!
-
Mου ηρθε πριν λιγο η συνδρομη για το live απο το play.com
-
εγω θα παρω το pro09 οταν πεσει η τιμη του!
περιμενω να παραλαβω το Assassins Creed για 360 και το Bully για Wii
ξηλωθκα παλι.. 13 ευρω το 1 μου πηγε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μανο, η προηγουμενη κιθαρα με την καινουρια κιθαρα, περα απο το σχεδιο, εχουν διαφορες και στην λειτουργια? οπως εγραψα, δεν βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ το παιχνιδι με την κιθαρα!Στο καινούριο η κιθάρα έχει διαφορές στη λειτουργία, έχει ας πούμε και ένα πάνελ για να κάνεις tapping και wah, αλλά είναι πράγματα που και την παλιά να έχεις, μπορείς να τα παίξεις χρησιμοποιώντας τα κλασικά πλήκτρα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλύτερο από το Forza?Ειναι πιο απολυτο στις ρυθμισεις του αυτοκινητου, στον χειρισμο και εχει περισσοτερες αληθινες πιστες.
Σε ολα τα υπολοιπα το Forza ειναι καλυτερο. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξηλωθκα παλι.. 13 ευρω το 1 μου πηγε!Παιχνιδαρα πρεπει να ειναι το Assassins Creed.
Οταν το τελειωσεις να το ανταλλαξουμε με ενα απο τα αρκετα που εχω (εκτος απο το pro φυσικα )
-
ηρεμια δεν θα βρω, μου φαινεται!
παρηγγειλα απο eshop το guitar hero 3 πακετακι με 2 κιθαρες. Τελικα απ οτι ειδα σε φυλλαδιο ειναι οι προηγουμενες κιθαρες και οχι η τελευταια που δινεται με το world tour!
οπως και να 'χει, καθομαι σε αναμενα καρβουνα, μεχρι να μου ερθει να ροκαρω!
A! και αν βγει μαπα το καρπουσι, θα εχουμε μια Μ3 λιγοτερη!
Αληθεια ρε Bagus, με εκεινα τα παιχνιδια που ειχες παραγγειλει απο το play.com σου ηρθαν ολα ενταξει, τελικα? επειδη θυμαμαι ειχες κατι θεματα... Επισης, θα σου προτεινα να χτυπησεις κι εσυ το Assassins Creed..13 ευρω εχει.. δηλαδη ξεφτιλα! :lol -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξηλωθκα παλι.. 13 ευρω το 1 μου πηγε!Υπαρχει και η επιλογη να πληρωνεις μονο τα δισκακια που καις.
Δεν το σκεφτεσαι? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ηρεμια δεν θα βρω, μου φαινεται!
παρηγγειλα απο eshop το guitar hero 3 πακετακι με 2 κιθαρες. Τελικα απ οτι ειδα σε φυλλαδιο ειναι οι προηγουμενες κιθαρες και οχι η τελευταια που δινεται με το world tour!
οπως και να 'χει, καθομαι σε αναμενα καρβουνα, μεχρι να μου ερθει να ροκαρω!
A! και αν βγει μαπα το καρπουσι, θα εχουμε μια Μ3 λιγοτερη!
Αληθεια ρε Bagus, με εκεινα τα παιχνιδια που ειχες παραγγειλει απο το play.com σου ηρθαν ολα ενταξει, τελικα? επειδη θυμαμαι ειχες κατι θεματα... Επισης, θα σου προτεινα να χτυπησεις κι εσυ το Assassins Creed..13 ευρω εχει.. δηλαδη ξεφτιλα! :lolMου ηρθαν ναι,αλλα μετα απο πολυ καιρο! !
Αφου εβλεπα οτι δεν ερχοντουσαν(μιλαμε για μηνα+ ) τους ειχα στειλει mail κ τους ζητησα να μου τα ξαναστειλουν,αλλα με ενημερωσαν οτι δεν τα ειχαν πια κ μου επεστρεψαν τα λεφτα μετα απο 10 μερες περιπου ηρθε το 1 κ μετα απο 15 το αλλο κ δεν τραβηξαν ποτε τα λεφτα απο τη καρτα! ! Ετσι μου ηρθε δωρεαν
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
ξηλωθκα παλι.. 13 ευρω το 1 μου πηγε!Υπαρχει και η επιλογη να πληρωνεις μονο τα δισκακια που καις.
Δεν το σκεφτεσαι?οχι, δεν το σκεφτομαι.. ο χρονος που αφιερωνω για να παιζω μαζι με τον αριθμο των παιχνιδιων που εχω / διατιθεμαι να παρω, ειναι τοσο λιγος που δεν αξιζει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mου ηρθαν ναι,αλλα μετα απο πολυ καιρο! !
Αφου εβλεπα οτι δεν ερχοντουσαν(μιλαμε για μηνα+ ) τους ειχα στειλει mail κ τους ζητησα να μου τα ξαναστειλουν,αλλα με ενημερωσαν οτι δεν τα ειχαν πια κ μου επεστρεψαν τα λεφτα μετα απο 10 μερες περιπου ηρθε το 1 κ μετα απο 15 το αλλο κ δεν τραβηξαν ποτε τα λεφτα απο τη καρτα! ! Ετσι μου ηρθε δωρεαν
Ε, αξιζει να πληρωσεις για να σου στειλουν κατι, τοσο καλοι ανθρωποι που ειναι!
λοιπον, παρελαβα τελικα σημερα απο το eshop το Guitar Hero 3 με τις 2 κιθαρες στα 94 ευρω!
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!
ειμαι τελειως στραβαδι, θα βοηθουσε περισσοτερο η γνωση της κιθαρας, αλλα με λιγο πρακτις, ολα γινονται! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, παρελαβα τελικα σημερα απο το eshop το Guitar Hero 3 με τις 2 κιθαρες στα 94 ευρω!
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!
ειμαι τελειως στραβαδι, θα βοηθουσε περισσοτερο η γνωση της κιθαρας, αλλα με λιγο πρακτις, ολα γινονται!Πολυ εθιστικο παιχνιδι (γι'αυτο και δεν το παιρνω)
καψιμο
-
370 € για PS3 80GB + PRO '09 + 2ο χειριστήριο (αυθεντικό SONY) είναι καλή τιμή?
340 € χωρίς το χειριστήριο.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
370 € για PS3 80GB + PRO '09 + 2ο χειριστήριο (αυθεντικό SONY) είναι καλή τιμή?340 € χωρίς το χειριστήριο.
Τελικά θα ...μετακομίσεις στην Ξάνθη και ...προετοιμάζεσαι κατάλληλα;
-
370 € για PS3 80GB + PRO '09 + 2ο χειριστήριο (αυθεντικό SONY) είναι καλή τιμή?340 € χωρίς το χειριστήριο.
και πας και παιρνεις και αλλα 2 χειριστηρια,τα μπλε logitech των 15 ευρω που παιζουν μια χαρα προ,και πλακωνεστε στα 2-2 ματσακια που ειναι μεγαλη αρρωστια
-
Όχι ρε δε μετακομίζω... ακόμη ούτε καν το έχω συζητήσει στη δουλειά.
Το τσίμπησα πάντως το Play...
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
και πας και παιρνεις και αλλα 2 χειριστηρια,τα μπλε logitech των 15 ευρω που παιζουν μια χαρα προ,και πλακωνεστε στα 2-2 ματσακια που ειναι μεγαλη αρρωστια
Πω ρε φίλε, δεν είναι σπαστικό να παίζεις συμπαίκτες με άλλον?
Πέφτει πολύ ξύλο όταν δε σου δίνει τη μπάλα!
-
Πω ρε φίλε, δεν είναι σπαστικό να παίζεις συμπαίκτες με άλλον?
Πέφτει πολύ ξύλο όταν δε σου δίνει τη μπάλα!
πλακα κανεις?αρκει να μενουν σταθερα τα ζευγαρια,μετα απο μερικα παιχνιδια που μαθαινει ο ενας τον αλλο κανεις παπαδες,τεχνητα οφσαιντ,καθετες στον κενο χωρο,αστα..
μεγαλυτερη απολαυση ever,να μην βαλεις ουτε γκολ αλλα να εχεις 3-4 ασσιστ -
Καλή φάση!
Κάνει κίνηση ο άλλος και του πετάς τη μπάλα και έτσι ε?
Θα το τεστάρω με κάτι καμένους φίλους.Εχει και online το pro έτσι?
Γιατί είναι και πολύ δύσκολο να βρω live άξιο αντίπαλο... -
Καλή φάση!
Κάνει κίνηση ο άλλος και του πετάς τη μπάλα και έτσι ε?
Θα το τεστάρω με κάτι καμένους φίλους.Εχει και online το pro έτσι?
Γιατί είναι και πολύ δύσκολο να βρω live άξιο αντίπαλο...εχει online,με αυθεντικο φυσικα,ε?
βασικα το ωραιο με το 2-2 ειναι οτι στην επιθεση μπορεις να εχεις ενα παιχτη και να κανεις κινηση χωρις τη μπαλα,κι αν σε ξερει ο συμπαιχτης θα στη στειλει συστημενη(συνημμενη οπως λενε οι δικοι μου καμμενοι),ενω οταν εισαι μονος σου βγαζεις ξερω γω την καθετη και αν η μηχανη δεν κανει σωστη κινηση στον παιχτη σπας τα χειριστηρια
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)